Kızlar neden çıkma teklifi etmezler hep teklif beklerler?
Cevabın nedir?
+1 yılBen gider teklif ederim Hiç öyle takıntım yoktur ılla o gelsin vs vs diye... zaten teklıften zıyade gerekıyosa atarım ılk adımı gider konusurum O ne öye ergenler gibi bekle de gelsın hem hep erkekler ustlenmek zorunda değil ki bunu.. Ilıskıyı yasıyacak erkek değil tek basına kız- erkek beraber yasıyacaklar sonucta kızın da gidip teklif etmesi çookk çokk normalll gider evlenme bile teklif ederim ne olucak yaniii hayatını paylasmak ıstedıgıne adama bunu söylemek çok mu zor sanki.. Herhalde o kızlar cok utangac ya da kendını bok bi nane sanıyo ..
109 Yorumla- +1 yıl
Kımse tutamaz benı dostt.
- +1 yıl
Artıladım şu hemen altındaki şahsı muhteremi eksile hayrına:)
- +1 yıl
tesekkur ettim ki :)
- +1 yıl
takdir ettim:D
- +1 yıl
Teşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılağırdan alıyoruz genelde bunu bir kural gibi görüyoruz sanırım bir nevi şartlanmışlık durumu ama;
kız yada erkek farketmez bence eğer bir kişi için değişik yoğun duyguların olduğunu düşünüyorsak ilk adımı da atabiliriz zaten genelde anlaşılıyor o erkeğinde bize ilgisi var mı , yok mu, tek gereken birazcık cesaret...01 Yorumla
aslında ediyorlar etmesine ama açık cümleler ile değil hep çok zekiolduklarından derin anlamlı şifrelere gizleyerek yapıyorlar ama bazen o şifreleri çözmek için n a s a dan yardım almak gerekebilir :))
22 Yorumla
doğum hatası bunlar boşver
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
11Cevap
+1 yılSaçmalık işte.Kızlar evlenme teklifi etmeli de bence.Hatta kız tarafı erkeği istemeye gitsin.Erkek kahve yapsın içine tuz atsın falan feşmekan.
1119 Yorumla- +1 yıl
Ben diyorum zaten sen demedin:)
- +1 yıl
Şöyle söyleyim.Sen kızlar neden teklif etmez demişsin sana bu normal geliyor ki bu soruyu sormuşsun ama bazı kızlarımıza bu normal gelmiyor.Yani senin normal bulduğunu bi' başkası abartı bulabilir.Sen de beni abartı buldun bana da bu normal geliyor.Anlatabildim mi?
- +1 yıl
Teşekkür ettim;)
- +1 yıl
Yani her şey de kadın erkek eşitliğini savunuyoruz da niye evlilik konusunda genel sıkıntıyı erkek çekiyor ki? Yani kıza teklif edecem ama ya kabul etmezse diye içine kemiren onca kişi var.Bu sıkıntıları kızlar da yaşamalı!
- +1 yıl
Ya yürü be her taraftan hortluyon:D
- +1 yıl
Tamam titero aklımda ilerde soru açacam bununla ilgili;)
- +1 yıl
Hahaha yok o kız istemeye gidecek lezban o:D
- +1 yıl
Kezban havlamaa
doğanın kanunu :) genlerimizi sonraki kuşaklara aktarmak için birleşiriz. bi kadın ömür boyu 300-400 yumurta üretir. Yani üreme kapasitesi sınırlıdır. Erkekte ise sınırsızdır. Az olan değerli derler ya öyle birşey bence.
212 Yorumla- +1 yıl
Bu noktada insan eşleşmesiyle ilgili ilk kıymetli bilgiye ulaşmış bulunuyoruz: Bir kadının üreme hızı fizyolojik kapasitesiyle sınırlıyken, bir erkeğin üreme hızı doğurgan kadınlarla eşleşebilme başarısıyla sınırlıdır (Gaulin ve McBurney, 2001). Kadınlarla erkeklerin eşleşme stratejilerinin birbirinden farklı olmasının altında temelde işte bu ilke yatmaktadır.
Erkekler neden kızların sandalyesini çekiyorsa , neden kızların kapısını açıyorsa , neden kapıdan geçerken yol veriyorsa ,... ondandır.
13 YorumlaTeklif edenlerde oluyo mesela bana biri etmisti ama tuhafima kiz guzeldi halbuki ama yeminle tuhafima gittiginden kabul etmedim
10 Yorumladünyanin kanunu bu :)
kiz istemek de ayni mevzu..40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yok la yarı yarıya şuanda artık kızlar bile parmak atıyor piii
20 Yorumla
+1 yılHZ Adem ile Havva anamızdan gelen bir kural vardır? bu kural kadınlar için geçerli değildir.
10 Yorumlayok öyle bişey :) şuana kadar birkere teklif ettim reddedildim.Hep teklif bekledim beklediklerimdende geldi :) ama biz etmeyince ilişkinin tadı olmuyor.
00 Yorumlaİşimize geliyor. Nasılsa siz dayanamayıp ediceksiniz
519 Yorumla- +1 yıl
Eksiledim lezban.
- +1 yıl
Sen görün lezo:D
- +1 yıl
Eksileyin yahu şunu!
- +1 yıl
HAhaha 10 olmuş:D
- +1 yıl
arti +1
- +1 yıl
Eksi sayına içim gitti.O yüzden artıladım:)
- +1 yıl
sisterımı kim eksiliyor dağıtırım len bekle sisi sana artıcı getiriyorum ağlama gelene kadar
- +1 yıl
kezbanlar bak kötü koydunuz kırıldı kalbi :'(
- +1 yıl
anneni çağır gelsin sisi
- +1 yıl
Kız çocukları işe yaramaz kaytan varliklar
+1 yılya o değilde anlımda bunun başı bağlı yazıyo artık herhalde 6yıldır teklif eden yok. Ne biçim bi korkutucu kimliğ varsa sevgilimin
03 Yorumla- +1 yıl
doğru kişi olduğundan asla şüphe duymadım
erkekler yüzünden tabii ki, çünkü açık açık söylemeselerde erkekler bu kadar cesur kadınlardan hoşlanmazlar genelde (istisnalar hariç)
00 Yorumla
+1 yılNe diyorsun yahu şu siteden biri köpek etti beni. Yakında havlatır yani.
07 Yorumla- +1 yıl
Anlarsın bir ara.
- +1 yıl
Çok dertliyim a dostlar
- +1 yıl
Açık etmem ben.
çünkü kızlar asildir. :D erkekler ise korumacı dırlar. şimdi kızlar teklif ederlerse evlenen çiftlerinde evin reisi kızlar olmalıdır bnce :D
017 Yorumla- +1 yıl
soyu fransadan geliyo bu kızn:D
- +1 yıl
her millet asildir dostum :D fakat tıbbın kurucusu hipokrattır. ve matemetğiğn kurucusuda yunanlılardır bir bakıma :D :D asilliği hak ediyo birazda. türklere gelince baba m türk annem yunan. her iki milletide seviyorum. biri çok zeki diğeri çok insaflı. ikiside birbirin tamamlıyo. :D
- +1 yıl
hipokrat yemini çıkarırken bile yunanlı doktorların hastalarına karşı adil olmadığını görüp yemin edilme geleneğini başlatmıştır. ama Türklerde böyle bi durum söz konusu değildi. çünkü biz savaşta bile düşmanına su veren bi milletiz. her ne kadar barbar milletler bize barbar deselerde... git tarihini araştır...
- +1 yıl
aferin sizeee. :D :D geçmişi bırak geleceğe bak. onun acısını şimdi alıyolar. :D neden avrupa birlğine giremiyosunuz sanıyosunuz ? yunanistan yüzünden. :D :D o avrupanın şımarık çocuğu ama siz hiçbişeysiniz.. yunanistan yüzünden giremiyosunuz avrupa birliğine ve giremiceksinizde zaten :D :D tüm avrupa sizi barbar olarak biliyo. neden işte bu yüzden. :D
- +1 yıl
avrupa birliğinin canı cehenneme yakında siz bize katılmak isteyeceksiniz... siz ne kadar barbar desenizde barbar olanlar belli. biz kadınlara yönetme hakkı verirken. siz kadınlar insan mı şeytan mı diye düşünüyordunuz. avrupanın şımarık piçi olan yunanistan şimdi dilencilik yapıyor. dış işleri bakanımız. utanmasalar mendil açıp dilenecekler dedi. ağzınızı açıp gık bile diyemediniz. ayrıca barbarca dalaverelerle aldığınız 12 adayı borçlarınız yüzünden satılığa çıkardınız. 2 küçük adayı aldık.
- +1 yıl
siz şerefsizce aldınız yaa. biz sizin gibi olamayız. ama yakında kıçınızdan donunuzu bile alacağız. ayrıca avrupa birliğinin bizi istememe nedeni. nüfüsümuz. eğer ab ye girersek en kalabalık 2. ülke oluruz. 1. si almanya ve onunda nüfusunun 3/1 i Türk zaten yani gücü resmen biz elimize alırız diye korkuyorlar. ama klorkunun ecele faydası yok. biz her türlü avrupayı dize getirebiliriz. tıpkı atalarımdan Attila Han'ın papaya diz çöktürüp elini öptürdüğü gibi...
tırstıkları için kanka
11 YorumlaBöyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallaaaaaaa :)
11 Yorumlakız erkek eşittir dıyolar :)))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seversem söylerimm :)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Edende oldu ettiren de .
00 Yorumlabu hep böyleydi hepte böyle kalsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
rutine bağlamış bu kız kendini...evde kalır garanti:D
+1 yılbiz prensesiz bekliyoruz
017 Yorumla- +1 yıl
kusura bakmayın size cevap veremeyiz biz prensesiz hıh.
- +1 yıl
kimliğini göster asfsadsad
- +1 yıl
her prensim diyene el uzatsaydım kolum kalmazdı di mi...
- +1 yıl
ahahah :D:D evet
- +1 yıl
benim de balığım var sarı prensesler(öyle vahşiler ki:D
- +1 yıl
Biri bana mı seslendi:)
- +1 yıl
hayır olmaz o eli tutmasını bileceksin benim uzatmamla olmaz :D.
- +1 yıl
araba camına kıstır ^^
- +1 yıl
he
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğum hatası bunlar. :D
00 Yorumlagururu sevgisinde öte geliyor
00 Yorumla
+1 yıladettendir
31 Yorumla- +1 yıl
adet biraz yol kat et:D
gerekirse ederler
30 Yorumla