ben burayı bir kafe gibi görüyorum yani sadece göremiyorsun aslında şuanda insanların yaptığı en büyük hata sadece dış görünüşü için ya da çıkar için birlikte olmak yani bir süre sonra bunun anlamsız olduğunu görüp aşk denen kavramı çöp ediyorlar. Benim çok arkadaşım var sosyal medyadan tanışıp evlenen ki allah bozmasın herkesten de çok mutlular çünkü kafaları uyuştuğu için evlendiler ama artık yalan dolan çok maalesef adam bekarım diyo evli çıkıyo gibi çok var bence tanımadan çok bağlanmamak gerekir sosyal medyadan ama emin olun dışarıdan daha iyidir
Bu durumun dışarı da tanıştığın bir insan ile bir farkı yok. Tanıştığın insanı da tanımıyorsun, sanalda ki insanı da tanımıyorsun.
Yapılmaması gereken hata şu; Uzun vakitler beraber etkinlik yapmanızda fayda var, hemen ilişkiye başlamak hatadır.
Rica ederiö
*ederim
Doğru insanın nereden, ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyor. Bu yüzden olabilir. Ama aynı şehirden olmasını dilerim. Farklı şehirden olunca mesafeli ilişki sıkıntılı oluyor.
Sevgili bulmak isteyen instaya KS ye bakmasin arkadaslar zaten sacma sey ne triplere giriyonuz sonunda maymuna donuceksiniz biraz da kalbiniz kirilicak😕
Doğru söze ne hacet bekletmeyeyim eig gelmis dedim😄
Cevap
15Cevap
sevdikten sonra nereden olduğunun önemi yok.
Artık hayat sosyal medyada akıyor. Fakat yine de şu unutulmamalı; sosyal medyada insanlar sadece görünmek istedikleri şekliyle varlar.. asla hem iyi hem kötü yanlarını aynı anda göremezsiniz. Bu yüzden doğru insan olup olmadığını anlamak mümkün olmaz.
Olunabilir ama sıkıntılı yanları var. En önemli sorun güven problemi ve uzaktan yürümüyor reele dönmesi gerek.
En son yaşadığım hayal kırıklığından sonra tövbe ettim ben.
Bakalım resimdeki o mu? Hadi diyelim o, bana söylediği şeylerin ne kadarı doğru Allah bilir, daha görmeden yüz yüze tanışmadan sevgili olmam.
Hele evlilik hayali falan, daha görmeden bence komik.
Olabilir tabi de tanımak lazım önce arkadaş olmak lazım.
Baktığımız zaman sosyal medya kullanmayan insan yok. Ha burdan tanımışsın ha arkadaş ortamından.. neyin vesile olacağı belli olmaz. Ancak şöyle bir durum var ; Ayrı şehir sıkıntı yaratabilir. Herkes ister özledi mi sarılayım , canı sıkkın oldu mu yanında olayım filan
Realde kızlar sanala göre çok daha zor düştüğünden ya da bir kahveden öteye gitmek için kırk takla atmak zorunda kaldığımızdan daha çok sanalı tercih ediyoruz zaten. Ortak tanıdık/çevre olmadığı için herkes daha relax davranıyo.
erkek arkadaşımla 7 aydır beraberiz sanaldan tanıştık çok uzak yerlerde oturuyoruz ilk 3 ay sanal devam etti bir gün bana süpriz yapıp gelmiş (: şu an hala burda arkadaşının yanında kalıyor gayet iyiyiz görüşüyoruz evlilik düşünüyoruz sevgi olduktan sonra her şey olur (:
İllaki vardir sanal iliskiyi reele dönusturen. Ama 100 iliskiden biridir mutluluk getiren. Daha gozumuzle gordugumuze guvenemiyoruz boyle uzaltan asla dusunemem
Olur bence ama çok çaba sarfetmek lazım. Çünkü sadece iki kişi var. Mesela arkadaşlarınız birbirini tanımıyor olacak... bu sıkıntı ve bırakmak çok kolay olur. Bunu aşarsan çok güzel olur
Arkadasinizi allah mutlu mesut etsin esi ve evladi ile öncelikle. Sanaldan tanisilan iliskiler sanalda kalmiyor ki sonucta bulusup tanisiyosunuz yuz yuze geliniyor o yuzden sorun degil.
Karşı değilim. Sonuçta karşındaki de insan.
Dürüstlük kaidesi arada olduğu sürece bir fark yok arada.
Benim 4 yıldır canciger olduğum kankalarim ile buradan tanıştık. Wpde arada laflariz. Reel arkadaşlardan bile daha iyiler maşallah zkskzk
Instagramdan tanımadığı insanları ekleyenlere hayret ediyorum.. Bu yaştan sonra karşıyım halim yok çekemem
Kısmet bu işler karşı olsan bile sonu belli yani 😃
Teknoloji çağında yaşıyoruz elbetteki normal artik bu durumlar
hayır karşı değilim, ben de eşimle internet ortamında tanıştım.
Umarım bir an evvel evlenirsin. Büyük konuşmuyorum, olabilir.
Sanal ilişkilerde yedeklenme sorunu oluyor.
Daha başka kimlerle konuştuğunu bilemiyorsun yani.
Sağlam kişiler bulursan karşına çıkarsa olursun yoksa bir şey olmuyor reele dökmedikçe
Bir cafede tanışmaktan çok farkı olduğunu düşünmüyorum. O güven sağlanırsa olmaması için sebep yok.
Olurum evet. Sonuçta buradakilerin de bir duygusu ve insanlığı vardır. Herkes kötü olacak değil ya.
Dışardan bir insanla hiçbir farkı yok. Bence sanaldan tanışmak daha iyi birbirini tanımak açısından. Sonradan reele dökülmesi şartıyla tabi
Benim sevgilimde senin arkadaşın gibiydi kankaydik hatta hdhdhd umarım sonumuz düğününe gittiğin kişiler gibi olur
Tercih etmem ama oladabilirim etkilenmeye bağlı ama büyük konuşamıyorum işte
Karsi olmam aslinda ama tecrubelerim karsi olmami sagladi. Sanaldan kiz arayanlar ya ozguvensiz vs kusuru olan tipler ya da boyle olmayanlari da sanaldski kizlara kasar gozuyle bakan tipler
Karşı değilim. Real alemde tanıştıklarımız sanki çok doğru insanlar.
👌👌
Ben tanıştım flört oldu da sevgililige kadar yurumedi
Karşıyım ya sanaldaki ilişkinin gerçekte alakası olmuyor hiç
Bir seninle olurdu Anıl , oldu da zaten
ama yarım kaldı hikayemiz..
İnşallah sinem değilsindir..
İsmini bir yerden gördüm herkesin vardır derin bir yarası dedim
Doğruymuş 🙈
Yaram değil de buradan 1.5 yıllık sevgilim olmuştu. Her haftasonu yanına giderdim. Ayrıldık birtakım sebeplerden onun haricinde sevgilim olmadı buradan hep flörtte kaldı. Bende hikaye mikaye yarım kaldı deyince inşallah o değilsindir yüzsüz gibi yazıyor musun falan dicektim kusura bakma😄😂
Anlatmaya da yer arıyormuşsun, döküldün hemen😀
Sinem sana neeeettiii👀
Bunu sitede bilmeyen yok be bacım hikayelerini herkes anlatıyor saklanacak bişiy değil
Karşı değilim. Ama çok zor
Bence reelden tanımak daha dogru
herkes cinsellikle yanaşıyor o yüzden güvenmiyorum
@mutsuzbirkimse :)) 🥀
😍
ben su anda hicbir yerden sevgili olmam
valla eger olursa neden olmassin
Biraz riskli ama hayat bu herşey olabilir
Olmam. Bana göre değil sanalda aşk yaşamak 🌸
Ben kendim için karşıyım
Karşılıklı güven & sevgi olduğu sürece olabilir.
Artık bu durum çok normal
Kesinlikle varsınnickimolmasın hanım
Niye sanaldakiler öcü mü
ayy rezalet tanıştırmaya utanır insan😅
Kısa sürede reele dönecekse olunabilir.
Daha önce yapmışlığım var.
Ben her türlüsüne karşıyim
Olunur ama zor bu işler bana göre
Reele dökülüyorsa ve uyuşuluyorsa neden olmasın
Hayir bana göre değil güvenemem
Olmaz derim olur nasip işi bunlar
Olabilir zorda yinede neden olmasın..