Arkadaş mantıklı da sevgililer aşırı toksik geliyor çok da denk geldim oyun chatinden birbirlerine sulanıyorlar bir de sgdghsadfhg

Arkadaş mantıklı da sevgililer aşırı toksik geliyor çok da denk geldim oyun chatinden birbirlerine sulanıyorlar bir de sgdghsadfhg

Arkadaşım o şekilde sevgili buldu ve bulduğu kişide her halt var en sonunda ikisini ben ayırdım ama iyi yaptım yine de olmazdı bu ilişkiden 😐 zaten ayrılmak istiyorlardı.
Arkadaş olurum tabi ki de ama ne bileyim bana oyundan tanışıp da sevgili olanlar ilginç geliyor. Ben olmam galiba ama isteyen olsun. Anlaşıyorlarsa ne güzel.
Cevap
18Cevap
Hayır ama isterdim
Olan çok fazla tanıdığım var. Sosyal medyadan tanışır gibi aynı hesap zaten.. Anlaşırsan neden olmasın :D
:)) aynen
PUBG'da rastgele eşleşmeden gelen çifte kumrulara ayar oluyorum birbirleriyle yanımızda fingirdeşiyorlar ajshfksj
kghskljfdhgjk
bagam
o emojiler ne la skjhdskjaglfjdk
KS de bile evlenenler olduğunu var sayarsak oyun da tanışıp sevgili olmak çokta ırak gelmedi düşününce :D
yani sonuçta sosyal medya burası normaldir de oyun alemi bi garip
Daha iyi bir nevi adc isen sup ya da jungle manit var oyunda seri koruyor kolluyor falan ahahaga
karsıma sevgili preler gelnce asırı kanser oluyorum bana oynuyo kill alamayınca sevgilisini cağırıyo
Ahahahahah bende denk gelince onlara oynuyorum birini sürekli öldürünce diğeri deliriyor free win :D
eheheh jhsdfgg
Çok eskiden tanıştığım bir arkadaşım vardı bir süre takılmıştık 👍
Bir keresinde yanlışlıkla biriyle sevgili olacaktım. Allah var güzel de kızdı. Ama 2 gün yürümedi. 😀😀
Almanya'dan bir kızla Pubg de tanışıp 8 ay sevgili olmuştuk sonra ayrıldık. Corona patladığı için tr ye gelememislerdi filan
Evlenenler bile var bende o yolda ilerliyorum 😂
Hayır ya bi ara o haltı yemiştim ama sonu kötü olmuştu 😀
21 yaşındayim niye oyunda sevgili olayım ergen işi 😂
Boş işler bunlar :D
Olmam, online oyunları oynamıyorum zaten
Toksik ilişki sevenlerin tek adresi, mük
Olur da pek sağlıklı olmaz bence
sadece oyunda kalacaksa evet
1 kez olmuştum çok saçmaydı
Hayır olmam aşırı saçma bişi bu
ne gerek var?
Yok ben tek tabanca daha iym
Bunu asla yapmam. Oyunda ki her şey oyunda kalır.
ohooo eskiden cok yapardik
Zor ama imkansız değil
hahahahaha arkadasım evleniyo :DD
neeeeyy dfjhgjhsg
Geçmişte olmuştum
Olabilir yani 🤭
Dimi ya ağaiejqkqakspa
Pek sanmıyorum
Oluyor tabi
oldum bir kez..
Ergenlik buyuk kismi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?