Bir erkek olarak kilosu da orantılı olmak kaydıyla kısa boylu kadınları daima sempatik bulmuşumdur amma velakin kadınlar cephesinde bu durumlar çok farklı oluyor. Nerede uzun erkek kısa kadın portresi varsa, hemen eleştiriler art arda geliyor. Genelde bu durumu kadınların eleştirdiğini görüyorum. “o boyla o çocuğu nasıl kapmış?” Diyen kadınları çok duydum. 😂 Peki uzun erkeklerin yanındaki kısa boylu kadınlar neden hep eleştirilir? Kısa kadınları neden dışlıyorsunuz 😂 sevin onları da 😂
Uzun boylu erkeklerin yanındaki kısa boylu kadınlar neden hep eleştirilir?
Açıkçası ben şu şekilde yorum getirebilirim, Türkiye’de erkek boy ortalaması sanırım 172 gibi bir şeydi. Ben 176’yım dolayısıyla genellikle karşılaştığım erkekler benimle eşit ya da kısa olabiliyor. Elbetteki aynı boyda olabiliriz ancak bu da topuklu ya da topuğu kalın ayakkabı giymemizi engelliyor. Uzun boylu bir erkek gördüğümüzde yanında kısa bir kız gördüğümüzde hafif bir “bana denk gelmez, kısaya denk gelir” moduna giriyoruz. Yani uzun boy elde az olduğu için olabilir. Etik ve doğru bir hareket mi? Hayır. Yapıyor muyum? Evet.
Olamaz, görsele bakmamam lazım;J Başıma gelme ihtimali ℅78. (ALLAH korusun diyoruz). Çünkü fazla dikkat çekiyo, bu bir gerçek. "Yanında çocuğunu gezdirir gibi" şekli hitaplar da oluyo doğal olarak. İnsanlarımızın içinde var yani bu konuya anormal bakma kavramı
Bunun bence asıl nedeni şu erkekler boylarına göre kız seçimi konusunda çok daha hassas kendisinden uzun olmayacak belli bir cm kısa olacak diyince uzun kızlar haliyle uzun erkeklerle olmak zorunda kalıyor kısa boylu kızlar da uzun erkek istiyor ama arada 20 cmden fazla olması bence hoş görünmüyor sevdikten sonra boy önemli olmasa da
Çünkü tatlıyız ve kıskanıyorsunuz. Uzun boylu erkeklerin yanında kısa kız sevmeyenlere soruyorum kısa boylu erkeğin yanındaki uzun boylu kız çok mu iyi aq? Bırak doğamız bu işte! ne kurcalıyon
Davul bile dengi dengine iken milyonları sahiplenen binlerce davul var O davullar da aklı olmayan Nedir bu minyon merakın Kızları da anlamak zor koltuğunun altına almış görsellik te hiç hoş durmuyor da git dengine yazıl
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende kısayim uzun boy dikkatimi çekiyor kimsenin dediğide umrumda değil gönüller bir olsun yeterki
En İyi Cevaplar