Aşk İlişkileri "Kızıma iyi bak , scarım bacağına damat" diyen babaya Ne dersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz kadının babası gel senle bir konuşalım diyip bunları söylese... Güncellemeler+1 yıl Gnvl Güncellemeler+1 yıl 17272 "Kızıma iyi bak , scarım bacağına damat" diyen babaya Ne dersiniz? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
muratkan43 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. her evlenicek kızın babası bunu söyler senimki biraz argo kullanmış 0 0 Yorumla
MicroCode Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl en dogrusunu demiş. herhalde kızını savunacak 0 0 Yorumla
khanka Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl valla soylesine bagli sertmi ciddimi espirilimi yani cok sey düsündürür.. bilemedim 0 0 Yorumla
Kilpatrick Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Ama sıçarken götün gözükmez mi babacığım der damat da))) 0 0 Yorumla
ladybirds Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Benim babam asla böyle bir şey demez. Diyen de ağır barzodur. Ağzının payı verilmelidir bence. 0 0 Yorumla
Balendinnn Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ben ona bakmak için almıyorum o bana baksın diye alıyorum derim kapağı sıkarım 😂😂 0 0 Yorumla
akfcn25 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl birşey demem elinden öper alnıma koyarım. 0 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Daha duzgun bir sekilde soyliye bilirdi 0 0 Yorumla
Atkncn Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Her baba söyler bunu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sana da söylenmez kiDöversin gibi :)) Yorumla Atkncn +1 yıl Bana söylemezler sanmıyorum 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Söylerlerse :)) Yorumla Atkncn +1 yıl Ok der geçerim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence de öyle olmalı :)) Yorumla Atkncn +1 yıl 😉 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal bir cümle bu? 0 0 Yorumla
Bekes35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Diyemez bozarım onu 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Espiri yapmış 0 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kaçarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
her evlenicek kızın babası bunu söyler senimki biraz argo kullanmış
en dogrusunu demiş. herhalde kızını savunacak
valla soylesine bagli sertmi ciddimi espirilimi yani cok sey düsündürür.. bilemedim
Ama sıçarken götün gözükmez mi babacığım der damat da)))
Benim babam asla böyle bir şey demez. Diyen de ağır barzodur. Ağzının payı verilmelidir bence.
Ben ona bakmak için almıyorum o bana baksın diye alıyorum derim kapağı sıkarım 😂😂
Eyvallah denir başka ne denecek
birşey demem elinden öper alnıma koyarım.
Sapına kadar haklı adam.
Daha duzgun bir sekilde soyliye bilirdi
Esprili söylediyse sorun yok
Her baba söyler bunu
Sana da söylenmez ki
Döversin gibi :))
Bana söylemezler sanmıyorum 😅😂
Söylerlerse :))
Ok der geçerim 😂
Bence de öyle olmalı :))
😉
Normal bir cümle bu?