Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birincisi benim param yok o yüzden paramı sevemez. Diyelim erkek olsam bir kız beni param için seviyor olsa. Ben terk ederim. Ama görüyorum ki kimse terk etmiyor ve parasını yediriyor. Çünkü erkekler para yedirmeyi seviyorlar. Ya parasını harcamadan onunla olacak kız bulunduğunu bilmedileri için ve parayı kızlar için harcaması zorunlu ve mutlak bir araç olarak görüyorlar, ya da parasını harcamasa onunla olmayacak olduğunu bildiğı güzel bulduğu kızla olmayı parasını aman harcasam da olur hatun yeterki bana versin/takılsın diyerek umursamadan saçıyorlar. Tavuk gecelek yerden kaz esiregenmez misali.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bence iki tarafıda ilgilendiren bir durum, para muhabbetlerini gerçekten sevmiyorum erkektende böyle bir beklentim yok ama bazı erkekler bu durumu kullanıyor bakıyor kız herşeyi ödemek için teklif sunuyor erkek birde yok diyor ikide yok diyor sonra erkek alışıyor kızın ödemesini bekliyor yanlış anlaşılmasın ama ben bunu 8 ay yaşadım sırf erkek olduğunu için para ödemek zorunda hissetmesin diye çoğu şeyi ben karşıladım ama baktım iş artık kullanılmaya başlandı tamam dedim o yüzden kızda erkekte birbirine tamah etmesin
23 Yorumla- +1 yıl
Bunun erkekle alakası yokki para ödemek birsey yiyip icmek. Zaten sevgilide kim musait ise yav yarın sunu yapalım der giderler. Ha erkeklere topluma. Erkek öder diye enpoze ettiler ama. Evlilik ile devam edecek bir ilişkide. Para kim tarafından verildigi önemli degil. teklif eden kızda olsa öder. Ama makbul olanı erkegin durumu varsa ödesin. sevgi nasıl karsılıklı olunca güzelse buda öyle. Cunku su askeri ucretle cepte 50 tl kalıyor oyuzden kız arkadası bile yapmamayı secmek bence dogru :) sonra millet evlensin 4 cocuk yapsın daha cay icmeye götüremiyecem diye sevvgili yapamıyoruz :) ah ah bakalım ilerde dahda zorlasacak hayat
Cevap sahibi+1 yıl@ayburak onu bunu bilmem ama kim olursa olsun cebinde parası yoksa hayat ona zulum
Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Ya ne gerek var şöyle şeylere akşam üstü aşağı mahalledeki sahile yürüyerek gideriz bakkalcı hüseyin amcanın dükkanına gider cips kola çekirdek alır 3-5 lira da dondurmaya gider sahilde bir bankta sadece ikimiz oturur eve döneriz yürüyerek ne var ki yani çekirdek çitleye çitleye sohbet ederdik denize karşı Bunu yapacak erkek yok iişte dünyada kalmadıı o yüzden yok sevgiliimiz herkes abaza herkes lüksçü
20 Yorumla
Yani şimdi haklı bence. Bin lirayı illa cüzdanında düşünmeyelim. İnsanlar geleceklerini sevdikleri insanların geleceklerini konforunu sağlığını vs düşünmeli bence. Adamın cebinde gerçekten bin lira yoksa ben de görüşmem kimse kusura bakmasın. Yani o yaşa gelene kadar ne yapmış? Çalışmalı üretmeli insan. Para da kazanmalı.
355 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yapacaksin peki ya da ne yaptın bu yaşa kadar merak ettik şimdi
- +1 yıl
@prozax Yapmayın lütfen. Ne münasebet kanını emeceksin filan. Kız haklı bence. İnsanın başına her şey gelebilir. İnsanın her halükarda cebinde para olmalı. Ben de dolaşmam parasız. Ki bir erkek beni bir yere davet etmişse ve ben o davete icabet etmişsem tabii ki olası kötü ihtimalleri hesaba katmalı ve cebine para koymalı. Şimdi bir gün sokakta parasız dolaş bakalım. Yapamazsın. Ben hala hak veriyorum. Ki bin lira az bile demiş 😉 Ben çocuğumla çocuğumla dışarı çıkacağım adamın benzin alacak parası yok. Ya da yolda kaldım. Ya da başka başka şeyler oldu. Para lazım. Emperyalist düzendeyiz. Kimse kusura bakmasın.
- +1 yıl
@prozax sana demedim 😂
- +1 yıl
@ankara12 bak sen evlilikten , coluktan çocuktan bahsediyorsun evlendikten sonra zaten onları yapmakla yükümlü durumu olmayan zaten evlenemez (akıllı adam evlenmez) ! Soruda ki kız tamamen gotum diyebileceğim simariklikta bir kız (troll bir hesap olduğu da bir gerçek isminden belli ) eger gerçek ise o gördüğümüz kizin tek derdi erkek yedirsin icirsin bir güzel onu sömüreyim kafasında. Ve bu tip insanlar o miktarda paraları bir arada görmemiş insanlar olur genelde. Bu kafadaki aciz insanlar kadinliklarini kullarak haketmedikleri yaşantının peşinde. Ve bu zihniyetteki kadinlara hass*ktir ucube diyorum...
- +1 yıl
@prozax Kadın çıkarıp para ödemiyor mu sanıyorsunuz? Tabii ki öder. Ama bu baskı erkeklerde var. Ailecek bir yemeğe gittin. Annen kız kardeşin baban yanında kim ödüyor parayı? Mantıklı düşünün azıcık. Bin lirası bile yok adamın. Kusura bakma ama neresine güveniyor benimle buluşurken? Nasıl gelecek planlayabiliyor. Çocuklarına kendine nasıl bakmayı planlıyor? Komik geliyor bana. Para kazanacak kusura bakmasın. Aylaklığın bahanesi “paramımı seviyorsun” olmamalı. Kefen parama bile yetmez bin lira 😉 Az demiş bile. Bu arada ben 17 yaşından beri çalışıyorum. Hiç merak etme kimsenin daha kanını emmedim.. O nedenle parasız erkeğe tahammülüm yok..
- +1 yıl
O yüzden instagrama bir bakarım benim gerçek gördüğümde oradaki nasıl diye eğer kendini olduğundan lüks gösteriyorsa uzak dururum , sana da tavsiye ederim.
- +1 yıl
Şimdi sen durumu iyi biriyle evlenirsin tamam da. Adamın başına bı iş gelse , iflas etse sen adamı terk edersin mk. Senin gibiler düşman başına 😅😂😂
- +1 yıl
@Be_smart Ben ilk cümlemde illa cüzdanında düşünmeyelim dedim. İnsanın başına her şey gelebilir. Olur yani ters bir şey olur. Ben bile davet edildiğim halde yanıma nakit para alırım. Ki bulunduğum semt dışındaysam. Yani biz kadınız. Her şey olabilir derim. En azından şehrin bir ucundan diğerine taksiyle gidebileceğim bir parayı koyarım cebime. Erkek de bunları hesaba katmalı. Banka hesabında cebinde çorabında neresinde olursa olsun beni davet etmişse cebinde gerçekten parası olmalı. Çünkü benim de sorumluluğumu alıyor. Yanlış bir durum oldu ve adamın cebinden bin lira çıkmadı. Kartı diyelim ki cevap vermedi. Benzini bitti vs vs. Yani parası olmalı.. Hele hayatına birini almayı planlayan birinin bin liradan çook çook daha fazla olmalı 😉 Bu bir çalışkan kendi ayakları üzerinde duran sağlam biri olduğunu gösterir 😉
- +1 yıl
Parali olmasi önemli degil kızın, maddiyata bagli iliski arayan biri istedigi kadar zengin olsun bence zayıftır... en zengin insanin cebinde 10 lira kalmadigi gün de olur... hayatta ilk baktigin karnimi doyursun olursa, karni doymadigi gun sırtını doner boyle insanlar.. güç para değil, senin hayata nasil devam ettirdigindir.. sanki cebine her binlerce lira koyan çalışkan da boyle bir beklenti var.. sacma sapan bir yorum bu
- +1 yıl
@Be_smart Mesele bir yemeğe giderken cüzdanına bin lira koymaması değil. Bunu bir tek ben böyle düşünüyor olamam. Alt metni okuyun lütfen ya. Adam bir kızla buluşmaya gidiyor. Neden? Çünkü bir gelecek planı var. Ve cebinde bin lirası yok. Yani kusura bakma kimse görüşmek istemez böyle biriyle.. Ne yapayım ben o adamı? O yaşa gelene kadar ne yapmış bu adam? Bu kadar mı sorumsuz? Ya da benimle ciddi düşünmüyor diye düşünürüm. Neyine güveniyor derim. Herkes böyledir. Kusura bakmayın. Para lazım. Ki bir erkek eğer aile babası olmak niyetindeyse kusura bakmasın çalışacak ve para kazanacak. Bu iş böyledir. Ben bakmam. Samanlık seyran olmuyor öyle parasız hiç kimse kusura bakmasın..
- +1 yıl
@_Çavbella_ Akıllı olsun etmesin. Şaka bir yana ama iflas bile etse köşede parasının olmasını beklerim inan. Hayatındaki kadını çocuğunu çoluğunu düşünmeden yaşayan insan bencildir. Sorumsuzdur. Benim de sorumsuz aylak insana tahammülüm yok. Çalışacak yani. İflas edecek seviyeye gelen adam çalışkandır. Yine çalışır kazanır. Bırakmam merak etme 😉
- +1 yıl
@Be_smart Yani burada kime laf anlatıyorum bilemedim. Beğenmiyorsanız kendi yorumunuzu yazın. Ben böyle düşünüyorum. Bin lira dan kürke geçtik. Tüm parasız adamların bahanesidir bu. Madem para önemsiz çalışma. Bir kat elbise neyine yetmiyor. Alma ikincisini. Abuk subuk konuşmalar. Saçma sapan tartışmalar. Kimse parasız adama Bakmaz. Kız da vermez. Kaç yaşında hangi hayal alemindesiniz ya.
- +1 yıl
@Bekes35 Ne dengesiz saçma sapan bir adam ya. Sanki ben yemişim parasını. Erkek birine yazamaz bunları. Yemez ama buradan saldırıyor bana. Kadınsan hınçlarını senden çıkarıyorlar. Aşagıda yorumlarda benim gibi düşünen başka erkekler de var. Git yiyorsa onlara yaz değil mi? Bana sarmış? Seviye yok. Fütursuz adam. Ben çok insan tanıdım gördüm geçirdim diyemem ama bir insan bir konuda bu kadar saldırgansa o konuda bir yarası oluyor. Bin lira sanki para mı ya? Bir market alışverişi yapsan gidiyor o para? Ya bunlar ev geçindirmiyor ya da işsiz.
- +1 yıl
@Be_smart Oradaki iletideki “yemek” de bir alt metindir. Mecaz, teşbih, tecahül ü arif olayı değil mesele. Bin liran gerçekten yoksa bir kadınla buluşma demek. Kendin mutlu mutlu yaşa 999 liranla demek. Ama hayatına birini alacaksan paran olacak demek. Karşımdaki erkek benim ondan farklı düşünmeme tahammül edemiyor. Bu adam ondan çok kazansam bana tahammül edebilir mi? Ben bakmıyorum diyen yalan söyler. Herkes karşınızdaki erkeğin az ya da çok parasına bakar. Para efenim sizin tabirinizle mecazdır. Temsil ettiği şeye bakarsın. Aylak, sorumsuz, miskin bir tip mi anlarsın. Çünkü çalışana para verilir. Temsil ettiği şey önemli. Yoksa bin lira nedir? Silkelensem çıkarırım o parayı.
- +1 yıl
Ne konuştunuz bı susun artık bildirimdem ginaa geldi 😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. neyseki fakirim...
Beni ben olduğum için sever şdlsld50 YorumlaParayı Seven Sevgilim Olamaz. Ben Sokakta Aç İnsan Görsem Elimdekinin Yarısını Ona Veririm. Önemli Olan Ne Kadar Zengin Olduğu Değil, Ne Kadarını Seninle Paylaştığıdır. Para Avcı İnsanlar İlerde Sevginin Sadakatin Sabırın Saygının Merhametin Karakterin Allah Korkusunun Parayla Alınmayacağını Anlayacaklar. Ayy Sevgilim Çok Zengin Diyeceğinize, Gönlü Çok Zengin Canım Olmasa Canını Verir Deseydiniz, İlerde Eşinizi Sevgilinizi Başkalarının Altında Üstünde Yakalamazdınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen cinsiyet fark etmeksizin karşısındakiyle sırf parası için olan insanlara ucuz ve basit gözüyle bakıyorum. Bir zahmet kalksın çalışsın, eğer böyle bir durum başıma gelseydi (ki bende o kadar para yok, gelemez) çok fazla bir şey deme gereği duymazdım. Zaten bitecek ne gerek var çirkefleşmeye.
30 YorumlaParam yok derdim yok fkdkfmfo daha hiç zengin olmadım benle olan ben olduğum için olmuş ne mutlu bana :D
21 Yorumla- +1 yıl
Şanslısın he 😂
+1 yılÖyle bir insan hiç olmadım öyle bir ınsanlada tanışıp ilişki kurmadım ama basıma böyle bır ınsan gelırse ne kendımı ne kelimelerimi tüketirim o ınsanla o kendı yoluna ben kendı yoluma üzülüp kırılamam bıle o ınsan ıcın geldıgı gıbı cıkıp gıder hayatımdan
10 Yorumla
+1 yılHerzaman onda para olması şartmı veya olan parasının miktarı onu ne kadar ilgilendirir para için birlikte olandan hayr gelmez sevgi demek ondan olmadığında sen yetismen demek veya sen ben diye düşünmemeli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamam para olmalı ama her iki cins de buluşunca para getirmeli. 1000 lira ne abi kısaca desene sen gelme paran gelsin..
50 Yorumla Bir kadının sahip olduğu maddi imkanlar dolayısıyla hayatında olduğunu anlamayacak olan erkek gerızekalidir.
Alan memnun veren memnun ise duyar kasmaya gerek yok. İnsanlar arzu ettikleri seçimleri yaşarlar.10 Yorumla
+1 yılPeşimi bırakmak için ne kadar para istiyorsun zalımın oğlu derdim dfjdjsd
12 Yorumla- +1 yıl
Evi, arabayı üstüne yaparsan bırakır herhalde 😂
- +1 yıl
Ahahah doğru öyle birine anca yeter 😂
+1 yılŞimdi bir erkek dese ki "Kadınlar seks objesinden başka bir şey değildir." dese anında linç yer ve yobaz ilan edilir. Hatta yüksek mertebedeyse işinden bile olabilir. Ama prenses sendromu ile büyüyen bazı kadınlar (hepsi değil.) erkeği cüzdan yerine koyuyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle düsünen ınsanlar bir zahmet hic evden cikmasin , ne demek 1000 tl si olmayan erkek bulusmaya cikmasin? bence bu tip ınsanlar karsilarindaki ınsani keriz gbı yemeyi düsünen ucubelerdir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Para yiyen kızları bol bol atın yatağa farklı fantazi deneyin duygusal bağ kurmadan et parçası olarak görün en doğrusu bu çok şükür para yedirmedim kızlara
10 YorumlaBuluşur cebine 100 tl koyup seninle isim bitti saol diyip giderim
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDile değil tercihlere bakmak lazım çoğu insanın dilinden çıkanla yaptığı tercihler uyuşmuyor paranın kölesi olmuş %97 si
20 Yorumla
+1 yılTürkiye şartlarında ya paran olacak, ya da parayı unutturacak kadar yakışıklı/güzel olacaksın. kişiliğin karakterin Umurlarında değil.
20 Yorumla
+1 yılO kadar hukukumuz var indirim yaparsin artik 😇🤣🙈
31 Yorumla- +1 yıl
Puhhahha
+1 yılPara için sevmek nedir ya. Sevgiyi böyle kirletenler malesef oluyor. Evet belki parasız bir şey olmuyor ama sevgi olmadan hiç mi hiç bir şey olmuyor
10 Yorumla
+1 yılDiyecek bişey bulamazdım bu yüzsüzlüge heralde elimden bir kaza çıkmaması için ufak bir dille gitmesini isterdim.
10 YorumlaBiraz yüzünün kızaracağını bilsem çoktan suratına tükürmüş olurdum da nafile sen onu da yağmur sanar şükredersin şimdi.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan ben hala onu seviyor muyum. Hala seviyorsan sorun yok bence gül gibi geçinip gideriz dldlrödşfmem
10 Yorumla- 10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılÖyleleri belli eder kendini hemen. ama anlamadım diyelim bendekine tamah ediyorsa metroda indiririm.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. 1000 Hayati boyunca kendi calışıp kazanmişmı? Bunlar baba parasi yıyen asalaklar..
20 Yorumla
+1 yılKız doğru söylüyor bence sokakta ne var paran yoksa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz yazıları görünce deli oluyorum sanki kendini pazarlıyorlar
20 Yorumla Paramı seviyorsa verirdim bir kaç lira yol parası. Güle güle😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Para ile satın alınacaksan seni genel eve götürsünler. Ozman cok ticari işlerin olur
10 YorumlaSana sürprizim var deyip lüKS bir mekana gideriz. Yeriz içeriz eğleniriz. Ondan sonra yallah
10 YorumlaBöyle demese de çoğu kız cebi kalına kalbi kabarıyor
10 YorumlaÖnce güzel bir becerirdim sonra paran komidinin üstünde deyip postalardım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. E bizde çoğunlukla kendini değil g*tünü seviyoruz aslında, sorun olmaz 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiri şuna sor bakalım kendisi o kadar para kazanıyor mu ki?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Böyle birinin sözler ile etkilenmeyecegi belli, ar olmadıktan sonra...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınların geneli paraya tapmıyor mu zaten? Anlamak zor değil.
10 Yorumla
+1 yılAyrılırken 200tl masaya bırakır kalkarım. Bu ney diye soracaktır anlamazsa eğer “Ücretin” derim. Kurtlar vadisi jenerik müziği eşliğinde yürür giderim!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. battım derim her türlü gider sonra parayı kendim yerim :P
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir zaman öyle olmadım ama bundan sonra öyleyim
20 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun ! Hadi başka kapıya 😂
20 Yorumla
+1 yılDünyadaki en büyük zenginlik sevebilmek. En büyük fakirlik sevememektir. Bu sebepten ben zenginim, sense fakirsin.
00 Yorumla
+1 yılözellikle bunu yaşlı erkeklerin idrak etmesi lazım neden genç kızlar benle takılıp seviyor gibi düşünerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılPara yoksa buluşmayın ya da buluşursanız oturduğunuz mekanın Bı arka cıkısı olsun ye ıc ordan kac hatun öder :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşandığım eşim öyleymiş. Bir tokat attım boşandım. Lanet olsun ona. Şerefsiz..
10 Yorumla
+1 yıl7 aylık ilişkim var bu güne kadar maddi her şeyi ben karşıladım karşılarım da ilişkide para pul boş sevgi aşk önemli eğer parayı seviyorsa kapı orda muhattap bile olunmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Ya elbette o da karşılamak istiyor ama ben sürekli dışarı çıkan biri değilim ama o neredeyse her gün erkek arkadaşlarıyla takılıyor ve sonuçta erkek cebinde para bulunması gerekir ben kabul etmiyorum
- +1 yıl
Bu alışkanlık değil zaten bizim aramızda para sıkıntısı olmadı hiçbir zaman o da bana hiçbir şey yapmıyor değil elbette biz böyle şeyleri dert etmiyoruz ayrıca o da onun sıkıntısı diye bir şey yok o benim sevgilim onun sıkıntısı benim de sıkıntımdır saygılar
+1 yılOrtalama 10 Yıl beraber olan sevgililerin kaşa göze baktıklarını Çok görmedim😀şu durumda kız yolunu bulmuştur erkek ise elini rahat bırakmıştır tamamen karşılıklı 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse biz göstermiyoruz
Bizde kuşkusu u seviyoruz10 Yorumla
+1 yılParayı başka bir insanda da bulursun ama sana olan sevgimi baskasında bulamazsın sen kaybettin derdim
27 Yorumla- +1 yıl
O zihniyetteki insanın mutluluğu parada olur , bu sozunu ha duvara söylemişsin ha o insana. Bunu görünce daha çok cildirirsin en iyisi iyi bir giydirip susup gitmek
- +1 yıl
Neyse ya zaten hayatımdan çıkarırım ne dediigimin pek onemi yok
- +1 yıl
+1 şukuleta
- +1 yıl
Şukuleta ne ya🤣🤣
- +1 yıl
Ya inciler +1 beğeniye şuku der ve hiç sevmezdim lise zamanlarımda incicileri 😂 bende daha sempatik yapmak için cikolatamsi bir tatliliga burmek istedim , seversiniz sjsjs
- +1 yıl
Ahahahha degisikmis
- +1 yıl
Değişik şeyleri severim we are kova 😎
+1 yılTürk kızlarının çoğu zaten paraya tapıyor (benim gözlemlerime göre) ya da yakışıklılığa. O yüzden Sessizlik en iyi cevabım olur.
20 Yorumla
+1 yılböyle söyleyen kızların genelde kendi ayakları üzerinde duramayan, ekonomik özgürlüğü olmayan kişiler olması? komik.
10 Yorumla
+1 yılKarşılığını aldigim sürece sevgili degil de dost olurdu..
10 YorumlaSenin bennn tipini seni neyseee kaşarsınız az yaşarsınız hadi eyw
10 Yorumla
+1 yılSokak lambasi gibisin kime yandigin belli degil derim?
10 Yorumla
+1 yılBenden Zengin birini bulup onunda cimri olması ve senden geçinmesi dileğiyle ayrılırdım
10 Yorumla
+1 yılNeyse ki fakirim hic boyle dertlerim yok sjsjja
30 YorumlaKötüden örnek olmaz, der büyüklerimiz.
30 YorumlaPara için sevgiliden hayır gelmez
20 Yorumla
+1 yılİyi ki o kadar param yok
20 YorumlaBende de para yok. Simit yeriz canımız sağolsun.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 Cansın , örnek insan tipi.
salakça şeyler bunlar o zaman kızlarda cebınde 1000 tl olmadan dısarı cıkmasın kadın erkek esıt nasıl olsa :)
00 Yorumla
+1 yılBeni en çok üzen durumlardan biri durumum iyi olduğu için çevremdekiler hep benimle param için oluyomuş gibi geliyor sevgilim arkadaşlarım akrabalrım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEyşanlar ölmez şekil değiştirir.
10 Yorumla - Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin, "Aslında sizi değil de paranızı sevdiğini öğrenseniz" ona ne söylemek isterdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler