• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Evlenmeyen erkeklerin sayısı neden bu kadar çoğaldı?

cadıgirl44
cadıgirl44 Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Evlenmeyen erkeklerin sayısı baya çoğaldı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evlenmeyen erkeklerin sayısı neden bu kadar çoğaldı?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Mickywomen
    Mickywomen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Yani bence gerçekten seven iki insanın evliliğe gitmesi ekonomik şartlar ne olursa olsun her iki tarafta esnek davranacak olursa mümkün.

Hayatımda bir kere olacak diye tutturan kızlar, kıza takılacak takılar, alınacak eşyalar konusunda uzlaşılabilir..

Aşırı gösteriş merakı bana aşşşşırı mantıksız geliyor. Kıyarsın nikahını, yaparsın after partini küçük bir eğlence ile dostlarınla birlikte eğlenir evliliğinizi kutlarsınız.

Alacağınız herşeyi birlikte alırsınız gerekirse spot eşyalarla daya döşe evini kardeşim neyine gocunuyorsun yani? Yuvayı yuva yapan içindeki eşya mı o yuvada yaşayan bireyler mi?

Önemli olan her iki tarafın da kanaatkar olması ve birlikte o yuvayı kurmaya çalışması. Yük yalnızca erkeğin üzerine binince adam napacağını şaşırır el insaf yani.

Bana bazı gelenekler çok saçma geliyor. Erkek;evi alır aman şu kadar takı takması gerekir aman efendim evin şu eşyalarını almak zorundadır. Kız şunu yapar erkek bunu yapar nedir bu ya? Bırakın bunları Allah aşkına o yuva iki kişinin olacak neden biri de çıkıp demiyorki hayatın yükünü birlikte paylaşalım?

Evlilik zaten hayata birlikte göğüs germek, zorlukları birlikte aşmaya çalışmak, tüm sorumlulukları eşit bir şekilde paylaşmak demek değil mi?

Günümüzde yalnızca erkekler değil, kadınlar da evlenmiyor. Sorun ekonomi değil insanların güvensizlikleri.. Ve rahat sakin kafayla iyiyim düşüncesi. Ama hayat paylaşınca güzel. Herkesin ayrı ayrı özel hayatı vardır bana göre. Eşinin arkadaşlarıyla futbol sahasında maç yapmasına ya da erkek erkeğe dağıtmasına dahi izin vermeyen kadınlar yüzünden erkekler ön yargılı, aynı şekilde eş olan kadının kendi özel alanlarının evlendikten sonra kısıtlanması anlayışı kadınları ön yargılı olmaya itiyor.

Evlenince kimse karşı tarafın malı olmuyor bu zihniyeti silip atsalar ah ne güzel evlilikler olurdu kim bilir?

Anlayış, hoşgörü, saygı, sadakat hepsi bedava gençler. Ama herkes takmış bir ekonomi☺️

Bekarlık Sultanlıktır ama sonu da yoktur dua edin öyle kalsın. 😄

1
    2 Yorumla
    • Globalci10
      Globalci10
      +1 yıl

Gençlerin evlenmeye zorlanması mantıksız.

Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

@Globalci10 evet

Yorumla

En İyi Cevaplar

• KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Sebep direkt maddiyat. Yani evlenmeyen erkek arttıysa evlenmeyen kadın da arttı sonuçta iki kişi evleniyo. Maddiyat çok zor tabii boşanma durumunda nafaka var. Çocuk desen gene ekonomiden yapılmıyo. Yerimizden kıpırdayamıyoruz yani. şu an evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Partnerim biraz iyimser bakıyo. İkimiz de çalışsak ve ek iş gibi şeyler kovalasak sandığın kadar zor olmaz diyo ya bakalım. Düğün falan istemiyoruz zaten aşırı pahalı. Kendi ailesi istese bile biz istemeyince zorla yapacak değiller yani.

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.

maalesef ki kadınların aradığını eskiden Adamdı şu an erkek.
    İstek ve tercihler değişti.
    Çoğu kes ilk bakışta gördüklerine göre karar verme alışkanlık haline ve bunun üzerinede sonu kötü biten ilişkiler.
    Tabi kadın cinayetleri intiharlar peşi sıra geliyor.
    Ondan sonrada üzerine birde Önyargı alışkanlığı eklenince kadın cinsi haklı olarak kalbini karşı cinse açamaz oldu.
    Bir kadın gözüyle bir adam her zaman için potansiyel tecavüzcü.
    Hal böyle olunca bir adam olarak bir kadınla tanışma şansım ne kadar.
    Ancak internet ortamında böyle sitelerden.
    Burdan biriyle tanisicam sohbet edicem, bulusucam tabi bana güvenmesi için süre geçecek orasını size bırakıyorum.
    maalesef ki artık böyle bu ne zaman değişir diye sorarsanız inanın bilmiyorum.
    Kafaların değişmesi lazım ilk olarak.
    Bundan 3 sene önce sadece 1 günde yaşadıklarımı üst üste 3 olaydan sonra pek bir şansım olmadığımı daha iyi anladım.
    Nedenler ve Sonuçlar bu kadar.
    Yorumu size bırakıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

1. Güven azaldı saygı yok oldu.
    2. Ekonomik durumlar ortada.
    3. Bu adam evlensin mi?
    4. Evi yoksa kira mı ödesin?
    5. En kötü evlilik 400 bin TL
    6. Asgari ücretli biri bunları nasıl yapsın?
    E hiç mi birikim yok vs diyeniniz olabilir inan bekar biriyim ay sonunu zor getiriyorum şu an - kredi kartı 3.500 bekarım düşünün
    7. Evlendin evi geçindirmek ayrı dert hiç mi nefes alamayacaksın eşini alıp gezdiremedikten sonra ya da isteklerini ister istemez karsılaman gerekiyor bu yüzden zor evlilik.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

32

Cevap

59

Cevap

• Jealous_14
    Jealous_14 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.

Modern kanunlara göre erkekler için evlenmek intihar gibi bir şey üstüne üstlük tüm yükü de sırtlamamız bekleniyor çağ da eski çağ değil kızların hedefledikleri erkekler zaten yüzde 20lik kesim bir şekilde para sahibi ya da kariyer sahibi cinselliğe anında ulaşabiliyorlar neden tek bir kızla yetinsinler ki sadece şunu söylüyorum kızlar kendi dengini arasın ona göre davransın yoksa çok pişman olurlar artık güzellik de yetmiyor sokağa çık herkes güzel herkes estetikli kendinizi geliştirin donatın bunlar daha önemli

1
    0 Yorumla
  • melina_97
    melina_97 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar da da bu durum var artık, ama erkekler de bu sayı daha çok evet. Düğün, takı, mobilya masrafları falan derken neden evlenmek istesinler ki? Evlendikten sonra da bunları ödemek için çalışıp çırpınmak zorundalar (eğer kadın çalışmıyorsa tek başına üstlenmek zorundalar). Borçlu olmak da evde ki huzura engel bence, çünkü bunun stresi oluyor insanın üzerin de. Bunun dışında da maalesef artık bir çok kadın da erkek de her önüne gelenle sevgili olup yatağını paylaşıyor. Sadece kadın da değil erkekte de namus kavramı kalmadı. Bir de artık evlendikten sonra bile insanlar bekar hayatını yaşamaya devam etmek istiyor, bu da aralarında bir çok soruna sıkıntıya sebep oluyor. Aman ya kısa ve özetle artık evlenmeye gerek duymuyorlar işte…

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Evlilik çok zor bir şey. Maddi manevi herşeyinizi ortaya döküyorsunuz. Aşk denen şey de 5 yıl sonra bitiyor birden. Yerini saygıya bırakıyor. Sonra da saçma sapan sebeplerden tartışmalar başlıyor. İncir çekirdeğini doldurmayan sebepler yani. 15 - 20 sene sonra da kıskançlıklar başlıyor. Kısa giyme , ona buna bakma , telefon karıştırma durumları gibi gibi..

0
    0 Yorumla
  • Lifeisnice
    Lifeisnice Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu erkek ekonomik anlamda kendini güvende hissetmiyor çünkü. Bazıları konuyu cinselliğe ulaşmanin kolay olması şu bu ile açıklmaya çalışıyor ama konunun onunla alakasi yok. Cinselliğe evlenmeden ulaşabilen erkekler azınlık bir kısımdır. Geri kalan evlilik ile bunu sağlıyordu artik bu da zorlaştı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eskiden evlenene kadar bazı şeyler beklenirdi şimdi her sey yasanıyor bide aynı evde yaşayıyorlar nikahsız gerek kalmıyor evlenmeye

şu an insanlar ekonomik olarak evlenmeye çalışıyor karşısındaki kişi ev araba bilmem kaç bilezik takı en lüks mobilyalar istiyor erkek işin içinden çıkamayınca evlilik istemeyen birini bulup aynı evde yaşamayı tercih ediyor

0
    0 Yorumla
  • Memati_
    Memati_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler akıllandı artık evlenicez para gidecek , gelinin ailesi takı isteyecek para gidecek, her sabah aynı suratı görecek ve en sonunda kadın sıkılıp boşanınca erkek nafaka ödeyecek. Bu yüzden artık erkekler evlilik düşünmüyor

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Çünkü evlilik yapmaya gerek kalmıyor evlilikte yapılacak her şey zaten iki kişi evlenmeden de yapabiliyor sadece erkekler için değil artık kadınlar da evlilik yapmıyorlar sadece gece iş oluyor bitiyor bitti bu kadar

0
    0 Yorumla
  • yıldızlarparlıyorrrr
    yıldızlarparlıyorrrr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Adamlar artık evliliği para tuzağı olarak görüyorlar. Birde herkes özgür yaşamaya alışmış ya kimse zoru sevmez bir ömür boyu biriyle mutlu olabilme ihtimali onlara cazip gelmez. Daha çok neden saaay saat bitmez...

0
    0 Yorumla
  • BerkaySamet
    BerkaySamet Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Sence sen daha iyi biliyorsun. Düğün masrafları erkek karşılıyor, evlenmeden önce ev alması gerekiyor yine erkek karşılıyor araba da olması gerekiyor ki kadınların ilgisi çeksin, kısacası erkeğin düğün masrafı en az 3 milyon lira

0
    0 Yorumla
  • StarWarsPrensesi
    StarWarsPrensesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Resmiyete baglayıp sorumluluk almaktansa sorumsuzca yaşamak daha işlerine geliyor ondan olabilir. Ne aile kavramı , ne edep kaldı..

2
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

TMK okuyan hiç bir erkeği annesi bile evlendiremez

Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.

Okadar para harcayacam evlenecem bide ozgurlugum kisitlanacak, evde kari dirdiri dinleyecem, sonra bide aldatacak sonra bide bosanmak icin ugras bide o kariya nafaka ode aptalmiyim evleneyim mk.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

gayet doğal. Evlenmek için artık bir sebep yok. Evlensen maddi külfeti çok büyük. Ve artık kadınlarda erkek kadar kolay aldatıyor. Üstüne boşansan nafaka belası var. Yani iki yakan bir araya gelmez. Eskiden cinsellik ve üremek için evlenilirdi artık evlenmeden yapan kız çokken ne gerek var?

0
    6 Yorumla
    • Hayatbazentatlıdır22
      Hayatbazentatlıdır22
      +1 yıl

Haram abi haram.

Yorumla
    • 1üvercinka4
      1üvercinka4
      +1 yıl

Ha yani erkeklerin aldatmasıni doğal mi karşılıyorsunuz?

Yorumla
    • Ahmet-1992
      Ahmet-1992
      +1 yıl

@1üvercinka4 aldatmayı doğru ve doğal bulmuyor. Kadınlar da erkekler kadar kolay aldatıyor diyor. Bunun sebebi mesela bundan 20 sene öncesinde teknoloji ve sosyal medya denen bir şey yoktu. Şimdi sosyal medyanın bir tek tuşu ile binlerce insan ile iletişim kurabiliyorsun herkesin aklı fikri karakteri ya da psikolojisi bir olmuyor. Bu yuzden aldatmalar ve boşanmalar çokça yaşanıyor.

Yorumla
    • 1üvercinka4
      1üvercinka4
      +1 yıl

@ahmet-1992 gayette doğal karşılamış hiç boşuna lafı çevirmeye gerek yok. Kadınlar da aldatmaya başladı ne demek? Erkekler aladatirken bir sıkıntı yok ama kadınlar başladı artık sıkıntı oluştu demek istemiş.

Yorumla
    • Ahmet-1992
      Ahmet-1992
      +1 yıl

@1üvercinka4 bilmiyorum ne demek istediyse artık kendi bilir. Son olarak Zaten yapılan evlilikler belli kıstaslar çerçevesinde yapılıyor aldatmak da doğal sonuc haline geliyor. Mesela eğitim uyumu fizik uyumu meslek uyumu denk olmak yanına yakışmak maddiyat vs gibi Avrupa Birliği kriterlerine denk sayılacak kriter koyan akıl fikir mantığı ve sevgiyi bir kenara bırakıp şeklen evlilik yapan insanlar da aldatmayı ve aldatılmayı sonuna kadar hak ediyor.

Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

@1üvercinka4 "Artık kadınlarda erkek kadar kolay aldatıyor" Burada eskiden erkeklerin çok daha rahat aldatabilmesine ama artık kadınlarında böyle aldatabilmesine değinmiş. Neden doğal karşılamış çünkü soru kisaca "Neden erkek evlenmiyor" Neden kadın evlenmiyor deseydi tam tersini söylerdi. Soruya göre önemli olan kısmı ima etmiş. Kendin anlamak istediğin şekilde anlamışsın

Yorumla
  • Anibalcortes
    Anibalcortes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl

Tam tersi evlenmeyen kadin sayisi cogaldi ciddi kiz yok takilmalik var hep etrafimda

0
    2 Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

ne güzel işte istediğinizde bu değilmiydi ;)

Yorumla
    • Anibalcortes
      Anibalcortes
      +1 yıl

Yo ciddi ilişkiye açığım ama yok
      Yani şunu demek istiyorum kadinlarda da durum ayni devir degisti artik kimin eli kimin cebinde belli degil

Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

Günümüzde bir erkeğin evlenmesi için geçerli pozitif tek bir sebep söyleyen kadına hemen yarın nikah kıyıcam !

0
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.

Evlenerek elde edecekleri her şeyi evlenmeden rahatça elde ettikleri için sorumluluk almanın cazibesi kalmıyor da ondan.

0
    0 Yorumla
  • Pandamsı_642
    Pandamsı_642 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Niye hayatımızı zehir edelim ki. Parayı geçtim güvenilir kız bulmak zor erkek de o yüzden evlilikler azaldı.

0
    0 Yorumla
  • Remulo
    Remulo Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 73%
    +1 yıl

Evlenmek istesende olmuyor, düzgün gördüğün değişik çıkıyor erkekte vazgeçiyor doğal olarak darbeyi yiyince

0
    0 Yorumla
  • morcivcikkkkk
    morcivcikkkkk Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Her şey aşırı pahalandı çünkü ve insanların gösteriş merakı da arttı. Ve sonuç kimse evlenmiyor…

0
    0 Yorumla
  • beyefendiks
    beyefendiks Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 89%
    +1 yıl

Kendimden örnek vereyim, hangi kadınla birlikte olsam hepsi hayat kadını gibi davranıyor. Bu sebeple erkekler evlenmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayat pahalılığı arttı, düğün dernek yapmak, aile kurup ev geçindirmek, çocuk büyütmek cok zor. Hem artık kızlar da kendini “evlenmeden olmaz” diye sakınmıyor. Evlenmeden de istediklerine ulaşabiliyor erkekler. Niye evlensinler ki

0
    3 Yorumla
    • Bluepunk
      Bluepunk
      +1 yıl

Ben sakiniyorum mal miyim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Bluepunk Hayır😉

Yorumla
    • Bluepunk
      Bluepunk
      +1 yıl

Istemiyorum evlenmeden once napim.

Yorumla
  • sexiest_boy_ever
    sexiest_boy_ever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İktidarında olan bir erkek evlilikten çekinmez, demek ki o erkekler yönetimde problem yaşıyor.

0
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

TMK'ye göre erkek iktidarda olamaz🤣🤣

Yorumla
  • TekTabancaGenc
    TekTabancaGenc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.

Niye evlenelim ki hersey bizden isteniyor hukuk sizden yana hadi evlendik simdiki kızlat hemen aldatıyor evlenilmez

0
    0 Yorumla
  • Rüzgâr8888
    Rüzgâr8888 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Cunku artik istediklerine ulasmak cok kolay erkeklerin degil kadinlarinda sayisi cogaldi cunku herkesin bir alternatifi var ayrildi mi hop yedek devreye giriyor gunumuz asklari cok laçka

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evlenilicek kız yok diye düşünüyorlar çünkü bizzat kendisi söyledi bana bu yüzden dost hayatı yaşamayı düşünüyodum dedi evlenilicek kız yoktu dedi

1
    1 Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

doru sölüyo temiz kız kalmadı

Yorumla
  • ByExrian
    ByExrian Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Çünkü evlenince başına gelcekleri bildikleri için evlenmiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • _interstellar
    _interstellar Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Yazmak isterdim ancak useniyorum uzun uzun yazmaya.🙄

0
    0 Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sadece erkek mi benmce bayanlar da fazla jsjs

0
    2 Yorumla
    • Nazarboncugu3450
      Nazarboncugu3450
      +1 yıl

At ağazlı 😀

Yorumla
    • Kirginimcokk0
      Kirginimcokk0
      +1 yıl

Evet aynen

Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Masraf çok
    Karılar ve kocalar acayiplesmis kimsenin kimseye tahammülü yok
    Evlilik korkutucu

0
    0 Yorumla
  • nurrcerenn
    nurrcerenn Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Şimdilerde genelde erkekler evlenmek ister kadınlar evlenmez diye duymuştum ama

0
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

Tam tersi. Yablış duymuşsunuzdur

Yorumla
  • _Ǥнσsτ10_
    _Ǥнσsτ10_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Adam akıllı kız bulamıyoruz kolumuza takipta ailemizin karşısına çıkaracak düzgün kız kalmamış.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Tayyip sağolsun, insanlara nefes aldırmıyor ki evlenebilsinler.

0
    0 Yorumla
  • Nöropsikolog
    Nöropsikolog Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik çünkü aşırı zor bir şey ben de düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Kız tarafının aşırı istekleri bunda etkisi olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

1.) evlilik çok pahalı
    2.) kadınlar artık daha açık ( her çiçekten bal almak varken neden kendilerini bi kazığa bağlasınlar ki )

0
    4 Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

popodan ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eeee işte bekarken daha çok popo var :D

Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

seksii seksiii :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yeahh
      das ist gut
      severiz toto

Yorumla
  • Desuyonee
    Desuyonee Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Daha iyi. Evlenip ne yapıcaksın? Büyük çoğu ekonomik sebepler yüzünden evlenmiyor ama benim parasal ve karısal imkanım olsa bile evlenmezdim.

0
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

ben de onlardan biriyim.

olay sadece ekonomik değil.
    doğru insana rast gelebilmek en önemlisi bence.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sorumluluk almak istemiyorlar. Herkes birbiriyle evlenmeden kari koca gibi takılıyor. Tek kişi ister mi?

0
    4 Yorumla
    • Globalci10
      Globalci10
      +1 yıl

Peki ya kadınların erkekleri süründürüp bunalıma sokmasina ne demeli? Iyi oldu size aslında. Bulunmaz nimet değilsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Globalci10 sizde böyle yaparak bütün kadinlari aynı yapıyorsunuz. Sizin yaptığınız doğru mu? Kim canınızı yaktiysa ona gidin anlatın. 😂 Benim yorumuma yorum yapmayın. Erkeklerde bana göre öyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınları beğenmiyorsaniz erkeklerle ilgilenin ne yapayım. Herkesin kendi tercihi

Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

TMK ye görede kadın erkeği süründürebiliyor. Yani erkeklerin sana göre öyle olması birşeyi değiştirmez. Isteyen kadın istediğin her erkeği süründürebilir hem parasal hem zihinsel (not:Evliyken geçerli)

Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Hukuksuzluk aldı başını gitti zaten proje olduğu için Türk milletinin çoğalmasını istemiyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Diyanet Suriyeliye çeyiz yardimi veriyor bize de versin biz de evlenelim. Şuanki ekonomide kendimize zor bakıyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Niye evlensinler borç içinde sürünmekten akıllı olan adam evlenmez

1
    0 Yorumla
  • dnz88
    dnz88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Toplum yapısı. Herkes üniversite okuyor ve evlenme yaşı yukarılara çıktı. Ailelerde iyi bir işi olmayan, evi arabası olmayanlara kız vermeme gibi bir anlayış oluştu.

1
    2 Yorumla
    • kureem
      kureem
      +1 yıl

Çok doğru tespit

Yorumla
    • kureem
      kureem
      +1 yıl

İstek atar mısın Deniz?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tek bir kadınla yetinmeyi bilmedikleri için evlilik zor geliyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Devir değişti insanlar artık daha modern bazıları erkekler buna ayak uyduramiyor

0
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

Kimler daha modern. Evlenmemek ilkellik mi zannediyorsun. At ziya at. Çağ açıp çağ kapatan da erkektir. Yani dediğin geçersiz. Kadınlar kendini bir cacık zannediyor ve buna modern etiketi koyuyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Acaba neden çünkü evlenmeden oluyor ya her şey artık insanlar evlenmeye gerek duymuyorlar

0
    0 Yorumla
  • cansu33354
    cansu33354 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Niye evlenecek ki zaten istediklerini elde edebiliyorlar bı çocuk lazm onuda 35 lerinde gerek duyuyorlar 35 40 oldularmi bı çocuk için evleniyorlar

0
    1 Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

ee haklılar yani ;)

Yorumla
  • ondre07
    ondre07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    1 yıl

Bence Aksine Kızlar Artık Evlenmek İstemiyor. Naçizane Tespitlerim Bu Yönde. T

0
    0 Yorumla
  • alxpanyukov
    alxpanyukov Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Kadınlar hemen vermeye başladı bu yüzden erkekler evliliğe ikna olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • islampayidarkalacak
    islampayidarkalacak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Sartlar , bosandigi zaman erkeklerin hepsi mali yonden cokuyor

0
    0 Yorumla
  • gaziakkaya
    gaziakkaya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Kime güvenip nasıl evlenecez

0
    4 Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

31 çekmek daha kolay demi ;)

Yorumla
    • gaziakkaya
      gaziakkaya
      +1 yıl

Evlilik senin için seksten ibaretse o senin tercihin

Yorumla
    • cadıgirl44
      cadıgirl44
      +1 yıl

ses gelmiooo dum dum dum ses gelmiyooo

Yorumla
    • gaziakkaya
      gaziakkaya
      +1 yıl

Totondan mı

Yorumla
  • Cajehon
    Cajehon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl

birazcık aklı olan erkek evlenmez😎

1
    0 Yorumla
  • Buzor
    Buzor Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı.

Nafaka ihanet Başkasın dan çıkan çocuk yüzünden

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

En iyisini yapıyoruz delilik evlilik

0
    0 Yorumla
  • builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

parasızlıktan ekonomiden olabilir mi

0
    0 Yorumla
  • Danger97
    Danger97 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Onca masraf onca sıkıntı değmez

0
    0 Yorumla
  • sadmom10
    sadmom10 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Aorumluluk almak istemiyorlar

0
    1 Yorumla
    • Yusuf_Notreels
      Yusuf_Notreels
      +1 yıl

TMK yi okuyan hiç bir erkek evlenmez ölse bile. Sen bile okusan "bu erkeklere biz istediğimiz yapabiliyormuşuz oha" dersin.

Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

evlenmenin saçma külfetleri var

0
    0 Yorumla
  • Çöl_Ayısı
    Çöl_Ayısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.

bi çatal takımı 8000 tl.

0
    0 Yorumla
  • Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 76%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkekler evliliğe sıcak bakmıyor artık

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Sadece erkeklern değil kadnlarnda öyle

0
    0 Yorumla
  • nedenziz
    nedenziz Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.

Evlenmeden yaklaşan kızların sayısı çoğaldı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlenmeyen erkeklerin sayısı neden bu kadar çoğaldı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmeyen erkek sayısı çok fazla arttı bu devirde sizce neyden kaynaklanıyor? 19 cevap verildi
Evlenmeyen erkeklerin artmasının sebebi kadınlar yüzünden değil mi aslında? 6 cevap verildi
Günümüzde boşanmaların bu kadar artmasının sebebi erkekler mi? 11 cevap verildi
İncel erkek sayısı neden bu kadar arttı? 13 cevap verildi
Bekar Sayısı Neden Gitgide Artıyor? 16 cevap verildi
Tüik'in yaptığı araştırmaya göre hiç evlenmeyen erkeklerin nüfusu, hiç evlenmeyen kadınların... 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