1) Yüzbaşı
2) Emniyet Amiri
3) Savcı
Sadece meslek olarak düşünürseniz hangisi daha havalı? (Yaş vs. diğer tüm kriterler aynı)
2) Emniyet Amiri
3) Savcı
Sadece meslek olarak düşünürseniz hangisi daha havalı? (Yaş vs. diğer tüm kriterler aynı)
Evine ekmek götüren. Gözü dışarıda olmayan. Sonuçta musalla taşında imam savcı emniyet amiri veya yüzbaşı diye seslenmeyecek cemaate er kişi niyetine diye seslenecek. Takılmayın makamlara diyeceğimde...
Zaten kimse kimseyi makamsız mevkisiz parasız sevmiyor zaten
Teşekkürler
Cevap
13Cevap
Savcı delil toplar. Emniyet amiri suçlu ile birebir ilgilenir. Hepsi havalı görünüyor.
Bir tanesini seçecek olsan?
Buradaki arkadaşlar hakim ile karıştırıyorlar galiba. Emniyet amiri. Eşim avukat avukatlık da havalı bence her yerde saygınlığı var onun da avukat mührü vs 🙈😂
Savcı > emniyet amiri, yüzbaşı askeri bir sınıf onu bu kıyas içine sokmak çok mantıklı değil.
Yok zaten birbirleriyle bağlantılı olmasını aramadım yazarken. O zaman sen savcı mı diyorsun, yüzbaşı mı? Ast-üst ilişkisi olarak değil de, "fors" ve havalılık olarak bak.
Savcının birçok güvenlik güçlerine emir verme yetkisi var, o nedenle forsu daha çoktur. Emniyet amiri olan bir vatandaş sana "amirim" diye hitap eder ancak savcı olursan "Sayın Savcım" der. Saygınlığın olur her zaman, elbette amirinde bir saygınlığı var ancak savcı kadar değil. Yüzbaşı ise yüzbaşı abi, o kadar asker içinde saygınlığı olsa ne olacak :D
O zaman sen savcıyı bir tık daha havalı buluyorsun diğerlerinden. Anladım, çok sağ ol, güzel cevaptı.
4) İnsanlık , hayatına sadece tek bir kadın girip o kişiyle evlenecek ve başkalarını gözü görmeyecek kadar karaktere sahip erkeğin "insanlık"ı
Pilotluk daha havalı. 10000fit kadar havalı hemde
Ahahakjs doğru o da çok havalı bir meslek. Ama bunlardan birini seç şimdilik.
Savcı tabiki
Neden peki?
Ülkede kral gibiler astığı astık kestiği kestik
Savcı
Niçin knk?
savcı tabiki
Wuu kesin cevap diyorsun.. Neden peki?
Savcı
Neden?
Asker ve polislikle savcılığı bir tutmuyorum ben savcılar daha saygın bence daha eğitimli insanlar tabi bu benim düşüncem ama hukuk mezunu olup savcılık sınavını kazanmak başka baraj puanı geçip de polis asker olmak başka
Savcı
Güzel tercih. Neden peki?
Diplomat yok mu
Daha çok adli makamlar ile kolluk üzerinden gittim knk. Diplomatlık da çok değerli ama bunların arasında nereye yerleştireceğimi, ne yazacağımı bilemedim. Bunlardan birini seçsene.
Bunların arasında tabiki savcı alayına sktr çeker !
savcı..
Nedenini de dinlemek isterim.
Mesleki olarak ağırlığı olan ve insanların üzerinde etkisi olan bir meslek ve karizmasıda ayrı...
Anladım çok sağ ol görüş belirttiğin için.
rica ederim..
Savcı
Nedenini de paylaşırsanız...
Bana en uygun olan bu 3 meslek arasında bide severim zaten havalı
Anladım, çok teşekkürler..
Rica ederim
Savcı
Neden peki?
Yüzbaşı ile evlen polis ile takıl. 😃😃
Savcı tabiki
Neden?
Hmm gerçekten havalıymış.