1 aya yakın zaman geçti unutamıyorum. Köyde 2 defa karşılaştık bana uzun uzun baktı. Onu gördüğüm zaman sinirleniyorum, üzülüyorum ve moralim bozuluyor. O da üzulüyormudur acaba?
Görseldeki Mesajla Benden Ayrılan Eski Sevgilime Tekrardan Yazmalımıyım?
Kiz senden tamamen kopmamis. Bunu ne zaman yazdi bilmiyorum ama kizi bırakma anlayis göster. Emin ol kötü zamanlardan geciyor. Git yanina konus bir halini hatirini sor sınava girip ciktiktan sonra onu gezdir kafasi dagilsin biraz. Okulunu falan secince halledince tekrar denemek icin konus. Yikici degil yapici ol.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
40 gün önce yazmıştı. Malesef uzun meaafe ilişkisiydi ilişkimiz. Yanına gidemedim daha. Köyde 1 defa beraber yürümüştük sadece bu kadar yakınlaştık. Sınavdan sonra tekrardan denerim madem.
bende bu sene yks den çıktım ve sınava hazırlanırken sevgilim olmasını istemedim çünkü sınav senesi sevgilim olsaydı ilk 25 bin sıralamaya giremezdim o yüzden eski sevgilin haklı ayrılmakta biraz anlayışlı ol bence sınav bittikten sonra tekrar yazarsın
Eğer seviyorsanız ve kızında sevdiğini düşünüyorsanız yazabilirsiniz bence
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana "ben de seviyorum ama geleceğim için derslerime ağırlık vermem gerek" demişti. Bilemiyorum belki başkası vardır belki de gerçekten derslerine bakacaktır.
Aslına bakılırsa bahane de olabilir tamam sınav, dershane falan yoruyor insanı ama bu ayrılmak için geçerli bir sebeb gibi gelmiyor ama içinizde kalacağına yazın istemiyorsa, sevmiyorsa veya başka biri varsa kendi önünüze bakarsınız en azından sürekli acaba mı diye düşünmezsiniz bence tabi yine de sizin kararınız
Bırak Allah aşkına kırıldı mı gurur bal gibi de olur açık ve net seni istememiş bahanenin kitabını yazmış seven insan ne olursa olsun hayatından çıkarmaz en fazla bekle beni der kafamı toparlayıp öyle konuşalım der benim kitabımda dümdüz istememek bu ama yine de sen bilirsin.