Kadınlar sustuğu zaman biter eğer bağırıp kızıyorsa sinirleniyorsa orada aşk başlıyor demektir
1 ay
Cevap
3Cevap

Evet
öyle biz çabalarız anlatırız çünkü seviyorsak anlasın isteriz ama susuyorsak iş bitmiştir
umudu yitirmiştir çoğu ilişki koçu/psikolog da öyle oldu. geçmiş olsun
öyle diyor diyecektim aman
Geçmiş olsun ne benimki bağırıp çağırıyor susmuyor : ))
yani öyle de sağlıklı değil düzgünce konuşun da aslında şunu demek istiyorlar: sürekli sizden şikayet edip sorun çözmeye çalışıp konuşan emek veren kadın susmaya başlıyorsa gidiyordur. öyle olunca da geçmiş olsun oluyor ondan dedim
Ama bizimki durumlar karışık henüz benim sevgilim değil yinede dediğin gibi mı?
yok o evli/net bağı olan içindir
kaç kardeş şimdiden ne kavgası?
Ya kavga değil trip gibi
ama bağırıyor çağırıyor dediniz
Yahu ses çıkarıyor anlamında susmamak başka
O ses neye alamet gorecez
anladım. ama dediğim gibi genelde ilişki içinde konuşup konuşup sessizleşmeye başlayınca onu diyor uzmanlar. susmaya başlıyorsa kaybediyorsunuz
bende de öyle oldu bir noktadan sonra uğraşamıyorsun tamam hee hee diyorsun erkek geç anlıyor ama ne kadar çabalasa nafile.. önceden bir güzel söz yeterdi belki ama ondan sonra dünyanın diğer tarafından gelirim dese yine de düzeltemez
Bak ilgi bekleyen kızları elde tutmak çok zordur zaten. Çünkü bir kız aşık olmadığı sürece hep sürekli ilgi ister sürekli ilgi ister. de sonuç ayrilma. Bir kadın aşık olmazsa olmuyor
nasıl yani? tabii aşık olmak lazım da ilgisiz kalınca bıkıyor kadın bence
Bir kız ilgiye aşıksa daha çok ilgi ister ee daha fazlasını alamaz bir yere kadar alır. Ama bir kız erkeğin tipine aşık olursa kolay ayrılmaz. Kadınlar hep daha fazla ilgi daha fazla diyorlar sonuç ayrılık. ama aynı tipte başka erkeği bulamaz o yüzden tipe aşıksa ayrılmaz kiz
Tipe aşık olmayan kız ayrilamaya mahkumdur
Sen kadınları bana mı anlatiyon : ))
evet ben kadınım çünkü
Ben senden daha iyi biliyorum kadınları
peki
Bazı kadınlar aşık olduğu çok geç anlıyor ben galiba orada takıldım
evet
Ama onun da kilidini açmayı başardım
Bazı sihirli kelimelerle : ))
Bazen uzaklaşmak gerekiyor zaman lazım
hm
Çok da skim deydi kadın konuşmuş susmuş 😅
Çözmüşsün
Kadınlar hiç susmaz
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Her kadın için geçerli sihirli bir kural yok 😊 Bazı kadın susuyorsa gerçekten içten içe bitmiştir, kopmuştur; bazılarıysa kırılmamak için, kavga büyümesin diye susar ama içinde hâlâ sever. Bağırıp çağırmak da her zaman aşk değil; bazen saygısızlık ve öfke patlamasıdır 💥 En net şey, nasıl hissettiğini açıkça konuşmaktır.