Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kınamak bize düşmez ama kendin kaşınmışsın. Birincisi evli olduğun halde onunla konuşman. İkincisi evine alman. Üçüncüsü tehditlerine boyun eğip birlikte olman. Daha say say bitmez. Yani bu durumda sen mağdur değil suçlusun. Kusura bakma ! Lan beyinsiz kız. Hiç mi suçlu değilsin, bütün olacakların sebebini sen hazırlamışsın. Eski sevgilin sana tecavüz ederken kaçsaydın veya kaçamıyorsan bağırıp yardım isteyip ortalığı inletseydin. Kadınlar şeytanın gizli askeridir derken işte bunu kastediyoruz; bütğn olacak kötü olayların zeminini hazırlıyorlar sonra da sanki kendilerinde hiç suç yokmuş gibi bütün suçu karşısındaki erkeğe yüklüyorlar. Hiç mi polise gitmek aklına gelmedi.
114 Yorumla- +1 yıl
Alkış
- +1 yıl
@Dnziss aynen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir kadın olarak gidip eski sevgilinle ilişki yaşamışsın. Bize de kalkıp yok zorla yaptı falan diye yutturmaya çalışma. Adam senin evine geliyormuş da takip ediyormuş da, geç bu ayakları. Sen istemiyordun da kocana niye anlatmıyorsun. Adam seni arıyor da adamla niye konuşuyorsun sen evli değil misin. Evine geliyor da adam, eve niye alıyorsun. Madem zorla yaptı da, neden ertesi gün hapı içmedin, neden gidip de tecavüze uğradım diye şikayetçi olmadın. Bütün bunlardan kocanın niye haberi olmuyor. Sen bizi aptal mı sandın. Senin ne mal olduğunu anlamadık mı.
10 Yorumla
+1 yılAldır çocuğu o çocuğa her baktığında şerefsz gelicek aklına ayrıca eşine de pek anlam veremedim tamam polise gidemedi ama hiç bir haysiyeti yok götünden kan alması lazımdı o adamın öylece sakşn durabiliyor mu hiç kavga etmediniz mi ne tepki verdi duyunca
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Eşine anlat demekten başka bir şey yok söylenecek ve şunun garantisini veririm sana o adamın canı tekrar oyun istediğin de sana gelecek ve yine şantaj oyun ee nereye kadar devam edecek bu polise gitmen en doğrusu
34 Yorumla
Soran+1 yılPolise gitmeyi ilk eve geldiğinde esimede söyledim eşim istemedi ailesi duyar diye simdi tehditlerle bu duruma geldim napacm bilmiyorm
Soran+1 yılEsim sahip çıkıyor ama çocuğun ondan olduğunu bilmiyor ama aldıralim diyor ben sucwuzum dmiyorm ama bu çocuğun ne suçu var nasıl kiyacam canına vicdan azabı cekiyorm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılSeni kinamak bize düsmez ama kendin kasinmissin.
Birincisi evli oldugun halde onunla konusman.
ikincisi evine alman.
ücüncüsü tehditlerine boyun egip birlikte olman.
Daha say say bitmez. yani bu durumda sen magdur degil suclusun. Kusura bakma!94 Yorumla- +1 yıl
İmzası atarim
- +1 yıl
Kızları da anlamıyorum. Hem eski sevgilisiyle ilişkisini kesmeyip onunla konuşmuş, ardından evine almış, ardından tehdidine boyun eğip onunla birlikte olmuş. Sorsan kendisinde hata yok, bütün hata eski sevgilisinde. Lan soruyu soran kadın, duyur musun beni, bizi hereyyy ! :-D Niye kızların çopu böyle şeytanın gizli askeri ya. Olacak olaylara kendileri zemin hazırlıyorlar, somra erkekleri suçluyorlar. Lan olacak olayların zeminini sen hazırlamışsın, beyinsiz kız ! Hiç polise gitmek aklına gelmedi mi? Lan !!! Bütün bu olacakların zeminini sen hazırladığından, sana bunları yapan çocuktan daha çok suçlusun. Soruyu soran kız, idrak edebiliyor musun acaba bu dediklerimi?
