Ama ben kendimi kötü hissediyorum, böyle sanki gerçekten o küfürleri fiile dökmüş beni aldatmış gibi
Küfürbaz sevgili?
Ama ben kendimi kötü hissediyorum, böyle sanki gerçekten o küfürleri fiile dökmüş beni aldatmış gibi
Saçmalama küfür dediğin, insanın hissettiği öfkenin dışa vurumu. Edilen her küfür eğer bir gerçek olsaydı, şu laf var ya mk koyayım, hah 100 tane dünyanın içinde bile yoktur o koyulacak yerden. Ben sana öyle söyleyeyim, her erkek küfür eder sürekli, ağızlarında hep küfür vardır. Ha senin yetiştiriliş şeklin farklıdır, sana anormal geliyor olabilir. Onun da farklı olduğu için yetiştiriliş şekli ona göre günlük olarak hayat gerekliliği, değiştirmek çok zor olur.
Cevap
5Cevap
Afedersin kız erkek olsun hiç çekilmez nerede ne konuşacağını bilemez
Bu onda alışkanlık olmuş. Bırakması zor olacaktır. Fakat gayret etmezse imkansız. W
Sevgilin ya iç anadolulu ya karadenizli net erkeklerin ortamlarindan kaynakli maalesef
Bulunduğu ortamlardan kaynaklanıyor belliki stresli bir yerlerde
Doğru elektrikçide çalışıyor, önceden de denizciydi küfürün kıyametin olduğu yerler
yani kalkıp yanımda onun bunun anasına bacısına sövünce utanıyorum, sıkılıyorum, tiksiniyorum
Bir daha yaparsa ayrılacağını söyle
Acil bir şekilde ayrıl
Ayril!!! Lutfen!!!
Ama beni seviyor
OMO bono sovoyor cok seviyorsa neden seni dinlemiyor neden sevdigine kufur ediyor biraz akili ol ya
aaa yok bana değil, yanımda küfür ediyor başkalarına. Ben küfürün kendisini sevmiyorum
Ayrıl
Düzelmez o uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?