Mesela 1.80 biri 1.60 boyunda olan bir kızı beğenemez mi?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. beğenir.. ki zaten bu boy türkiye ortalaması olan normal bir kız boyu.. 180 ler 170 lerle çıkacak evlenecek vs diye bir kural yok. kız kızdır. kızı beğendiysen tamamdır yani. şu güne kadar bir kızın boyuna hiç takılmamışımdır. kısa boylu olup harika güzelliğe sahip kızlar da var. 175 olup at gibi suratı olan kızlar da.. kıstas değildir yani boy. tamam , bazılarına göre öncelikli tercih sebebi olabilir boylu poslu güzel bir kız önermesi.. ama şart olduğunu düşünmüyorum genel erkek düşüncesinde.
ki şöyle bir şey de var.. her şey tamam ama senin boyun kısa , üzgünüm diyen birinden kimseye bir hayır da gelmez.. salacaksın ipini gidecek.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bunun dıs görünüsle alakası yok açıkcası bir insan sizi sevecekse aslında siz olarak sevmeli boyunuzla veya dıs görüsünüzle alakalı değildir, dıs görünüse önem veren insanlar aslında sadece hayranlıktan dolayı karsıdakiyle birlikte iliski yasar aslında normalde kendisini sevmez gerçek anlamda ve karsıdakinden daha iyi dıs görünüslü birini bulduğunu düsününce terk eder gider açıkcası, bu yüzden dıs görünüse önem verenler hiç bir zaman aslında gerçekten sevmezler biri sizi sevecekse siz olarak sevmelidir.
30 Yorumla
Şimdi bu devirde kendimizi kandırmayalımherkes (çoğunluk) önce boy pos ve tipe bakıyo😊 boya o kadar bakmazlarda ama düşünsene 1.60 bir erkekle 1.80 bir kız yanyana fiziksel olarak uymazlar ama tam tersi çok tatlı olur hoş olr güzel olur erkeklere minnak kızlar daha sıcak gelir ama erkekte uzunsa uzun boylu kızın tadından yenmez. d
00 Yorumla
Hayır, uzun boylu erkekler genelde kısa boylu kızlardan hoşlanır, bu duruma çok denk geldim ve bence de doğru olan bu, aşık olduktan sonra sevdikten sonra boyun hiçbir önemi yok, benimde lisede benden kısa bir sevgilim vardı ama ilk ve sondu, ben kendimden kısa erkeklerle birlikte olmak istemem, inşallah öyle birine aşık olmam :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
125
Cevap
234Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Arkadaşlar bir kızla tanıştırdılar beni. Kız çok şirin , kariyeri yerinde , hali vakti falan gayet iyi. Kısalığıda beni çok ilgilendirmedi ama çok komik bir hadise oldu 🙂. Migrosa falan girdi , biz de çıkış kapısında bekliyoruz. Kapıdan çıkıcak ve cihaz onu göremediği için kapı açılmadı bir türlü. Eliyle hareket ederek açtı 😀😂 hepimiz koptuk 😀 çok tatlı biriydi ama bu iş tatlılık , güzellikle falan olacak bir şey değil. Kısalığa ise hiç takmam. Benden uzunu da oldu , kısası da. Keşke boy halledebilse her şeyi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu erkekler kisa boylu kizlarla evlenip cocuk yapiyolar, sonra cocuk anasina cekiyor , elin kisa boylu kizida gidip normal boyda olan cocugu begenmiyor , anneside cocuga daha iyi beslenseydin biraz daha uzun olurdun diyip sucu kendi geninde bulmuyor. benim hakkimi kim yiyo biri bana bir aciklasin bunu.
12 Yorumla- +1 yıl
Saka bir yana iyiki hayatimizdalar zaten seviyorum annemi 😊
+1 yılYüz güzelliği fizik güzelliğinden daha önde bence. Bir de şöyle bir şey var ; bizim Türkiyedeki uzun boylu kızlar çoğunlukla ya orantısız hatlara sahip ya ne bileyim ağzı burnu eciş bücüş ya çok aşırı kilolu vs vs yani uzun boylu kızlar toplumda çoğunlukla eğreti duruyor. Hem endamı yerinde hem fiziğide yüzü de güzel uzun kız sayısı bir elin parmağını geçmez. Hal böyle olunca yüzü güzel ama fiziği ortalama olan kız daha çok tercih ediliyor. Yüzünü bakacak sonuçta 😃
00 Yorumlakişiye göre değişen birşeyki. Kaldığım yurtta yurdun en uzun adamı ile en kısa hatunun sevgili olduklarınıda gördüm, boyu boyuna posu posuna insalarında sevgili olduklarını gördüm. Boydan dikkat çekmez ama seksi bir vücudu vardır. ya da saç rengi karşıdaki kişiyi cezbeder ya da oturup sohber ederler ve karakteri, muhabbeti hoşuna gider vb... Bu genellenebilicek bir soru değil kısaca
00 YorumlaBende kısa boyluyum mesela ama sevdiceğim uzun bir hayli.😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi ben uzun kadın istemem. Biri vardı karakteri çok iyiydi , ama 170 küsür vardı ve yapamadım. Erkeksi duruyor asıl. Minyon kadın zarif, naif , bebek gibi oluyor. Uzun kadın seven arayan erkeğe denk gelmedim daha. Ben 185 boyundayım hep minyonlar ile sevgili oldum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız olarak kendi açımdan konuşayım. Boyum 160 sevgilim 190 .
Ben çok sorun ediyorum ama o pek bişey demiyo. Ama çok kötü bence. Ben yanımda 170-175 erkek olunca rahat ediyorum. 190 olması hiç hoşuma gitmiyo. Keşke ben 175 falan olsaydım, o zaman iyi olurdu ama şu anki halimizden hiç memnun değilim. Dedigim gibi 170-175 arası bir erkek isterdim yanımda10 YorumlaMinyon kadınları daha çok severim tam tersine.
122 Yorumla- +1 yıl
@burcu3298 Öyle seviyorum.
gerçekten sevdikten sonra inan ki hiç ölçünün ağırlığın önemi kalmıyor.
30 Yorumla
+1 yılKimsenin boya baktığı yok ki. Yüz güzelliğine bakarlar genelde. Kızlar erkeğin yüzüne bakar tip yoksa arkadaş olarak görür. Erkekler de kızın yüzüne bakar tip yoksa kardeş olarak görür. Hadi gömdüm görüşürüz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl160 ım 194 sevgilimde oldu 188 de hatta hepsi 180 üstüydü
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYukarı bakmıyodum
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılInsanoglu :)
Begenmez dersin carpilır begenir dersin kör olur görmez bile o yuzden boy tabiiki bir kriter ama bu sevgi ask etki belli olmaz :)10 Yorumla 1.80 erkekler genelde 1.60 kızları sever. Hele minyon ve tatlı ise. Yüz güzelliği var ise. At gibi uzun olanlar sadece Seksi oluyor. Duygusal olarak bişey hissetmiyoruz. Ama minyon tatlı kızları sevecek kız olarak görüyoruz.
00 YorumlaBoydan ziyade iki taraf birbirine uyuşabiliyorsa olur. Yoksa kıza boylu kızların da uzun boylu sevgilisi oluyor. Kendinden kısa erkeklerle sevgili olan kızlar da var. Boy standartı olan insanlar var ama genellemek doğru olmaz diyelim.
00 Yorumla
+1 yıl1, 85 boyum
Her uzun boylu beğenmez.
Minyonlara karşıyım.
Mesela Hiç sevdiğim olmadı arkadaşlar birisi ile tanıştırdı, hem kapalı hem de minyon direkt olmaz dedim.22 Yorumla- +1 yıl
@esrabyrk Kapalı olması onun çok temiz bir insan olduğu anlamına gelmez. Diğerlerine kıyasla kapalılara güvenmiyorum.
Hem düşen taraf ben değilim sizsiniz ki erkekler de kime bakması gerektiğini şaşırıyor çünkü sizler çözülmesi çok zor bulmaca gibisiniz.
+1 yılYani ben uzun kizlarada pek yanasmasamda
Alinma ama
Oturmaliğı yere yakin olan kizlardan kotuluk gordum12 Yorumla- +1 yıl
Yani benim hep kisa erkek arkadaslarim bile daha uyanik ve zeki olmustur
162 boyunda bir dostumun ticarete kafasi bir basiyodu 15 yasinda 40 50 bin tl para kirdi, zekiydi, matematigi iyiydi
Bende inanmam boyle seylere ama bazi durumlar inanmaya surukluyor
+1 yılNe alaka he uzun boylu olsa daha iyi olur ama kısada cok tatlı oluyor Benim boyum tamı tamına 1.90 sevdigim kadının 1.50 felan sen düşün yani her yerini ısarasım geliyor bazen küçücük bişe 😀
10 Yorumla
+1 yılMinyon kiz sevende var at bacaklı kiz sevende ama tercih meselesi tabiki
10 Yorumla
+1 yılBen fazla 1.60 altı kızlarla olamam ama 1.60 olur ama
22 Yorumla- +1 yıl
Bakarım ya kalbi güzel olsun
+1 yılGerçekten seven insan mutlaka bakar, çünkü aşk olduğu vakit boyun posun önemi kalmıyor. İnsan sevdiği birini olduğu gibi kabul etmeli. Çünkü aşk öyle güzeldir ki , bütün kusurları kapatır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Beğenir.. Ama kızı farketmesi icin kızın topuklu ayakkabi giyip boyu 1.70'e cikarması lazım
Düz taban ayakkabı tercih etmemeli02 YorumlaBen genelde minyon tipli kızları daha hoş buluyorum. Hiç zorlanmadan elini omzuna atıp yürüyebilceksin. 1.80 erkeğe 1.60 kadın normal bence. 1.50 altı sıkıntı ama. O zaman abi kardeş gibi duruyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızların ego seviyesine bağlı bazıları yüce dağları yarattım havasında , ben 1.83 üm Allah var fit bir vücudum var , hoşlandığım kız gurubu hep kısa boylu lakin egoları arşa ulaşmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnan bana erkekler her türlü minyon kadını tercih ediyor. Ben 175 im ve boyumdan dolayı , iri gözüktüğüm için reddedildim. Soruyu ana sayfada görünce ne alaka diye okudum. Erkekler nedenini bilmiyorum ama minyon kadını çok seviyorlar.
10 YorumlaMinyonlar candır ❤️❤️❤️
10 YorumlaMiyon kızlar iyide aşırı kısası da yanında çocuğun gibi kalıyor :D bende 183 boy var 165 168 ideal bence benim açımdan
10 Yorumla
+1 yılBu işler dış görünüşe bakmaz çok klişe olcak ama seven insan gerçekten kalpten gönülden takılmaz böyle şeylere...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Boyuna posuna gire kız beğenilmez.. Meziyeti, kişiliği ve kültürüne göre kız beğenilir.. Dış kabuğu güzel olan kavun kelek çıka bilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılYani yanıma yakışmalı eğer evleneceğim kişi ise,
Ama amaç gönül eğlendirmek ise boy sorun değil hatta minyonlar sekste daha başarılı diyebiliriz00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılMinyon kizlar iyidir al kucağına taşı
😆😂 Veya tam tersine uzun boylu kizlar seni taşısın23 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 158im karşıma 180den aşağısı çıkmadı özellikle bir arayış içinde de değilm şans..
20 Yorumlatercih meselesi bu fakat ben kısa boylu kızlardan daha çok hoşlanıyorum. :)
20 YorumlaGüzelsen bakar. Ama 160olup benn uzun boylu erkek isterim dersen şahsen erkek olsam bakmam
23 Yorumla- +1 yıl
keşke erkekler senin gibi olsa. çoğu nefes alsın yeter modunda olduklarından kaçırmamak için çabalar hemen
- +1 yıl
tabiki öyle dediğin gibi. kızlar da uzun boylu bana baktı beni seçti sanıyor. halbuki çoğu zaten istediğini bulamadığı için veya önündeki en kolay seçenek olduğu için o kıza boyunu seçmeden yürüyor.
+1 yılBoyu uzun aklı kısa olmasında
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha 😂
Bakmaz bence, çok uçuk bir aşk değilse , davul bile dengi dengine derler ya hani , dengine bakar öncelikle herkes
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol boya bakmıyorlar cildini ve fiziğini güzel tut azıcık da karakterin olsun yeter çünkü kesinlikle bunlara bakıyorlar denendi onaylandı :)
00 Yorumla Genelde uzun boylu erkekler oldukca kisa kizlari begeniyorlar en azindan hep öyle görüyorum ben cevremde
01 Yorumla- +1 yıl
Uzun kiz yok diye öyleler
zaten hep öyle değil mi :) sadece yüzde oranında 1.80 erkek pek fazla yok ;) bakarlar erkekler minyon ve esmerlere zaafları var ;)
00 YorumlaTabikide bakarlar hatta çıktıklarıda görülmüştür ama bazı durumlarda sorun yaşadıkları yapılan deneylerde anlaşılmıştır
00 Yorumla
+1 yılTabiki beğenir tabiki beğenir 😂 beğenmezse döverim o 1.80 i 😂.
Şaka bir yana beğeniyorlar ya 😎😂03 Yorumla- +1 yıl
@kıvanç125 1.60 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 190. En az 10 flortum oldu 1.60 dan kisa. Ayrilmalarimizin sebebi hic boy farki olmadi
10 Yorumla
+1 yılAkıllarda tek bir soru,
"bunlar gerdek gecesi napacak?"11 Yorumla- +1 yıl
lan görüşlerimizi beğenmeyen fettan karı kim
+1 yılerkekler minyon kızları daha çekici bulduklarını söylüyorlar.
10 Yorumla188 boyum var genel olarak 170 kadınlar hoşuma gitse de kısa boylu kadınlar da oldu hayatımda o kadar sorun değil takılma.
23 Yorumla- +1 yıl
Boyun gerçekten 1.88 mi ben pek inanmadım
- +1 yıl
Ben 1.49 um
+1 yılTam tersi bence genelde minyon seviyorlar hatta uzun sevmiyorlar. 1.60 ım 1.90 sevgilim de oldu
11 Yorumla- +1 yıl
Aklımda bir canlandırdım da nasıl oluyordu o iş 😅
Açıkçası geçen gün metroda 150 lik kız bile dikkatimi çekmişti boyum 187
10 Yorumla
+1 yılBakmam.. Beğenmem.. Allah sahibine bağışlasın derim..
20 YorumlaBakar daha yatlı minoş olur sahiplenme duygusu sarıldığında
10 YorumlaAsıl uzunlar kısa alıyor zaten hiç dikkat etmedin mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNice 1.90 lar var ki 1.60 hatta daha kısalarla birlikte..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya soruyla cevap olacak ama peki niye bakmasın sevdikten sonra geçerli bir sebep var mı?
00 Yorumla
+1 yılBunun boyla ile bir ilgisi yok. Huyu suyu güzelse neden beğenmesin ki
00 Yorumla
+1 yılTam aksine bakar tabi ki neden bakmasın? Sevgili olup boyunu bahane edip ayrılıyosa bilemicem🙄
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum 163 erkek arkadaşım 188 kısa olmam ona çok tatlı geliyor minnoş duruyormuş
02 Yorumla- +1 yıl
kısa değilsin normalsin.155 altı kısadır bence. Sonuçta erkeklerde çok uzun olmuyor.
- +1 yıl
@adnanhancı evet normalim zaten kısayım demedim ama sevgilime göre kısayım bariz şekilde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece Kızlar uzun olunca sıkıntı
Minyon olursa erkek daha güçlü haybetli durur hoşuna gider.
Yatakta uzun kız kazık gibi evire çevire yapamadıktan sonra xxadxacadv00 Yorumla
+1 yılBeğenir bebeğim boyla alakası yok bunların. Sevgilim 1.80 ben 1.69 um yani Çok takma bunları.
00 YorumlaOrtada gerçek sevgi varsa şişko , zayıf , uzun , kısa , çirkin , güzelin önemi kalmıyor.
00 Yorumla
+1 yılNerde uzun boylu erkek varsa yanında bacağı kadar kız görüyorum nasıl bakmaz?
00 Yorumla
+1 yılBilhassa uzun boylu erkekler kısa boylu kızlara bakıyor , ya da kısa Kızlar uzun erkeklere, herkes boyu boyuna baksa sanki sorun çıkmayacak gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Rahat olun, kalpleriniz ısınırsa boy ya da diğer dış güzellikleri gözünüz görmez..
00 Yorumla- Devamını Gör (299)
Devamını Gör(344)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt