dipnot: erkekler genel yazmış ve hiç haksız değiller:)
Kızlar neden aramaz ya da ilgi bekler?
dipnot: erkekler genel yazmış ve hiç haksız değiller:)
bence kız senin ondan tam olarak hoşlanıp hoşlanmadığını kestirememiş, iki gündür de onu aramayarak kızda sadece arkadaşız mesajını veriyorsun haberin olsun. Çık karşısına ve hoşlandığını söyle!
belki o da senn düşüncelernden emin değildr.. istekli görünmek istemiodur. hani ğır kız yakları falan
bu açıdan düşünmemiştim. yalnız şöyle bi şey var 2 hafta önceye kadar arkdaş gibiydik. sonra bana yaklaştı beni tanımaya çalıştı , bende öyle .. yani ne yapıyım anlamadım
eğer sen çekingen davrandıysan kız bunu yanlış anlamıştır. ortada somut bi şey yoksa git konuş kızla ne kaybedeksin ki?
her şeyi rahatça konuşuyoruz aslında. yani pek çekingen yaklaşmadım. ben ne yaparsam nasıl davranırsam bana karşı hislerini anlayabilirim, şimdi açılamam kız daha yeni ayrıldı sevgilisinden. ama bir tek benimle paylaşıyor erkeklerden..
belki kız seni samimi bulmuştur.. öyle hemen kaptrma kendini.. kız gözlerinn içine sürekli bakıosa, diğer erkeklerle konuşltuğu gbi değil daha canımlı cicimliyse daha narinse bildiğim bu kadar kzı tanımadıım için pek yorum yapamıorum.
Cevap
3Cevap
belli etmeni ona açılmanı bekliyor olabilir çünkü biliyorsun bayanlar hep karşı taraftan bekler
Bu seni sevmedigi anlamina gelmez! Gurur yapiyordur! Senden hep ilk adimi bekliyordur,veya rahatsiz etmek uzerine fazla gelmek istemiyordur! Ne bilim belkide kendine oz guveni yok.. Bence arayip sormalisin o kizi...
Bunlar kız ayık ol,valla çarpar geçerler
çok masum biri. ama haklısın malesef
:) tedbirli olayım en iyisi
Kızlara çok güvenme genç :))
haklısın da bir kere yanılsam iyi olacak. o gerçekten başka biri
evet haklısın.. birden bağlandım ki of neyse.. ama senin için üzüldüm.. 3 sene ...baya değer vermiş olmalısın
Değer vermek sevmek aileden biri gibi işte çok kötü şeyler mutluluk geçicidir sımdılık yaslar malum ama ılerde ıns. herkes mutlu olur. Snra derız ztn ıyıkı boyle olmus dıye sen açıl dırek daha ıyı nıye kasıntı yapıyorsun erkek adamsın güven kendıne çene yap az ön hazırlıklar tamamsa
sen adım at kızlar atamaz..sen ara ilk adımı kızlar atmaz..ama kıza hemen hoşlanıyorm deme biraz oyala..o beklesin teklifd etmeni..sonra..et..hemen edince de bi tarafımız kalkıyo şimdi Allah var.d
Oluyor öyle mallıklarımız.
neden ki. bir de sevdiğimi anlasa anlamazlıktan gelir mi
belki konuştuğu başka biri vardır ?
galıba cok sımartmıssın ıplerı almıs elıne
Git sen ara.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar