Durum böyle olunca ne düşüneceğimi bilemiyorum. Farklı güvendiğimiz bir aile dostumuz boşan benimle evlen diyor. Bir çocuk var, ne yapsam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını unut bir kere hem aile dostun akraban sizin özelinizi neden biliyor , onunla evelenince mutlu mu olacaksın sanıyorsun, senin bir çocuğun var herşeyden önce ya boynunu eğer babanın evine dönersin ya da kedi başına çalışır ayaklarının üstünde durur çocuğunu kimseye boyun egdirmezsin.
Başka yolu yok bu isin. Daha bosaadan başkasıyla evlenmek de ne dur bı düşün kafanı dinle yangından mal mı kaçırıyorsun. Artık tek başına değilsin evlenirken ne hale geleceğine düşünmek zorunda olduğun bir çocuğunda var. Onu düşünmek onun rahatiyla ilgilenmek zorundasın. Nasıl imana biliyorsunuz el adamına çocuğunuz varken anlamıyorum.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen, akbaba aile dostunu bırakta sorunun kaynağını bul. Her ihtimalden önce nasıl bu duruma geldiniz, bu hale geldiğiniz konu nedir, hangi tarafın umursama azlığı ya da hatası ile bu hal aldı evlilik önce bunları bulmak çözmek lazım.
İletişim kurmaktan çekinme, sor veya anlat derdi ne ya da senin derdin ne. İletişim kurmadan sorunu çözmek çok zor. Ha illa olmuyor boşancam diyorsan, en son çözüm o olsun. Boşanmadan asla karakterine zeval vericek hata yapma.114 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin mantık ağırlıklı olmalarini takdir ediyorum👏
- +1 yıl
@Umutsizsiniz teşekürler
- +1 yıl
Ne güzel yazmışsınız 👏👏👏
- +1 yıl
@Blackgirll_1453 teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılfox tv de bir programda adam hafızasını kaybetmiş eşini hatırlamıyor fakat eşine tekrar aşık olmuş ve evlilik devam
siz bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız yapacağınız çok güzel şeyler var
o aile dostunuz nasıl bir dost o kişi sizin aklınızı çelmiş gibi duruyor siz bu olmaz ise o olur diyorsunuz fakat gelen gideni aratır demişler
siz sorunlarınıza bir bakın nedir sorunlar önce çözüm eğer olmaz ise ondan sonrasına bakın10 Yorumla
Bence yürür benimde kapalı alanda benden başka insanlarla bulunmakla alakalı takıntım var özellikle kapalı alanda hapşurulması hiç hoşuma gitmiyor. O yüzden bende evlenirsem ayrı yatarım diye düşünüyorum ama evlenmek demek illaki aynı yatakta senelerce yatmak demek değil ki zaten. Yemekte cimada biraraya gelirsin, sohbet muhabbet gezme hepsini yaparsın ama illaki aynı odada aynı yatakta uyumak şart değil bence
12 Yorumla- +1 yıl
Sen biraz farklı anlamışsın baksana mesele sadece bu kadar degilki ikinci şahısın evlilik teklifine kadar düşünülmüş ki bu demektir ki adam onu okadar itmiş,,, pskolojisi düzgün olan bir kişi bunu yaşayamaz, aile dostum benle evlenmek istiyor diyor,, şu an bunu düşünmesi bile normal değil,, bitmiş aralarındaki herşey kim haklı bilemem ama adam bu şekile itmiş onu o belli
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
164Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Koca bulmadan kocandan ayrılamıyor musun?
Sende az değilsin bence
koca kapısında gelen teklifleri değerlendirmek yerine evliliğinizdeki sorunları aşmaya çalışın60 YorumlaBoşan benle evlen diyen bir adam var ve sen bunu düşünüyorsun, yataklar ayrı, arkadaş gibisiniz. Bunların hepsi eşim dediğin insanla sadece alışkanlığınızın olduğunun göstergesi. Ne sevgi kalmış ne de başka bir şey. Bu hale gelmemek için hiç mi çaba sarfetmedin? Sarfetmediysen bir dene bakalım belki eski heyecanı yakalarsınız. Hemen kaçma eğiliminde olma biraz mücadele.
180 Yorumla
+1 yılBir çocuğun var her şeyden önce. Sence seninle evlenmek isteyen o kişi çocuğuna iyi davranır mı? Yine de çocuğunun babası, ondan bir parçan var. Doğru karar ver bence. Ayrıca eşinden ayrılsan bile hayatına bir yıl kimseyi almaman gerekiyor. Boşanmayı da yaşamalı, hazmedebilmeli insan, sindirebilmeli. Boşanır boşanmaz hemen evlenenleri anlayamıyorum. Sağlıklı bir davranış değil çünkü bu. Eşinle ayrılmanı gerektirecek ciddi problemlerin yok. Ama eşinle ayrılıp o adamla evlenirsen gerçekten mutlu olacağına inanıyor musun? Sonuçta çocuğunu eşine rahatlıkla emanet edebiliyorsun, çocuğunun babası olduğu için eşin çocuğunun maddi manevi ihtiyaçlarını karşılıyor. Başka bir adam bunları yapar mı ya da çocuğun başka bir adamı benimser mi babası varken, babası hayattayken? Çocuğun için travma olmaz mı bu durum. Lütfen doğru bir karar ver. Hakkında her şeyin en güzeli olsun 🌺
20 Yorumla
+1 yılBoşan amenna da başkasıyla evlenmek için boşanıyorsun sanki , eşinin ilgisizliği seni bazı şeylere itmiş olabilir, pskolojini düşününce hak veriyorum, ama çocuk var , aile dostumuz dediğin kişiye ne kadar güvenebilirsin ki ,,, aile dostunuz aile dostunun karısına göz koymuş... detay burda bence böyle birine guvenmem açıkçası,, sırf intikam için de yapma fikrin olabilir ama bence boşan o gerizekaliyla da evlenme ,, biraz bir toparla kafanı önüne elbet bir yol açılır kısacası bu durum yağmurdan kaçarken doluya tutulma gibi bisey olur..
11 Yorumla- +1 yıl
Selam ben cenk soruna mesaj attim bakarmisin maxx_royall hesabim donduruldu yazamiyorum o yuzden burdan ulasirmisin bana?
+1 yılDüşünüyorum da Cem Yılmaz’ın gösterisinde söylediği “Hani Marjinal Bizdik” lafı aklıma geliyor.
Ben bu konuya yorum yapmadan geçecektim fakat dikkat ettiğim bir nüans sorunun içindeki kavram kargaşasını ortaya döktü.
Arkadaş kocanın ilgisizliği aile hayatınızdaki düzensizlik kocanın maskülen yapısının senin gözünde kaybolması, evlilik içerisindeki cinsel doyumun cinsel açlığa dönüşmüş olması konuları ana fikir olmasına rağmen aslında dikkat edilmesi gereken, en azından benim dikkatimi çeken şey şu;
- Aile dostunuz sizinle evlenmek istediğini söylüyor ise, demek ki siz zaten adama yürüyorsunuz! Bu adam ile kocanla arandaki “Artık sevişmiyoruz” özelini konuşabilecek kadar yakınsanız, cinsellik yaşamış olma eğiliminiz büyük ihtimal, kocanızla medeni bir şekilde bu konuyu konuşup belki de sorunları aşacakken bir yabancı ile paylaşıp onun koynunu hayal etmek acizce.10 YorumlaProblemler kacarak çözulmez.Öncelıkle o aıle dostun dedıgın adam senın en buyük dusmanın onu bıl. Kılavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz. Evlılık zaten bellı noktadan sonra motonluga bıner bu klasık bır sorun ancak. Bunu hareketlendırmek de sızin elınızde. Oyle her heyecan bıttı dıye erkek pesıne kosacaksan nıye evlenıyorsunuz anlamıyorum. Oturacaksınız nerde eksıklık var bunu tespıt edeceksınız olmadı aklı başında yerlerden destek alacaksınız senın o aıle dostunuz dedıgın gıbı leş yıyıcılere akıl danısıyorsan senın bu hayatta 2 yakan bır araya gelmez söylım oyle daldan dala ucar gıdersın. Yatak nıye ayrı öncelıkle bunu bır tespıt et. Al kocanı karŞına acık acık konusun hangı devırdesınız. Kocanın senınle aynı yatakta yatmamasının sebebını ögren Sonra çözümü kolay. Bence bır erkegın esınle cınsellık yapmaması farklı aynı yatakta yatmaması cok daha farklı seyler
10 Yorumla
+1 yılNasıl aile dostu bu? Gözün mü kör senin? sana göz dikmiş, adam olan biri evliliğini düzeltmen için sana tavsiye verir çabalar eder bu resmen sana yavşıyor sende aile dostu olarak mı görüyorsun? Bu kadar cahillik olamaz evliliğinin neden böyle olduğu şimdi anlaşıldı cidden yazık.
51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılaile dostu dediğin insan senin durumunun farkında olan düşmanın.. seni başına taç edeceğini filanmı sanıyorsun.. içinde bulunduğun halden yararlanmaya çalışan bir engerek.. eşinle hâlâ konuşabiliyorsanız al karşına konuş asıl sorununuz ne bunu gider olmuyorsada olmuyordur
60 Yorumla
+1 yılOrtalama bir evlilik birkaç yıl sonunda aşağı yukarı benzeri bir noktaya geliyor. Benimki de öyle. Sıkıntı etme bence, çünkü değişiklik yapsan bile muhtemelen birkaç yıla o da aynı olacak. Bu sefer çocuk da ayrı karmaşa yaşıyor. Ben şahsen boşanmayı düşünmüyorum ve tavsiye de etmem ama hayat senin, karar da sana ait.
10 Yorumla
+1 yılEvli bir kadına "onu bırak benimle evlen" diyen erkekten ne bekliyorsun? Çocuğuna babalık yapacak mı sanıyorsun? Hevesi geçince ikinci kez boşanmış olursunuz. Bunu değerlendiriyor olmanız bile hatadır.
Sizin yapmanız gereken ise birlikte oturup, evliliğiniz hakkında konuşmak. Hoşunuza gitmeyen şeyleri eşinizle paylaşabilmeniz gerek. Mücadele edip, kaybettiğiniz ilişkinizi tekrar kazanabilirsiniz.41 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılSana yuvanı yıkmak için akıl veren kişi Mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz düşüncesini bilmiş olsaydı sana böyle bir yönlendirme yaparak teklifte bulunmazdı
30 Yorumla güvendiğimiz dağlara yağan kar böyle oluyormuş demek ki
ne güzel güvenilir bir aile dostu sizin için en kolay çözümü bulmuş helal olsun fedakar adama.
valla aşka olan inancımı yitirdim sizin yüzünüzden gerçekten sevmiyorsanız ya da karşı taraf sizi sizin kadar sevmiyorsa evlenmeyin arkadaşım evlenmeyin sonu boşanma işte
saçma sapan inatlar yüzünden evleniliyor sonuç bu
sonra akbabalar ( güvenilir aile dostu!!!) ilişkinin leşini bekliyorlar ağızları sulanarak10 Yorumla
+1 yılMerhaba
İki yabancı da olsanız, düşmanda olsanız sonuç olarak evlisiniz. Bu durumda size eşinizle olan sorunlarınızı halletmek düşer. Aranızda bir sevgi yok ve evliliğimizin yürüyemeyeceğini düşünüyosanız, boşanma konusu da açabilirsiniz eşinize. Ortak bir karar alıp sonlandırabilirsiniz evliliğinizi ancak, bitmemiş bir evlilikte 3. Bir kişiyi dahil etmeniz çok yanlış.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Birbirinize sevginiz, saygınız ve güveniniz devam ediyorsa eğer farklı şehirde yaşsanız bile bir sorun olmaz, evlilik yürür. Birde çocuk var bence olmaz.
O aile dostunuzla yapacağız evlilikten de hayır geleceğini sanmıyorum. Bekâr yaşayın daha iyi dir.10 Yorumla
+1 yılBirakip gitmek basitliktir. Boyle sorunlarin başlangıcı findik kabugunu doldurmayan sorunlardan baslar genelde. Artik kendi hayatindan cok bebegi dusunmeniz lazim. Aranizda kocaman bir buz dagi olusmus. Ufak bir degisiklikle bunlar asilacak seyler. Gezmeyi deneyin, ufak bir tatil, ya da evde ailece bir eglence. Gecenin sonu mutlu birliktelikle sonlansin. Sonra gör bak bakim ortada sorun kalıyor mu. Ben suna inanirim eslwein sorunlarinin başladığı yerde bittigi yerde yatak odasidir.
10 Yorumla
+1 yılGüvendiğimiz diyosun, güvenilmez bir adam olduğunun farkında değilsin. Sana bunu teklif eden aile dostu sözde eşinin de dostu değil mi? Çünkü senin ailen eşin ve çocuğun. Ayrıca o bunları nerden biliyo hattâ daha önemlisi sana bunu teklif etme cesaretini nerden buluyo? Soruna gelecek olursak; bir çözüm yolu bulursan bana da söyle. Zira ben aramayı bırakalı çok oldu.
30 Yorumla
+1 yılÇocuğun gelecegi arka planda birakilip kendinizce de hakli olarak kendi geleceginizi dusunmek mutlu olmak hakkiniz tabi fakat şoyle bir dusunun sizi oyle kabul eden biri yarin baskasi icinde kabul edebilir ya da esini birakip benim icin gelmedin mi yaparim da diyebilir en iyi yol yine esinizdir aranizdq ki soguklugun sebebini bilemem fakat çozüm orda iki saygin insan olarak olgun dusuncelerle birbirinize acilmaniz bir karara varmaniz gerekiyor.
00 YorumlaEvlilik miadını doldurmuş, çoktan başka bir biçim almış ve belki de en temel işlevini kaybetmiş, artık eşleri mutlu etmiyor. Bu durumda sen de doğal olarak mutlu olmak için belli ki bir arayış içine girmiş ve yakalamışsın.
Hiç düşünme, dört elle sarıl!! Mutluluğun, sevginin, aşkın yenemeyeceği zorluk, üstesinden gelemeyeceği durum yok. Bu belki de Allah’ın sana sunduğu bir fırsat, elinden kayıp gitmesine izin verme.. seviyorsan düşünme..00 YorumlaBak simdi cok merak ettim benim uvey annemle öz babamda yillardir ayni yatakta uyumazlar nedenini sorunca babam horluyomusta deli yatiyomusta bence bunlar bahane bir kari koca neden ayni yatakta yatmaz ki sence sizi bu asamaya getiren sey nedir neden yabancilastiniz birbirinize kizgin oldugunuz ve sogudugunuz konular mi var?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. durum boşanılacak kadar kötü degil.. diyorsanki kocalık görevini yapmıyor ayrı konu ama buda boşanmak icin tm neden degil konuşup duzenlenebilir.. ve aile dostun her kimse bildigin sana göz koymuş zateen ve iyi bir dost olsa once yapıcı olur direkt yıkmaya baslamazdı
00 YorumlaHemen her denilene atlama. Aile facia'sına neden olursun. Niye böyle bir durum sözkonusu ki evlendiğin andan itibaren mi böyleydi küçük hanım?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır, hamileyken başladı ve çocuk olalı beş ay olmuş hala öyle adam
Gizli Üye(25-29)+1 yılacik acik soyle esine. yani bir sorun mu var de, bu gece yaninda yatim de. bide o aile dostuna guvenme, ne sacmalik bu. bide guvendigimiz demez mi. bir kere adamin teklif etmesi yanlis cok yanlis. bide cocugunuz var. yapma bunu ailene. once esinle konus, hisettiklerini acik acik soyle. daha da devam ederse ve kendini iyi hissetmiyorsan yine konus bosanmak mi istiyon de. dusuncelerini dinle belki onun bir bildigi var ne bileyim belki sen bilmeden uzak davraniyorsundur o da oyle ayak uydurdu. acik acik konusmak cok onemlidir. buraya yazmkla bisey duzelmez canim
10 YorumlaAile dostunuz ne yazık ki dost değilmiş. Her evlilikte olabilir bu tarz mesafeler ama önemli olan konuşup sorunun kaynağını bulmak. Kendi kendinize kurmak, yarar sağlamaz.
40 YorumlaÖncelikle eşini seviyor musun? Seviyorsun diyelim, evliliğinizde yatakları ayırmanıza sebep olan şey nedir? Cinsel tatminsizlik mi var? Aldatma mı var? ne oldu da ayırdınız? Durumunu özelden paylaşırsan tavsiye verebilirim.
10 Yorumla
+1 yılO "GÜVENDIĞIN" aile dostuna artık "GUVENME" bence 👎🏿 oturup konuşmak evliliğinizi düzeltme çabasından bile bahsetmemissiniz siz şuna gönlüm var deyinsene peehhh...👎🏿
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan benimle evlen diyen bir aile dostuna ne derecede güvenilir bilmem😂 yaşananlar ev içinde kalmalı bence. Bu durumdan rahatsızsan eşinle konusup düşüncesini öğrenebilirsin. Ayrılmak istiyorsa o da olur biter
00 Yorumla
+1 yılAkbaba örospu çocuğu aile dostunun anasini sıkeyim demekle başlıyorum.
Ya örospu çocuğundan sana hayır gelmez, yuva yıkanın yuvası olmaz.
Böyle olmanızda neden acaba, sen sorumlusundur tamamen bu kadar uzak yaşamanızda belkide.01 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
+1 yılEvlilik dediğimiz şey iki bedende tek vücut olmak gibidir sizinki evlilik boyutunu aşmış.. konuşun böyle devam edecekse ayrılmanız daha doğru olur.. sonuçta zaman akıp gidiyor ve bu şekilde hayat olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNe değişik ne tuhaf hayatlar var şu evrende...
Tek kişilik yalnızlık...
Kalabalık içinde yalnızlık...
İki kişilik yalnızlık...
Sizinki de bu oluyor galiba10 Yorumla
+1 yılİşler yolunda gitmiyorken boşan benle evlen diyen kişi aile dostu değil olsa olsa leş kargasıdır. Herşey koca demek değil, bende çok emek verdim olmadı aynı sonuca sürüklendim çocuk var evet ama çocuğumu başka bir adamın varlığıyla büyütmem. Silkelenip kendinize gelin anne olmak kolay değil.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
+1 yılBence ilk olarak oturup düzgünce bu konuyu eşinizle konusun. Hala durum aynıysa boşanmak istediğinizi söyleyin. Direk o sizinle evlenmek isteyen adamın teklifini kabul ederseniz tüm suç sizin uzerinize kalır. Bide en önemlisi kusur arayıcı olmayin bazı şeyleri görmezden gelin. Aynı şey eşiniz için de geçerli , sadece kendi ustunuze alınmayın lütfen.
10 Yorumla
+1 yılSen işin kolayını bulmuşsun aile dostuymuşta falanmış bence önce aranı düzeltmeye çalış, oturun bir konuşun orta yol bulunmazsa eğer ayrılır tek başına yaşarsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle olduğunuu eşin ve senden başkasö bilemez aranızda konuşmali ve çözüm yolu bulup uygulamalısınız.
Aile dostuuu muuu bir de ne yapsam diyorsunuz 🤦♂️10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılO adama agzinin payini ver ve de basindan def et eşinlede bir aile terapistine gidin yuzlerce yuva kurtuluyor terapiyle
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle diyen biri var ve sen gelmiş bu soruyu soruyosun. Sen o adamla olan ilişkini düzelt. Aşkı dışarda arama.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Yani sırf tek bir sebep içinde alınıcak bir karar mı emin değilim. Senden önce de çocuk ve psikolojisi önemli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Yuva kurmak kolay değil. Eşinizle önce düzeltmeyi deneyin böyle hayat geçmez. Ayrılın demiyorum ama elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün. Çocukta varmış zaten. Aile saadeti nedir bilmeden büyüyecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Eşin olduğu halde başka bir erkekle görüşüp onunla evlenmeyi düşünen birisin. Her ne kadar evliliğimiz yürümese de sen evli bir kadınsın. Ve bu eşini aldatmaya girer. Yazık..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ne zamandır böylesiniz eskiden beri öyle mi bunu bilmek lazım
ayrıca mutsuzsan ayrılma imkanın varsa ayrıl aldatmayı düşünme lakin o aile dostu sana göz koymuş pek muhatap olma onunla ve boşansan da onla görüşme00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılbacı kardeş gibi olmuşunuz şekerim. eşine azdırıcı mazdırıcı hiç verdin mi? biraz renk kat istersen, aile dostuna palmolive ya da hacı şakir kalıp sabun gönder. o ne yapacağını bilir... ;)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. aile dostunuzun sizin evin içinde ki durumdan haberi neden var acaba?
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle gitmez. En iyisi sen güzel sexy bir mini elbise içine tanga falan fantezili şeyler al hazırlığını yap yatağa geç boylu boyunca sexy bir pozisyon alıp uzan kocanı bekle eğer yine ilgilenmezse kuşu uçmuyordur bırak gitsin
10 YorumlaBosanmayi düşünmek yerine evliliğini kurtarmaya calis. aile dostu ile de sohbeti kes kafanı karistirmasina izin verme
10 YorumlaBir adamın boran benimle evlen dedi diye yuvanı yıkma dekolte ile bu işi cox ya da mast ile kendini tatmin et
11 Yorumla
+1 yılEşinle konusmayı denedin mi? Aile dostu mu her neyse onu boşver de gercekten bir sorun var gibi. Konusarak çözmeyi dene olmuyorsa yolunuza bakın
10 Yorumla
+1 yılYatak olmadan evlilikmi olur bosan gitsin yenisini alırsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Bu evlilik yurumez kendimden biliyorum o aile dostunudan da uzak dur oyle dost olmaz
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmayacaksanız nıye evlenıyorsunuz ayrıl bosver
23 Yorumla- +1 yıl
Ya da insanlar için
- +1 yıl
arabayı garaj da tutacaksan niye araba alıyorsun aynı şey işte bu. seks yoksa ozaman dagdaki taşla evlenmiş demekki
+1 yılAile dostuna bak. Benzin pompasıyla koşmuş.. Ayrıl eşinde.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pekte aile dostu değilmiş evli bir kadına göz diktiğine göre
20 YorumlaDijital Yalnızlık yaşıyorlar bu artık toplumsal bir sorun haline geldi Ne yazık ki önlem alamıyoruz önüne geçebilmek ise imkansızlaşıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsın cidden öyleyiz
+1 yılKendinden önce çocuğunu düşünmen gerekmez mi aile dostunuz size en büyük düşmanlığı yapıyor zaten bu sözüyle ayrıca eşinle böyle olmana sebep ne..
00 Yorumla
+1 yılSakın öyle birşey yapma çocuğun var o adam senden sıkıldığı zaman sana hakaret yapar o sadece yatmak için istiyor seni
00 YorumlaBende bir ara birini tanımıştım. Evimiz ayrı yediğimiz ayrı idi ama sevgimiz paylaştıklarımız ortaktı. Gerci da yürümedi 😃😃😃
00 YorumlaBir ilişki koçundan destek alabilirsiniz. Bu tür durumlarda eşlerin birbirini özlemesi bazı sorunları giderir. Mesela annelere tatile gidebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNerelisin, beni de tanimani isterim, gerçekçi olgun , güzel kişilikte birini tanımak istersen yazabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Orda misin
+1 yılEvlilik kağıt üzerinde gibi bir şey olmuş.
Sohbet etmeye, evden dışarı çıkmaya çalışın bence en önemlisi sohbet00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşinden kopmamaya çalış mumkun olduğu kadar. Fakat olmasa bile o tanidik erkekten uzak durmani tavsiye ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gercekten zor bir durum Niye bu noktaya geldiyseniz once cozmeye calisin sonucta bir cocuk var onun hayatini ve psikolojisinide dusunun
00 Yorumlaüzücü ve sıkıntılı bir durum. aynı evde yaşayan iki yabancıdan ev arkadaşlığından başka bir şey değil bu. peki bu konuyu oturup konuştunuzmu.
00 Yorumla- Devamını Gör (188)
Devamını Gör(233)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle aynı evde iki yabancıyız. Yemek paylaşırız evi paylaşırız ama yatak ayrı, eş değil de arkadaş gibiyiz. Böyle evlilik yürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler