eski sevgilim kendince uğraştı barışmak icin onu bile bile oyaladım, aramızda 10 dakikalık mesafe olmasına rağmen onuna yüz yüze görüşmedim, gel dedi gitmedim, 2 defa aşırı şekilde yanıma gelmek icin yalvardı geri cevirdim.
Şimdi benden vazgeçti ama tek bir kötü söz etmedi bana ama kabullenemiyorum.
Bana ne yapsa az ama hala arasın sorsun istiyorum. O beni red etmeme rağmen defalarca aradı ben kaldırmaz telefonu diye aramaya korkuyorum. Neden böyleyim ben, madem yaptım bunları neden üzgünüm?
Şimdi benden vazgeçti ama tek bir kötü söz etmedi bana ama kabullenemiyorum.
Bana ne yapsa az ama hala arasın sorsun istiyorum. O beni red etmeme rağmen defalarca aradı ben kaldırmaz telefonu diye aramaya korkuyorum. Neden böyleyim ben, madem yaptım bunları neden üzgünüm?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin ki sadece arzulanma ve pohpohlanma isteği. Bu senin huyun çıkmaz o maalesef. Bunu yapanları seversin arkandan koşturmak istersin sen sadece
Ama onu seviyorum şimdi vazgecti diye ölüyorum. Ama gelse muhtemelen yine kacarım ama fazla kötü anılarım var onunla belkide ondan
Oyuncağını kaybetmişsin, böyle üzülmen normal.
Ama bunun öncesi var oda beni çok üzdü benim anlamadığım neden olmayacağını bile bile vazgeçemiyorum. Geldi ama korktum yine ayni şeyleri yaşamaktan demekki olmuyo
Kızım sana oynayacak biri lazım. O da olmayınca kendini kötü hissediyorsun. Adam üzülmüş mü, canı mı yanmış umrunda değil. Seni pohpohlasın, üzerine düşsün yeter. Şımarık, içi boş birisin.
Hic bile adam beni resmen yok saydı, önümde kızlara yazdı ya gözümün önünde bak şimdi üzülmekten vazgeçtim, hatırlayınca şerefsize az bile yapmışım
Yazık...
Ya deme öyle zamanında beni cok üzdü cok sey yaptım onun icin ama değmedi. Sonra geldi bunlar yaşandı ama korktum yine aynısı olur diye. Bu durumda vazgecmem lazım ama niye yapamıyorum
ya bosver yakısıklı bul
Üzüldüm adama
Ama bunun öncesi var oda beni çok üzdü benim anlamadığım neden olmayacağını bile bile vazgeçemiyorum. Geldi ama korktum yine ayni şeyleri yaşamaktan demekki olmuyo
Kendin kaybetmişsin.
Ne yaptı
Ne ararsan, başkalarına yazdı, yok saydı
O zaman bitirmen iyi olmus ve o da bitirmiş artık en iyisi yoluna bakman.