Nişanlımdan 2 ay önce beni aldattığı için ayrıldım hamile olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum söylersem bunu kullanıp tekrar barışmak ister söylemezsem aldırmak zorunda kalırım. Yardım edin lütfen 😩😩 Sadece babalık yapacak birini bulsam evlenmeyi bile düşünüyorum 😞
Cevabın nedir?
Sakın aldırma. O allahın yarattıgı bir can hic bir hakla sebeple aldiramazsin. O senin canın kanın. İstersen sülaleni kaybet ailen seni bir reddeder iki reddeder ücüncüsünde kabul ederler seni. Cok günah onun vicdan azabini asla kaldiramazsin düsünsene aldirdin her yıl gectiginde diceksin ki 1 yaşında 2 3 4 yaşında olacakti bilmem ne diyeceksin. Bu senin imtihanın cocugun icin yasa ve tövbe et bir daha zina yapmayacagna dair o zaman ALLAH senin yanında olur unutma bunu..
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın hamile olduğumu öğrendiğim zaman bile buruk bir mutluluk yaşadım çocukları çok seviyorum çünkü elim ister istemez karnıma gidiyor daha minnacık olsa bile varlığını bilmek bile güzel
Soran+1 yılBabasına dönerim belki sırf bebeğim için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen niye evlenmeden böyle bir iş yaptın ki? bence her türlü git konuş hamile kaldığın kişiden aldatma da olsa aldırırsan ömür boyu vicdan azabı çekersin.
212 Yorumla
Soran+1 yılNasıl affedebilirim ki ailem istemez ben istesem bile
Cevap sahibi+1 yılTam açık anlatman lazım yani bu durumda yalnış fikir vermesin başkaları neden aldattı peki hiç düşündün mü? durduk yere mi yoksa bir sevgi eksikliği mi?
Soran+1 yılDurup dururken hiçbir neden yokken
Cevap sahibi+1 yılO onun hatası o zaman peki gerçekten pişman mı eğer pişman değilse bence başkasıyla hayatını zindan ediceğine kendin bebeğini büyüt aldırmaya kalkışma bir sürü kişi burada üzüntü içinde bebeğini aldırdığı için rüyalarına giren var bebekleri pskolojik olarak tedavi görenler var yazık olur sana yani en iyisi ya kendin büyütceksin ya da pişmansa çocuğunun babası onla evlen.
Soran+1 yılPişman olduğunu düşünmüyorum ortak arkadaşlarımızdan duyuyorum gününü gün ediyormuş o yüzden söylemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum canım işin çok zormuş ya demek ki o adamın senle neden nişanlandığı belliymiş keşke böyle bişey yapmasaydın ama artık olan olmuş sen bebeğini öldürmek ister misin tabiki de hayır bu yüzden aldırma başkasıyla da evlenme ailene söyle kendin büyüt çocuğunu vicdan azabıyla tüm ömrünü üzüntüyle geçirmektense bir kaç azar işit bence.
Soran+1 yılAilem böyle bir şeyi kabullenemez evlatlıktan reddedebilirler bile. Tek başıma da büyütemem
Cevap sahibi+1 yılBebeğin için başkasıyla evlenmeyi göze alıcaksın o zaman.
Soran+1 yılEvet elimden baska bir sey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılUmarım hayırlısı neyse o olur senin için canım ALLAH yolunu açık etsin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılVermeden önce düşünecektin! Seni olduğun gibi kabul eden düzgün birisi bulamazsın ancak şapşal sana bakar ama şapşallarda azaldı hayli.. kürtaj yaptırsan 10 hafta süresi var ve belli olur. Vajinayı diktirip, erkeği kandırsan bile, çevresi genişse kürtaj yaptırdığını öğrenir. Geçmiş olsun hem kirlenmişsin hem de hayatın kararmış.
33 Yorumla
Soran+1 yılKürtaj falan olmaz düşünmüyorum babasına söylemeyi düşünüyorum tek başıma altından kalkamam
- +1 yıl
Ne yap ne et evlen onunla. Ailen namusa önem veriyorsa, kaç yoksa öldürülürsün. Erkek evlenmiyorsa, babalık davası aç.
Soran+1 yılYok öldürmezler canım o kadar da değil evlenmek ister barışmak için bahane olur onada
Ona de ki eğer bir kez daha saçmalık yaparsan hayatının sonuna kadar ne beni ne de çocuğunu göremezsin onu senden nefret eden biri olarak büyütürüm hayatın boyunca evlat acısı ve hasretiyle kahrolursun de bir daha bir halt yiyemez bir erkeğe çıkarabileceğin en güçlü silah bu neredeyse atom bombasıdır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
34Cevap
+1 yılçok zor bir durum eğer sen ona karşı hala en ufak bişey hissediyosan bir şans daha ver durum ciddi çunku ayrıca çocuğu aldırmak en son düşüncen olsun senin bir parçan o nasıl kıyarsın ona ve babalık yapacak adamda onu gerçek babası g, ibi sevebilicekmi çok iyi düşün bence en mantıklısı eski nişanlınla barışmak olmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılKızgın ve kırgınım sadece yoksa hala seviyorum ama korkuyorum tekrar aldatılmaktan
- +1 yıl
sen söyle hamile olduğunu korkulucak bişey kalmamış artık bir çocuk var ortada
Soran+1 yılHiç istemeye istemeye çağırıp konuşayım o zaman
Yapabileceğin en büyük hatayı birlikte olmakla yapmışsın. Yargılamak Allah'a mahsus.
Bu durumu ailene söylemelisin bu saklanacak bir şey değil.
Çocuğu aldırmak gibi bir düşünceye kapılma bir hatayı başka bir hatayla kapatmaya çalışma.16 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem aileme en başta utanırım
Soran+1 yılEvlatlıktan refdederlerse
Soran+1 yılEderler
sakın duygularına yenik düşme ya da bencilliğine demeliyim sağlıksız bir ailede diycem o bile yok böyle şartlarda bir çocuk doğurmak çocuğu haksızlık onun yaşamak istediği bir aile ortamını sağlayamıyacaksan bakacak gücün yoksa ileride sana ayak bağı olduğunu düşüneceksen aldır gençsindir yine olur doğru zamanda doğru kişiyle
10 Yorumla
+1 yılDiyelim ki evlendin 7 ay sonra çocuk olacak düğün dernek en hızlı 2-3 ay sürse senin karnın şişecek o zamana kadar bu yüzden başkasıyla evlenmekte çare değil
17 Yorumla
Soran+1 yılÇare aldırmak mı yani
- +1 yıl
Öyle görünüyo malesef yani biri kabul etse bile bu durumu evlendikten sonra 1-2 ay içinde doğum gerçekleşir millete nasıl açıklayacaksın bu durumu?
Soran+1 yılBir ay içinde evlenmek zorundayım evlenirsem erken doğum der geçiştiririm
- +1 yıl
Anlıyorum ama işte 1 ay içinde nasıl olacak o iş? Sözüydü nişanıydı düğünüydü ev düzmek çeyizler bohçalar Allahımmmm 😂 Gerçekten zor durumun var en mantıklısı yine nişanlına söylemek ya da bebeğine kıyacaksın çok vakit geçmeden
Soran+1 yılSadece bir nikah olsa olur benim için nerde oturduğumunda önemi yok
- +1 yıl
Anladım ama nerden bulacaksın öyle birini bulmak zor
- +1 yıl
Ancak vatandaşlık almak isteyen biri yakalarsan onunla olur yani
+1 yılKürtaj 10 haftaya kadar yasal. 10 haftayı geçmediyse aldırmayı düşünebilirsin. Bebek için sevmediğin birine katlanmaya ya da hiç tanımadığın biriyle evlenmeye değmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılGünah ama bunun vebaliyle yaşayamam
- +1 yıl
Vallahi abla sana kalmış. Dini yönü ya da bu işin etiği senin bileceğin iş. Yapabileceksen tek başına yetiştir. Yerinde olsam bu kadar büyük bir kumar oynayamazdım muhtemelen.
Soran+1 yılAileme söylesem ve kabul etse zaten kendim yetiştiririm
Eski nişanlına dönmekten başka çaren yok sanırım. Babasız büyütmek istemiyorsan tabi. Aldırmak da bilmiyorum aldırmasan daha doğru. Üzüldüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılBabası olmadan zaten büyütemem cidden düşünemiyorum bile artık ne yapacağımı
+1 yılister geir dön ister dönme ama bu yaşta çocuk büyüme fikri ne kadar mantıklı sence? eğer hamilelik yeniyse hemen aldır yoksa evlenmekten başka çaren yok tabi ki... kendine yazık etmişsin
14 Yorumla
Soran+1 yılNe aldırmak istiyorum ne de evlenmek ortada kaldım
- +1 yıl
gençsin ve kafan karışık ama aldırmazsan çoook zor olur tahmin edebileceğinden daha zor :(
Soran+1 yılBabasıyla konuşayım bir
- +1 yıl
kesinlikle...
+1 yılTrolünü yediğim, Merak etme bulursun bir tane enayi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar ayıp
- +1 yıl
Cix ayıp olmaz böyle şeyler, ayıp başka şeyler olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzülüyorum böyle durumlara ya ama ne olursa olsun nişanlının da bilmeye hakkı var diye düşünüyorum sonuçta birlikte olan bişey barışmak istemiyosan barışmazsın olur biter o çabalasa bile sen çocuğuna sahip çıkmalısın aldırmamalısın başka bir şehire yerleş ve o çocuğu doğur
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyi düşünüyorum zaten o da sahip çıkar kesinlikle ondan yana sıkıntım yok aldırmamı kesinlikle istemez
babalık yapacak birini bulursan mı? ahahahha yok yaa başkasıyla yat hamile kal sonra ben ona babalık yapayım.. Bulursan öyle birini bana da haber et
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye sende mi hamilesin?
+1 yılbulursan öyle bir enayi bende hamile kalayim erkek halimle benide alsin :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
- +1 yıl
yoo ben ciddiyim
Soran+1 yılBende ciddiyim
- +1 yıl
ne konuda ciddisin :D
Elin adamı kendinden olmayan çocuğa niye baksın aldır kurtul
19 Yorumla
Soran+1 yılAldırmıyorum
Soran+1 yılSensin arkadaşım düzgün konuş
Soran+1 yılBebeğimin babasının kim olduğuda belli
Soran+1 yılGerçekten benim istediğim şeyde bu ama midem almıyor
Soran+1 yılOndan cok iyi baba olur
Çocuk & Ebeveyn konusunda 470 cevap paylaştı. öyle tanımadığın biri çıkıp sana yardım dicem evlen benimle desede hemen evlenecekmisin?
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
en azından buna sevindim bak çünkü bir yanlışın üstüne bir yanlış daha yapmana gönlüm el vermezdi
bunu ailene açıklamalısın derim ama açıklayamacağını söylemişsin kesin belirli sebepleri vardır açıklayamamnın ama bunları dilersen anlatabilirsin dinlemek isterim bakalım çözüm bulma şansımız nedir?
Soran+1 yılBabasına söylemeye karar verdim ama ne şekilde söylerim onu bilmiyorum bugün yarın söylemem gerek artık
Soran+1 yılBebeğin babasından bahsediyorum zaten başka çarem yok ki göz yummak zorundayım artık yapacak bir şey yok
Soran+1 yılAmin öyle olur inşallah
bir halt etmissin bide aldirda Allah belani versin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAldırmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılNisanlina soyle barisin simdi mantikli dusun , bu kisi aile ortami seven birimi cocuga bakar mi oyleyse baris birdaha aldatip aldatmayacagini bikemeyiz bazi erkekler degisebilir karakterind bagli. bazisida devam eder. Bebegi aldirsan ilerde pisman olabilirsin cok ilerki yaslarda aklina gelir. ama sevgilinede barismazsan aldir diyecem ama yaziktir iyi dusun.
00 Yorumla
+1 yılBence aldir vicdan azabı ceksen bile ne bilym başka erkek kabul etmez etse bile bir omur başına kalkar
02 Yorumla
Soran+1 yılO da dıdoğr
- +1 yıl
Yani bu yüzden aldir
ona söylemelisin tekrar barışıp evlen sonrasına allah kerim
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi baba olur gerçekten babalık en çok ona yakışır ama iyi bir eş olmaz bana huylu huyundan vazgeçmez yine aldatılırım
Soran+1 yılKötü tabi ama elimden gelen bir şey yok
+1 yılSen neden uzulysun ki sakin aldirma yazik gunah ama ailene nasl anlatcan bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamam 😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılistediğim gibi biriysen o çocuğun babası olmaya razıyım
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum sen de çocuğu sürekli aşağılacak bir tip var
+1 yılbence de nişanlına bunu berabe rçözüm üretin ama hazır değilim diosan aldır kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyi düşünüyorum bende
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyle yapacak bir şey yok keşke vermeden düşünseydin
14 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıydık sonuçta ayrılacağımızı nerden bilebilirdim ki
Cevap sahibi+1 yılDemekki neymiş nişanlanmak evlenmek demek değilmiş.
Soran+1 yılKesinlikle çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılSon pişmanlık fayda etme maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık böyle saf, he insanları görünce. ya korunsanıza her sevgilinin altına niye yatıyorsun, evlenmeden zina olur mu yapıyorsan bari korun. Git bir tane he bul evlen hayatını bitirdin.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilimdi nişanlandık kısa bir süre içinde de evlenecektik
+1 yılNisanlimla evlenecez iliskiye girsem mi diye soranlara cevap olsun bu..
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılSen bu cocugu aldirmalisin baska yapacak hicbir seyin yok aldirmalisin
00 Yorumla
+1 yılohhhhhhhhh yurube iyi tokmaklamış nasıl iyi dovdurdunmu bari mını :D
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
- +1 yıl
ulan sende terbiye olsa vermessin orsp konuşturma beni
Soran+1 yılBilmeden niye yorum yapıyorsun ya böyle olsun ister miydim ben
- +1 yıl
trolluk zor zanaat hacılar :D
Nişanlına söyle ama seni hala seviyor mu ve ne şekilde aldattı ayrıca ayrılmak isteyen o muydu
00 Yorumla
+1 yılbu ara herkes hamıle galıba. peşe peşe hamılelık soruları...
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
+1 yılkullanır diyosun babalık yapan biri de kullanır
12 Yorumla
Soran+1 yılİkisi çok farklı
- +1 yıl
farklı olsa ne olur sen fakesin soru da trol :D bende ferhat
bence bir şans ver o adama çocuk varsonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
adama söyle sonra aldır
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledikten sonra aldıramam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir veledi zina daha...
Ne hayır gelecekse artık ülkeye o çocuktan...022 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ya
Cevap sahibi+1 yılNiye saçmalayayim?
Tam olarak adı bu işte.
Zina çocuğu...
Dini nikah var mı ortada? Yok
Eeeee?
Helâl dairede ortaya çıkan çocuk mu bu şimdi?
Soran+1 yılDoğmamış bebeğime laf söyletmem. Babasına söyleyip evlenmeyi düşünüyorum bu şekilde doğuracak halim yok zaten
Cevap sahibi+1 yılSenden izin alacak değilim.
Durum ortada.
Veledi zina tabiri de ortada...
Lafimi söyler işime bakarim.
Düşen sensin.
Ben değilim...
Yedin bir halt madem,
Git de temizle...
Soran+1 yılBoş konuşma ya
Cevap sahibi+1 yılGayet dolu sözlerim.
Sadece işine gelmedi senin.
Git ailene söyle ve doğur o çocuğu.
Bir ömür de katlanirsin o öküzune artık.
Ya da dogumdan 3-5 ay sonra boşanip
Kucagi cocuklu babanin evine dönersin...
Soran+1 yılÇok karamsarsın
Cevap sahibi+1 yılOlay benim olayım değil.
Hâliyle iyimserlik/karamsarlik da benim değil.
Senin...
Ben sadece tespitte bulundum...
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılVerdin mi kararını?
Soran+1 yılEvet yarın gidip konuşacağım
Cevap sahibi+1 yılAilen?
Soran+1 yılEvlenmek zorundayım ailemi ikna ederim bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılOnun cevabı ne olacak dur bakalım...
Bana ne deyip kestirip atarsa... ?
Soran+1 yılOrtada bırakmaz beni zaten barışmak istiyordu
Cevap sahibi+1 yılUmarım dediğin gibi olur.
Ama olursa da,
Huzur seninle olur mu. ..
Bunu zaman gösterecek...
Soran+1 yılBoşanırım huzursuz olursam
Cevap sahibi+1 yılAilen kabûl edecek mi peki bu durumu?
Soran+1 yılYapacak başka bir şeyim yok ne yapmamı istiyorsun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılya ben ne isteyeyim. senden...
Arıza mısın nesin?
Nasıl bir beynin var senin böyle absürd soru üreten?
Sadece seçenekleri konuşuyoruz işte şurada..
