AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Zor olması kadına duyulan güvenden dolayı. Takip edince kimde ne vardır hepsi çıkar.
Kadın eşinin yanında giyinip soyunmuyorsa cinselik belirli zaman ve onun istediği de veriyorsa çoğu zaman çeşit li bahanelerle kaciyorsa belli saatlerde ulasilmiyorsa sizinle daha az iletişim kuruyor kısa kesiyorsa ailenizle gitmek görüşmek istemiyorsa geleceğe dönük plan açıldığında konuyu kapatiyorsa geçmiş olsun dedeltiflik bürosunda çalıştım saygilarimla
O aldatan kadınlar daha sinsi ve bir tarafları kalktığı için kendini bir bk sanıp daha özgüvenli oluyorlar. Şerefsizliklerini fark edecek vicdan da kafa da yok. Hızlı ve gerçekçi yalan söyleme konusunda daha pis ve iğrençler
Kadınlar analarının karnında öğreniyor yalan söylemeyi o yüzden
Bu arada doğum gününü görünce bı şaşırdım. Benim ki de 2 Kasım 😃😃👍
😊
Dünyayi iki dudagiyla yöneten kadinlar istese yapamayacgi şey yoktur. Allah fırsat vermesin aminn.
Kadınlar detaycı ve bu detayı öldüren kadının kalbini kazanabiliyor.
kadınlar her ihtimali düşünür ve iyi yalan söylerler..
Bız erkekler şom ağızlı yaptıktan çok anlatmayı sever kendını ele verırler
aldatan kim olursa olsun elbet bir gün kendini verir ele
Erkekler biraz daha aptal olabiliyorlar, o sebeple.
İnsanlar kendisini aldatır başkasını aldatmaz..!
Aldatan kadını yakalarım zaten kadınlar belli eder kendini erkekler daha kolay belli eder zor diye bişi. yok sevin saygın olun aldatmayı n
Cem yılmazın da dediği gibi 3 yaşından beri yalan mekanizmasını kullanmaya başlayan kadınla. 25 yaşında kullanmaya başlayan adam arasında tabiki profesyonellik farkı vardır.
TÜyoyu vermezler... Ama dediğin gibi yakalamak zor..Özellikle evli kadınları
Zaten kadınlar daha çok aldatıyo avrupadaki istatistikler öyle ama lafa gelince erkeklere çamur atarlar.
çok kolay kadınlarda hemen ele veriyorlar görmek isterseniz... ;)
Kadınlar erkeklerden daha ayrıntılı düşünür titiz çalışır ondan
Kadınlar şeytan a papucu ters giydirir artı kadının 2. Partner i olan erkek kadını kaybetmemek. icin her şartı kabul eder
Bizler daha iyi rol yapma yeteneğine sahibiz ayrıca rol yapanı da hızlıca bulabiliriz
çünkü kadınlar akıllıca belli etmeden davranır,, erkekler ise eline yüzüne bulaştırır.🤣😂
Zor olsa bu kadar kadın cinayeti olmazdı cinayete kurban giden kadınların 100 de 80 nı kocasını aldatıp yakalananlar
Çok basit kadınlar daha duygusal varlıklardır kolay rol yapamazlar erkekler ise daha donuk kolay rol yapabilirler
Erkek şüphe duyup kadının üstüne gidince kadın trip atıyor sonra erkek üstelemeyince o da takılıyor istediği gibi
Kadınlar şeytandır çünkü
Ama kime sorsam ben nmusluyum der
Bende yemiyom tabi 😀
Yoo kadınlar entrikacidir koskoca Osmanlı devletini bı kadın bitirdi tarihte bütün savaşların arkasında kadınlar var kadınların melek olduğunu düşünmüyorum.
Ben bu soruya twitterdan cevap verdim :D oradaki cevabım geçerli olsun lütfen
Kadin izini belli eder erkek izini belli etmez fark bu
Erkek kadına güvenir çünkü kadın sadıktır erkek ise her zaman aldatabilen bir yapıya sahiptir o yüzdendir ki erkek karısının pesine düşmez kadın ise hep şüphelidir diye düşünüyorum
kadınlar çok acımasız olabiliyorlar böyle 1 kadın tanıdım
Öncelikle kimse aldatılmayı haketmiyor. Kadınlara gelincede aldatmak malesef erkekler ile özdeşleşmiş bir eylem olduğu için kadınlar yapmak gözüyle bakılıyor. Bu bence tabii.
kadınlar çok sinsi olduğu içindir hislerini ve duygularını belli etmdeği içindir
aldatanların allah belâlarını versin
Şahsen öyle bir durum başıma gelse ikisini de yakalarsam kolunu bacağını kırarım açık net isterseniz kadın düşmanı diyin ne derseniz deyin öldürmem ama beter ederim 😀😊
erkek evden işe olunca gün içinde yakalayamıyorsun da ondandır
kadınlar biraz daha şeytandir
Kadınlar daha kolay iş çevirebiliyor
ikiside rahatlıkla tespit edilebilir. Evdeki tavuğu yemsiz bırakırsan illaki açlığını giderecektir adasdfd
Artik erkeklerde yakalanmiyor
Öyle bir şey mi varmış 😄
Yeryuzunun seytanlari kadinlardir bu yuzden
Kadın ayrinticidir. Erkek yuzeysel
Erkek çok takip etmiyor karisini o yüzden galiba
Beni kandiramaz , yakalarim.
Çünkü kadınlar çok daha zeki bu konularda.
Kadın oldukları için olabilir
Kadınlarda trip atma, küsme , uzak durma gibi türlü huylar olduğundan erkekler kolay başa çıkıp uğraşamıyor ondan onları yakalamak zordur
Erkekler sonuc odaklı kadınlar en baştan en sona düşünür ve kadınla aldatıyorsun o ne yapıyorsa iyi izle yoksa yakalanırsın
kadınlar daha dikkatli erkeklere göre ama kadınların tek yakalanma sebebide erkekleri salak zannetmeleri tabi kişiden kişiye göre değişir
Fazla göz önünde bulunmadıklarından
Burada işin içine kıvrak zeka olayı giriyor.
Erkeklerin yakalanmama gibi bir dertleri yok.
temekki altatma isinde kadinlar bizdentaha usta
cunku aldatan kadin sinsidir
Cekirge 3 yaka verir kendini
kadınlar şeytandan daha uyanık oldukları için
Kadın istemedigi sürece kimse hiç bir şey anlamaz
Çünkü aldatan herkesin ammına koyayım
Erkekler sadece beyniyle düşünür, kadınlar sezgilerini de katar.
kadınlar daha sinsi :)
Cem yılmaz bu konuyq değinmişti. izleyin derim
Kadınlar bu konuda kesinlikle daha zekidir.