- +1 yıl
@KızılErik2 Birde utanmadan allah yardim etsin nolur diyor. yaparken allah aklina gelmez, yaptiktan sonra ayandim allah sen yetis derler.
Bunlara ne söylesen bos kardesim. Alismis kudurmustan beterdir.. Yarin gider ayni hatayi tekrar yapar. - +1 yıl
@AteşKadehi Eyvallah. ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılpsikopat_hatun diyor Kİ : sen evlendikten sonra niye hala eski sevgilini buyur ediyosunki ş.. siz seni mahvetmiş zaten önceden bir köpek bir kere ısırdı diye ikinci kez ısırmıcak diye bişey yok demek isterdim ama olan olmuş artık yeterince günaha girmişsin zaten çocuk aldırmanın günahını da al boynuna ne olcakki
10 Yorumla
+1 yılAldırma sakkn.. Polise git ve gizli tutulmasını rica et herşeyi anlat ve o çocuğuda doğur. Çok karışık bir durum.. Keşke eve almasaydın ama keşkelerle olmuyor.. Ama çocuğu aldırma sonuçta o günahsız.. ama o adamın cezalanması lazım birdaha yapabilir böyle şeyler! Ve sakın ona güvenme
10 YorumlaEvet evet çok suçsuzsun. Masumsum sen masum. Senin gibisini yerin 7 kat dibine gömmek lazım. Lan madem üzerinden 6 yil geçti. Defter kapandı. Ne pokuma iletişim kurmaya devam ettin? Engelle hesabini kapat numarani değiştir. Hiç mi aklin yok? Ama yok yok kan müsait tabi...
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu aldır diyeceğim ama o iş olmaz çünkü vebali çok büyük ahirette hesabını veremezsin.
Cinayetten farksız çünkü yapacak tek şey var bu durumu eşine söyleyeceksin. Ya da eşine çocuğun kendisinden olduğuna inandıracaksın.19 Yorumla- +1 yıl
Umarım trolsündür yoksa çok foktan bir durum bu
- +1 yıl
Çocuğu aldırmak günah fakat kadının eşine yalan söyleyip, çocuğun eşinden olduğuna inandırması günah değil mi? Lan !!! Çocuğu aldırmak büyük günahsa, yalan söyleyip çocuğun eşinden oldupuna inandırması da o kadar büyük günahtır. Bunu kafana sok.
- +1 yıl
@KızılErik2 hadi yaa ciddimisin iyiki söyledin bende bilmiyordum günah olduğunu saol yaaa eşine gitsin yalan söylesin demedim bu iki seçenekten başka alternatifin yok demek istedim. Vicdanı buna elverişli ise bunu yapar ya da yapmaz benim bunu söyleyip söylememem bir şey değiştirmez yapacaksa yapar zaten vicdanı el veriyor ise Sende bunu kafana iyi sok
Diğer yandan günah sevap kavramını senden öğrenecek değilim. Salça olmadan bunuda düşünseymişsin iyi olurmuş. - +1 yıl
@KızılErik2 lanlı lunlu konuşma adam gibi konuş münasebetsiz
- +1 yıl
Seviyesiz o ya, bana da böyle hakaretli yorum yapti..
şikayet ettim kaldrıdılar :) - +1 yıl
@aşk-i_klasik Aynen :) belli oluyor zaten :)
- +1 yıl
@aşk-i_klasik Şunu da unutma; Şu sıralar geçici süreliğine biraz agresifim :-D Bundan sonra yapacağım alçak gönüllülüklerden ve kibarlıklardan dolayı çok kibar birisi olarak anacak :-D Yani kısa sürede çok kibar olan gerçek kişiliğime geri döneceğim :-D Dünyanın en kibar erkeği yarışması yapılsa, belki beni birinci olarak bile görebilirsiniz :-D
- +1 yıl
@KızılErik2 hadi bakalım :D
- +1 yıl
@KızılErik2 dilerim ki öyle olasın ins :)
+1 yılValla arkadaşım film gibi olabilir hayatta herşey insanın başına gelebilir ya test yaptır kimden olduğunu öğren hak var hukuk var git ver mahkemeye tecavüz resmen bu
112 Yorumla
Soran+1 yılGitmek istedim kaç kez eşim istemiyor ailesi duyar diye kaç kez eşime söyledim onuda tehdit etti benide cocugmla tehdit etti elimden bisey gelmedi şimdide hamile kaldım tehditlerle hamile oldugmu öğrenince de çocuğu istemiyorm bidaha arama sorma dedi yine yaptı aynısını simdi esimde aldırma mi istiyor tabi çocuğun ondan olduğunu bilmiyor ne yapacm bilmiyorum bu çocuğu aldırarak bir günaha daha girmek istemiyorm
- +1 yıl
Valla bu senin namusun adam nasıl bişey demez kocan dan şüphe et bence git yani ii ya ailesi duymasın diye hayatını mi yakacaksın
Soran+1 yılbir tane oğlum var iki yasında eşimin ailesi duyarsa evliligmiz biter esimde duyulmasını diye polise gitmemi istemiyor
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun zor bir durum
- +1 yıl
- +1 yıl
@aşk-i_klasik durum karışık yani kocası nasıl bu kadar sakin ben anlam veremiyorum
- +1 yıl
Aynen evet, ama bilemeyız bazı insanlar dıştan sakin görünür içinde kiyamet kopar, belki onlardan biri. Ne desek yalan olur en iyisi Soran bilir.
- +1 yıl
@aşk-i_klasik bence de Allah yardım etsin hakkımda hayırlısını versin ama buna netten çözüm bulamazsın zaten adamla da sanal yolla görüşüp başına iş almışsın bence kendi aile içinde hal etmen lazim
- +1 yıl
@DeliKizderBana Soran ben değilim kariştirdin galiba :) ama dediğine katiliyorum aile içinde halletse daha iyi olur
- +1 yıl
@aşk-i_klasik neyse anladın sen beni 😊 ben o görüp cevap verir diye dedim zaten ya
- +1 yıl
aa öylemi tamam :) :)
- +1 yıl
@aşk-i_klasik tamam saol 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir yerden silah bul git gizli bir yerde bul kendisini vur silahı sakla sil güzelce bisey olmamı s gibi evine git cocuguda aldir bu intihar etmek yerine temiLe geç kalmış namusunu ben şişeye otutturur fotoaunu çok çekerdim pik dolunun mk evladı karısını kızını bacisini kaçırır kirletir sonrada pavyona satardim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence o adamı şikayet et yuvanı yıkmak ustemıyorsan cocugu aldırcan ya da doğmasını bekleyım sımdı oluyorsa sımdı dna testı yaptır ama kusura baka kızım sende ultra salkmıssın darbe yedıgın adamın neyıne kanıyorsun hem nefsıne yenık dusuyorsun dının ımnın eksıklıgı
00 YorumlaCok uzuldum. :(
Resmen tecavuz bu. Lutfen susma. Esin susuyorsa sen susma. Susarsan daha kotusu olur. Ve lutfen o bebege kiyma. Onun bir sucu yok ki. Dogsa bile sevmemezlik etme. Lutfen..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen evine buyur ederek hataya açık kapıyı bırakmışsın zaten eğer bu yazdıkların doğruysa. Senin onu görünce çığlığı basıp ortalığı ayağa kaldırman gerekti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcil bir yerden para bul aldır yolsa başına çok çok büyük bela alacaksın ve bir noktadan snr kızın kendisi istemiş olayı olacak
10 Yorumla Evine niye aliyosun adami sendede cok suc var ve o sana mesaj attiginda ulastiginda belliki yumusak davranmissinki bu kadar cesaret bulmus. Yapilacak sey bilemiyorum eşin nasil bir insanda bisey yapmiyor bu kadar sakin oluyor onuda anlamadim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılevıne elalemın herıfını esınden habersız neden alıyorsun. hatalarının sonucu cekıyorsun. ulan sogutuyorsunuz adamı ya evlılıkten bılmemneden.
11 Yorumla- +1 yıl
Trol bence bu
inanasım gelmedi hiç ama gerçekse inşallah çocuk eşindendir eşine de bahset bundan sonuçta sen istemedin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hem kurtulmak için polise gidelim dedin hemde Ada'm seni istemiyorum diye ortada bıraktı diyorsun bari senaryoyu düzgün yazın
40 YorumlaBatacağın kadar batmışsın pisliğe daha günahından bahsediyorsun ya git daha fazla geç olmadan aldır şu çocuğu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Günaha girmek istemiyorsan canım gibi takıl. Ondan da yap, bundan da yap. Eşini burdan tebrik ediyor ve Allah sabır versin diyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin burdaki tek hatan tekrar o adamla iletişime geçmek olmuş. Hiç bir şekilde konuşmuycaktın taviz vermiycektin. Olan olmuş artık :/ Allah yardımcın olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bu adamı çok sevdim beni terk etti şimdide karnimda çocukla yaptı aynısını bu çocuğun günahı ne simdi bende suçsuz um demiyorum ama aldırma ya da gönlüm el vermiyor sonuçta can bu
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum ve çocuk doğduktan sonra o çocuğun yaşayacağı psikoloji çok daha zor bir durum.
Ayrıca evlisin eski erkek arkadaşını hiç bir şekilde evine davet etmemeliydin...
Soran+1 yılEvet hata yaptm sevdim sevmek sucsa sevdim ama değmemiş iste
Cevap sahibi+1 yılNeyse artık olan olmuş umarım herşey yoluna girer :/ İnsanlara güvenme bu denli zararı sana dokunuyo :/
+1 yılEşine söyledin ve hiç birşey yapmadı mı kusura bakma adam değilmiş
00 YorumlaTutmaz bu film hacı tutsa bile eski sevgilinin altına bilerek isteyerek yattığını sonradan ortaya çıkartırsan senatyo daha iyi olabilir..
10 Yorumla
+1 yılsen nasıl bir insansın ya. diyecek sözüm yok sana. eşine acıyorum ben. başka bişey değil yani. taşlayarak öldürmek lazım sen ve senin gibileri...
10 YorumlaEvlendiğin adam göz mü yumdu bunlara. Ben olsam vururdum herhal her ikinizide 😄 bence aldırmalısın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. evet kotu bır durum acıkcası ama eşinn fazla temız kalplıymıs yahu
00 YorumlaÇok kötü bir durum keşke face de karşılaşmasaymışsınız..
10 Yorumlawallah ne diyeyim bal kutusunu deldirmiş sin adama yedirmişs in sonrada elin çocuğunu al bu senindir demiş sin vallah kaşarın böylesin ilk gördüm
10 Yorumlaeşin adam değilmiş ki ben eşinin yerinde olsaydım sende o çocukta ölmüştünüz sen neden eve aldın onu neden açtın kapıyı direk polisi neden aramadın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğur gitsin, çocuğu aldır diyenlere aldırma büyük günah
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkese yalan söylesın demedim ki. Zorunluluğu var demedim ki. Eşine anlatsın kabul ediyorsa eder etmese de etmez. Başka birinin çocuğuna bakıp büyütmeyı niye bu kadar kötü görüyosunuz? çocuk bu günahı ne onun? Daha dünyaya gelmeden ölümü hak edecek ne yapti? Siz hiç kurtaj nasıl yapıldığını gördünüz mü? Dini kalkan ne alaka. Din mi öğretiyorum burda? Buraya gelip te hakaret etmekle seviyenizi göstermiş oldunuz zaten boş yere sataşma yapiyosunuz. Başkaları yargılayıp suçlamadan kendi beyınınızle meşgul olsaydınız bu duruma düşmezdiniz.
Cevap sahibi+1 yılTüm aile mahv olacak yok şu olacak yok bu olacak. bana gelirse mahv olsun hatta dünya yıkılsın hiç bir bebek ölümü hak etmiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@cndni ama haksiz miyim? Dünya'nın bin bir türlü hali var. Gun gelir yapmam dediği şeyı yapar insan. Buraya gelip ahkam kesmeyın kimseyı yargılamayın diyorum. Kadın suçsuz demiyorum yapmiş hata bu onun günahı hesabını kendisi verir biz değil. Kendi çocugu'nu öldür de ne demek oluyor? Bu mu insanlık?
- +1 yıl
aynen sana katılıyorum ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılo değilde o sana sahip çıkan adama yazık :D sen öl yani :) umurumda bile olmazsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTest yaptır cocugun kimden olduğunu öğren ona göre hareket et
20 Yorumla
+1 yılEger bu cocugu dogurursan esin le sıkıntı yaşarsın bu sefer diger 2 yasindaki cocugunun hayati duzensiz olcak psikolojik yonde etkilenecek aldirmani tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse kimseyi zorla s. kemez cıngar çıkartmalısın. Ormanda tecavüz ediyo sanki. Bağır çağır. İnternette neden konuşuyorsun ki hem?
10 Yorumla
+1 yılBari biraz inandırıcı olsun ya buna inanan var mı
00 YorumlaAh be kardeşim sen evli kadınsın baştan eski sevgilin ile konusman hata..
00 Yorumla
+1 yılalmasaydın evine ilk başta. yapacak bişeyinyok gibi
10 Yorumla
+1 yıl"esimden allah razi olsun sahip çıktı evlendik"
Yazıklar olsun sana. Sana sahip çıkana ihanet ediyorsun00 YorumlaÇok basit şeyler bunlar ne kadar da rahat anlatıyorsun.!
00 Yorumlabu nası zorla la eve bile buyur etmiş
41 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun bacım.. Allah yardımcın olsun..
00 Yorumla
+1 yıleşine olayı nasıl üstü kapalı anlattın eşin bişey demedi anlamadım
00 Yorumla
+1 yıliyide kardeşim aynı b*ku niye yiyorsun tekrar! sala k mısın!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle nerelisin göster girelim elini ayağını kırdıktan sonra bak bakalım rahatsız ediyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire olmayan kaşar ı alırsan böyle olur elalemin oğlunu evine alır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeter ol eve aldim kismindan sonra okumadim adama yazik çok kötüsün insan degilsin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kasinmissin adamda kasimiz iki kere aynı hataya dusene aptal derler
00 Yorumla
+1 yılPolise git bu kadar basit
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılçocugu aldır çünkü sen isteyerek yapmadın
10 Yorumla Bence esine bu durumu acikla polise sikayet et
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce zorla eve geldiğinde söyledim eşime eski sevgilim uyardı bir kaç kez polise gidemiyoruz ailesi duyar diye
+1 yılkeşke o kapıyı açmasaydın bacım
20 Yorumlainanan var mı harbiden
22 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar uzun yazıyı trolleme k için mi yazdı yane😄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğin adamda değişikmiş. Olay toptan tuhaf
20 Yorumla Fatmagul bitti saniyordum ben ak abshs :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangi film bu vizyonda mı?
00 YorumlaPolise git denin sucun ne
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. senin eşin adam depilmiş galiba
00 Yorumla
+1 yılgrup yapaydın birinin üstüne kalırdı ne güsel
00 Yorumlayeni tatlı keşfettin troliçe
00 Yorumla
+1 yılne yaparsan yap ama o bebeği sakın öldürme
10 Yorumla
+1 yılİyi sallamışsın pardon yazmışssın
00 Yorumla
+1 yılRabbim yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlısı olsun canım Ya
00 Yorumla- Devamını Gör (28)