Elbette ki hep sanalda kalacak değil ama düşünceleriniz nedir bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanaldan ilişkinin yürümesi için güven çok ama çok önemli. Bu devirde maalesef ki güvenilir insan sayısı çok az. Sanal ilişki zordur mümkün ama zor. O yüzden pek tavsiye etmiyorum sanal ilişkiyi. Reel olması daha iyi. En azından vakit geçirdikçe yakından tanımış oluyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben de böyle düşünüyorum Çünkü reelde bile güvenemiyoruz insanlara sanalda güvenmek mümkün değil sanırım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
Ama neden bu sanal bir platform da olsun. Neden ve anlam önemli.
Ancak yine de bu şeyler çok çok düşük ihtimaller.
Siz olmaz olarak niteleyiniz.
Şaşırmak güzeldir. Ne de olsa.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olunur süreç işi bu zamanla konuşa konuşa in mi cin mi armut mu elma mi görmek lazım 2 günde bazıları oluyor o yanlış bir insanı tanımak hele ki bir kadını zor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle özellikle de güven konusunda tedirgin oluyor insan
- +1 yıl
Güven zaten hemen kazanılan birşey değil burda neyse dışarda da süreç işi o yüzden güvenmek için zaman şart tedirgin olma ne istediğini bil ve sadece olaylara duygusal bakma anlık her şekilde olcmelisin
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılneden olunmasın. sanal sadece tanışmak için araç reelden briyle tanıştıgında da onun kendini tanıttığı gibi tanırsın. aynı evde yaşamadan kimseyi bilemezsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılAma güvenmek sıkıntı biraz biz çevremizdeki insanlara bile güvenmezken sanaldaki insana nasıl güben olsun ki
- +1 yıl
güvenemezsin zaten zamanla tanırsın. nasıl biri çok iyi tanımak istersen çevresine girersin soruşturabilirsin. ama günümüzde erkeklerde kadınlarda genelde cinsellik üzerine arkadaşlık kuruyor
Soran+1 yılÜzücü ama öyle maalesef ki
- +1 yıl
esasında çok üzücü değil. tarafları ilişkiden ne beklediği önemli. kendileri gizlememeleri niyetlerini açıkca belirtmeleri önemli. kız arkadaş anlatmıştı. tanıştıklarında 2 . buluşmada seni seviyorum falan dediğinde o da sonraki buluşmada ben cinselliğe karşıyım öpüşme falan bekleme benden deyince çocuk ortadan kaybolmuş çok seven çocuk hemen sıvışmış
Soran+1 yılDoğrudur
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
74Cevap
+1 yılolunur bunun acabası ne neticede sanal ya da degil bi sekilde olunur tanıslır yüz yüze görüsürsünüz hersey olur ben internetten bulup evlenen cok gördüm
15 Yorumla
Soran+1 yılYüz yüze buluşmamız birkaç ayı alır güven sıkıntı eğer ben güvenemem gereken biriye güvenip bunu sonradan anlarsam üzülen ben olurum o yüzden güvenmeden bağlanılmamalı
- +1 yıl
iyide zamanla tanıycan pisman olcak biey yok üzülecekte bisey yok neticede vazgeccekte sen olursun
Soran+1 yılEvet ama ben vazgeçecek dahi olsam bir şeyler hissettikten sonra üzücü olur
- +1 yıl
nasip kısmet nerden dönersen kardır ama illa biriyle bisey yasayınca asık olcan diye bisey yok karsındakiylede konusursun vakit verirsiniz oakdar
Soran+1 yılDoğru haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolunur tabi neden olmasın 2,5 yıl sevgilim oldu sanaldan tanıştığım birisi
18 Yorumla
Soran+1 yılYani görüşmüşsünüzdür reelde ilerlemiştir ama güvenilir biri olup olmadığını anlamak zor sanalda
- +1 yıl
ben 3 ay konuştum. 3 ayda o da bende güvendik. yüz yüze geldiğmizde birbirimize güvenen iki kişiydik. bitti tabi orası ayrı da, oluyor yani.
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
hadi bakalım
Soran+1 yılGercekten çocukluktan çıkıp kendim olduğum zamandan beri yani lise dahil ben kimseye o yönde bir şey hissetmedim Bu cümlede sence kötü bir anlam var mı
- +1 yıl
sen ne sordun ki bunu yazdı
Soran+1 yılBen ona birine karşı bir şey hissettin mi dedim hayır demişti ben de şaşırmıştım ama bişey demedim sonra tekrar sordum bu güven konusundan da bahsetmiştim dedi ki Hissettim ama önemsizdi benim için 14 15 yaşında olmuş bişey yani dedi ondan sonra da bunu yazdı
- +1 yıl
bir problem yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanaldakide insan ve bir cok insan bu sekilde tanışıyor sizlere tavsiyem guvenmiyorsaniz acaba diyorsanız kisiye numara vermeden once kalabaliklarin bulundugu bir kafede buluşun ve isinirsaniz verin isinmazsaniznbana gore degilsin diyip konusmayi arkadasliga cevirin yeter
00 Yorumla
+1 yılOlur ama yine de dikkatli olmamız lazım sadece dediğini biliriz kendisini bilemeyiz bunun için ben önermem
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle güven önemli bu da sanalda pek mümkün değil sanırım
- +1 yıl
Evet iti kopuğu buralar dan çıkıyır bu site için bahsetmiyorum sadece her sanal da bir ite rastlıyoruz onun için dikkatli olmak lazım
Soran+1 yılAynen teşekkürler
Önceden olumsuz bakıyordum reeldekileride gördükten sonra ve etrafımdakiler sanaldan tanışıp evlenmeye başladı biz hata yapmışız demekki
05 Yorumla
Soran+1 yılSanal çok başka bir alem ama ya nasıl güvenilir ki
Soran+1 yılİşte denk gelmek mesele
Soran+1 yılAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyor ya malesef illa bir pürüz sıkıntı çıkıyor karşıda ki kişi de , belki de beni hep iğrençler bulmuştur
06 Yorumla
Soran+1 yılYani şu an bir sorun yok gibi aramızda o pürüzleri çıkaran da benim güven konusunda tedirgin olduğumdan
- +1 yıl
Çıkartmazsan zaten problemli bir insansındır
Soran+1 yılHani dedin ya pürüz çıkartıyolar belki de iğrençleri bulmuştur beni diye ben de en ufak bir şeyi büyütebiliyorum mesela konuşuyoduk daha önce birine bir şey hissettin mi diye sorduğumda hayır demişti ve şaşırmıştım geçen gün tekrar sordum bu güven konusunu da açmıştım aklıma takıldı dedim Bu sefer hissettim de önemsizdi dedi ve ben de baya tepki gösterdim yalan söylemedim dedi 14 15 yaşlarında olan önemsiz bişeydi hem senden neden saklıyım dedi ben çocukluktan çıkıp kendim olduğumdan beri kimseye karşı o yönden bir şey hissetmedim dedi böyle bir pürüz çıktı mesela
- +1 yıl
Eda '' çocukluktan çıkıp kendim olduğumdan beri kimseye karşı o yönden bir şey hissetmedim '' bu cümle çok sıkıntılı beni çok ilgilendirmiyor ama uyarayım yine de seni gerisine sen karar ver
Soran+1 yılGercekten çocukluktan çıkıp kendim olduğum zamandan beri yani lise dahil ben kimseye o yönde bir şey hissetmedim Cümle tam olarak böyle yani masumca düşündüm ama güvenmek gerçekten zor ya
Soran+1 yılBiraz daha açar mısın neden tehlikeli sence
+1 yılben 6 sene önce bado uygulamasından sevgilim oldu ve bu hayatta beni gerçekten seven tek kişiydi.
sanaldan sevgili olur tabi zaman geçmesi gerek05 Yorumla
Soran+1 yılEvet zamanla güven oluşmalı en önemlisi ama henüz 1 ay olmamışken biraz hızlı gerçekleşti kafam karışık bu durumda
- +1 yıl
kafan hiç karışmasın iyi biriyse devam et konuşmaya
Soran+1 yılAma şakayla karışık olsa da ciddi düşünüyomuş gibi şeyler söylüyo heves bence bunlar çünkü fazla zaman da geçmedi
- +1 yıl
Hevesse gelip geçicidir ona sen karar vereceksin adamı tanıyan sensin sonuçta
Soran+1 yılHeves gibi geliyor ama daha önce birine bir şey hissettin mi diye sorduğumda hayır demişti ve şaşırmıştım geçen gün tekrar sordum güven konusunu da açmıştım aklıma takıldı dedim Bu sefer hissettim de önemsizdi dedi ve ben de baya tepki gösterdim yalan söylemedim dedi Gercekten çocukluktan çıkıp kendim olduğum zamandan beri yani lise dahil ben kimseye o yönde bir şey hissetmedim yazmıştı yani ya bu yalan çünkü yalan değilse çok şaşırtıcı bu kadar kısa sürede üstelik sanalda birine bağlanabilen kendisi için, bilemiyorum
+1 yılNormale göre daha zor ama dikkat etmek lazım. Tanımak için daha çok zamana yayılmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolunur da nerde öyle saglam karakterli bir adam ben vardım benide kaptılar 12 sene oldu
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sanaldan mı tanışmıştın
- +1 yıl
evet niyeki olmazmı bak simdi 2 tane de cocugumuz var
Soran+1 yılYaa ne güzel
Soran+1 yılKeşke her sanal arkadaşlığın sonu böyle olsa
- +1 yıl
aslında kimseye tavsiye etmem şimdi herkes sıkor pesinde dedimya öyle saglam karakterli pek insan kalmadı
Soran+1 yılAynen devir kötü artık
- +1 yıl
hemde çok kötü
Soran+1 yılÖyle maalesef ki :(
- +1 yıl
nasip darısı basına ginede bir abi nasihati imzayı atmadan kimseye güvenme
Soran+1 yılDoğru teşekkür ederim
Yakın mesafedense olur neden olmasın insanlar dünyanın bir ucundan bir ucuna tanışıp evleniyor buna şahidim yani
00 YorumlaNeden olmasın ki. Tanışırsın, mesajlaşırsın. Güven oluşursa buluşursun. Ona göre devam edersin. Ben olabileceğini düşünen biriyim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek hiç kimsede yok ki kimsede evlenmiyor malesef 🙅kimse kimseyi bulamıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılMesele evlilik değil ki yani evlilik olacaksa bile yaşımız çok küçük daha
- +1 yıl
Herşeyin zamanı vakit gelince olur tanımak lazım birini bulmak anlaşmak👍 lazım iki iki gönül bir araya gelince samalik seyran olur derler
Soran+1 yılTabii ki ama sanaldan güvenmek zor biraz
- +1 yıl
Sana değil gerçek de yüz yüze gelerek güven zamanla olur tanımak anlaşmak👍 gerekir ama
- +1 yıl
inanmak inançlı olmak güvenin yarısıdır
+1 yılTabi ki olunur önemli olan nereden tanıştığın değil, kiminle tanıştığın.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte güvenip güvenemeyeceğini bilemiyor insan
- +1 yıl
Sanki gercek hayattan tanıştığın çok mu guvenilir olacak? En azindan buradan begendigin kişiyi uzaktan gözlemleme sansin var gercek fikirlerini öğrenme şansın var ayrica muhabbet edip buluşmadan once kafandaki sorulara cevap bulma sansin var
Soran+1 yılYani mantıklı aslında zaten biz birbirimizi görmeden önce konuşmaya başladık fotoğraf bile istemedi ben açmıştım konuyu merak etmiyo musun falan diye sonradan gördü daha önce de ben senin dış görünüşün için değil sen olduğun için konuşuyorum falan demişti
- +1 yıl
Hayırlısı gerisi senin bileceğin iş.
+1 yılkendi ilindeyse ve buluşma imkanı varsa no problema
05 Yorumla
Soran+1 yılYani sanalda kalmayacak ama hemen de buluşma olmaz sanırım birkaç ay sonra anca
- +1 yıl
tipini çok beğendiysem birkaç ay önemsiz moruk :d
Soran+1 yılTiptense iç daha önemli sanki :))
- +1 yıl
sanaldan birkaç ay konuşmayla mı? xd yüzyüze gelmeden kimseyi tanıyamazsın
Soran+1 yılEvet doğru ama tipi için de ilerletmek çok saçma en azından tanındığı kadarıyla
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Bilmem ama olur mu öğrenmek isterim :) msaj atamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yıl4 senemi verdim ben o ilişkiye 🤣hatta 6 sene bile olabilir sonu ne zaman kaybı
10 Yorumla tamamen duygusal ve maddi neden olmasın daha güvenilir birden fazla ilişki bol geyik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir taraf adam gibi adamsa; diğeri de hanım gibi hanımsa neden olmasın
00 Yorumla Olabilir çağımız internet sonuçta kimse konuşacak insan bulamıyor . Buralardan buluyorlar .
00 Yorumla
+1 yılSanaldan sevgili yapmak iyidir ancak ilk 1 ay içerisinde buluşmak şart ve zorunludur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. niye olmasın kardeşim yoldan mal mal çarpışıp tanışmaktan daha iyidir
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten tanımak sorun sanalda güven falan
Soran+1 yılBilmem yalan söylese falan nasıl anlayabilirsin ki
Soran+1 yılNiye söylemesin anlamam da sonuçta
oldumda olunur da ama sürekli sanal takılırsan bir yere varamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılSanalda kalmaz zaten belki birkaç ay bu şekilde devam eder güven olursa tabi
Soran+1 yılO sıkıntı işte
+1 yılOlunur da sanal da kalması bazen iyi, burdan konuştuğum bi kız vardı aynı ildeyiz ama 3 yıl sonra tanıştık
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sanalda konuşup 3 yıl boyunca 3 yılın sonunda mı reelde görüştünüz
- +1 yıl
Evet gerek duymadık
Soran+1 yılPeki birbirinizi görmeden nasıl ilerlettiniz aslında riskli değil mi gerçkete görmek daha farklı görünce vazgeçme ihtimaliniz de vardı
- +1 yıl
Sevgili değildik ki sadece arkadaştık beklenti yoktu Yani
Soran+1 yılYa amaa
- +1 yıl
Sanaldan aşk mı olur beybisi
Soran+1 yılBir hayal kırıklığı yaşadım şu an :((
- +1 yıl
Ajdjdjd valla bak ciddiyim
Olunmaz demek istiyorum ama sanki günümüz şartlarında buna mecbur bırakılıyoruz, tanışacak ortam bile bulamıyoruz artık, sanal için de kesinlikle lokalizasyon bazlı düzgün bir uygulama gerekli
00 YorumlaEskiden sanalda tanışmak mi olur diyenler. Koronada ne bok yediler acaba..
Karakterler düzgünse evlilik bile olur.10 YorumlaSanaldan tanışma kısmı da sanal kalır. Gerçeğe yansımaz. Yüz yüze görüşmeden vakit geçirmeden bir insanı tanımak son derece zor.
00 YorumlaYakın mesafedeyseniz olur. Neden olmasın ki bir şans vermekten zarar gelmez bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güvenebilirsin ki yüz yüze görüşdüğümüz insanlara bile zar zor güveniyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlenip cocuk. sahibi olanlar bile var
02 Yorumla
Soran+1 yılAileler de tuhaf karşılayabilir sanalı bilemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı sehir ilcrdekileri instadan bulup yazıyom ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ksjfhskdf mümkünse gerçekte tanıştığın biri olsun ya daha iyi
- +1 yıl
Tanısyox sonrasımda zaten😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Güven varsa olunur evet
03 Yorumla
Soran+1 yılO güvenin sanalda oluşması asıl sıkıntı işte
Soran+1 yılO da var tabii
Olur olur bal gibi olur😅
03 Yorumla
Soran+1 yılJjasgjd güvenmek sıkıntı
Soran+1 yılyani olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılElbette olunur buluşmalar olursa tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma öncesinde sanaldan güven sağlanmalı ve bu çok zor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılmantıklı buluyorum sonuçta neden olmasın
00 Yorumla Olunur , deneyelim mi canım 😁
00 Yorumla
+1 yılYani sanal da tanışır reelde buluşurlar
00 Yorumla
+1 yılOlunur niye olunmasın.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın gerçi daha bulamadım 😂
00 Yorumla
+1 yılHadi bir deniyelim bakalim oluyormu :)
00 Yorumla
+1 yılolunur neden olunmasın
00 YorumlaOlabilirde olmayabilirde
00 YorumlaOlanlar var örneği çok
00 YorumlaÖnemli olan tanışmaktan sonra ki kısım
00 Yorumla
+1 yılolmuşluğum var 2 3 kez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlursan skinny tutarsın. Tehlikeli olma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenip buluştuktan sonra olunur.
00 Yorumla Kesinlikle olunmaz👌
26 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılNe konuda peki özel değilse
Soran+1 yılEvet ve bilemeyiz yalan mı değil mi güven büyük problem özellikle de sanalda
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Olabilir nedrn olmasın düzgünce tanıdıktan sonra
018 Yorumla
Soran+1 yılGüvenden dolayı
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılÖyle biri var ondan sormuştum
Soran+1 yılTelegramda
Soran+1 yılYani hızlı gelişti bunlar zaten ciddi düşünüyo sanırım ama 1 ay falan oldu daha bide ben güven konusunda sorun çıkardım biraz bilmiyorum artık
Soran+1 yılAnlaştığımızı düşünüyo yani ciddi düşünüyor derken yemek konusundan girdi mesela öğren falan dedi şakayla tabi kaçırıcam diyo bunların hepsi şakayla da olsa maalesef ki duyduğum şeyler Hatta ilk zamanlarda ona doğum gününü sormuştum napıcan nikahına mı alıcan falan dedi kendisi bana başka bir zaman sorduğunda aynı şekilde cevap verdim nerden bildin çok mu belli ettim falan demişti şakalaşmış gibi olsa da işte ne bileyim durum böyle
Soran+1 yılYa yok da kokun burnumda tütüyo gibi cümle yazmıştı bi ara ama bu cümlelerin sonunda hep random oluyo sonra tuhaf hissedince kokusunu bilmediğin biri için hiç inandırıcı değil yazmıştım İsterdim içime çekmek falan dedi en detayı bu
Soran+1 yılEvet işte
Soran+1 yılBenim de kafam karışık şu an konuşmayı kesme konusunda
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence olmamalı
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılBenim de bu takılıyor aklıma :(
+1 yılOlunur şu an herkes sanaldan tanışıyor zaten
16 Yorumla- +1 yıl
bence de
- +1 yıl
Tanışalım mı
Soran+1 yılNasıl güvenebilirsin peki
- +1 yıl
Konuş bir süre buluş samimiyeti sana karşı tavrından anlarsın buluşmadan olmaz ama süreyi çok uzatma
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
sen bu işi biliyon
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen bıradan biriyle buluştum
00 Yorumla
+1 yılolanlar cok gunumuzde
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama reel daha garanti
- +1 yıl
sanaldan reele dönuyorlar zaten ciddilerse reeldede sorun yasayan cok probler yasarım dersen sanalda o her yerde cıkar
Soran+1 yılO da doğru
- +1 yıl
birazda şans kısmet meselesi
Soran+1 yılAynen
+1 yılOlunur evet
01 Yorumla
Soran+1 yılGüven nasıl olur peki
+1 yılOlunabilir bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güvenebilirsin
- +1 yıl
Sonuçta bende burdayım iyi olduğumu düşünüyorum karşıdaki de benim gibi biri olabilir gayet devir böyle artık yüz yıl öncesinde yaşamıyoruz benim arkadaşım yabancı ülkeden biri ile evlendi gitti yerleşti şimdi çocuklu aileler mutlular falan denk gelmek asıl sorun
Soran+1 yılKesinlikle öyle denk gelinirse iyi birine olur da işte daha 1 ay olmadı hemen bu kısa zamanda bir şeyler hissetmesi normal mi sence
- +1 yıl
Bilmiyorum orası karışık biraz insanlar kolay kolay anlaşılamıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılAsla sanaldan tanışma olmaz
019 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Sayfama bak onunla ilgili açıklama yaptım
Soran+1 yılBakayım
- +1 yıl
Anladın mı şimdi
Soran+1 yılEvet teşekkürler
- +1 yıl
Mantıklı buldun mu bari
Soran+1 yılDoğru olanı o zaten ben sanala çok karşıydım sanırım büyük konuştuğum şeyi yaşıyorum mecbur kesmem lazım konuşmayı nasıl olcak bilmiyorum ama bakıcam sağ ol
- +1 yıl
Uzak mesafe sanalda yanlış ama yakınındaysa sanaldan konuşup buluşmalıdır gerisi zaman kaybı
Soran+1 yılO Yalova da ben İstanbuldayım bu sene üni olunca işte olabilir buluşma falan ama bilmiyorum yine de kafam karışık buluşmadan öncesinde güven olmalı o da sanaldan zor biraz
- +1 yıl
Katılıyorum uzakta olan insanı göremedin için ne yaptığını bilmiyorsun bende istanbuldayım İstanbul dışı kabul etmiyorum
Soran+1 yılEn doğrusunu yapıyosun
- +1 yıl
Sen istanbulun neresindesin
Soran+1 yılZeytinburnu
- +1 yıl
Aa yakınmış
Soran+1 yılNereye
- +1 yıl
Bana
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılSen peki sanaldan böyle bişey yaşadın mı
- +1 yıl
Ne gibi bişey mesela yaşamak mesaj atsan daha iyi bence yorumlar karışıyor
+1 yılNeden olmasın. Evlenen bile var
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güvenebilirsin ki
- +1 yıl
Aileler tanışınca güven oluşur
Soran+1 yılBence geç olur
- +1 yıl
Nasıl geç
Soran+1 yılYani ailelerden önce ikisi birbirine güvenmeli
- +1 yıl
Erkek cesaret eder gelirse olur
Zaman kaybı kimseye güvenmeyin
10 Yorumla
+1 yılBir dene istersen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞans işi olunabilir
10 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği