Aşk İlişkileri Okuma yazma bilmeyen birisiyle sevgili/dost olur muydunuz? ReallyReality Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Okuma yazma hiç bilmeyen birisi ile Güncellemeler+1 yıl nedenini de söylerseniz sevinirimNeden olurdumNeden olmazdım şeklinde Okuma yazma bilmeyen birisiyle sevgili/dost olur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
burakerdemli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim benzeri bir durum oldu. Dünya görüşüm gereği herkesi dinlerim, pkk sempatizanı biriyle küfürleşmeden konuşabilirim. 1 1 Yorumla ReallyReality +1 yıl Aynı ben Yorumla
Joper Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Milyoner ol insan olmadikdan sonra kaldir at cope okuma yazmayla adam olunsaydi bugun herkez adam die gezerdi egitim. Konusunda destek olursun olur biter insanligi seni guzel sevebilmesi onemli seni tasimayi bilmeli dostumm 1 0 Yorumla
ekinovski Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Ebüle beübleübebleü belüb lüeb elübl üelüb lüe 2 0 Yorumla
Sancak69 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Tabi ki olurdum insan mı ayırt edecektim 1 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sanırım olmazdım açık konuşmam gerekirse 1 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. İnsan olsun okuması yazması olmasın 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bize okuma yazması değil adamlığı lazım 1 0 Yorumla
manisali_yakisikli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Selam vermem mk 2 1 Yorumla ekinovski +1 yıl Autizm reis iş başındaaaaaaaaa Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben ona öğretirim 1 0 Yorumla
olsunsıkmacanını Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. yok artık 1 1 Yorumla olsunsıkmacanını +1 yıl e hadi sevgili olduk akşam wp dan mesaj atıcam okuma yazma bilmiyor? Yorumla
Atkncn Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Öğret işte 1 1 Yorumla ekinovski +1 yıl ebeüblebüe beüble übel beü leblü elb lüeblü Yorumla
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Nasıl mesajlaşacaz 2 2 Yorumla bıdnııxıvıc +1 yıl Vşaşslşhşlkqhpgşsşgmansmv okuma yazma bilmiyorum 😄😄😄mfkslldppflhsfppbbpbgla Yorumla eflatunmavii +1 yıl @bıdnııxıvıc dimi mekskskeks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim benzeri bir durum oldu. Dünya görüşüm gereği herkesi dinlerim, pkk sempatizanı biriyle küfürleşmeden konuşabilirim.
Aynı ben
Milyoner ol insan olmadikdan sonra kaldir at cope okuma yazmayla adam olunsaydi bugun herkez adam die gezerdi egitim. Konusunda destek olursun olur biter insanligi seni guzel sevebilmesi onemli seni tasimayi bilmeli dostumm
Ebüle beübleübebleü belüb lüeb elübl üelüb lüe
İsterse öğretirim bile
Tabi ki olurdum insan mı ayırt edecektim
Sanırım olmazdım açık konuşmam gerekirse
İnsan olsun okuması yazması olmasın
Bize okuma yazması değil adamlığı lazım
Selam vermem mk
Autizm reis iş başındaaaaaaaaa
Seve seve öğretirdim
Vallaha daha iyi bilmesin
Ben ona öğretirim
Olmazdım.
yok artık
e hadi sevgili olduk akşam wp dan mesaj atıcam okuma yazma bilmiyor?
Öğret işte
ebeüblebüe beüble übel beü leblü elb lüeblü
Olmazdım
Nasıl mesajlaşacaz
Vşaşslşhşlkqhpgşsşgmansmv okuma yazma bilmiyorum 😄😄😄mfkslldppflhsfppbbpbgla
@bıdnııxıvıc dimi mekskskeks
Olmazdım Bayar
Hayır