Evliyim eski sevgilimden hamileyim?

Kimse beni kinamasin çok caresizim evlenmeden önceki sevgilim beni kandirip 16 yasinda benle birlikte olup beni ortada bıraktı gitti esimden allah razi olsun sahip çıktı evlendik aradan altı yıl geçti bu arada bir oğlum var daha iki yasında neyse konuya dönüyorum 6 yıl sonra eski sevgilim internetten buldu beni sonra konuşmaya başladık çok pişman oldugmi bana geri döndüğünü falan söyledi bende istemedim evli oldugmu söyledim bir süre konuştuk bigunde tesadüf çarşıda karşılaştık o gün beni eve kadar takip etmis bir gün sonra eşim evden gidince evime geldi konuşmak istediğini söyledi bende buyur ettim sonra konuştuk çekti gitti aradan iki gün geçti yine bir gün eşim evde yokken sabah eşimin ise gitmesini beklemis erkenden çıktı geldi zorla bana sahip oldu buda yetmezmis gibi bana şantaj yaptı eşine söylerim aileme söylerim diye ve bu tehditlerle sürekli geldi evime birlikte olurken kameraya almış sürekli tehdit etti çok kurtulmak istedim yalvardim yapma diye dinlemedi kimseye biseye diyemezdim eşime ustu kapalı anlattım olayı oda bisey yapmadı polise gidelim dedim ailesi duyar diye istemedi birlikte olurken benden çocuk istediğini söyledi ben olmaz dedim dinlemedi bazı rahatsızlık tan dolayı bende korunamadim simdi hamileyim benden çocuk isteyen beni sevdiğim söyleyen adam bugün mesaj attı ben bunu istemiyorm beni bidaha arama sorma diyor esimlede adetine yakin birlikte oldum bir kez eşinden mi yoksa eski sevgilim olacak serefsiDen mi bilmiyorum tehditlerle bu duruma geldim simdi beni ortada bıraktı yine allahım yardim et lütfen beni kinamayin beni çocuğa esinle ailemle tehdit etti elimden biseye gelmedi çok zor durumdaym simdi 6 haftalık hamileyim bu çocuğu aldırıp günaha girmek istemiyorm esimde çocuğu istemiyor ne yapacağım şaşırdım allah kimseyi bu duruma dusurmesin ölümü bile düşündüm iki yaşındaki oğlum geliyor gozumun önüne ne yapacgni bilmiyorum kimseye bisey soyleyemiyorm çok caresizim...
Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin başına ne gelir bilemezsinz tabii buradan yorum yapmak kolay neler yaşadım bilmiyorsunuz evime kadar gelip benim çocuğumu öldürmekle tehdit etti bu ne demek bir anne için biliyor musunuz siz
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi hamileyim bu çocuğu aldırarak tekrar günaha da girmek istemiyorm
Evliyim eski sevgilimden hamileyim?