Aile & Toplum Neden fazla erkek var ülkede? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çoksunuz gidin başka ülkeye Güncellemeler+1 yıl Burada bile varsınız engelleyin görmek istemiyorum Neden fazla erkek var ülkede? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet fazla var gerçekten 0 0 Yorumla
Predetor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl feminaziye bak babasının erkek olduğunu unutuyor neden baban seni başka ülkede yapmadı -10 ıq ye bak her erkeğe verip sonra şutu yiyince olur gibi 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Öyle söyleme erkek nesli tükeniyor TikTokta görüyoruz ne hale geldiklerini 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
smirniii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Askım onların yarısı Afgan yarısı Suriyeli. Bizimkiler aslında az merak etme. ^^ Türk erkeği seviyoruz sizi.. 0 3 Yorumla safety_razor +1 yıl :)) gercekmisiniz ya Yorumla smirniii +1 yıl Evvett ^^ Yorumla safety_razor +1 yıl Hoslanabileceginiz erkek nasıl olmali Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın erkek nüfusu hemen hemen aynı seviyede Türkiye de...%49,9 kadın nüfus, %50,1 erkek nüfus var...Eşit seviyede hemen hemen yani... 0 0 Yorumla
Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Sen erkek deyilsen bende bisey bilmiyorum 😂🤣 1 0 Yorumla
tracerr Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Feminist veya lezbiyen misiniz? erkeklere olan bu tepkiniz niye? 0 0 Yorumla
wesgibbins Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Maddi olarak yaşam sponsorum olursan hemen bir avrupa ülkesine gidebilirim 0 0 Yorumla
MER16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl %2-3 arası bişey fazlaydık sadece mülteciler bozdu işi 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ülkede bizden olmayanları gönderelim de en son bizim erkeklere gelir iş 😅 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. O yüzden erkekliğinden feraget edip Kadınlığa dönenler çok işte. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gitme değilde Ukraynalı kadınlar buraya gelse sorun çözülecek tam olarak gelemediler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ukraynalı kadınlarda seni bekliyordu mkkk Yorumla u KasiKesh +1 yıl Evet çünkü biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya sğdleşqsşrmqşaşdmwjsTamam Yorumla u KasiKesh +1 yıl Arka sokak kadınları gibi konuşma ne diyorsun anlamıyorum Yorumla
knowledgebase Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hassenkrooon, öyle miymiş? son sayımlarda dişil nüfus daha çok deyyolaardı da 😱😨😲 0 1 Yorumla knowledgebase +1 yıl Arkadaşla talimat geldi, engelleyin. Ben başlıyorum direkt
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bu kadar güzel kadını bırakıp gidecek kadar aptal değilim 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. sizin totonuzu kim kaldıracak peki sonra? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siz kaldırmayın 1.50 boyunuzla Yorumla muratby +1 yıl o türk kadınının boy ortalaması yavrum Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı. Konusma femisnist seni biz olmasak yarimsiniz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ulan ne işe yarıyonuz Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Biz olmasak dunyaya nasil gelecektin Git evinde havla Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Erkek olmasa ne ise yarayacaktin acaba Yorumla Soran +1 yıl Sen olmasanda olur Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Neyse guzel eglendirdin Beni sagol 😀 Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Hani hepimiz Dünya sizin babanızın malı mı 0 0 Yorumla
Danger_Girl__ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl aman kardeş sakin ol bazen lazım oluyorlar 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bende rahatsızım bu durumdan 🥺 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Göçmendendir o hfjfhdgdhdg 0 0 Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Sorun çok cici tatlı kız🍭 0 1 Yorumla Saglikci217272 +1 yıl Değil gideriz yer bulsun avrupadan bize Yorumla
MuhammedAliSavat Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı. Bence kadın nüfusu az sana öyle geliyor 😆 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Gidersem gelmem bir daha 😒 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bilmiyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen git Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Nereye gidim Yorumla Soran +1 yıl Göremeyeceğim yere. Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl 😞😞😞 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Mülteci çok 1 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nere gidek 0 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabi efenim. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tanri böyle ister 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evet fazla var gerçekten
feminaziye bak babasının erkek olduğunu unutuyor neden baban seni başka ülkede yapmadı -10 ıq ye bak her erkeğe verip sonra şutu yiyince olur gibi
Öyle söyleme erkek nesli tükeniyor TikTokta görüyoruz ne hale geldiklerini
😂😂😂
😅😅😅
Askım onların yarısı Afgan yarısı Suriyeli. Bizimkiler aslında az merak etme. ^^
Türk erkeği seviyoruz sizi..
:)) gercekmisiniz ya
Evvett ^^
Hoslanabileceginiz erkek nasıl olmali
Kadın erkek nüfusu hemen hemen aynı seviyede Türkiye de...
%49,9 kadın nüfus, %50,1 erkek nüfus var...
Eşit seviyede hemen hemen yani...
Sen erkek deyilsen bende bisey bilmiyorum 😂🤣
Feminist veya lezbiyen misiniz? erkeklere olan bu tepkiniz niye?
Maddi olarak yaşam sponsorum olursan hemen bir avrupa ülkesine gidebilirim
%2-3 arası bişey fazlaydık sadece mülteciler bozdu işi
Ülkede bizden olmayanları gönderelim de en son bizim erkeklere gelir iş 😅
O yüzden erkekliğinden feraget edip Kadınlığa dönenler çok işte.
Gitme değilde Ukraynalı kadınlar buraya gelse sorun çözülecek tam olarak gelemediler
Ukraynalı kadınlarda seni bekliyordu mkkk
Evet çünkü biliyorum
Ya sğdleşqsşrmqşaşdmwjs
Tamam
Arka sokak kadınları gibi konuşma ne diyorsun anlamıyorum
hassenkrooon, öyle miymiş? son sayımlarda dişil nüfus daha çok deyyolaardı da 😱😨😲
Arkadaşla talimat geldi, engelleyin. Ben başlıyorum direkt
Bu kadar güzel kadını bırakıp gidecek kadar aptal değilim
sizin totonuzu kim kaldıracak peki sonra?
Siz kaldırmayın 1.50 boyunuzla
o türk kadınının boy ortalaması yavrum
Konusma femisnist seni biz olmasak yarimsiniz
Ulan ne işe yarıyonuz
Biz olmasak dunyaya nasil gelecektin Git evinde havla
Erkek olmasa ne ise yarayacaktin acaba
Sen olmasanda olur
Neyse guzel eglendirdin Beni sagol 😀
Üstlerine benzin dök yak
Rahatsız oluyorsan sen gitsene
%2 fazlaydık en son.. Çok değil.. 😄
Hani hepimiz Dünya sizin babanızın malı mı