Sevgilim cimri mi?

Merhaba sevgili arkadaşlar. 4 aydır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. Ikimizin de maddi durumu iyi. Fakat onu tanımaya çalışıyorum. 4 aydır her hafta görüşüyoruz ve çaydan başka bir şey içtiğimiz yok. Bir kez bile yemeğe götürmedi. Çingene çiçek veriyor elime, elimden alıp geri veriyor. Açıkçası cimri olduğunu düşünüyorum. Ve bu huy benim için çok itici oluyor. Görüşme sebebimiz de ciddi evlilik. Bu sebeple de korkuyorum. Çünkü yaptığı şeylere bakınca cimri biri olduğu ortada. Ama seviyorum da. Napıcagımı bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz benim yerimde olsaydınız? 3 kez cüzdanımı arabada unuttum bahanesiyle bana hesap bile ödetti. Hesap ödemek sorun değil. 5 katını da öderim ama sosyal çevremde gördüğüm bir erkeğin yanında bir kadının hesaba karışmaması gerektiğidir. Bu ayrıca bir görgü kuralıdır da. Bir de üzerine sevgili olunca bir erkeğin buna daha çok dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum. Nihayetinde yıllardır tanışmıyoruz. Altı üstü haftada bir görüşüp çay içiyoruz. Bana kötü geldi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar dene onu falan dediniz ya. Valla dogum gununde 3 tane hediye aldim. Sira benim dogum gunume gelince parfum alicam sana ne marka kullaniyosun dedi. Soyledim markayi. Pahali geldi galiba :) baska bisey alim falam dedi. Sen bilirain farketmez falan dedim. Onu dedi bunu dedi. Galiba karar veremedi. Dogum gunume 1 hafta kala sacma sapan bir sebeple sogukluk soktu araya. Gorusmeyi kesti. Simdi dogum gunum gecti. mesaj atmaya basladi. Cidden cimri yani. Yazik 4 ayima. Tesekkurler hepinize deger
Sevgilim cimri mi?