- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde bitti diyen kişi kim olursa, olsun biter. Sevgililikte pek görmedim ama evlilikte çoğu zaman kadın ilişki düzelsin boşanma olmasın diye yıllarını harcar. O kadın uğraşıp da vaz geçtiyse düzelmez artık. Olmayacak şeye zorlamıştır uzun süre, o yüzden vaz geçmiştir. Ama çevrede gördüğüm sevgili nişanlı evli fark etmeden "Kadının lafıyla isteğiyle ilişki bitmez erkek karar verir" diyenler de var. Bunu erkek belirleyemez herkes özgür. bir insanı zorla tutamazsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar beyler bayanlar ben ilişki uzmanıyım demiyorum ama kadın erkek eşitliğinin asla olmadığını hepimiz biliyoruz sanırım bunun hem suçlusu hem mağduru olarak gösterilen erkekler kral ve mağdur olarak gösterilen kadınlardır biz salak erkekler haketmeyen kadınlara şiddet uyguluyoruz bize küfür edene değilde çay getirene sarilana şiddet uyguluyoruz yani şiddet uygulamak kötü birşey ama haketmeyen birine uygulamak çok kötü birşey ben bir yandanda kadınların erkek secerkeknki salakligina çok şaşıyorum konuşurken aman efendi olsun derken iti köpüğü sevgili yapıyorlar bir kere ilişkiden ilişkiye değişir ama toplumda kadınlar ezilip az magqs alıyorsa iliskidede erkekler ezilik az söz hakkı tqniniyor
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBitmez. Benim şu an ki manitam bana 6 ay önce s*ktir çekiyordu. Bende ona çektim. şu an çok iyi sevgiliyiz. Öyle iyiyiz ki yarın gelsin. Mezara girmediğimiz sürece bırakmayız. Girdiğim zaman değil bakın. Girdiğimiz zaman. İkimizde girmeliyiz ki bırakalım. Hatta öyleyken bile bırakmayız.
60 Yorumla
+1 yılHayır bitmez. Sevdiği insana 'Git' der ama şu an en çok onun yanında kalmaya ihtiyacı var. Kavga eder, 'bitti' der ama bu aşkın bitmesi onun en son istediği şeydir.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Erkek bitti dediğinde de biter. Cinsiyetle ilgili bir durum değil
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBitti kelimesini kullanınca bitiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılValla dogru ben bir kere gercekten bitti dedigimde padisah gelse dönmemz😂😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bitti dediğinde bitmez gadası. Eğer ki kadın ilişkide düşüyorsa işte o zaman biter.
10 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir şey kesinlikle yok bu insanların tamamen uydurmasıdır erkek de bitti derse biter kadın da bitti derse telefonu sadece kadınla sınırlandırmak çok yanlış biridir şunu hiç kimse unutmasın ki bir ilişkide ne erkek ne de kadın İmparator dur Eğer zaten tek taraflı bir ilişki olacaksa hiç kimse böyle bir ilişkiye başlamasın çok saçma Çünkü
40 YorumlaAslında bu farklılığın nedeni biraz da cinsiyet ve ilişkilerden beklentiler ile alakalıdır. Mesela kadın bir ilişkide bitene kadar acı çekerİlişkinin kurtulması için elinden geleni yapar Acı çeker cabalar yırtınır Eğer bunca çabaya rağmen sonuç alamazsa bitti der ve bitirir Kadın sonuca kadar acı çeker Sonrası sadece yol haritasını çizmektir erkekte ise biraz daha farklıdır Bitişe kadar işin ciddiyetine varamaz Hep kadının büyüttüğünü düşünür bakarız hallederiz ile çözmeye çalışır. Ta ki kadının bitti sözünü duyana kadar O andan itibaren çabalamaya baslar ama iş işten geçmiştir. İşte erkek için acı ve taziye yeni başlamıştır. Bu nedenle kadın süreçte erkek sonuçta üzülür deriz.
