Kitap okumayı sevmeyem biriyle mutfakta un savaşı yapabilir misiniz? Ya da ne bileyim, kitap okumayan birine trip atabilir, evlilik teklifine evet diyebilir misiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kitap okumayı sevmeyem biriyle mutfakta un savaşı yapabilir misiniz? Ya da ne bileyim, kitap okumayan birine trip atabilir, evlilik teklifine evet diyebilir misiniz?

Yapabilirim bu çok büyük bir sıkıntı değil. Herkes kitap okumak zorunda da değil. Yeter ki kendini iyi yetiştirmiş, karakteri oturmuş bir insan olsun. Gerisi o kadar da önemli değil gerçekten.
Vaktinde daha ilk görüşmeden biraz da bundan dolayı reddettiğim biri olmuştu. Tabii, buradan birazdadan ne anlarsa kişi…😊 Ek olarak her kitap okuyandan da adam olmuyor ama yine de onun için ince eleyip sık dokumakta fayda var.
kitap okuttururuz ya sıkıntı mı LADKDOKFOCOFOWKWMSSKD
😂
Alışkanlık edinememiştir alıştırırim ben
Cevap
9Cevap
Kitap okumak, okuyamamak, kendini geliştirme yolculuğudur. Mevcut durumda kitap okumuyor oluşu önceden okumadığı anlamı taşımaz.
Velev ki kendini geliştirmeye müsait okumuş - okuyor olan, insan iyidir.
Kimseyi kitap okumak için asla zorlamam içinden gelmesi gerek çünkü kimse kimsenin esiri değildir onun da elbette kendisine ait sevdiği aktiviteler vardır diye düşünürüm. :)
Her kitap okuyan insan kültürlü ve kendini geliştirmiş olmuyor. Ne kitap okumayan ama kendini geliştirmiş insanlar var. O yüzden bu benim için bir kriter değil.
Aklı başında kültürlü, zeki biri olduğu sürece sorun etmem
Yapabilirim aslında ama kitap okusa güzel olur. Beraber kitap okumak ve okuduğumuz kitaplar üzerine sohbet etmek muazzam bir aktivite olurdu.
Her Kitap Okuyan entelektüel değildir okuduğunu anlayan birşeyler çıkaran uygulayan insan önemli kitapçı kadar kitaba sahip kimse yok
Her şey kitap değildir, bazı insanlar kitap okumadan da kültürünü konuşturabiliyor.
Sadece kitap okumakta her şey hallolmaz önemli olan karakteri sana davrandığı
Bilmem karşı taraf nasıl biri diye görmem lazım ona göre karar veririm
Hayır, beraber kitap okuyabilmeliyiz. Aynı kitabı alıp aynı hikayenin içinde yürüyebilmeliyiz. Sadece kitap okumamalı benimle aynı tarz kitapları da okuyabilmeli.
Okuyupta kendine bir şeyler katamayanlar da var. Düşüncelerinde cehaletin izlerini barındırmadığı sürece şart değil. Önceliğim daha başka şeyler.
Benzer alışkanlıklara ve kafa yapisina sahip olmak avantajlıdır bence.
Yani ben o alışkanlığı kazanamadim kitap beni sıkıyor ona bile tahammulum yok
Ben de hiç okumuyorum ki..
En güzeli 😂
Sıkılıyorum çok maalesef 😂
Ben de okumuyorum zaten. Sıkıcı
Okusa iyi olur ben alıştırırım ona qwhwqj
Yaparim un atcam hepsi 😆😆😆
Az da olsa kitap okuması lazım bence
Kitap okumakla un savaşının ne ilgisi var
Hani evlenince un savaşı yapılır ya
Yalan onlar ya yok öyle bir şey
Valla mı?
Yeminle
Yıkıldım.
Üzgünüm
✔️
Kitap ne mk insanların beynini yikoyorlar
Ne?
@cvcvnfjfkfk nasıl ne okuduğunu anlamiyormusun yeni nesil hep telefona baktığı için okudugunuanlamyir
Troll
@cvcvnfjfkfk engelliyorum
Evet ne olacak
hayır, okuması şart
Olmaz
Karakteri önemli.
Hayır
Yapabilirim
Yapamam.
Çok zor.
Bence olmaz ya...
Evet