İlgi görünce bıkan , şımaran sevgili?

Arkadaşlar herkese merhaba biraz uzun olabilir okuyup cevap vermeye calisan arkadaslara tesekkur ederim , benim şuanki sevgilimle ilk tanışmam 5 yıl önce oldu o zamanlar ikimizde birbirimize bişeyler hissediyorduk ama kimse adım atmadı sonra kız başka bir şehire taşındı hiç görüşemedik geçen sene tatile benim yaşadığım şehire geldi biz konuştuk baya sıcak olduk ve 8 aydır sevgiliyiz. İlk başlarda benı bırakma ben seni ölsemde bırakmıcam hayatımın erkeğisin seninle mutlu bir yuvamız olsun tarzı cümlelerle 3,4 ay beni ne hale soktu ben mutluluktan uçuyorum her akşam sayfalarca yazı yazıp gonderiyorum her hafta videolar hazirliyorum filan bende asiri ilgileniyordum neyse aradan zaman geçti simdi bu siralar bu bana soguk davraniyor hic kiskanmiyo zaten 3 aydir gorusemedik yuz yuze belli sorunlardan beni bir gram takmiyo ilgilenmiyo gunde 5 dakika anca telefonla konusuyoruz sanki ben yokmusum gibi davraniyor , anladi zamaninda yasadigimiz olaylardan ben onu asla birakamam , beni avcunda goruyo bide asiri inat hic alttan almaz çok şımardı ya ben neyapmalıyım ilkokul aşkım kız ayrılamıyom da birkere bana aşkım desin diye azının içine bakıyorum niye benimle ilgilenmiyorsun diye sorduğumda içimden gelmiyo napıyım diyo , bana yardım edin lutfen
İlgi görünce bıkan , şımaran sevgili?