Arkadaslar biz 3 yildir beraberiz erkek arkadasimla ve onun beni sevdigini biliyorum. Ben de onu cok seviyorum ben düzgün yetismis sadik biriyim. Oda iyi biri tek kusuru gezmeyi seven biri biraksam fildir fildir gezcek erkek arkadaslariyla. ayrica evlenme düsüncesi yok evine bagli biri asla olmuycak gibi görünüyor. bende bunlari bildigiim icin ayrilma karari almistim neyse bana yüzük aldi bu gecen ay. ilk kez birlikte oldum onunla ve sevdigim icin ayrilamiyorum. ASLINA bakarsaniz ayrilmak istemiyorum 3 yilimiz gecti aileler felan biliyor ne yapicam ben evlenince durulur mu yoksa hata mi yaparim?
Güncellemeler
11 ay
Erkekler neden böyle yaaaa?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle böyle bir karışıklık içinde hissetmen tamamen normal, seni anlıyoruz. Birbirinizi seviyorsunuz ama hayattan beklentiler farklı olabilir, bu çok insani. Evlenince bir şeylerin değişeceğini düşünüyorsan, bunu netleştirmek önemli. Çünkü insanlar sadece başkası istedi diye değişmez. Onunla açık ve samimi bir şekilde konuşmayı dene. Sevgi güzel, ama ortak bir yol bulamazsan hata yapmış gibi hissedebilirsin 🌀💌.