AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Sevgili degil , eşimiz kaderimiz
Eş kader ise sevgili de kaderdir mantıken 😅
Kader ikiye ayrılır, ihtiyari ve ızdırari kader olmak üzere ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..
Kader sanarsın değilse keder olur
Canı cehenneme ne olcak ki😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur 😅
Kader ikiye ayrılır, ihtiyari ve ızdırari kader olmak üzere ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..
Konu tartışmaya kapalı kaderdir
Bence de 😅
Kaderdir her türlü 😅
Aynen öyle. Hepimizin hayatı, kaderi, ne yaşayacağı, neler olup biteceği alnında yazılıymış. Alın yazısı diye bişey var dinde. Ne kısmetse sana. Ne yazarsa onu yaşıyorsun işte. Tercihler bile kaderdir bence.
Evet yazılı Rabb'im zamandan ötedir her şeyi bilir görür. Mesela şu an senin görüş yorumuna dönüş yapman. Sana yorum yapmam. Bu tamamen sana bağlı. Geri dönüş yapmayabilirdin..
Ne kısmetse sanaa yok 😅
Nasip kısmet sensin şans kişinin kendisidir 😅
Karşına nice insanlar çıkar çıkıyordur işine gelene hoşuna kaçana şans verirsin zorla değil ya 😅
Ve evet tercihler de kaderdir 😊
Gönlünce olsun 😅
Aynen teşekkür ederim ne güzel anlattın içimden geçenleri
Ricalar ve teşekkürler eyvAllah hayırlı sabahlar...
Eşimin kaderim olmasını her şeyden çok isterdim..
Amin inşaAllah sen evlendin mı hayrola 😅
Hayır evlenmedim #KimBilir 😃
Çabala, elinden geleni yap, akışına bırak diyorsun yani 😉 sen öyle yaptın sanırım?
He evlendin sandıydım😅
Kesinlikle çaba elimizden geleni yapalım yapmalıyız sonra hayırlısı 😅
Boş boş beklemek istemek durmak ile hiçbir şey olmaz olsa da boş olur 😅
Ben şimdiye kadar hep elimden geleni yaptım ve yapacağım çok şükür hayırlısı bakalım 😅
Her şey yolunda 😅
Darısı başına 😅
Gönlünce olsun 😅 İyi akşamlar
Herşey kader ilmek ilmek hemde
Katılıyorum kesinlikle ancak
Sadece onlar değil, her şey kaderdir 😌
Evet evet tabiki her türlü her şey 😅Olan ya da olmayan ne varsa 😅
Ve kader kulun çabasına bağlıdır 😅
Çünkü senin yapacağın şeylerin bilinmesi, senin yapacağını değiştirmiyor (güncellemene cevap olarak yazdım)
Evet evet aynen öyle 😅
Hayırlı akşamlar 😅 Gönlünüzce olsun 😅
Sağol seninde
EyvAllah...
Gayretr bağlı olan bir Kader
Evet bence de cüzi irade yani 😅
Eş kaderdir sevgiliyi bilmem
İkisi de kaderdir mantıken 😅
Ayrı gayrı saçma olur 😅
Teşekkür ederim güzel yazmışsın, ama Bir yandan haklısında Ben sadece Sevgili kader Olmadığını bilmişim hep
Ricalarrr ve teşekkürler senin güzelliğin 😅
EyvAllah 😅
Kaderdir kader bize bağlı olan bir kader 😅
Kesinlikle kaderdir. Çünkü hükmedemiyoruz.
Hükmederiz 😅
Yapabiliriz😅
Eş hangisine girer?
Cüzi irade ye girer 😅
Aynı düşüncedeyiz. Bilen çok yoktur bunu..👍
EyvAllah 😊 Maalesef öyle hayırlı akşamlar 😅
Kader olduğunu düşünmüyorum.
Peki nedir ne olabilir 😅
Eş kaderdir de sevgiliyi bilmiyorum
Eş kader ise mantıken sevgili de kader oluyor 😅
Saol abimmmm iyi gecelerr
EyvAllah sende sağolasın iyi geceler 😊 Hoşça kal...
Yanlış kader yazılmış bana öyleyse
Kader de yanlış olmaz 😅
Boş boş beklemek istemek durmak ile olmaz 😅 Armut piş ağzıma düş yok 😅
elbette doğmadan yazılır kader
Rabb'im zamandan ötedir her şeyi bilir. Bizim yapacaklarımızı bilir görür..
Öyle olduğunu düşünüyorum
Nasıl yani 😅
Sevgili senin seçimin evleneceğin kişi kaderindir
Mantığa aykırı ikisi de kaderdir 😅
Evet kaderdir ve kaderimizi biz belirleriz.
Katılıyorum kesinlikle her türlü 😅 Gönlünüzce olsun
Sağol, teşekkür ederim.. Yaptığın güncellemeden umarım herkes nasibini almıştır insanlar gerçekten inandıkları şeyi bilmiyorlar.
Ricalar ve teşekkürler 😊
Umarım inşaAllah 😊
Maalesef öyle valla 😅
Hayırlı akşamlar 😅
Yaradan ayetinde öyle buyuruyor.
Peki Kader nedir biliyor musunuz?
Kader, bütün olayların önceden ve değişmeyecek biçimde düzenlediğine inanılan ezeli takdir. Alın yazısı, Yazgı veya Mukadderat.
EyvAllah mükemmel katılıyorum her türlü 😅
Emeğinize sağlık 😅
Peki😅 Bunlara bakarak şimdi eşimizi biz mi seçiyoruz 😅
işte onu diyoruz ya, islam inancına göre kader oluyor sen seçmiyorsun zamanı gelince karşına çıkıyor sende ilahi bir kudret ile bu duruma ikna oluyorsun. Olay özetle bu :D
Heheh emin olamadım ki😂Ondan sordum 😂
Yok yok yahu öyle değil 😅
Durup dururken karşına neden çıksın 😅
Mesela bazıları var çalışmak istiyor yıllardır ne zaman görsem iş arıyor boş boş geziyor 😅
Oturduğumuz yerden iş bulunur mu iş ayağımıza gelir mi😅
Arayacağız ki iş bulalım 😅
Bakalım şartları filan nasıl işimize geliyor mu😅
Mesela şu an soruma gelmen bile kader senin kaderin sorumu gördün ve geldin😅
Sen geldin yani istemesen gelmeyebilirdin 😅
Öyle de böyle işte oh oh sjsjsj
Bu kafanın sonu kadın milletine yalvaran adamı doğruyor abi o sebeple ben kendi yorumumdaki kafada kalıcam çok tişikkirler. İŞime o geliyor çünkü... Oldu her haltı biz yapalım. 😂😂😂😂 yok öyle dava... ne kadar ekmek o kadar köfte
Yok yahu ne gerek var hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur 😅
Canın sağolsun 😅 İşine geleni yap yapıştır gitsin 😅
Tabi ki ne kadar ekmek o kadar köfte 😅
Çok pis köfte yaparım ama sana yok😅
Gönlünce olsun 😅 Hayırlı geceler 😅
Öyle bir kadar yok varsa da istemez. :D
Kader* hay klavyesininde :)))
Var var var 😅 İstemezsen isteme keyfin bilir 😅 Gönlünce olsun
Bu saatten ıstemem :-) kimseye inancım kalmadı
Dur daha ne oldu ki😅
Göreceğin güzel günler güzellikler var inşaAllah umudunu kaybetme 😊
Genel olarak benim de yoktu yoktu ve hiç de olmadı
Bir Rabbime inandım güvendim bir de ilk defa aşkıma canım aşkım benim @_japonn_ ❤️
Daha da kimseye inanmam😅😂
Canları cehenneme 😅
Oo hayırlı olsun ☺ umarım mutlu olursun pikacu
EyvAllah, çok çok çokça mutluyum çok şükür tek mutluluğum huzurum neşem sevincim güzel olan ne varsa hepsi aşkım ❤️
Huzurlu ve mutlu geceler dilerim...
@bluecupcake kimseye güvenmiyorum dediğin anda öyle biri çıkarki karşına tüm güvensizlikleri unutturur sana yeniden doğmuş gibi hissedersin. O yüzden umutsuz olma seni güzel günler bekliyor inşallah sadece sabret ☺️
Ve @kim_bilir_belkidee iyiki hayatımdasın sevdiğim gözüm kapalı tek güvendiğim yârim sen hep var ol ❤️
Sizede teşekkürler :-)
Ahh kuzum en son öyle sandım bulutların üzerinde gibiydim ama son anda yere çakıldım hatta mümkünse bekar öleyim ben 😅 bu kadar saçmalık yeter bana
Ay ay ay aşkım aşkım hoş geldin sultanım ❤️😅😍
Aşkıma katılıyorum doğru söylüyor her türlü arkandayım yârimm sağında solunda önünde dört bir yanında kalkan olurum sana herkese karşı siper ederim kendimi yırtarım dağları enginlere sığmam taşarumm😍😅
@_japonm_ ❤️😍 ohhh ahhhh ölürüm lan 😍❤️😅❤️
Bende bende her türlü melek yüzlüm 😍❤️😘 Olacağım her türlü seni bensiz bırakmam 😅❤️😍
Bekar öleyim dedin ya kesin bizden önce evlenecen hep öyle oluyor 😅 kıskandım bak şimdi 😂
😅😅 yok siz evlenin de arkadan su döken olayım istemem kimseyi
Allah Allah o zaman bende bekar öleyim aşkım biz önce evlenelim ne olur ❤️😅😍
Kıskanma yârimmm sen he de yıldırım nikahı basarım ulan 😍😅❤️
Tamam biz evlenelim çiçeği sana vereyim ister evlen ister evlenme 😅 aşkım biliyorum yıldırım nikahı yaparsın sen ama işte biliyon okulum var ❤️😅
Evet evet biz biz biz 😍❤️Verelim de aşkım gelir mi nereden denk gelecek 😅olmadı kargo yaparız he 😅❤️😍
Temassız teslimat sjsjs
Corona morona var sjsjdj
Yaparım tabiki her türlü kahve gözlüm 😍❤️
Canımız sağolsun anasını satiym bekleriz of of of of ulan of sjsjsj
Bence bu tarz önemli şeyler tercihtir
Evet evet bence de her türlü 😅Ancak tercih de bir kaderdir 😅
Öyle olsa gerek... 😔
Kim bilir belki de 😅 Sahiden bilmiyor musun emin değil misin 😅
Latife ediyorum sadece... 😱😂
Bence de imkansız yoksa 😅
Mutlu günler dilerim 😅
Mutlu gün dilekleri için minnettarım çok da ihtiyacım vardı... 🙏🏻😇
Sevindim, huzur ve mutluluğun daim olsun 😊 Hoşça kal...
Eş kaderdir, sevgili seçim
İnsan neden sevgili olur ki aynı şey sayılmaz mı😅
yoo hiç sevgili hayatı yaşamadan evlenebiliyor insanlar. ya da tam tersi
Tabi ki onlar da var da onlar başka konu 😅
Siz neden sevgili olursunuz mesela 😅
Ben boştaysam yalnız hissetmemek için sevgili olurum
Hımm, EyvAllah, gönlünüzce olsun...
Eş kaderdir, diğerlerini bilemedim🤷♀️
İnsan neden sevgili olur ki 😅
Aynı şey değil mi ne farkı var 😅
'Bilemedim' ifadesi kararsızım demek aslında. İnsan hayatına bir çok kişiyi alabilir, ama içlerinden biriyle evlenir. Yani her daim kader değil bu durumda🤷♀️
Kaçırmışım onu 😅
Tabi ki alabilir alıyorlar 😅
İllaki birini seçer evlenir belki evlenmez bekar kalır 😅
Belki ilk seferde tutturur 😅
Katılmıyorum bu durumda da kaderdir 😅
Kader çok saçma bir kavram
Saçma ama kader değil saçma olan😅
Eş kaderdir mantığı ile yaklaşıyorum.
Kader bence
Bence de 😅
Sevgılı degıl es kaderdır
İnsan bu ikisini de özgür iradesi ile seçebilir.
Hiç bilmiyorum, olabilir.
Kaderimdeki artık karşıma çıkmalı.
Bence öyle
Bence de 😅
Demekki benimki ızdırari😅her yolu denedim ama sonuç hep aynı bu sefer buna izin vermeyeceğim diyorum.
Hoop gene aynı mevzunun içindeyim😄
Kim bilir belki de ama sanmıyorum 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Hayırlısı önce tedbir sonra tevekkül 😅
Etkiye tepki 😅
Bana da oluyor 😅
Gönlünüzce olsun 😅 Hayırlı akşamlar dilerim
İyi akşamlar😊
EyvAllah 😊
😊😊
Bence tercih.
Tercih de bir kaderdir
Kader ve sınav
Tabiki her şey sınav ve kader. Ne erkersek onu biçeriz 😅
Evet kaderdir sadece Zaman mekan farklı ediyor
Yer mekan zaman bahanedir önemli olan kişilerdir 😅
Ve evet kaderdir
"Evlilik kaderdir."
Sevgili neden değildir 😅
Evlendiğin kişi aynı zamanda sevdiğin olur eğer taşıyabilirsen.
Herkes evlendiğini sevmiyor sevemiyor..
Kendi adıma eyvAllah 😅
Gönlünüzce olsun 😅
kadere inanmak
İmanın şart'ı😅
Olmuyorsa olmuyormuş. sorun dokundu sol yanima😔
Olmuyorsa olmuyor ama neden olmuyor ne olmuyor orası var 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir..
Bence kader değildir
Sencesi bencesi önemsiz kaderdir 😅
Doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez😅
Kardeşim bana göre kader diye bir şey senin inancını bana niye doğru olarak empoze ediyorsun?
İmanın şartın da kadere iman var 😅
Empoze yok 😅
Kader be belkide
Evet kaderdir ama
Sevgili seçim evlilik kaderdir.
Seçimlerimiz de kaderdir 😅
24 Yaşımdayım benim kaderimde bir kız yok
Kim bilir belki de 😅
Gönlünce olsun 😅
Eyvallah
Kaderdir bence
Bence de 😅
Ben her şeyin insana bağlı olduğunu düşünüyorum.
Bende bende bende katılıyorum kesinlikle 😅
Aynen😊
EyvAllah 😊 Mutlu günler dilerim 😅
Bende Sana 🙂
Herşey kaderdir bir alın yazısı vardır
Evet kaderdir de 😅
Bilmiyorum belki evet
Kesinlikle evet 😅Ama neye evet 😅
Evet kaderdir
Bence de Kader'dir.
Peki Kader nedir kaça ayrılır nasıl olur 😅
Bence tamamen keder 😂😂😂
Yok yok kader kendimiz ettik kendimiz bulduk 😅
Kendi iradenle seçersin kaderinde yazılıdır
Katılıyorum kesinlikle kısa ve öz maşaAllah 😅
Kaderi kendi yazar insanoglu
Katılıyorum kesinlikle her türlü 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Eş kaderdir.
Peki ya sevgili 😅
O seçimdir 😅
Her seçim kaderimizi şekillendirir 😅
Neden sevgili olunur ki niye oluruz 😅
Bende anlam veremiyorum. Gereksiz bence 😄
Himm 😅
Bence de gereksiz 😅
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok 😅
Amma benim sevdiğim bir sevgilim var 😅 Evleneceğiz inşaAllah vermezlerse kaçırcam 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
Sıfatların canı cehenneme aslında 😅
Umarım. 🙃
EyvAllah 😅
Evet kaderdir 🙂
Bence de kaderdir her türlü de 😅
Nasıl olur peki 😅
Yani her şey belli mi? Biz ne yaparsak yapalım olur mu 😅
Değiştirilebilir ve değiştirelemeyen kader vardır. Kaderindeki kişiyi değiştiremezsin, ama seçimlerin ve duaların kişileri şekillendirebilir diye yani bir bakıma kaderi seçimlerin'le yönlendirebilirsin diye biliyorum. Mesela evlilik görüşmesi yapıyorsun diyelim ya da yeni biriyle tanıştın ciddi düşünüyorsun, artık seçiceğin kişi ilkte tercihtir. Güzel ahlaklı ya da parası çok olan birini tercih ediyorsan (örnek veriyorum tabi) seçtiğiniz kişi kaderinizde ki kişi oluyor. Sonuçta eş adayı olarak birey kendi tercih yapar. Sorumlulukta bireye aittir. Yani değişmeyen kaderi hayırlı birini istemekle güzelleştirebiliyorken tam tersine kötü ve zarara uğratacak kişiyi seçmemiz de kaderimizi olumsuz etkiler. 🙂
Evet tabiki kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kaderde kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulum çabasına bağlıdır 😅
Seçimler ve dualar önemli önce tedbir sonra tevekkül ince eleyip sık dokumalı 😅
Kaderinde ki kişiyi değiştiremessin derken 😅
Mesela birinden hoşlandın etkilendin ve tanıştın tanıdıkça daha pis etkilendin ve adım attınız 😅
Her şey güzel evlendiniz diyelim 😅
Bu kader değil mi😅
Yeni biz seçmiyor muyuz?
İlkte tercih işte her şey yolunda olursa giderse olur bu iş 😅
Olsa da olmasa da kader yani 😅
Evet evet her türlü etkiler aman aman 😅
Lokum varken bokun lokum olmasını beklemek çok saçma. Bazıları var çapkın peşinde nasıl yola gelir sadık olur bazıları yok şiddet meyilli dövüyor nasıl düzelir yok sorumsuz pasif nasıl olur 😅
Yol ver gitsin yani 😅
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Kesinlikle kaderdir.
Kesinlikle 😅Peki nedir kader nasıl olur 😅
Başkan eğer öyle ise gelicekse gelsin nerde kaldi
Soruyorum işte 😅
Sence 😅
Bence kader ama insan benim gibi evde durup çalışıp kız beni bulur dememeli kaderi yoneltmeli
Evet katılıyorum çok güzel düşünüyorsun kesinlikle haklısın her türlü 😅
Kader kulun çabasına bağlıdır 😅
En basitinden oturduğun yerden iş ayağına gelmez arayacaksın ki bulasın 😅
Kader değil seçim
Kader nedir biliyor musunuz kaça ayrılır 😅
Kader diye bişey yoktur. En azından bilinen manada
Kader diye bir şey vardır. İnanıp inanmakta özgürüz..
Mesela şu an senin soruma gelmen senin kaderindir. Rabbim biliyordu. Rabbim zamandan ötedir her şeyi bilir görür duyar ama tercihi bize bırakır. Kader budur😅
Umarım öyledir
Ummamak lazım bilmek lazım emin olmak lazım 😅
Diyelim ki öyle 😅
Nedir kader nasıl olur 😅
Ben kendim düzgün insan bulamam kessin , o yüzden demistim de😅
Şimdiden böyle düşünürsen ooooo 😅
İyi düşün güzel düşün 😅
Kesinlikle kaderdir😅
Her ikisi de😅
Peki bir kız olarak sen ne yapabilirsin 😅
Iyi guzel dusunuce guzel şeyler olacak mi ki.
Sürekli evdeyim ki , böyle istesem de bulamam 🤦♀️
İnanmak başarmanın yarısıdır 😅
Olur olabilir 😅
Neden olmasın ki😅
Zaten okulun yok mu şimdilik sektör et 😅
Vakti gelince olur 😅
Gönlünce olsun 😅
Inşallah olur.
Teşekkür ederim, seninde gönlünce olsun🌺...
Ricalarrr ve teşekkürler amin inşaAllah 😅
Olmazsa gel oldururuz olurunu buluruz 😅
Peki, olmazsa sana gelirim bulursun birini bana😅
EyvAllah 😅Gel gel ayarlarız 😅Olmadı yol gösteririm kendin bulursun 😅
Eyvallah , sağol😅
Bulamadıysam hemen dibinde olurum o halde , sen yardımcı olursun artık 😅😅
Sende sağol 😅
Olur olur her türlü 😅
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅 Hoşça kal
Sagolun. Hayırlı akşamlar size de🤗🤗🌻
Galiba oyle
Kesinlikle öyle 😅
Evet kader
Bence de 😅
Nasıp kısmet 😉
Nasip kısmet sensin şans kişinin kendisidir 😅
Evet Kader'dir
Bence de 😅
Eş kaderdir.
Bence evet kader
Bence de peki nedir Kader nasıl olur 😅