Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınlar küçük yaştan beri aile baskısı yüzünden öyle bir yalan söylemeye alışıyorlar ve öyle düzenekler kuruyorlar ki ustalaşıyorlar bu konuda. Haliyle çok iyiler gerçekten.
Ama erkeğe karşı soğukluk varsa, cinsel ilişkiyi bahanelerle erteliyorsa, dalgınsa, saçma şeylerden kavga çıkartıyorsa biraz dikkatli olunmalı103 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
yalan söyleme sanatında usta oldukları gibi, erkeğin de neler yapabileceklerini iyi tahmin ediyorlar. erkekten daha fazla sensörle yaşıyorlar.
- +1 yıl
Güzel tavsiye
En İyi Cevaplar
+1 yılBilimsel bir gerçek olarak ortalama bir kadın zekası ortalama bir erkek zekasından daha üst seviyededir; bu biiir. Özellikle Türkiye gibi kadınların/kız çocuklarının normal davranışlarının-isteklerinin-tercihlerinin (bile) kısıtlandığı bir coğrafyada , tabiki erkeklerden çok daha hızlı ve çok daha erken yalan söylemeyi öğreniyorlar (öğrenmek zorunda kalıyorlar) bu ikiiii. Ortalama olarak erkekler nasıl kadınlardan daha güçlü ise bedenen , kadınlarda duygusal anlamda daha güçlüdürler, duygusal durumlarını belli etmeme ya da farklı gösterme konusunda çok iyidirler bu da üç. Bonus:aldatmak şiddettir.
40 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşlarına bile anlatırken bunu. kadınlar en yakın arkadaşına bile anlatmaz bunu. Kadınlar çok konuşur ama bu gibi konularda çok konuşmaz ve kimseye demez içine atarlar. Tek sevdigim huylarindan birisidir bu kadınlarda.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yıl1) Kadınlar kolay kolay aldatmaz: Erkekler kuyruk sallayan bir dişinin peşine kolayca düşerken, kadınlar sırf yakışıklı birini gördükleri için yoldan çıkmazlar.
2) Eğer kadın aldatırsa vicdan azabı çekmez: Evet kadınlar kolay kolay aldatmazlar ama aldatırlarsa erkekler gibi vicdan azabı çekmezler. O yüzden kolay kolay renk vermezler.
3) Eğer aldatan kadın eşi tarafından yakalanıyorsa kadın yakalanmak istediği içindir. Yoksa hiç bir kadın yakalanmak istemese yakalanmaz.51 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
127Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kadınlar detaycı ve her ayrıntıyı düşünebilirler...
Aslında kadınlar detaycı ve her ayrıntıyı düşünebilen biri olmasa erkekler yakalanmaz slfkgksmsk
Ya da erkekler bizim gibi detaycı olsa bizde yakalayamayız-yakalanırız😂30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler düz mantık, kadınlar ise detaycı varlıklardır. :)
51 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Erkekler saf , kadınlar şeytana papucu ters giydirir 🤣
821 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf çok güzel. Samanyolu TV 😅
- +1 yıl
Erkekler saf olurmu benim esim seytanmis beni iki yil aldatmis iki tarafli akkilli olan yakalanmiyor ama bir sıçrar iki siçrar ucuncude allah yalalatir ve bosanirsiniz.
- +1 yıl
Ben saf degilim o cok zekiydi telefonda sifresi bile yoktu erkekler daha seytan kusura bakmayinda erkekler iki kadini birden idare ediyor cok iyi yalan soyluyor guzel kandiriyorlar her şeyi kilifina uydururlar.
- +1 yıl
Eşin ikizler burcu mu?
- +1 yıl
Aldatılan kadının
- +1 yıl
Cok dogru bu soylediğiniz haklisiniz evli kadinlarin çoğu yapyor ama evli kadinla yapanda evli erkektir bir çoğu emin olun.
- +1 yıl
İki tarafta şeytan o zamn teşşekkur ederim
- +1 yıl
akrep ti
- +1 yıl
Öncelikle akrep burcu olduğunu tahmin ettim fakat zeki diyince hususi ikizler aklıma geldi. Sinsi akrep 😑
- +1 yıl
Ben tessekkur ederim cevap verdiniz yazinca kizan fenomen oluyor neden ole yazdin die mesaj atiyor ozelden.
- +1 yıl
Akrep çok zekidir sevincede çok sever zor birakir akrepler zehirlidir uzak durun kizlar
- +1 yıl
Tesekkur ederim guzel sabirla cevap yazdiniz.
+1 yılErkek kadınına güvendiği için olabilir mi ,,, ona kıyamayıp konduramadigi,,, yakistiramadigi için olabilir mi acaba? ,, ya da erkek de aldatiyodur umrunda değil ilgisiz bırakıyordur yine bu durumdada yakalanmiyodur... yani kadın daha akıllı olduğu için bu durum... sahsi fikrimdir...
41 Yorumla- +1 yıl
Kadın daha akıllı olduğu için değil bur durum yazacaktim yine eksik olmuş ya
Erkekler kabataslak yalan attığı için sonunu bile düşünmez ama kadınlar o işi yapmaya giderken bile atacağı yalanı ilmik ilmik işlemiştir. O senaryoyu kafasında zaten defalarca kurgulayan kadın artık pratik bir hale gelmiştir yalanı söylerken gerçek olaydan ayırt edilemez olur...
Bu elbette bir başarı değildir ve karaktersizliğin ve terbiyesizliğin daniskasıdır. Gerek erkek gerek kadın için aynı şeydir.30 YorumlaAslında çok kolay. Aptal erkekler için elbette zordur. Kadınlar herşeyi ulu orta anlatmazlar. (Bazi) erkeklerde bu öğüntü aracı gibi kullanılır ballandıra ballandıra ulu orta yerde anlatır salaklar. Hatta dün muhabbetini yaptık bu konunun. Adam evli what's grub kurmuş Bodrum'da neler yaptıklarını anlatıyor grupta kardesi akrabalarida var. Böyle Mal çok istemediğin kadar !!!
30 YorumlaNedeni şu ki kadınlar genel olarak küçüklüğünden genç kızlığa ilk adımı atana kadar ailesinden baskı görerek büyüdükleri için yalan söylemeye erkeklere göre daha erken başlıyorlar."Etüt var, bizim leylanın doğum günü bugün, mervelerde kalıcam" tarzında yalanlarda burdan türüyor. Zamanla yalan söyleme konusunda profösyonelleşiyorlar. Erkeklere bakacak olursak geç saatte eve gelmek kız arkadaşıyla tatile gitmek vb. konularda yalan söylemesine ihtiyacı yok çünkü aile baskısı yok 🙂
30 YorumlaKadından beklenmediği için (hele hele evli eşi ise)
erkekten beklenildiği için sıkı takip edildiği için yakalanıyordur.414 Yorumla- +1 yıl
kadından beklenir ama daha sosyal bir varlık olduğu için kurgu konusunda daha iyidir.
- +1 yıl
ne amaçla burda olduğumun farkındasın. ankaradayım.
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
чтобы вы испытали оргазм как вагинальным, так и оральным сексом в Анкаре.
- +1 yıl
это не первый раз, когда кто-то дает возможность заняться сексом
- +1 yıl
на самом деле, это меня удивит, если вы подумаете о сексе со мной.
- +1 yıl
Давайте не будем здесь продолжать разговор, пожалуйста🙏😄
- +1 yıl
я не мог понять, что ты имеешь в виду, но ты меня боишься
Kadinin bu yasak ask oyununda 1 cani erkegin sonsuz cani oldugu icin... zaten iliskiye girecekleri erkekte de en cok bu yonlerine bakarlar. Agzi siki mi olgun mu tutarli mi gibi gibi iste. Sifir risk isterler. Erkeklerden de boyle bakan var ama cogu bu noktaya ancak kaybedecek cok seyleri oldugunda geliyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar bu konuda cok dikatli olur cok ilginc gizli sekilde yaparlar yakalnmazlar 30 yil kocayi aldatnla sohbet ettim kimsenin ruhu duymadi dedi bizim tekstil isimiz vardi depolrda hırsızlığa karşı kameralar vardı çok kadın yakldim hepsinilede konuştum kocayı aldatmanın zevkini kocayla yapmakdan bin kat daha fazla zevkli dediler
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Biz erkekler çoğunluktaki kadınlar gibi ilişkimizde pek sorgulayan acaba acaba diye şüpheye düşen insanlar değiliz?
Bu saflıktan değil ögretilmiş bilgilerden kaynaklı aldatan erkektir kadın değil bakışı istemdışi bize bile empoze olmuş durumda.
