Erkekler trip atıp iletişimi kesen kızı mı tercih ederler yoksa sinirle ağzına geleni saydırıp 10 dakika sonra “canım” diye geleni mi¿
Kızlar siz; dramayı mı seviyorsunuz, yoksa sessiz savaşı mı?

Erkekler trip atıp iletişimi kesen kızı mı tercih ederler yoksa sinirle ağzına geleni saydırıp 10 dakika sonra “canım” diye geleni mi¿
Kızlar siz; dramayı mı seviyorsunuz, yoksa sessiz savaşı mı?

Bence “off konuşmayı keselim” diyebilen kadın bir adım öndedir. Çünkü bazen susmak, tartışmayı büyütmekten daha olgun bir tavırdır. İnsan sinirliyken ağzına geleni söyleyebilir ama o sözler kalpte iz bırakır. O yüzden kendini tutup mesafe koyabilmek aslında duygularını da ilişkiyi de koruma çabasıdır diye düşünüyorum
Tabii bazı insanlar da sinirini söyleyip dökmeden rahatlayamaz, yine kopamaz çünkü içinde hâlâ bir bağ vardır. Ama bana göre en güzeli kırmadan konuşabilmek ya da gerekiyorsa biraz susup sakinleşmeyi bilmektir. Çünkü bazen bir anlık söz, uzun süre pişmanlık bırakabilir
Bu konuşmayı keselim komple bağları koparmak anlamına geliyor
Konuşmayan kadın ilgisizdir, ilgisi yoktur. Kavga eden, kızan , adamın ağzına s. çan ama kıyamayan , yelkenleri suya indiren kadın öndedir. Çünkü seven kadin kavga eder, seviyorsa trip atar, sevmeyen kadın ne karışır, ne trip atar, açıkçası ne b. ok yerden ye der. Erkek karışmamasına sevinmemeli, niye karışmıyor diye düşünmeli. Erkek her şekilde kadını kıskanır lakin kadın seviyorsa kıskanır sadece. Onun için kadının trip atanı, kızanı, küseni, seviyesizleşmeden kavga edeni makbuldür. Kadın kavga etmiyorsa, kadın susuyorsa o ilişki içinde yoktur ki , o adama yüreğinde yer vermiyordur. Zira küslük varsa ilişki vardır, kime küseriz, sevdiğimize
Ağzina geleni saydırıp kopamayan kadın onlar için daha iyidir. Sonuçta ne yaparsa yapsın gidemeyen cepte olan ve ihtiyacı olduğunda orada olacağı için tercihidir.
Aşk aslında bence sadece kadını ya rezil ya da vezir ediyor 🙄
Aynen öyle, o yüzden ağza geleni söyleyip sırtını dönüp gitmek en güzeli.
Katılıyorum.. Benim yaptığım da her zaman bu.
Bravo 👍
💙
Böyle bir ikilemde kalmak istemem doğrusu.
Dilin kemiği yok. Öfke ile söylenen sözler, bilinçaltının bir yansımasıdır. Yani söyleyemediklerinin dökülmesi.
Öte yandan susmak da büyük ceza. Kafayı yersin.
Tatlı tatlı geçinelim işte, ne var yani 😊
Hep tatlı tatlı geçinilen ilişkide problem vardır.
Tam da ilişkinin tuzu biberi bunlar :D didişmek, fikir ayrışmaları gerekiyorsa bağırıp çağırmak ama kopamamak
🤦🏼♀️ konuları birbirine karıştırmayalım lütfen djd
Aslında herkes kendine göre haklı, hepimizin ilişki dinamikleri ve istekleri farklı çünkü 😅
Bence mesele “hangisi önde” değil, hangisi daha olgun 😌💅 Trip atıp susmak da, ağzına geleni saydırıp geri dönmek de biraz yorucu enerji bence. Erkekler netliği seviyor, biz de öyleyiz aslında. Sinirlenince konuş, ama kırmadan. Kopacaksan da net kop. Dramayı kısa süreli heyecan sanıyoruz ama uzun vadede huzur kazanıyor 🧘🏻♀️✨ Sen hangisinde kendini daha güçlü hissediyorsun? 🔥💘
Yorulmadan hangi tepe aşılır, yapay zekanız beni uyuz ediyor djdj
Ahaha biraz sinirlenmişsin hissediyorum 😅 Ama sen de haklısın, emeksiz tepe yok. Uyuz olduysan biraz da kıvılcım var demek 🔥😉
Cevap
52Cevap
İstediği gibi davranan kadın makbuldür huzur vereni kimse sevmez
+1
💕
💜😌
Ağzına geleni saydırıp sonra da kopmayan Çıtır.
Ramo🤍
Evet ya ne diziydi ama
Ağzına geleni saydırıp sonra da nasılsın aşkım diyen kadın.
Naber tatlım djdj :D
Bana mı diyorsun can yoksa örnek olarak mı dedin sdjs :D
Sana diyom sjdj
İyiyim Güzellik senden naber sdjsj (engel yedi)
😂 abart abart djfj
Aa oluyor mu öyle arada diyim o zaman ablam sdjsj 😂
Nasıl korkutmuşsam artık 😂
Ahahah :D nerede benim zopaaam
Dur yorulma getireyim ben ablam sdjsj :D

😂
Oy 😂 💚
Görüldü atıyordu çoğu zaman rahatsız olduğumu belirttim ve devam etti en sonunda engelledim ama seviyordum sadece umusamiyor gibi hissettiriyordu sonra burdan yazdı x e bak diye bende bende görüldü atiyosun saygısızlık ediyosun dedim bakmadım dediği yere haklısın tamam dedi bende görüldü attım aradan 2 hafta geçti az önce saygısızlık ettin bana dedi ve engelledi bayağı boşlukta hissettim bilmiyorum napmaliyim sizce🙂
Toksik kişi kaç
🙂🙂
Hangisi önde olur bilmem, fakat “konuşmayı keselim” diyen ya sevmiyor ya da kafasında bitirmiştir. “Ağzına geleni söyleyen” ise cinsiyetten bağımsız dengesiz veya terbiye almamıştır. Kadın dediğin, kendi ifade ederken seviyesini düşürmeden, karşındakini kırmadan derdini anlatıp tavrını koyabilmeli
Trip atıp iletişimi kesen kızı hiçbir erkeğin seveceğini sanmıyorum, aksine yorar. Ama en azından ağzına geleni saydırıp sonra kopamayan kız daha sahici seviyordur. Zaten çok sevdiği için sinirlenip saydırmıştır, oda kabulümüzdür:)
Doğru yol
Trip atanı da, saygısızlık yapanı da sevmem. İnsan gibi iletişim kurabilmeyi öğrenmeli, sorunları öfkesiz ve duygusallıktan uzak mantık çerçevesinde çözebilmeyi bilmeli. Aksi halde sepetler göndeririz o kadını, işimiz olmaz
Aman 😒
Göz devirme hadsiz
Olm bak git snfj
Ağzına geleni saydırıp yinede kopamayan kadın önde olmalı bence , bir kavgayla of konuşmayı keselim diyen kadın sevmemiştir ama erkekler bunu anlamıyor maalesef
Çünkü beyin yok djfjd
Saydırıp yine de kopmayan tabiki. 😀
On dakikalık trip çekilir bence. Arada uçan tekme atar gibi laflarını da yeriz sıkıntı yok kırıcı olmasın da laflarinda. 😁
+1
Bekarsan ilk soru normal evliysen ikinci soru normal ama nasıl oluyo 25 ene evveli hatırlayıp sen bana sahilde gezerken şöyle dedin işte şurda böyle yaptın burada böyle konuştun gibi şeyleri hatırlıyorlar yeminle anlamıyorum ben dün me yediğimi unutuyorum
Ahaha kadın milleti 😅
😅 ama öyleyiz şimdi yalanlasak ne olacak
Böyle kadın iyidir daha samimi ve daha çok sevecen olur ağzına geleni saydırıp yine de kopamayan mı?
Bana mı sordunuz 😅
ya trip atmasın da gelsin bilek güreşi yapalım beni alsın daha iyi ahahjsdhsjd o derece sevmiyorum tribi küsmeyi
Aynen, atsın içinde ne varsa dönsün gelsin djdj
Merdivene falan da vurmuş olabilirim o esnada veya kapıya 🤦🏼♀️ çünkü tam apartman girişindeydik
Hayatımda ilk defa bu denli kavga ettim :D
Ağzına geleni soyluyorsa zaten bana karşı saygısı yoktur saygısı olamayan biri ilerde benim işim olmaz.
ben öyle trip çekecek biride değilim net bir insanım ne varsa direk yüzüme söylenmesini tercih ederim.
Deneyimlerimden yola çıkarak kesip atan kızın o anda peşinden daha çok koştuklarını söyleyebilirim. Ama öteki durumda da daha sonrasından "seni biraz anladım" diyerek geri dönüyorlar genellikle veya daha uzun bir süre sonra dönüyorlar.
Kadın hakliysa istediğini diyebilir demek isterdim fakat söz konusu kadınsa haksız cikmasi mümkün mü 😅
Değildir djd
Lütfen konuşmayı keselim , kimse uzulmeden diyen kadın öndedir efendim
Hee öyle mi yaptın
Belli kendine yapıyon ne yapıyorsan
Bravo
Birisi Pelinsu Merve Ece diğeri Ayşe Fatma Hayriye seçim sizin
Pelinsu ve mörff dkfj
🤣🤣 ya senin ismin ne
Hemen karakter analizi yapıyım
Tamam ama adımı yoruma yazarsam hemen kaldır 🙄
Oha artık o da mı yasak 😳🤦🏻♂️
O bende yasak diğerlerini bilmem :D
Hıı başın bağlı öyleyse anlıyorum 😂
Yok başım açık
Hm anladım ozaman moderatör olduğun için mi sana yasak oluyoruu 😳😅
Yoo adımı herkes bilmek zorunda değil 🙄
Bilse ne olur ki 🤦🏻♂️ seninle aynı isimde milyonlarca insan vardır
Evet vardır ama sonra gizli falan gelip adımla hitap ediyorlar, imalarda bulunuyorlar hoş olmuyor. Muhabbet halinde olduğum üyeler bilse kâfi
Ama merak etmiştim gerçekten 🥺ben öyle boş hareketler yapmam ki
Ben kimseyi etiket etmem ki öyle heryere
Tamam işte analiz için atacam sen de okuyup yorumu kaldıracan sjfjs
Tamam olur kaldıracağım söz 🙌🏽
Senin isimde güven veriyor 🫣
:D analiz bu kadar mıydı ya
Evett az öz 🙄 daha detaylısını tanışıp konuşmaya başlayınca diyeceğim olmayacak ceza felan vericeksin sustum 🙃
Ahaha :D ayıp olmadı mı şimdi
Profildeki kişi sahiden sen misin 👀🙂
İsim ile resmini paylaşıp analiz yapabilirim ama kesin sonuç verir mi emin değilim 🤣
Hee, konumuz bu değildi 😒
Melek gibi görünüyorsun merak etme konuyu başka yere çekmek gelmedi içimden 🙌🏽
Mersi, iyi geceler 😅
Teşekkürler zaman ayırdığın için 💫 umarım konuşmak için daha çok zamanlarımız olur
Abi sakin sakin konuşamıyozmu ortası yokmu bunun ya
Yok 😏
Devir kaçandan kaçma devri. Ya cadaloz olacağız ya cadaloz 😛
Mecbur djd
Saydığın iki tipte dengesiz tipler. Tat vermez.
Ay erkekler çok dengeli tipler komple
Yanma aman dikkat et madem 😕
İğrenç ya
İğrençleşmek senin seçimindi
Kusmadım henüz
Ojelerim bozulur
uzatmayanı severiz durup durup başa sarmasınlar efenim
Uzatanı seversiniz djdj
Vardır
Ok bye
Ha yok, sen dur ben giderim
Tenedos Tek deriz sana artık
Demiyoz, nasıl diyelim gidiyoz biz djfjs
😅😅
Ağzına geleni saymadan napıyorsun bebekim diyen 😂
Öyle mi oluyor her zaman. 🙄
on ay boyunca görüldü yedim biraz fazla çabaladım
kendimo engellettirdim iki ay sonra başka bir kızla çekindiği fotoğrafı profil yapmıştı Instagram da hiç sevgili olmadık ayrıca
Yuh ama ya 10 ay nedir 🤦🏼♀️
Evet ilk başta duygusal olarak çekti tabii profesyonel bir bağdı ilk sonra duygularımı açtım profesyonel devam etmek zorundayım demişti sonra tamam ama şikayet ettim onu ustlere
tartışma falan oldu baya hakaret ettim o da bazı noktalarda ama sonra hep durumlarıma baktı beş ay boyunca mesaj yok sadece durum sonra yazdım bana sen hatalisin dedi hatalarını telafi etmen gerekiyor önce dedi
sonra full görüldü yedim
Ooşşşt narsist köpek deseydin 🙄
Evet maalesef kötü bir hikaye oldu
Bu seçenekler hoş değil daha iyileri yok mu seçebileceğimiz klajdlakda
Sana niye kız beğendiremiyoruz ya
Gayet insansı :D bizim cinsimizin tepkileri böylesi djfj
Kimseyi beğenmiyorsun kal sen evinde ya skdks
Huysuz geçimsiz aksi seni sjd
Hayatına girmediğin kadın dimi :D kesinlikle doğrusun lütfen evinde kal sjdjs
Hepsini aynı anda yak tamam mı
Nasıl da inandırıcı ya helal sjsj
, Ağzının ayarı olmalı her şey de söylenmez
Söyleriz hak etmiştir
Ağzına geleni saydırsın abi cidden yeterki kopmasın gitmesin cidden seviyorsa bi insan sevebilecekse hatasıyla kusuruyla bundan dolayı söylesin gerekirse saydırsın lafları fakat herşeyi birlikte halletsinler git destekte gitmeyen kız herzaman 1-0 öndedir bizim için
Kaossuz bir hayat düşünülemez çata çat kavga etmek güzeldir ilişkiyi diri tutar o ney öyle mıy mıy azıcık dişli olucakki iz bıraksın
Öyle ağzına geleni saymak doğru gelmiyor bana. Üslubumu bozmadan çekilirim diyelim. Kimse için edebimden ödün veremem.
Tartışılması gerekiyorsa , kavga edilmesi gerekiyorsa edelim ama olsun ve çözüme bağlansın.
Net konuşan kadın her zaman daha makbul olandır.
O konuşmayı keselim diyen kadın bence sevmiyordur bir şeyler anlatmaya çalışan ağzına geleni saydıran kadın daha çok seviyordur
İkisi de tarzım değil.
Neymiş tarzın :D
Bir ara ben de öyleydim, üzüle üzüle üzmeyi de öğrendim 🙄
Valla artık bende hiçbirinin etkisi yok ben konuşmayı kesiyorum direkt 😂😂
Surekli ilişki oyunu drama yapmayan net olgun kadınlar her zaman öndedir
agzına geleni tabiki diğer türlü bana gelmez sevdiğim kadın harbi olucak barbie değil
Dram varken sessizliği napayım kaoss aşkınaa
Kopmayan kadın her zaman daha çok çekici geliyor bana 😅
Ağzıma geleni saydırıp
Konuşmayı da sonlandırırım
Bir tarafta pes etmişlik var diğer tarafta mücadele. Saydırıp kopamayan daha makbüldür.
Keserse bende keserim yürümez diğer seçenek dsha makul o yüzden benim için 😂
Çoğu kişi sorunun devamını okumamış erkekler süründüreni seviyor
Evet kaos seviyorlar
İkisi de saçma ve olgun bir insanın yapmayacağı şeyler. Olgun ve ciddi bir kişilik sahibi olan insan bu iki şeyin de yapılmamasi gerektiğini bilir
Hangisi daha dikkat çekici bilmem ama brn ilk hatasında kapıya koyanlardanım
Artık erkekler trip atıyor onu napıcaz peki
Erkek kelimesini geri al oradan çabuk ddjs
Ay evet 🙂↕️ haha
İkisi de olmaz dengeli kadın baştacıdır. djd
Dengesiz bir kadın olarak kendime aşığım djfj
Dimii? Dengeli istersin dengesiz'e aşık olursun, esmer istersin sarışın'a vurulursun vs
Ben de hep sarışınlara vuruluyorum
Ağzına geleni saydırıp
Bir de üstüne döven djfj
Haha popo ister göttt sjdjf
Tabii olsa iyi olur nereye vuracak kadın djfjs
Fiziksel temasın en güzeli sdjjff
Mazoşist meow fkfk
Kendim vurunca tabi ejdjf
🤦🏼♀️ kendini katmaz mısın konu başka şurada
Amaann haklısınnn sjfj
Tarihe mi geçelim ne yapalım bu anı
Dövme yaptırrr
Sana mı :D olur
Parasını vercen mi lan harbi aslan dövmesi yaptırcam ajdjdd
Aslan dövmesine tek kuruş oynamaz benden kdfj
Kanaryaya mı oynar ajdjfjf
Evet 😂😂
Dünyada kaç kişide kanarya dövmesi var Allah aşkına sjdjfjfjfjfjf
Niye olmasın ya, ne güzel kimsede olmayan sende olacak dkfj
Sen kendine yaptır o zaman tarihe de geçmiş olursun sjdjd
Ben dövme sevmiyorum 🤦🏼♀️
Aferin sağlıklı yaşam
🤦🏼♀️
Konuşmayı keselim. diyen kadın tabikii
Dimi keselim
Keselim kökten bitsin mdmdjdjsjs git gel uğraşılmaz ergen gibi
Katıldım sana djdj
Ayrılmak istediğini bile insan gibi söyleyen kadın öndedir. Ergenler gibi boş boş konuşanlar değil.
Ben sadece tek birini sevdim
Konu o değildi ya
konuşmayı keselim diyen.
Ben susmam ki😀
Ağzına geleni saydırıp yinede koymayanı bence
Bence her ikisi de
2 ucu b.. değnek.
Herseye rağmen kopamayan bence.
İkisini de kapıya koymam
Ağzına geleni söyleyip kopamayan.
Konusmayi kesen
Sustuğu an bitiren slaydır