Soran+1 yılTamam işte soru soruyorum sadece olumsuz olursa bebeğin babasının tepkisi ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılİki ucu poklu değnek...
Yerinde olmayı hiç istemezdim...
Aldırmak en mantıklı çözüm görünüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da ama aldırmakta istemiyorum ki çok pişman olurum sonra 😞
Çocuk & Ebeveyn konusunda 25,3b cevap paylaştı. Babalık yapacak birini ara
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bulayım
Soran+1 yılİnsanları salak yerine koyamam bana olan ilgisini kullanıp
- +1 yıl
Ben 22 şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılTüh be aklımda miranda kerrle evlenmek vardı neyse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiye girdikden 2 ay sonramı hami kaldın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha dün öğrendim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi insanlardan tiksiniyorum. !
20 Yorumla
+1 yılBravo sana
11 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
bilemedim , çok inanmadım açıkçası...
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn yaparım babalık istersen ciddiyim
122 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle bir şeyi kabul edebilir misin? Yoksa şartların mı var?
Cevap sahibi+1 yılYok kabul ederim
Cevap sahibi+1 yılSadece sen gizlisin çık
Cevap sahibi+1 yılbir isteğim yok
Cevap sahibi+1 yılİyilik yapmak istiyorum sadece
Soran+1 yılBen sadece çocuğuma baba arıyorum ama kendime eş aramıyorum onu dile getireyimde
Cevap sahibi+1 yıltamam bnde onu söyleyecektim
Soran+1 yılNeden peki mutlaka bir nedeni vardır durup dururken kimse kimseye iyilik yapmaz
Cevap sahibi+1 yılİçimden geldiği için bn istiyorum karar senin
Cevap sahibi+1 yılBn yardımcı olabilirim
Soran+1 yılAilen?
Cevap sahibi+1 yılBn iyilik yapmak istiyorum ailem değil
Soran+1 yılYaş?
Cevap sahibi+1 yıl23 yaş
Cevap sahibi+1 yılGizliden çık konuşalım
Cevap sahibi+1 yılSen yardım istiyor musun?
Cevap sahibi+1 yılBn şimdi çıkmam lazım 9da girerim
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılNe düşünüyorsun
Soran+1 yılBabasına söylemeye karar verdim sadece benim çocuğum değil sonuçta o da sıkıntı yapsın biraz
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin tabi iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılbn sadece iyilik yapmak istemiştim zaten
aldır
13 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı olan bu mu
Soran+1 yılFarkındayım ama farklı yollar arıyorum işte 😞
+1 yılPeki sehir onemlimi senin icin
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çaresizim ki şehir bile önemli değil
- +1 yıl
Mesaj at
+1 yılerkek affedeceksin bidaha aldatmayacak
012 Yorumla
Soran+1 yılNe demek erkek?
- +1 yıl
konuşma ya kes
Soran+1 yılBiz aldatmiyorsak erkeklerde aldatamaz
- +1 yıl
Demekki sende eskisik bişey var kendi eksiğini bir araştır bakalım bir düşün acaba neden aldattı o eksiği bul birdahaki aşk ilişkinde en azından aldatılmazsın yoksa hep aldatılan kadın olursun
Soran+1 yılNe alakası var
- +1 yıl
Bir sor kendine nede aldattı? eksik ne?
Soran+1 yılKeyfinden
- +1 yıl
ya da sen sıkıcısın
Soran+1 yılSuç niye bende olsun ki?
- +1 yıl
Sor işte bunu biryerde ara bakalım birgün boyunca bunu düşün neden diye eğer o gün sonunda halen ben suçsuzum diyorsan suç yok sende
Soran+1 yılÇok düşündüm ben bunu eğer benim suçum olsaydı zaten ayrılmazdım
- +1 yıl
Bir konuda ihmal etmişsindir ne bilim sevgi de saygı da cinsellikte bu tarz şeyleri ara ya da bakımsız oldun bakmadın kendine
Konuşmak istersen herzaman konuşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirimizi tanirsak neden olmasin
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacağını biliyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden bu on yargi nedenki
Soran+1 yılKimse böyle bir şeyi kolay kabullenemez
Cevap sahibi+1 yılEgomu yapcsksin yargilivcskmisin yoksa tanicakmisin
Trolllllllllll
00 Yorumlamidem bulandı
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye