Ramazan 3 ay Esmer kızlardan istemsiz tiksiniyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bana çok pis hissettiriyorlar bir yerleri de kara falan diye muhabbetler dönünce midem kalkıyor direkt esmer sevebilen var mı ya Güncellemeler3 ay Konunun ramazanla ne alakası varr HSHSUSUEİSJ Esmer kızlardan istemsiz tiksiniyorum? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u KasiKesh Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 3 ay Esmer kadın candır sen takma kafana 0 2 Yorumla Soran 3 ay Göreceli bir şey Yorumla u KasiKesh 3 ay Niyeki esmer kadın yaşlandıkça güzelleşir sarışın kadın 40dan sonra çöker derisi kırış kırış çillenir Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Sen nasilsin seni gormek lazim merak ettirdin bu gorusunun aksi bir halin mi var gormek lazim 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Güzeller nence tene bakma arzu isteğe bak 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Esmer kadın candır sen takma kafana
Göreceli bir şey
Niyeki esmer kadın yaşlandıkça güzelleşir sarışın kadın 40dan sonra çöker derisi kırış kırış çillenir
Tiksinmede değil abartmada tercihim sarışın beyaz tenli
Sen nasilsin seni gormek lazim merak ettirdin bu gorusunun aksi bir halin mi var gormek lazim
Güzeller nence tene bakma arzu isteğe bak
ben sarışıncıyım.
Ben severim varsa alırım bi tane 😃