70 YorumlaKadın "bitti" dediyse...
Erkeklere sözüm, sakın arkasından koşmayın. Görüşmeyin ve umursamayın. Yeniden başlamak zor ama asla geçmişi düşünmeyin. Çivi çiviyi söker derseniz hayatınıza yeni aldığınız kadına haksızlık yapmış olursunuz, bunu da asla yapmayın. Her erkek avcı kişiliğe sahiptir. Kendinize yeni bir sayfa açın. İlk bir iki gün veya başlangıç dönemi zor gelecek ama bilin ki bu süreci her kadından daha kısa sürede atlatacaksınız. Erkeği bir kadın yıkamaz, kendi müsaade etmediği sürece...
Kadınlara sözüm ise yok, bitti diyen kadınların büyük bir çoğunluğu geri döner. Çünkü kendinin farkında değildir, ne yaptığının da...41 Yorumla- 1 yıl
Yalnız ben bitti dediğimde hiç dönmedim hayatıma baktım ne yapayım bir erkeğin peşinden mi koşayım erkeklerin de doğasında var kadın isteyince istemezler istemediği an gelirler suç sizin aslında doğal olarak o zaman zamanında isteyin iyi olsun ilişkiler
+1 yılbitmez biraz zaman geçsin arkasından koşun beyler bakın çabalamak çok önemli çabalarsanız kazanırsınız kadınlar bitti deselerde bitiremezler hemen hep arkasından koşmanızı ister koşun kardeşim hayat arkadaşın bebelerin annesi o sizin gururu bırakın artistlik yapmayın gönlünü alın istediğini yapın hiç bir kadın üzülmeyi hak etmiyor ben ömrümde hiç kötü kadın görmedim hepsi kibar mütevazi bireyler.
peşini bırakmayın çabalayın beyler kadınların merhameti büyüktür. sürüneceksiniz o Allahın emri ama sonunda zafer sizin olacak...60 Yorumla
+1 yılKadın bitirdiği zaman haberi olmaz kimsenin.
Sessiz sesiz, direne direne, sindire sindire bitirir içinde her şeyi.
Bunun olmaması için elinden geleni yapmıştır aslında...
Kolay kolay bitti demez bir kadın. Çok savaş vermiş, çok mücadele etmiş, sabır tüketmiştir çoğu zaman.
Bitti dediğinde işte bu yüzden vicdanı rahattır ve gerçekten bitmiştir.40 YorumlaYani bunu söyleyip 2 gün sonra dönenler de var. Bitti demek mesele değil, kafada bitirip bunu söyleyince insan dönmez. Bu da kişinin yapısıyla alakalı.
41 Yorumla- +1 yıl
Kafada nasil bitirxez
Duyar kasmaya gerek yok.
Bu durum her iki cins için geçerlidir.70 YorumlaKadınlar içlerine atan varlıklardır bence. Bakmayın çene denince akla kadınlar gelir. Ama kolay kolay üzüntülerini paylaşmazlar. Kadını ile erkeği ile kendimizi kandırmayı severiz.. Bitip bitmediğini zaman göstereceğinden erken ötmemek gerektiğini düşünüyorum. Kafada bitirmek içinse önce buna kesin karar vermek daha sonra da onunla alakalı anı ve hatırlardan kurtulmak şle devam edilmeli. Gene hayatında farklılıklar yaparak ve sürekli meşguliyette kafada bitirmeye yardımcı olur
40 Yorumla
+1 yılBitti dediği ilişkiyi bir türlü bitiremeyen hanımlar tanıdım
Bitti dediği halde defalarca geri dönüş yapan da..
sanırım içinde bitirmeden bitti kelimesinin bir hükmü yok..30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kadının ilişkisi için emek sarfettiğini, yuvayı kurtarmaya çalıştığını görmedim.
Böyle dakkasına avukata gidenler hep kadınlar olur.
Hep böyle yaptınız, kadınların ezildiğini, yok bilmem ne olduğunu söyleye söyleye kadınlar da gerçekten haklarının yendiğini zannetmeye başladı ve var olan yuvalar da yıkılmaya başladı.
Kim başlattıysa bunu, Artık Aile yapımız da mahvolmaya başladı. Bunu başlatan kişi başarılı olmuştur.70 YorumlaO dediğine erkekler için geçerli. Kararlari sadece beyni ilen veren bir erkek ise bitti dedim mi biter geri dönüşü olmaz. Kadinlar duygusaldır ayrılmalar bile hep bir umut besler içlerinde. Belki diye diye duyguların silinmesini beklerler. Kisacasi bir kadın bitti dediğinde aslında mola vermiştir.
20 Yorumla
+1 yılEvet, gerçekten kadın çok sabırlıdır. İlişki bitmesin, düzelir umuduyla bekler bekler durur. Ama bir kadın bitirdiyse de gerçekten biter.
10 Yorumla
+1 yılBitmez. Öyle kadının dediği gibi olmuyor o işler. Erkeğin dediği gibi de olmuyor. Solda bir şey var böyle arada sancılanan o tamamen bitti kardeş hadi toplayalım bavulumuzu gidelim bu diyarlardan derse o zaman bitiyor
23 Yorumla- +1 yıl
bayılıyom senin yorumlara : D
- +1 yıl
Teşekkür ettim😄
- +1 yıl
rica ediim
Hayır geçerli değil. Benim de erkek olarak bitirdiğim çok oldu.
10 Yorumla
+1 yılKadın veya erkek "bitti" diyorsa kesinlikle biter. Üzgünüm ama öyle. Bir taraf için bittiyse artık uğraşmamak gerekir. Her iki tarafa da yazık olur. İlişki kuş gibidir. Uçması için iki kanada ihtiyacı vardır. Bir kanatta sorun varsa kuş uçamaz.
20 YorumlaYa tabikide bitmez, bir kadın bitti dediği andan itibaren, ister aradan ister 3 gün ister 3 ay geçsin bir umutla bekler yeniden ilişkinin başlayacağına dair. Taki hayatına başka bir kadını aldığını görene kadar o zaman bitebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın herşey bitmeden onun için bitti demez..öncesinde mutlaka çabalar ve her şeyi dener. Ancak buna karşılık hiç çaba ve özveri görmüyorsa,. Kısaca hiç ümit kalmamissa o ilişkiyi gözden çıkartır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Kadınlar kafalarında bitmeden de bitti diyebilirler. Kesin birşey söylemek zor. Ancak erkekler bu konuda daha yalin ve nettirler. Kafada bittiyse bunu açıkca ifade eder.
10 Yorumla
+1 yılBiter ben bitti dersem ve o kişinin mesajlarini ona ait herşeyi siliyorsam biter çünkü mesajlari silmeyen biriyim genelde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yıl"Bitti " demekle bitmez hicbir ilişki. Eger kadın o kadar çabadan sonra "bitti" deme gereği bile görmeden sessizce giderse biter.
20 Yorumla
+1 yılBir kadın kolay kolay bitti demez çabalar elin den geleni yapar ve bitti diyorsa gerçekten biter sesine hasret kalırsın
20 Yorumla
+1 yılKadın bitti dese bile erkeğin her zaman bir şansı vardır. Ama erkek bitti derse gerçekten bitmiştir. Kızlar boşa uğraşmayın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Kadın bitti deyince bitiyor da erkek deyince bitmiyor mu? Yoksa “ben bitti demeden bitmez ulaynnn!’ Kafasında mıyız?
10 YorumlaBu sözü sadece kadına odaklamak yanlış. Erkeğin çabaladığı kadının bir şey yapmadığı için erkeğin bitirdiği ilişkilerde var.
10 Yorumla
+1 yılHer iki taraf da Bitti denince bitmeli, yoksa “Ben bitti demeden bitmezciler” çıkar sonrası şiddet vahşet.
10 YorumlaKadın'ına göre, o kadın ı bir tanımak gerek önce :)
Bir insanın içinde bitmemek gerek, o an gelmeden valizinizi toplamış olun..10 Yorumla
+1 yılGenelde bitiyor biz erkekler ne kadar bunu kabul etmesekte sonuçta karşındaki kadın sevdiğin kim olursa olsun bayanda bitiyor
10 Yorumla
+1 yılBir şeyin bitmesi için önce yüreğinde kalbinde bitmesi lazım yüreğinde kalbinde bittimi kim olursa olsun kadın erkek farketmez bitmiştir aga
30 YorumlaSadece acı çeker zaten her süprizi bekleyen siz
İlgiyi bekleyen siz ayrılırken sadece açıdan bahseden siz de biraz nankörsünüz20 Yorumla
+1 yılBitti dediği an bitmiştir. Bende çeker giderim😄geri dönsede olmuyor bir daha. Kısaca bende de bitti oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi içinde bitirip ne isteyip istemedigini bilirsen mantıgını kullanıp duygularını cöpe atersan biter ve rahat cabuk atlatırsın
10 Yorumla
+1 yılKim derse biter, zaten öyle de olması lazım yokuş yukarı arabayı itmeye kimse çalışmaması lazım gel gör ki biz hep hiç mi yoklardayız.
10 Yorumla
+1 yılDilde değil de gönülden söyleyince biter...
yoksa bitti deyip de dönmek isteyen olmuyor mu sanki..10 Yorumlakadın erkek diye genelleme yapmamak lazım ne oro. spu erkekler ne peze. venk kadınlar var.
karakter meselesi113 Yorumla
+1 yılNe yazık ki, biter. Kadın için bitmişse bitmiştir. Geri döndüremezsiniz.
30 Yorumla
+1 yılYalan ya kendi bitirdi kurtarmayı bırak denemedi bile
10 Yorumla
+1 yılGururlu bir İnsan Erkek Kadın fark etmez bitti derse bitirir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Bitti dedirtene kadar neler yaptığına bağlı bence. Bazen kendine gelsin diye de bitti denir.
20 Yorumla
+1 yılDil bitti diyince bitmez hiçbizaman.. kalbe soracaksin cevabi onda
10 Yorumla
+1 yılBitti der biter, kadın yeter ki istesin, ama içinde biter mi orası meçhul..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kadın değil bunu erkekte dese bitmiştir.
Uzatıp, takıntı yapan hastalıklı insanlardır10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum bazı erkekler ayrılmayı kabullenemiyo ayrılmamak için elinden geleni yapıyo
11 Yorumla Evet geçerli. aşk vazgeçtiğin an biter gittiğinde değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biter bak yine kaburgalarımın arasında varlığını unuttuğum kalbim yavaşladı.
10 Yorumla
+1 yılBen kafamda bitirdimse biter evet isim olmaz o saatten sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen milyon kez bitti demisimdir ama bırakamıyorum onu ve o da bırakmıyor ben öyle desem bile ama bir gün o bitti derse bitecek gibi duruyor ama herkese göre değişiklik gösterir bence
10 YorumlaYalan. Bitti deyip bitirebilen hiç kimseye denk gelmedim. Bazı şeyler sözde biter ama özde asla.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bence taraf fark edmez bitti denildiginde digerine eyvallah demek duşer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bitirmesi çok zor olur ama bunu başardıysa geriye dönmek çok zor
10 Yorumlaalakası olmayan boş bir söz olmuş, katılmıyorum bu fikre.
10 Yorumla
+1 yılBitti dersem biter genelde cunku bitirmemek icin dediginiz gibi yeterince savasmisimdir
10 Yorumla
+1 yılEvet her ilişki için geçerlidir. Kadının veya erkeğin bitti demesi değildir asıl önemli olan. Eğer taraflardan biri çok çabalıyor ve sonuç alamıyorsa zaten bitmiştir. Bitti diyen son noktayı koyar sadece.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın için bitiyor ama karşı taraf için genelde bitmiyor.
10 Yorumla Bu konuda hiç bir erkek ben bitirdim desede inanmayın.
Kadın bitirirse net bitirir. Avucunu yalamak kalır erkeğe.20 Yorumla
+1 yılO kadar cabalamis sonuc alamamis.
Neden? Erkek kendi kafasinda olayi bitirdigi icin. Kadin bitti demeden once erkek kendi zihninde olayi zaten bitirmistir. Cabalamasina degmemesinin sebebi budur. Erkek istemiyordur...10 Yorumlaeğer her şeyi denemişse ve olmamışsa bitti deyince biter
10 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat