Tamam siz uzun boylu olduğunuz için uzun boylu erkek seviyorsunuz yemin ederim anladım yemin ederim anlıyorum ALLAHA yemin ederim uzun boylu kızlar uzun boylu erkeklerle birlikte olmalı. Ama niye sürekli kısa boylu erkekleri gömüyorsunuz madem boyunuz uzun yorum yapmayın kısa boylu erkekler hakkında!
Uzun boylu kızlar neden sürekli kısa boylu erkekler hakkında yorum yapıyor?
Ne kadar kompleksli eziklersiniz olum ya Bu bahsettiğiniz kızlarda da aynı, siz de aynısınız. Küçük beyninizi göstermek ne kadar hoşunuza gidiyor. Bak dostum bu kompleksi yen. Benim boyum 201 ve 165 aşağısı kızlar benden korkuyor uzak duruyor. Herkes kucağıma atlamıyor yani. Değiştiremeyeceğiniz şeyler hakkında bu kadar çaba harcama, değiştirebileceğiniz şeylere zaman ve emek harca. Önce algından başla İnan öyle yaparsan şimdikinden daha mutlu olursun. Bunu da kimse için yapmayın. Kendiniz için yapın.
Kısa boylu kızlar her hakkı kendilerinde görür. Bu normaldir. Gerçekten sana katılıyorum. Uzun boylu kız yok ki ister istemez 1.50, 1,60’ları tercih ediyoruz
Nefret ediyorum insanları dış görünüşü yüzünden yargılayan, bu konu hakkında yorum yapma haddini kendinde bulanlardan. Benimde boyun türkiye ortalamasına göre uzun. Ama bir kere bile benden kısa olan erkekleri bu konu hakkında aşağılamadım. Hatta boyun kaç muhabbetlerine bile girmiyorum. Ne gerek var ki? Aşırı saçma muhabbetler.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Böyle boy takıntısı olanların da derdi bu. Ona bakmayacağını biliyor ve neresinden vururum diye düşünüyor. Çok arkadaşım var uzun boylu olup da sevgilisi olmayan.
1.80'im kısa boylu erkeklere, onlar bize bir şey söylemedikçe bir şey söylemiyorum. Ama gelip "Kısa boylu kızlar idealdir, uzun boylu kızlar ise çöp." veya "Bir zürafayı da sevemem o ne öyle." falan diyenler olunca sinirleniyorum. Lan cüzdan, ben sana çok meraklıyım sanki! Kendilerini Harry Styles sanıyorlar herhalde mallar ya
Abi benim boyum da uzun ben kötü yorum yapmıyorum hakkınızda. Hatta çok kaliteli insanlar tanıdım. Kısa olmasına rağmen komplekselstirmeyen insan da bana ekstra özgüvenli geliyor. Bu bahsettiğim türden kizlarin lafını kafaya takmak yerine kişisel gelişimini tamamlamaya bak. Milletin ağzı torba değil ki buzesin. Napolyon bile 160 boyundaymis dünyaya yön vermiş. Sen kalıplara takılma kendi yaşam standartlarını senin caban belirleyecek