Ben 20 yaşındayım sevgilim 29 aslında çok seviyorduk birbirimizi o da çok iyi birisi ama mesafe yüzünden ayrılmayı düşünüyordum doğru düzgün görüşemiyoruz çünkü şimdi de hamile olduğumu öğrendim ne yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMesafe yüzünden ayrılmayı düşünmen yeteri kadar bağınızın olmadığını gösteriyor. Tabi yanındaki gibi olmaz. Ama bir bebek var , masum. Seninde yaşın henüz küçük. Kaç aylık bebek? Cinsiyeti nedir? Eğer bebeğin cinsiyeti kız ise, ben evlat edinebilirim. Sevgiyle aile ortamında buyutebilirim. Babasının ve senin rızasıyla, yasal olarak evlat edinebilirim. Bana özelden ulaşabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer işi yaparken erken değil de nikah kıymaya mi erken.. evlen desek çocuk gelin diyosunuz. Evlenmek demek o işi yapmak demek değil mi? 13 14 yaşında bebeler her haltı yiyor evlilige gelince Türkiye ayaklanır küçük yaşta evlendirildi diye.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey mi sence ya nasıl bi kafa
- +1 yıl
Sendeki kafa nasl kafa asıl. Heer haltı yemişsin evlen demişler erken demişsin yürü git
+1 yılAma seviyor olsaydın sadece mesafe yüzünden vazgeçmek istemezdin. Sevgini tekrar sorgula ve senin için doğru biriyse mesafelerin sizi ayirmasina müsade etme. Gebeliginden de bahset onun da bilme hakkı var. Ne diyeceğini bir gör
00 Yorumla
+1 yılUlan bütün erkekler taşlamış, bütün kızlar akıl vermiş. Üzüldüm be
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
51Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrılın
00 Yorumla Yaparken bize sormadın siz kızların en büyük hatası bu işte kaderine yazılı insanı beklesen ne olurdu ölür müydün? Hayır
Ben bedensel engelliyim 5 defa reddedildim engelliyim diye hem de ama tabi siz kızlar ne bilirsiniz ki sevmeyi Ben şuanda kaderime yazılı insanı bekliyorum hiçbir şey de yaşamadım ne sevgili ne cinsellik ne ilk öpücüğü mü
Sevmek hemen cinsel ilişkiye girmek değildir sevmek evlenene kadar beklemektir ondan sonra el sürebilmektir
Bir de şunu ekleyeyim senden yaşça büyük birini istemende ayrı bir aptllk kendi yaşıtına göre birini sevsen böyle olmazdı46 Yorumla
Soran+1 yılHer şeye kızlar böylesiniz deme aptal gibi erkekler çok akıllı sanki yaparken sormadın gibi bayat cevap vericeksende yazma ahlak bekçisi misin kimse seni le olmuyorsa bu benim sorunum değil soruma yazma boş boş
- +1 yıl
engelin olmasa muhtemelen en azından birkaç partnerin olurdu ve sen coktan onlarla bi seyler yapmıs olurdun. lütfen sana lütfedilmemis seyleri sanki sen istememissin gibi davranma bosuna ahlak bekciiliği taslıyosun burada kız bi soru sormus ya düzgünce yanıtla ya da yer kaplama yorumlarda
- +1 yıl
Yer mi kaplıyorum? Dediğim lafı tekrar yazıcam ama yine anlamayacaksınız
"Seven kişi evlenene kadar bekler" bu laftan bir şey anla ve düşün de ki çok doğru bir düşünce siz kızlar birbirinizi koruyun bakalım aileniz sizi evliliksiz namusunuzu lekeleyin diye mi yetiştirdi?
Boşuna ahlak bekçiliği de yapmıyorum doğru olan bu KS de bu gibi soruları çok saçma buluyorum yaptıysanız katlanacaksınız burada bir çözüm arayamazsın
Soran+1 yılAklından sıkıntın mı var kuyruk acını benim sorumda gösterme benim kimseyi yargıladıiım çocuk gördüğüm yok insan gibi soru sordum bir tek kendi bildiklerin doğru sanki yapamadığın şeylerin acısını çıkartma burfan herkes senin gibi aptalca düşünmek zorunda değil kimsenin namusuna falanda laf edemezsin sana kalmamış soru sorma platformu burası istediğim soruyu sorarım defol git yazma o zaman
+1 yılZinanin acı sonu iyi ki gorusememissiniz ya gorusseydiniz nolca belli değil bari evlenin çocuğa yazık olmasın Allah affetsin sizi dinsiz imansız yetistirenleri ve sizi Allah affetsin devir değişti demesin bana kimse soyu sopu belli olmayan çocuklar medeniyet ışığı olamaz... ahirette birbirinizin etlerini parçalarken zevk almiycaksiniz burdaki gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılKes ya
- +1 yıl
Acımasız gercekler kessssss
+1 yılGörüşemiyorken hamile kaldıysan görüşebiliyor olsaydınız ne olacaktı acaba? Bence olay buralara geldiyse ve birbirinizi seviyorsanız hiç uzatmadan evlenin, belki de çok mutlu bir yuvanız olur. Aksi takdir de ayrılması ayrı bir dert, bebeği doğurması ayrı kürtajı ayrı bir dert. Dert babam dert
20 Yorumla
+1 yılÇok iyi biriyse yediği halta da sahip çıkar. Gebe olduğunu de bence. Gelsin istetsin seni. Evlenin.
30 Yorumla
+1 yılİyi ki doğru düzgün gorusemiyorsunuz. Adam seni ayak üstü götürmüş, içine de bosalmis. Kapak atacak ya 20lik citira. popiş lalesi murdar etti kizi.
03 Yorumla- +1 yıl
Döt lalesi değil mi idi o?
- +1 yıl
Bebegi aldırabilirsin o bebek problemli bir aile hayatinda dogmak zorunda değil
14 Yorumla
Soran+1 yılProblemli ne alaka
+1 yılNe demek ne yapayım sevgilinle konuş evlenin ailene de söyleyin evelenjn
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlenemem
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Ya da aldiricaksin o halde
Soran+1 yılErken yani
- +1 yıl
Aldır o halde
- +1 yıl
Çok seçenek yok ya doğu ya olum 🤣🤣
+1 yılSevgilini halen seviyorsan o da sana karşı his olarak aynıysa belki sonu evliliğe gider sevgiline söyle
00 YorumlaHamile oldugunu ogrendikten sonrami once mi dusundun. Hamile olurken bana sormadin simdide ben soylemiyorum
00 Yorumla20 yaşında hamile kalmak kanka çok hızlısınız çözüm basit değil mi ya evlenirsin ya da çocuğu aldırtırsın olay bu
00 YorumlaSeviyorsan şehirleri birleştirip evlenebilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılErken geliyor
+1 yılBirsey soracak kac gün sonra hamile olduğunu ogrendin
02 Yorumla
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
İlişkiden kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin
Çok seviyorsun, hamilesin sorunda yok sırf mesafe yüzünden ayrılmak istiyorsun, mantıksız
10 Yorumla
+1 yıl29 yaşındaki adama bu durumu bir an evvel söyleyeceksin tabiki. cocuk yasta değil sonucta.
10 Yorumla
+1 yılseks yaparken nasıl mutlu mesut geçindin şimdi çocukla geçineceksin ne yapacaksın soruya bak
10 Yorumla
+1 yılAilene rezil olmak istemiyorsan aldircan ya da sevgilinle evleniceksin
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenemem
- +1 yıl
Neden evlenemiyorsun ki o kışi evli falan mi
Soran+1 yılDeğil tabi ki
- +1 yıl
Ee neden evlenemiyorsun
Soran+1 yılErken
- +1 yıl
Hamile kalmak içinde erken o zaman aldırcaksin
+1 yılMesafe ayrılmana engel olmuyor ama o işe engel olmamış maşallah
03 Yorumla- +1 yıl
@lılılull 100 lira paranız yok muydu korunacak ben ondan bahsediyorum cadı ertesi gün hapı alacak
+1 yılKarışık iş önceden tedbirli olsaydın şimdi kara kara düşünmezdim
00 Yorumla
+1 yılGorusmezken hamile kalmissin görüşürken nolurdu acaba 😂
00 Yorumla
+1 yılevlen tabiki. sonuçta o cocuğu tek sen yapmadın. birlikte yaptınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka olayın devakını merak ediyorum özelden iletişime geçelim mi çocuk ne diyecek ne yapacaksın umarım sonu iyi biter de benimkisi de fazla merak snsbsbzb
08 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çık yazayım
Soran+1 yıl@Üçgenimsi yazdım
Cevap sahibi+1 yılUyanıksan çıkayım
Cevap sahibi+1 yılSonra abazalar dadanıyorlar
Soran+1 yılÇık
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum
Soran+1 yılTakip ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesafe var da nasıl onunla yattın? Kaç haftalık hamilesin alfir çocuğu
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç görüşmüyor değiliz herhalde
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilene mujdeli haberi ver, cok mutlu olacaklar dede nine oluyorlar gurur duyarlar kizimi hamile olmus anne oluyor diye...
00 Yorumla
+1 yılEvlenmelisin eğer iyi biriyse ve seviyor san ayrılmak için sebeb yok üstelik hamilesin çocuk doğmadan evlenmeniz lazım sevgiline söyledinmi bu durumu
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylemedim
- +1 yıl
Soylemelisin bence
Onu hamile kalmadan önce düşünecektin artık evlenmen gerekecek ya da bir cana kıyacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğun babası belli olsa iyi olur. Sonra yine ayrılın isterseniz.
00 YorumlaAldırmak hiç kolay değil bence ama istemiyorsan o çocuğun da geleceğini karartamazsın sevgilinle konuş aldırmak istiyorsan onu da söyle bunu bilmek onun en doğal hakkı
00 Yorumla
+1 yılBence oğlana durumu anlat istersne mesaj at konuşalım akıl veririm sana😊
05 Yorumla
Soran+1 yılAttım
Soran+1 yılTakip ettim sen at
- +1 yıl
Burdamisin
- +1 yıl
Bende ettim mesaj at sen
- +1 yıl
Tamam
+1 yılah kızım ah niye böyle yaptın ki ya aldır ya da onunla konuş belki anlayışlı olur babalık yapar. yaparken hiç düşünmediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcocuga artık bi seyler hissetmiyosan ayrıl bebegi de sessiz sedasız aldırmaya calıs adama söylersen adam zaten 29 yasında artık evlenme zamanının geldiğini düşünür bebek de bahanesi olur
10 Yorumla
+1 yılKeske korunsaymissin ama partnerinle bunu iyice konusman lazim
00 YorumlaEğer erkense aldırman daha doğru olur çünkü kendi hayatını da çocuğun hayatınıda karartma gerek yok
00 Yorumla
+1 yılKonuş sevgilinle bide günah ya ortada bir can var Çok yanlış çok.
00 YorumlaBu sizin için bir şans olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe şansı
+1 yılMesafe derken uzak mesafe ilişkisi mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSen sevgilinden hamile kaldığına emin misin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye
geöen gün konuşmuşmuydık bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayıe
Çocuk & Ebeveyn konusunda 388 cevap paylaştı. Sevgilinin haberi var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
+1 yılNe yapman gerektını sevışırken düşünücekdın🤷🏼♀️
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. sevgilinin haberi yoksa bu konuları konus
10 Yorumla
+1 yılBaya ateşliymişsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Baksana, öyle bi ateşliymişsiniz ki, biz bu b. ku yiyoruz ama hamile kalır mıyım demek bile aklına aklına gelmemiş.
- +1 yıl
Olay basit, doğurursun sen de
+1 yılNe yaparsan yap bana mı sordun
00 YorumlaSevgiline söyle hamile olduğunu bakalım ne diycek
00 Yorumla
+1 yılAh be kardesm ne yaptın sımdı olan sana olmus
00 Yorumla
+1 yılMesafe hamile kalmana engel olmamis
00 YorumlaBu kadarda ml olunmazki
00 Yorumla
+1 yılNe yapmalıyım diye soruyor musun bide
00 Yorumla
+1 yılGeri döneceksin mecbur
00 Yorumla
+1 yılDüğün hazırlıklarına başlamalısın.
00 Yorumla
+1 yılOnu makinayı içine alırken dusuncektin
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle adama ne yapıcan
00 Yorumla Aldır yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBir an önce aileni haberdar et
00 YorumlaO bebeyi peydahla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişirken bize mi sordun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEeee uzaksan nasıl yaptın
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç görüşmüyorurx değil sık görüşemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılHımm yapacaj bir şey yok keşke kendinizi korusaydınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle kurgulari nerden buluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrılma evlen çocuk yaparken düşünseydin bunları
00 Yorumla
+1 yılNişanlı olmadan hamile mi kaldın?
07 Yorumla
Soran+1 yılSence
- +1 yıl
Kendini rezil etmissin
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Sevgilin sana ciddi bir adım atmamıs ama seni belki ileride zor durumds bırakacak bir durum yaşatmıs sen buna sevgi aşk mı diyosun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sevgilinden ayrıldığın zaman ben burada seni bekliyor olacağım ☺️
- +1 yıl
Çocuğunuzun durumu ne olacak?
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 20 yaşındayım, ayrılmayı düşündüğüm sevgilimden hamileyim. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım