Ne yazık ki böyle kadınlar da var erkekler de genellikle böyle sitem edenler de böyle namus gurur aşk sevgi martavaları atanlarda ilk asılan koynuna almayı planlayanlar olur
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sizin bakış açınızı ben bilemem , şans demek ki genelde böyle sitemleri öyle kişiler denk gelmiş bulunduğun ortamı bir gözlemlemeni tavsiye ederim
Anladım tamamdır. Yani ne yapalım. Sinirimizi içimizde ki uhteyi şuraya yazmamiz da mı suç teşkil ediyor. Yazinca bizde bunu yaptık ama bunlar böyle yapıyor demek ahmakliktan başka bir şey değil
Neden kızlar dedim onuda anlatayım. Erkeklerin yapısı (sokayım) yüzde 90 ı bu yola bir kız talep etse koşarak gider. Geri Kalan diliminde de istek vardır ama kendini korur. Her şey kadında bitiyor o, o hale sokmasa hiç bir şey olmaz
Böyle olsun canımı yesin. Ayrıca ben herkese atlamam ya da ağzım yanan bir durum yok görüyorum tiksiniyorum somut gözle görülür bir yaklaşımim 1 keredir oda öyle kişi olduğu için uzak durdum. Gördüklerimiz zaten yetiyorda artıyor. Gel samanlıkta iğne ara...
O zaman sen teksin burada yorumlara atıp tutanlar mesaj kutusunda orası burası hakkında tonla mesaj atıyorlar geçsinler bu ayakları görünen köy klavuz istemiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Koynunuzu açıp sözde güven sevgi adı altında buna kızları zorlayan sizden tiksinilmeli
Ben genel konuşurum sen beni katıp konuşamazsin
Ben de genel konuştum.
Beni katamazsin diye belirttim farkındaysaniz
Ben de yapan üstüne alınsın dedim farkındaysan
Öyle bir ayrım belirten bir yazınızı göremedim
En son yazdığım ona geçerli 😂
Peki sagol
Ne yazık ki böyle kadınlar da var erkekler de genellikle böyle sitem edenler de böyle namus gurur aşk sevgi martavaları atanlarda ilk asılan koynuna almayı planlayanlar olur
Sizin bakış açınızı ben bilemem , şans demek ki genelde böyle sitemleri öyle kişiler denk gelmiş bulunduğun ortamı bir gözlemlemeni tavsiye ederim
Bana denk geldiği için değil benzer örnekler hayatın her alanında mevcut sadece bu başlık adı altına konuşmuyorum genel değerlendirme diyelim
Anladım tamamdır. Yani ne yapalım. Sinirimizi içimizde ki uhteyi şuraya yazmamiz da mı suç teşkil ediyor. Yazinca bizde bunu yaptık ama bunlar böyle yapıyor demek ahmakliktan başka bir şey değil
Cinsiyetçi bakış açısı yanlış bence insan olarak bakmak lazım çünkü suç her iki tarafta da oluyor
Neden kızlar dedim onuda anlatayım. Erkeklerin yapısı (sokayım) yüzde 90 ı bu yola bir kız talep etse koşarak gider. Geri Kalan diliminde de istek vardır ama kendini korur.
Her şey kadında bitiyor o, o hale sokmasa hiç bir şey olmaz
Kadın tersler yobaz olur ister o… olur mesafeli durur ağırdan satıyor denir memnun edilmezsiniz çünkü kalıplar bitmiyor lugatınızda
Böyle olsun canımı yesin. Ayrıca ben herkese atlamam ya da ağzım yanan bir durum yok görüyorum tiksiniyorum somut gözle görülür bir yaklaşımim 1 keredir oda öyle kişi olduğu için uzak durdum. Gördüklerimiz zaten yetiyorda artıyor. Gel samanlıkta iğne ara...
O zaman sen teksin burada yorumlara atıp tutanlar mesaj kutusunda orası burası hakkında tonla mesaj atıyorlar geçsinler bu ayakları görünen köy klavuz istemiyor
Ya onuda biliyoruz. Neyse ya seni de yordum güzel mantıklı cevap verme erdemligiyle yaklaştigin için eyvallah geçen güzel olsun
Benimde midem bulanıyor bazen ama herkes aynı değil
Yüzde 99 u öyle mk
Evet genç nesil baya berbat eskortan farkı kalmamış çoğunun
Yazık acıyorum
Öyle küreselleşti dünya orta asyaya gittikçe düzeliyor biraz sadece azerbeycan özbekistan türkmenistan bir tık daha iyi aile kavramı var halen
Eyvallah aga her zaman.
Devam et iyice atla
Okey
(ZENGINSE YAZ ORAYA)
O zengin olunca koynunda yaşıyor zaten o
Yaşın kaç
Yaşımı ne yapcan mk
Linç yükleniyor...😃