.. veya şöyle sorayım.. Her gün ziyaret ettiği yeri unutur mu insan?
insan insanı unutmaz da insan insandan vazgeçer— Sena (@senamsiii1) August 8, 2020
İstesede istemesede Aşktan kaçamaz insan Dilin git der Yüreğin kal Bir gölge gibidir Aşk Aklın unutsada Kalbin unutmaz Yakar yüreği bir ömür— Batkal Yılmaz (@batkal) December 13, 2016
Sonuna kadar gidilmemiş aşkların, her hatırasının gece insanın içine düştüğünü bilir misiniz?
İnsan ne kadar çok severse sevsin, bir gün unutur mu?
Unutamaz tabiiki, hiç kimse laf olsun diye sevmez, bazen seven ve giden terk eden taraf sen olursun, ama bunun ilişkilerde hiç bir önemi yoktur, her iki tarafta tüm yaşananları unutamaz, bazen ilişkide bir ameliyat yapman gerekir, her ameliyat acısı kişiden kişiye iyileşme süreci farklı olur, bir müddet sonra yaralar kapanmaya başlar ve kabuk bağlar, yaşadığınız acı tecrübeyle kalırsınız sonraları, ilişkilerde insan seveceği insanı maalesef seçemiyor, gönül bu ota da konuyor B***da konuyor!!! geriye sadece yaşanmışlıklar ve sonuna gidilemeyen aşklar kalıyor, hele birde yaralı bir şekilde ilişki bitmişse uzun süre herkeze insanın kalb kapıları kapanıyor.
Unutmak zorunda başka elinden ne gelir ki insanın.. Çok sevmek yetmiyor bazen, sen sevdiğinle kalıyorsun olan sana oluyor acısını dibine kadar yaşıyorsun, ağlıyorsun bir süre, avutuyorsun kendini yalan söylüyorsun kendine, yaranı kendin kapatmaya çalışıyorsun ama yinede unutuyorsun, o yolda çok kırık dökük geçiyorsun ama yine de ne kadar çok seversen sev bir gün mutlaka unutacaksındır..
Unutmazsın Alışırsın 16 Yaşındasındır Birini Seversin 9 Ay Çıkarsın Ayrılınca Sanki 16 Yıl Birlikteymişsin Gibi Hayatın Bomboş Olur. Çok Sevmişsindir Ama Ayrılmak Zorundasındır. Sonra En Çok Canını Yakanda Çıkarken Birbirinize Verdiğiniz Sözdür. İlk Gördüğümüz Yerde Sarılacaktık. Hastanede Gördüm Bakıştık Geçtik Birbirimizi. Ölüm Nasıl Bilmem ama Daha Beterdi
İnsan anasını babasını kaybediyor. Doğar doğmaz bebeğini kaybediyor ya da çocuğunu askerde şehit veriyor, trafik kazasında kaybediyor da yine unutmasa bile yaşamaya devam ediyor. İçinde bir sızı olarak kalıyor. Bu sevgiliyi unutamama neymiş arkadaş. 😏
Unutur elbette ki unutmak zorunda da... Yoksa nasıl yoluna devam edebilir ki bir insan. Geçmişinde sevmiş olduğu birisinde bataklık niyetine saplanıp kalmamalı, bir şekilde ama dik bir şekilde yoluna devam edebilmeli ki hayat bu kim bilir ne özel insanlar çıkartacak karşısına, bunları farkedebilmeli insan.
İnsan dediğin gibi ne kadar severse sevsin unutmuyor alışıyor bu ne olursa olsun sadece sevgi değil gittiği bir mekan olur ne bilim yediği yemek olur birdaha yemeye parası yoktur unutmaz ama alışır yiyemediğine sevgide böyledir sevememeye alışır insan.
Unuttuğunu zannedersin belki başkasını seversin ama gün gelir bir şey olur onunla ilgili anıların gözünde canlanır hafif bir tebessüm ve hüzün olur yüzünde ağlamak gelir içinden boğulur gibi olursun sonra keşke lenip düşlere dalarsin yine unutuğunu zannedersin tıpkı bir paradoks gibi.
Yaşam devam ediyor. Sevdigimiz insan bu dünyadan gocmusse bir imur unutulmaz Ama ayrılık yasanmissa çaresiz ileriye bakılır geride bırakılır. Her gün iki güne bir haftada bir ayda bir derken gün gelir yüzünü bile hatırlamaz olursun. Hayat gailesi kendini bile unutturur.
Unutmaz sadece alışırsın.. Yaşadıklarını sen unutma diye yaşamadın ki ders almak için tecrübe alman için güçlü olman için... Çünkü Yaşadıkların ilerde düşündüğünde iyiki yaşamışım dedirtiyor unutmazsın o yüzden. Ve yaşadıkların seni sen yapan şeylerdir.
Sürekli anlam yüklerse insan unutamaz, pembe fili düşünme olayı.. Pembe fili düşünme dersem ilk aklına pembe fil gelir. Unutmaya çalışmak daha çok hatırlatır. Ölümleri unutuyor insanlar sevgili de unutulur.
Unutulmuyor... Geçmişte güzel anılar yaşanılıp , bırakılırsa nasıl unutulabilir ki? O anılar ilk başta acıtıyor ancak zamanla hissizleştiriyor insanı. Aklına geliyor insanım ama boş ve acısız bir şekilde, sonrada geri gidiyor.
İnsanın yapısı gereği unutur evet. Ama o unutma süresi kişiden kişiye değişir. Bir ay, bir sene, 5 sene. Zor unutanlar bu acıyı en fazla çekenler, kolay unutabilip yoluna devam edenler çok çok şanslılar
Sevdiğim kişi eski sevgiline karşı bunu hissediyor diye korkuyorum. İstemeyerek ayrılmış, kızı yıllarca sevmeye devam etmiş. Şimdi de arkadaşız diyor çok samimiler. Bilmiyorum unuttu mu cidden...
Unutuyor. Çok sonraları başka biri giriyor hayatına ve gerçek aşkın o olduğunu anlıyorsun. İşte o an eskisinin sadece adı kalıyor aklında hisler yok oluyor
Gerçek seven unutamaz arkadaşım. Ben çok sevdim öyle böyle değil. Ama benimki sevgi miydi takıntı mı bilmiyorum. Tokat attı sevdim kaza geçirdim sevdim alışkanlık oldu Bir süre sonra. Kaza geçirdim yoğun bakımdan yeni çıkmıştım mahalledeki arkadaşlar geldiler adımı bile hatırlamıyordum ama onun numarasını hatırlamışım fatih nerde diye sormuşum.
Bence unutamaz unutmak için hissetmiyorsun o sevgiyi unuttum sanarsın ama kokusu sesi benzeyen bir yüz bunlar aklıma gelirse yine aynı hislerin geri döner
Aynen olan geride kalana oluyor. Gidenler mutlu yanındakilerle hayatına kattıklarıyla. Kalan gidenin acısıyla boğuşur durur sevmeyi dener başaramaz mutlu olmak ister olamaz. Allah büyük kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Yaşattığını yaşamadan ölecekler bence.. Buna inancım yok biz mutsuz. Yüreğimiz kan ağlarken onlar musmutlu.. Umurlarında bile değiliz. En kötüsüde bu.. Hiç takılmamak.