Sayılara takılan birisi değilim ya yaşa takılma mesela asla genelde benden büyük erkeklere ilgim oldu hep bu zamana kadar boy benim için çok önemli değil yani benden kısa olabilir bir ya da maksimum iki hadi taş çatlasa üç cm ama benden aşırı uzun olsun istemem şahsen ama gerçi farketmez ya da kilosu benim için önemli değil o bez olmadığı sürece sorun yok dış görünüş benim için o kadar önemli değil galiba. Benim görüşlerim bu şekilde beğenen erkek beni böyle beğensin ya da beni beğenmiyorsun karşılık bulamaz ben beğenmediğim sürece. #reda
Bakarlar hatta daha bile çok sevenler var kısa kadınları. Asıl uzun boylu kadınlar kısa boylu erkeklere bakmazlar. Gerçi işin içinde para varsa durum değişebilir de benim için değişmesi mümkün değil. Ben 1.68 iken gidip 1.65’lik adamla olmam yani 1.85’liği varken. Uzun boylu erkek takıntım var, kısa boylulara kardeş gözüyle bakabilirim anca. Cinsel anlamda gram çekicilikleri yok benim için. Fakat erkekler buna pek takılmazlar. Kadın olsun yeter onlara.
Bakıyorlar dalyan gibi çocukların yanında omuzlarına bile gelemeyen kadınlar var.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben kısa boylu & minyonum... erkekler bana hep çok tatlısın diyor hoşsun diyor... ben hep çekiniyorum mesela hep uzum boylu erkeklerden ama en çok uzun boylu erkeklerin hoşuna gidiyorum bunu fark ettim & acayip anlaşıyoruz
Her erkek bunu kabul etmez. Uçuk kaçık fark iyi olmuyor. Dicaprio, Kıvanç Tatlıtuğ, Ronaldo gibi erkeklerin çoğu aşırı kısa kadına bakmıyorlar. Yakışıklı erkekler fiziğe dikkat eder
Bu sevdanın ve arzunun ne yazık ki boy ve kilo ile b, ir sorunu yoktur.. Dedem 187 idi anneannem 155 .. Boyları denk olup huyu huyuna suyu suyuna uymayan ne yapacak ki..
Boyun çok önemli olduğunu düşünmuyorum sonuçta etkilendiğin birinden boyun çok önemli olduğunu düşunmuyorum aksine minyon boylu kizlar daha sempatik geliyor