Eski flörtümü stalkıyorum sürekli whatsap ta ne zaman girdiğini ne kadar süre çevrimiçi Olduğunu gösteren bir uygulama var sürekli bakıyorum sabah girdi on dk öğlen girdi yarım saat son bir saattir de aralıklarla girip girip bir süre sonra çıkyor bizim konuşmamızın bitmesinin üstünden 4 gün geçti biz konuşurken de Böyle ara ara çevrimiçi oluyordu nedenini sormuştum arkadaş gruplarından mesaj geliyor onlarla konuşuyorum demişti peki sizce bir erkek whatsap ta niye bu kadar sık çevrimiçi olur
Güncellemeler
+1 yıl
O baktığım uygulamanın adı WaLog indirince numara giriyorsun oluyor ama önce çevrimiçi olmasını bekliyin
Daha konuşmamız biteli iki gün oldu hemen sevgili ve flört yapcağını sanmıyorum ama o daha önce de demişti arkadaş grubu diye belki de ben kendi kendime abartıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ozaman benim whatsap pc ye bağlı orada sabahtan akşama kadar açık ben verim içiyim ama. kimseyede yazmiyon çevrim ici diye birine yazmak sartmi
Arkadaşlarıyla konuşuyordur.
Ya da yeni bir ilişkisi vardır mesela.
Bizim konuşmamız biteli daha üç gün oldu hemen biri bulacağını sanmııyprım ama daha önce demişti arkadaş gruplarımıx var onlarla konuşuyorum diye
Öyle dediyse öyledir o zman
Takma sen kimseyi sor sorunu anlayışlı insanlar gelir cevaplar
sürekli giriyorsa ya bir flörtü ya da sevgilisi vardır belkide bir arkadaş gurubu
Daha konuşmamız biteli iki gün oldu hemen sevgili ve flört yapcağını sanmıyorum ama o daha önce de demişti arkadaş grubu diye belki de ben kendi kendime abartıyorum
eğer sana öyle demişse takmamaya bak arkadaş gurubudur
Bence de öyledir
Yorım için teşekkürler
rica ederim
Bu bambaşka bir kafa ya cia gibi
Ne alaka
Kuzum mantıklı mı sence bu denli kontrol ediyor olman
Ya haklısn zaten bizim konuşmamız biteli üç gün oluyro benim yüzümden bitti artık konuşmak istemedi bende sürekli onu stalklıyorum ne yapcam bilemedim
Ya bırak kız ne yaparsa yapsın ya amaaann
Bence de öyle ya bitmiş gitmiş şey gereksiz kafa takıyorum buna
Aynen haklısın, hem whatsappa giriş çıkış saatini bilsen ne bilmesen ne. Hayırlısı olsun de yoluna bak iyi biri olsa devam ederdi zaten
Aslında çok iyi biriydi tamamen benim yüzümden bitti konuşmamız haksız Olan benimd ama bitti işte bir şekil artık öyle yapcam neyse ne
Iş gereği olamaz mı mnk
Boş ver yaa gidene güle güle
Uygulamanın adını söyler misin
WaLog
@ŞekerliDomatis tesekur ederim
O uygulamanın adı nedir özelden soyleyebilir misin
Uygulamayı indirdm göstermiyor bende
Söylemiş işte çocuk
Evet söylemişti ama yinede emin olamadım bir an
manyak mısın askm
Niye öyle dedin ya
Uygulamanın adını alabilir miyim? ☺😅
Hemen söyliyim
WaLog diye bir uygulama bak flörtün sevgilin falan varsa uygulamayı yükle numarasını gir bak 😂
Teşekkürler tatlım. :)
Ne demek
WaLog, değil mi? WapLog değil?