O yüzden hiçbir zaman kadınımıza bunu konduramıyoruz.
Ama bence hangi kadınlarin aldatıp aldatmayacağı bellidir.
Postansiyeli varsa bu her halükarda belli oluyor. Yoksa zaten ne yaparsan yap aldatmaz.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genellikle kadınları zeki varlıklar olarak görmezler, buda detaylarla uğraşmasını engeller, ve aldattığı kadında kadın dayanışması gibi bile sanki delili illaki bırakır, haliyle yakalanırız, kadınları anlatmaya gerek var mı cmylmz gayet iyi açıklıyor 😂
20 Yorumla Soru gerçekten mükemmel, çünkü kadınlar erkeklere göre daha zeki, daha detaylı düşünüyorlar, ve anladığım kadarıyla "beyaz yalan" adı ile tabir edilen şeyi yapmakta daha ustalar. Erkek ise düz mantık, yalan söylese bile, bir kadını kandırmak kolay değil diye düşünüyorum 😊
30 Yorumla
+1 yılAldatma değil de kaçamak yapma diyelim buna öncelikle. Kadın markete diye de çıkar, kuaföre gidiyorum diye de çıkar, Merve'lere gidiyorum diye de çıkar. İlla ki bir bahane bulur ve kendini sorgulattırmaz. Erkek yalan söylemeyi beceremediği için yakalanır ama kadın yalanı ustaca söylediği için yakalanmaz.
23 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak değilde kaçamak yapmakmis ha karının gidip başkalarıyla kaçamak yapması Sana göre çok normal bişey yani senin gibi kafalar işte karısını da pazarlar başkasının altına da sokar nasıl bı devirdeyiz arkadaş xl liginiz genisliginiz mide bulandırıcı. Biriyle evlendiysen başkasıyla işin olmayacak bu kadar basit. A**** na sahip çıkamayan süt dilimleri evlenmesin. Önüne gelenin altına girsin düzgün adamlar da bize kalsın.
- +1 yıl
@Suripe Biegün olur, yaşarsın bunu.
Toplumsal cinsiyet ayrimciligi erkegi bu konuda guvence altina alirken kadini asagilar.
İlginc olan bunu kadinlarin kendilerinin goz yummasi bana cok ilginc geliyor.
E tabi bu durumda kadin daha sinsi hareket etmek zorunda kaliyor.
Fakat yakalama konusunda ayni fikirde degilim yakalanma ihtimali yuksektir dikkat li bakarsan.10 YorumlaKadınlar detaycı varlık erkekler detayı onemsemez erkekler aldatırken ask bagına bakmazlar secıcı degıllerdır aldatacaksa her ıkı cıns aldatır zaten erkekler kaybetmeyı umursamaz kadınlar kurulu duzenı kaybetmez ıstemez o yuzden daha profesyonel davranır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bu konuda daha tecrübeli ve kendine güvenen olduğu için.
Her Erkek bu konuda yetenekli ve Kendin emin pek olamaz. Arada 1 free verir mutlaka.
Aldatan kadın zamanın çoğunu sevdigiyle zaman geçirmezse, sevdigiyle birlikte olmak için çok uğraşmazsa olabilir. Ama emin olmak için onu takip ettirmek daha iyidir.. 1 ay boyunca.10 Yorumla Yakalamak çok zor bir durum değil, sadece iyi analiz yapabilmek önemli.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Seven erkeği aldatmak kolaydır. Neden mi?
Eyşan: Ömer seni...
Ömer: Şşşş, sakın! Sakın tek bir kelime daha edeyim deme. Sakın tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım. Onca şeyden sonra, şimdi tek bir cümle et, gözlerime bakıp beni sevdiğini söyle, gerçek olmadığını bal gibi bilirim ama yine de sana inanırım. O yüzden tek bir an bile beni gerçekten sevdiysen, sakın!20 YorumlaKötülemek gibi olmasın köy kızı dedik yapmaz dedik anası babası ne ki kızı yanlış yapsın dedik senelerdir evlenmek istediği biri varmış çocuğu iki kişiyle (ben dahil) aldatmış ve sonuç
Aldattığı çocukla evlendi mutluymuş (he he bizde yedik)30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kadınların çoğu erkekler kadar başıboş değil ayrıntılı düşünür, yalan söyleme kabiliyeti vardır kısacası erkekten zekidir ki aldatan bir insan, kadın veya erkek fark etmez benim gözümde beyinsizin tekidir ama kadınların geneli erkeklerden daha rasyonel daha zeki bu tartışılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü bir kaıdn lelen erkeğe sorular sorabilir. aynı soruyu erkeğin sorması neredeys eimkansız. ayrıca erkek iyi halt yemiş gibi meseleyi dillendirir. kadınlar sinsidir kada yürür izini belli etmez. ayrıca kadınlar plancıdır ayrıntıları hesaplar erkekler daha düz mantık.
10 Yorumla
+1 yılBiz çok saf bir cinsiz o yüzden kadınlar saman altından iş yürütür 🙈🤭
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor değil cok basit belli zaten aldatan insanın normal rutinin dışına çıkıyor ve hemen belli oluyor tlf meselâ hiç şarjı bitmezken bir bakıyorsun şarjım bitti yalanıyla karşılaşıyorsun aldatılan insan henen hisseder
20 Yorumla Aldatıyorsa niye sevgili olmuş niye evlenmiş ben bu dünyadan etimle kemiğimle nefret ettim
70 Yorumla
+1 yılErkekler daha tecrubesiz bir sekilde ele veriyor mesela kadına ilgisi azaliyor vs kadinda suphe durumuna dusuyor ama kadın aldattiginda erkege olan ilgisi devam ediyor caktirmamak icin bu sekilde zorlasiyor yani
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Kadınlar daha çok tehlikeli ve akıllıdır o konuda. Asla kilit vuramazsın. Yeter ki kafaya koysun. Gözünün önünde yapar da göremezsin. Kadınlar teknik çalışır. Erkekler ise karadüzen tabiri ile çalışır aldatma konusunda. Aldatan kadın anlaşılmaz, anlamak çok zordur 😊🌸🌼💮🌹
00 Yorumla
+1 yılKüçük yaşlardan itibaren sürekli olarak kendilerini bu konuda eğitmek zorunda olduklarından, yakalamak zor. Bunun önüne geçmenin yolu @KumruSahin in tavsiyeleri👌🔥
30 Yorumla
+1 yılcem yılmazın bir sohbetinde bunu gayet güzel açıklamış.
https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c11 Yorumla- +1 yıl
@PiLLy_BheBek
teşekkürler
Çünkü, erkek çok sever güvenir şüphelenmez. Ama aldatan her kim olursa olsun karşısındakini değil kendisini kandırır.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. En başlıca nedeni erkeklerin kadınlara göre yaptıklarını marifet gibi dinlendirmesi. Diğer bir neden kadınların teorik olarak ince düşünebilmesi, tüm ayrıntıya kadar planlayabilir.
20 YorumlaKadınlar sherlock Holmes gibidir. Birşey yapacaksa önce ince ince düşünür, 40 tilkiyi tek tahtada dans ettirir. Genelleme yapmak istemiyorum içinde altatma iç güdüsü taşıyan kadınları kast ediyorum.
20 YorumlaÇünkü kadinlar daha pasiftir erkekler daha ataktır bu konularda ondan erkekler haliyle belli eder. Sonuçta genelde erkekler yazar kizlara aldatmayan kizlar cvb vermez ama aldatma kafasi olan hepsinede cvb verebilir konusabilir onlarin arasindan istedigiyle ilerletebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çünkü aldatan kadın başına geleceği çok iyi bildiği için karda yürür izini belli etmez. Erkek ise kendini hep güvende sanır.
30 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar daha detaycıdır. Planlayarak hareket eder, erkekler ise daha spontane. Onun için erkeği yakalamak daha kolay 🌺
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok basit kadın cinselliği yaşasa bile anında yenisine hazır olabilir ama erkekte bu konuda açık verecek güç düşüklüğü olur , birde kadınlar her zaman silah olarak daha zengindir.
10 Yorumla
+1 yılBizler testesteronumuzun kurbanı oluyoruz. Ama kadın öyle değil operasyonu sessiz ve derinden yürütüyor. Ve biz erkekler eşlerimize, sevgililerimize çok güveniyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılErkekler aldattıkları ortaya çıkınca cinayete kadınlardan daha az kurban gittikleri için çok dikkat etmiyorlar :)) Korkuyor kadınlar büyük ihtimalle. Daha az aldatıyor da olabilirler bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çok derindir... Onların iç dünyası, bu dünyadan büyüktür... Mükemmel bir şekilde yalan söyleyebilirler... Yapmak istedikleri herhangi birşeyi yaparlar ama hiç yapmamış gibi tavır sergilemek konusunda üstün başarı gösterirler... Kadın ruhunu ve zihniyetini; hisleri ve sezgileri güçlü, üstün zekaya sahip olan erkekler çözebilir...
10 Yorumla
+1 yılMyth bu aslında. Dikkatli bir erkek ya da kadın bu durumu çabuk anlar. Özellikle kadınlar daha duygusaldır.
Erkekte aşırı ilgi artışı, kadında ise yavaş yavaş azalma görülür10 YorumlaYani buna pek katilmiyorum aslinda aldatan insani yakalamak kolaydir. Anlarsin, ama konduramazsin yok canim o kadarda yapmaz dersin ama yaparlar hahah
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbuna cem yılmaz cevap versin
https://www.youtube.com/embed/81zxTuF3e7c20 Yorumla
+1 yılKadınlar sıkıntı aynı anda 10 erkekle bile olurlar onlara göre çocuk oyuncağı biri giderse yedekte hep tutarlar
20 Yorumla
+1 yılYalan ve inandırma konusunda profesyonel oldukları için fazlasıyla zordur
30 Yorumla
+1 yılçünkü kadınlar zekidir ve tehlikeli oldukları zaman hiç kimse tutamaz onları. ama ladatan kadınları seviyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılKadin sevdimi tam tabi erkegide ayni ama onu bulmalisin bir kere şu zamanda bir çoğumuz şaşkın bu durumda zaten
10 Yorumla erkek aldatırsa her türlü yakalanır kadın aldatırsa kadın daha detaycıdır zor fark edilir bundan dolayı kadınlar konusunda dikkatli olmak gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. aldatan kadın mesafe koymaya başlar yavaş yavaş uzaklaşır .. öyle dusunuyorum aslında aldatan biri kendisini aldatıyo farkında degil..
10 Yorumla
+1 yılKadınlar en ince ayrıntısına kadar düşünür, yakalanmaz çünkü 🌸
20 Yorumla
+1 yılZormuymuş yakalamak
Allah Allah😄
30 YorumlaKadınlar karaktersizkik konusunda daha basarili demekki.
10 YorumlaKadını erkeği yok bunun sinsilikte mastır yapan kadın erkek aldattığını belli etmiyor. Bunu kurnazlıkla akılla alakası yok. Sadece fazlasıyla işinde profesyonel olmuştur ve ilk aldatması değildir
10 YorumlaErkekler kendine fazla güveniyor olabilir. Böyle bir şey mümkün değil, olsa kesin anlarım diyorlar. Bunda toplumun da büyük yeri var. Erkek doğduğundan beri rahat, kadın küçük yaşlardan itibaren yalancı büyüyor. Sonuç olarak 25-30 yaşında yalan söylemeye başlayan bir erkek ve 20-25 yıl yalanda ustalaşan bir kadın görüyoruz. Erkeğin yakalanması, kadının olayı mantık çerçevesinde açıklaması kaçınılmaz
10 Yorumla
+1 yılYalanda usta oldukları ve onları yalandan doğrulayanlar oldukları için.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha dikkatli ve detaycı oldukları için yakalanmalari zor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aldatan kısıler karsı cınse caktırmamak ıcın daha cok ılgı alaka gösterıyor becne suphe cekmemek ıcın ama ben yemem :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bir yerde açık verir kadınlar daha temkinlidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Çünkü erkek düzdür bir yere kadar saklar sonra saklamayı keser usanır ama kadın şeytandır.
10 Yorumla
+1 yılhiç birini aldatmadım ama iyi orgazm oluyo taklidi yaparım. doğuştam oyuncuyum sanırım birini aldatsam da fark etmezdi muhtemelen de ben iyi hissetmezdim
40 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar hiçbir şeyi belli etmezler her şeyi gizli tutarlar. Ama benim gibi bazı saf erkekler her şeyi anlatırlar, anlatmasalar da belli ederler bir şekilde. Ben böyleyim diğer erkekleri bilemem..
20 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan kadınları yakalamak neden aldatan erkekleri yakalamaktan daha zordur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler