siz sevdiğinizi unuttunuz mu? Artık onu düşünmüyorsun, aklına bile gelmiyor , artık unuttum dermisin 😉😊

siz sevdiğinizi unuttunuz mu? Artık onu düşünmüyorsun, aklına bile gelmiyor , artık unuttum dermisin 😉😊
unutur aslında..
zaman bir çok şeyi unutturuyor insana nitekim.. insan hafızası artık önem vermediği şeyleri unutmaya programlıdır.. dolayısıyla..
aklıma gelmiyorsa düşünmüyorsam artık onu unuttum bende bir etkisi yok derim
Teşekkür ederim👍
rica ederim
Bir ilişkinin sona ermesi veya sevdiğimiz birinin hayatımızdan çıkması duygusal bir zorluk ve yas sürecine neden olabilir. İnsanlar, duygusal acıyı işlemek ve iyileşmek için zamana ve kendi içsel çalışmalarına ihtiyaç duyarlar. Bu süreçte, zamanla duygusal bağlantılar zayıflayabilir ve unutma süreci başlayabilir.
Ancak, sevdiğimizi tamamen unutmak veya geçmişteki duygusal bağları silmek her zaman mümkün olmayabilir. Özellikle uzun süreli ve derin bağlar kurduğumuz ilişkilerde, anılar ve duygusal izler hala mevcut olabilir.
Çok güzel bir anlatı olmuş , teşekkür derim. Tüm unutmak zorunda kalanlara, ayrılması gerekenlere Allah yardımmetsin. Zor bir süreç çünkü. , biliyorsunuz bazen ölüm de girer araya hele öyle olunca insanın aklı kabul etmek istemeyebilir 👍🙏
Teşekkür ederim
Unutur sevip giden çok sözdee
Aynen öyle
Aklıma geliyor sinirlerimde bozuluyor ama kurtulduğum için çok mutlu ve iyi hissediyorum ve artık ne heyecan etkilenme ne acı özlem hissediyorum intikam duygum bile kalmadı sonunda ruhum özgürleşti
2 buçuk sene sonunda unutabildim yinede siz siz olun hayatınıza birini almadan iyice düşünün vede narsistse bıçakgibi kesin bağınızı yoksa olan size olur
Sancılı acılı bir süreçti beklentiler hayal kırıklıkları yetersizlik değersizlik ortada kalmışlık hissi tecrübeler kalıyor evet daha tedbirli oluyorsun körü körüne güvenemiyorsun saf olmuyorsun iyi mi kötü mü bilemiyorum en azından bir başkası üzemiyor
Bu arada ben teşekkür ederim 🌸
Cevap
25Cevap
Unutulmaz ama zamanla verdiği acı azalır ve sonra can yakmaz sadece seversin.
Yıllar geçsede unutulmaz
Hayır insan gerçekten sevdiğini hiç bir zaman hiç bir şekilde unutmaz. ama eğer ayrıldıysa platonik yani tek raflıysa ve karşısında ki kişi sevmiyorsa o zaman unutur zamanla çünkü o aşk ve sevgi değil takıntıdır.
Şöyle diyim sadece ilkler unutulmaz aşk 1 ya da 2 kere olur diğerleri sandıkların ilk sevgilim olduğu zaman o kalp atışım hiç bir kızda olmadı
Diyelim ki biri olur baya sene bir ilişkin olur seviyorsan tabiki unutamazsın
Aynen
İnsan gerçekten sevdiği bir varlık var. O da kendisi, kendisini unutamaz Kara Sevda hariç🙂
Unutmak diye bir şey yok. Bunun için hafızanın silinmesi gerekiyor.
Alışmak ve kabullenmek var
Ah jesicam ah insanlar birbirlerine öyle şeyler yapıyor ki unutmak unutmak ödül olur
Unutulmaz belki tam olarak ama acıtmaz eskisi gibi
@saskinomayra Ankara seyahati tamamlanmış bulunmakta mı? Mübarek İzmir'in soğuğunu + yağışını getirdin Haziran'ın ortasında :D
Hayır mümkün değil unutmaz. Hele kötü ve aldatma gibi nedenlerle ayrilmamişlarsa.
Derin ve guçlu bağların olduğu uzun bir ilişkiyse o kişiyi tamamen unutmak mümkün değil.
Her zaman aynı ölçüde sevilmiyor. Sevgisi azalırsa unutabilir galiba. ya da arada sırada hatırlanır ama tekrar aynı ölçüde o tutku sevgi ilgi olmayabilir...
İnsan sevdiğini de sevmediğini de unutmaz ama alışır. Zaman yokluğuna alistirir. Zaman herşeyin ilacıdır derler ya aslında ilacı değil afyonudur. Sorunları çözmez sadece alistirir.
Cok sevdigin biri ara sıra da olsa gelir aklına
Unutulmaz kimse yoktur. Acı bir şekilde öğreniyorsun zamanla.
İnsan sevip sevmediği her deneyimi depolayacak bir beyne ve bilince sahip.
unutmaz da sineye çeker. Sonuçta alışkanlık yaratmış olabiliyo sende
Unutmaz ama zaman anıları hafifletir acılar ile birlikte
Vazgeçtiysem evet. Çivi çiviyi söker.
Ben onun saçlarına dokunmaya kıyamazken, Kendini benden kökleriyle söküp çıkarırsa unutulur tabi
Kolay kolay unutamaz😊
Sevdiğini unutamıyorsa hala seviyor demektir partneri daha da uzaklaşmadan sımsıkı sarılmalı bence
unutamıyorsun, hep aklının bir köşesinde kalıyor
Unutur çünkü insan unutkan bir mahluktur
Herkes bir gün unutur.
Hayır asla unutmaz
Eskiden sevdigiyse unutur
Ben bi defa asik oldum yillar oldu hala asigim ondan baskasiylada olamiyorum unutamiyorum...
Unutmasa da yokluğuna alışır
Ben zor unuturum ya sen?
Yillar var, ben onu unutamadim 😭
Unuttuğunu sanır
Tecrübe kazandırır her ilişki
Unutulabiliyor
Unutmaz sadece yokluguna alisir
Asla unutamaz
Unutmamali unutulmaz
Aslaaaa
Unutamıyor
Unutulmuyor.