yani gay falan değilim kesinlikle. Sadece artık sıkıldım gibi bir şey. Cekici gelmiyor hiçbir konuda. Psikkolojik olabilir mi?
Lütfen ergence '' biz sana bayılmıyoruz hehe'' demeyin.
Lütfen ergence '' biz sana bayılmıyoruz hehe'' demeyin.
Bende aynı durumdayım hiç ilişkim olmadı en başından çevremden arkadaşlarımdan o kadar şey duydumki maddiyatçı olanlar mı dersin aldatan mı dersin trip manyağı olan mı dersin ilgi üstüne ilgi isteyip karşılığında hiçbir şey vermeyen mi dersin Egoist olan mı dersin veya kıskandırmaya çalışan zavallılar mı felan derken feci soğudum hep ben bunları söyleyince ama öyle olmayanlarda var cevabı alıyorum ama artık olsa bile güvenim kalmadı her kadına sinsi şirret çirkef gözüyle bakar oldum öyle biri karşıma çıksa bile inanamayacak haldeyim yani tek tabanca yaşıyorum
Psikolojiktir diye düşünüyorum. Bunun sebebi de karşına çıkan kızlar seni bir duruma getirmiştir. Karşına doğru düzgün senin tamamlayabilecek bir insan çıktığında bu durum geçebilir. Tabi bunun için öncelikle diğer kızlarda gördüğün tiksinelecek davranışları ona yormamandır. Her insan bir değildir ve dünyanın bir noktasında senin bir gerçek parçan bulunuyor. Onu bulabilmeniz dileği ile. 😊😊
Artık bütün kızlar neredeyse aynı. Sosyal medyada herkes birbirine benziyor ve çok fazla ön plana çıkıyorlar bu tarz kızlar. Bence bundan kaynaklı olabilir
Cevap
19Cevap
Eğer önceden bir kızla ilgili aldatılma terk edilme vs olaylar yaşadıysan ondan dolayı tüm kızlara karşı psikolojik olarak nefret oluşmuş olabilir
yani oldu da tek o değil. hem cinsellik hem aşk meşk ilişkisinden tiksindim.
Zamanla düzelir, heleki şu bazı şeyleri bilmemek yerine herşeyi öğrenmek merakı ve şehveti öldürüyor. Zamanla düzeleceksin. Düzelmem diye düşünme istemesende düzeleceksin. Ha bu arada vücut yapın nasıl bilmiyorum ama testesteron arttırmak için spor yap. Yardımı dokunacaktır. Özellikle bacakların gelişmesi 😉
Alismak sorun demekki. Hic bos kalmadin mi hemen ondan ona atlamakdan olabilir. Mesela sevdigin biri olup yillar gecssede beklerim demedin gibi geldi. Sürekli hayatında birileri olup deger verip vermeyip yanimda dursun yeter diye sevgili yapmissan kıymet bilmiyorsun demektir buda sana artik hepsi ayni dusuncesine sokuyor.
tiksinmen çok normal çünkü kimsenin sevilecek bir tarafı yok herkes kafirlik peşinde koşuyor şeytanın askeri olmuş çıkmış
Kardeş öyle wala bende öyleyim askerden geldim dahada hayattan sogdum insanlardan
Çekici gelmemesi ayrı birsey tiksinmek ayrı birsey ama sen direk iğreniyor musun öyleyse tam olarak neye tiksiniyorsun
Belki aseksuel birisin cinsellikten hicbirsey hissetmiyorsan ya da kadin görünce
Bence piskolojik, bir hayal kirikligina falan ugradin bircok kez ve cogunun öyle oldugunu düsündün veya ilgini cekmiyor artik ama erkeklerde ilgini cekmiyor. O zaman iste kendine biraz zaman ver bir kac ay sonradan kendiliginden zaten düzelecektir düzelmezsede daha uzun zaman birak.
Reis boşver et daha iyi boşver napcan bu kezbancanlarla takılıp cinslerine ilgi duyup keşke hiçbir erkek ilgi duymasa bu kezbancan cinsine egoları tavan zaten en iyisi boşver dahada ilgi duyma
Ya benim her gün yüreğimde yalnızlığı hissettiğimde içim parçalanıyor. Hiç kız arkadaşım olmadı, lanet olsun diyorum, kadına neden kendimi anlatamıyorum. Hergun kadından bedeninde nefret ediyorum, midem bulanıyor, kendisini değerli bir şey gören kadın halbuki 3 şey. Önden idrar arkadan kaka ve ortadan kan. Erkeklereden üstün gören kadın. Sanki ben gay miyim? Hayır ağlama krizleri... vs.
Yoo ben tüm insanlardan tiksiniyorum mesela. Psikolojik tamamen.
Daha önce kızlar hakkında olumsuz bir şey yaşadın mı ya da tanık oldun mu?
Bende kafam uyuşuyor bundan kurtulmak istiyorum bende biraz tıskındim gıbı geçer ya inş
Zaten aşağılık varlıklar yani tiksinmen doğal ama takmayacaksın bro
Bence aseksüel olabilirsin kimseyi sevmek zorunda değilsin zaten 😇
Tiksin bence de çoğu kız azmış durumda karşına hanımefendi biri çıksa böyle hissetmezsin elbet
Kızlar zaten sevilecek gibi değil bende dahil. Ben bile sevmiyorum hemcinslerimi. Kurnazlık sinsilik kıskançlık her türlü bok var ne ararsan
Aslinda bunu cinsiyete ayirmak dogru değil kız olup boylr olmayanlar da var erkek olup böyle olanlarda karaktere bakar sen öyelsin diye her kiz oyle olmak zorunda değil
Karaktere bakar diyorum anlamiyorsunz sanırsam bu inkar etmek değil diyorsun ki daha cok kadınlar da var erkeklerde de var ama. Ona bakarsan bende diyim ki" erkekler de sevilcek gibi degil daha cok erkekler aldatıyor" ama bunun karaktere bagli oldugunu anlamiyrosnuz işte
Aciklamami yapmıştım tekrarina gerek yok
Valla ben de de var bu erkeklerden soğudum. Hiç sevgilim yok sevdiğim yok hiç dikkatimi çekmiyor neden bilmiyorum
Çevrendekilere bağlı onlar seni çok uzmus biraz uzak dur gerçek kalitede insanlar senin karşına çıkar onları iyi değerlendir onları kaybetme
hem cinsellik hem aşk meşk ilişkisinden tiksindim.
Aseksüel falan olmaya başlamış olabilirsin
olabilir. Ne yapmam gerek
Yapman gereken birşey yok.
Aseksüel hormonlarla alakalıdır. Canın isteyince olamıyorsun. Aseksual olsa çok erken yaşta fark ederdi. Hormonlar %50 %50 dengeli ise doğuştan o zaman olunuyor. Büyük ihtimal psikolojik. Kişilerle alakalı değil kendi ile alakalı. Yaşantını , yürüdüğün yolları ilişkilerinde ki bakış açını ve yaklaşımlarını bilmiyoruz. Bu yüzden yorum yapılacak bir konu değil.
Bencede psikolojik yani bir kizda kötü bir ozellik gorduysen oburundede olacak diye birsey yok.
hadi canım yemin et
Ya bişey yaşadın bir kızla ya da sıkılacak kadar kizlarla birikte oldun 😅bende aynı şeyi erkekler için düşünüyorum fakat lez değilim 🤷♀️🤔
erkeklerde eminim senin peşinden koşuyordur zaten
Artık sadece cinsel istekli değilde duygusal istekli bir ilişkiye başlamaya çalışırsan bu durumun düzelebilir
Bende erkeklerden tıksınıyorum psikolojik ve geçici rahat ol lütfen
Çoğu rahatsız zaten bro azı iyi o nedenle normal
yani olur böyle şeyler arada ya. ama gay de olabilirsin ki bunda bir şey yok. sakin ol
Oluyor belli dönem böyle piskolojik çöküntüler , bir süre sonra düzeliyor bro ama
Allah başımdan eksik etmesin yaşam felsefem onlar benim
İyi şeyler yaşamadıysan güven problemin varsa olabilir
Bahane arama homoluguna
Ben de erkeklerden öyle 😂 dönemsel sancılar
cok fazla sey yasamiisan bundan dolayı olabilir
psikolojik
Artık kendine ev tutmanın vakti gelmiş
Reis bilemiyorum..
Psikolojik
Aseksüel oldun !
Olur arada öyle
İlerde geçer
Psikolojik kardeşim
gayet normal
bendensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlardan sıkılmanın psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Özellikle gay olmadığını belirten bir kişide bunun nedeni çok büyük olasılıkla kurulan ilişkilerin yüzeysel olması ve insanların birbirini tüketmesi ile ilişkilidir diye düşünüyorum.
Karşı cinsle kurulan ilişkiler sadece cinsellik amaçlı değil aynı zamanda birbirinin kişiliğine bir şeyler katacak düzeyde olmadığında karşı cinsten sıkılma gördüğümüz bir durumdur. Çünkü kişi, ilişkiler yaşadıkça kendisini mutlu hissetmek yerine giderek derinleşen bir yalnızlığın içinde bulacak ve karşısına çıkan herkesin aynı olduğunu düşünecektir, bu durum bir süre sonra gerçekten böyle olacaktır. Çünkü karşısındaki insanlarla paylaştığı durumlar az oldukça onların nasıl bir insan olduğu beğenileri, sevdikleri hoşlandıkları önem kazanmayacaktır.
Bu da o insanları çabuk tüketmesine ve bir süre sonra kendisini yalnız hissetmesine yol açacaktır. Bundan kurtulmanın yolu derinliği olan ilişkiler kurmaktır. O insanlarla birlikte farklı zaman geçirme, ortak beğeniler oluşturma ve birbirinin hayatına bir şeyler katma çabasına girdiği sürece insan kendisini daha doyum bulduğu ilişkilerin içinde bulacak yoksa hepsi birbirinin aynı diyerek karşı cinsten sıkıldığını hissedecektir. Halbuki sıkıldığı durum sık ve yüzeysel ilişkilerdir. Bunları derinleştirmek karşı cinsten sıkılmayı kaldıracaktır.