İlk defa duydum, sevgili bulamayan erkek sayısının ülkemizde çok olduğunu ilginç bu dönemde sevgili bulamayan da bir daha asla bulamaz bana göre iletişimin en yaygın olduğu dönemdeyiz nihayetinde ve bir insan ulaşmak eskiye nazaran oldukça basit... Demek ki ciddi manada çirkin ya da kadınlara karşı ilgisi olmayanların oluşturduğu bir topluluk var.
6
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kendisini evleneceği güne , evlendiği kadına saklayan kişiler var , bir kaç kez reddedilip gururu kırılanlar var çünkü Türk kızının büyük bir kesimi nasıl reddedeceğini bile bilmekten yoksun karşısında ki kişinin gururunu kırarak reddediyor, kimisi düzgün biri ama kızlar serseri seviyorlar , kimisinin maddi durumu iyi olmadığı için özgüveni düşük bu beni sevmez diyor çünkü Türkkızının büyük bir kesimi MONEY dediği için, bır kesimde de cesaret eksikliği vs vs vs.. örnekler daha da arttırılır. Biri de çıkıp kızları baskılayan toplumuz demiş ama kısmen haklı olsa da şu an dışarı çıkıp baktığınızda sokak ortasında yiyişenleri görünce bunu diyen kızın teorisi de büyük oranda çürümüş oluyor. Önce Türk kızının kendisindne hoşlanıp ona açılan bir erkeği gururunu kırmadan nasıl reddetmesi gerektiğini öğrenmesi ve de hayatına aldığı kişiyi eski sevgilileriyle kıyaslamamayı öğrenmesi gerek.
Bunu diyenler genelde 25 yaştır maks diye düşünüyorum, o yaşa kadar da ergenlik rüzgarları daha dağılmamış oluyor, Kıvanç görüp mavi gözlü sarışın isteyen kız tripleri gibi şeyler.
E tabi bu topluluğun hiç değilse %60'ı da çekingen, pasif kalan insanlar desek.
- ... çünkü bir kısım erkek yalnızca evleneceği kadınla olmayı bekliyor ve diğer bir kısım erkekse cinsellik üzerine kurduğu bir ilişki içinde olmayı istiyor Türk kızlarıysa evlenmeden cinselliğe soğuk bakıyor ya da duygu temelli ilişki istiyor.
- Birinin hiç sevgilisi olmamış olması doğru ya da yanlış değil.
Dini ve başka nedenlerle kendisi istemeyenler elbet olabilir bunlar ayrı..
İsteyipte yapamayanlar ya çok tipsiz ya hiç iş bilmiyor ya da kadınları gözünde çok büyüttüğü için ozguvensiz. Kadınların da payı var biraz. Baskıcı toplum biraz ozgurlestiginde bizimkilerin gotu başı dağıtma oranı özgür ulkedekilere göre daha fazla. Biraz da prenses sendromu..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızların gözü yükseklerde çünkü en cirkinimiz bile en yakisiklisini istiyor herkes prenses görüyor kendisi ee erkeklerin namı da kötü ilerleyince guvenmiyorlarda
Üzgünüm ama büyük çoğunluğunuz cinsiyetçi ve kıro kim ne yapsın böyle birilerini? Ha bir de din min olayları yüzünden abazan kalmış bir kesim var ki eli ayağı dolanıyor kadın görünce, haliyle kim ne yapsın abazanı.
Ben sadece bu sitede onu duyuyorum sürekli ve çevremde bizim sevgili yapmayı düşünmediğimiz yaşta ilişkiye girmeye başlamışlar var hep diye hiç inandırıcı gelmiyor burada söyleyenler. Kendini masum göstermek amaçlı söylüyorlar bence
sırf selam yazdın diye sevgilim var diyen mi dersin azarlayan mı dersin ya da direk engelleyen bu kızlardan çok var ülkemizde maalesef iyi niyetlide olsa çoğu erkek daha konuşmaya giremeden yanlış anlaşılıyor
Sevgili yapmayı istememek ayrı. Buna saygı duyarım ama sevgilim yok diye sızlanmak beceriksizlikten başka bir şey değil. Yahu en kötü spor salonuna gidip vücut yapıp bile kendine baktırırsın. Ama herkes armut piş ağzıma düş derdinde
Kizlarin 90% erkeklerin 40% gezdigi icin. Hepsi ayni kisiye vuruluyor. Hatta kizlar hic sevmedigi ve hoslanmadigi birini sevebiliyor erkegin kiz arkadasi oldugunda.
Erkeklerin 60% gecmisi kabarik birini istemiyor, kizlar icin erkegin gecmisi fark etmedigi icin o erkeklerin 40% sadece is goruyor.
Geriye kalan kizlarin 10% erkeklerin 60% paylasiyor
Her önüme gelene yazmaya çalışmıyorum o yüzden sevgilimin olması içinde bir çaba sarfetmiyorum olsada olur olmasada zaten bende bir kişiyi sevip bir kişiyle evlenmek istiyorum hayırlısı
Kizlar rahat degil cok kasiyorlar. Adamlarda cekiniyor. Cok fazla kafada buyutuluyir normal bir sey oldugu anlasilamiyor. Evlilik oncesi iliskiden cekiniyorlar erkekler boyle yaklassa kotu addediyorlar neyse cok sorunlu bir alan ulkemizde cogu sey gibi. Tabi erkeklerde de aileden cikip birey olamama fakir olmaktan dolayi ozguvensiz yetisme falan gibi sebepler vardir. Tek bir sebebi yok sorunsal bu.
Kendi aralarında konuşurken fazla abartıyorlar, ayrıca egoistler. Türkiye' de bir erkeğe bir şey sorsan hemen kendine aşık zannediyor. Istisnalar vardır, ama geneli böyle.
bence kadınlar daha egoist çünkü neden, bir yığın erkek kitlesi var nefes alan her kadını poh pohlayan şımartan ve kendini bişiy sanmasına neden olan bence erkek cinsi egoyu bırak kalite olarak yerlerde sürünüyo işin daha tuhaf ua ı ise onlar sayesinde kaliteye dair hiçbir yetisi olmayan kadınlarda kendini bişiy sanıyor. siz kadınlar kendinizin dengi değilde gidipte en yakışıklı adama yazarsanız gözünüz yükselte olursa tabi o kişinin egosuyla karşılaşırsınız.
@prozax Burda kendi dengi durumu olduğunu düşünmüyorum. Türk insanların geneli böyle. Yabancılardan biriyle konuşsan böyle yapmıyorlar. Sosyal medya üzerinden bahsetmiyorum. Birebir yüzyüze konuşurken bir Türk kadınına ya da bir Türk erkeğine göre o kadar rahatlar ki. Bence ülkecek egoistliğimiz var maalesef. İstisnalar hariç tabii.
Benim gibi ise kalması çok normal🤣 zira aklı başında bir kadın 1.60 boyunda kel ve göbekli bir "erkeğe" erkek gözü ile bakmaz, genelde Meriç gözü ile bakar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Galiba erkek olarak doğduğumuz icin bizim kızlarımız erkekleri hor görüyor hatta bizim ulkemizde garip karsilanmasa lezbiyenligi bile on plana alabilirler
Tipsiz olduğumuz için. Başka sebebe gerek var mı? Eğer varsa 2. sebep diğerleri yakışıklı olduğu için. Zaten bu 2 sebepten başka sebep yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok yakisikli bir arkadaşim vardi. bir gun aynen şöyle demişti. benim yataga atamiycagim kadin yoktur.. bir serçenin bir şahin karşisinda ne şansi olabilir ki demisti. Gercektende gozune kestirdigini bir sahin gibi avliyordu
Hem yuz vermeyin goruldu engel atin tersleyin 24 yildir elime karsi cins eli degmedi sayenizde hem de inanmayin nasil inanmazsiniz sizin sayenizde olmadi işte
Erkekler; hayata çok daha ciddi bakarlar... Sevgilim olsa da olur, olmasa da olur diye düşünürler... Ne yapsın adamlar? Hayat yükleri ağır... Babadan sigorta yok, maaş yok...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ulan bu ülkede kadınları yüceltecez diye erkekleri öldürdüler be biz napalım mk yüzüne işemeyeceğim kızlar artislik yapıyolar g*tleri tavan
Müslüman bir ülke olduğumuz için. "Haram" kavramı bunun sebebi. 10 tane sevgilisi olmayan erkekten 5 tanesi dış görünüş olarak karşı cinsi etkileyemiyordur diğer 5 taneside helalini bekliyordur. Çirkin milletiz vesselam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
inan ben bu siteye girene kadar benim gibi bu kadar çok erkeğin bulunduğunu cidden bilmiyordum
35 yaşındayım durun daha bir kere kız arkadaşım olmadı, dinime lanet olsun diyorum. Allaha inanmıyorum. Para her şey. Kadına ulaşamamak beni bitirdi. Midem bulanıyor her şeyden basta kendimdenn
kızlar heyecan arıyor heyecan bitince iş bitiyor daha doğrusu ne istediklerini onlarda bilmiyor ama mesele kolay olmamak ve genellikle güzel kardeşim seviyorlar