AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Mutluluğu başkasında bulup bunla devam edeceksin yanş
boşanmak istemiyorsun rahatın iyi ama ladatmak istiyorsun, hani başına gelecekleri söyleylim önlem al falan aldatmana yardım edelim bu mudur yani... tövbe ya
Hayir tabiiki guncellemeyi okumadin heralde. Bu hayati gordukten sonra derdim para falan degil huzur sadece mutluluk.
Evet gıcık olup okumamistim
Neyse ne yaparsan yap aldatmak dogru secenek değil
Olanlar icin üzgünüm
Sagol
Hangi şehirde sin İstanbul ise fikirler verebilirim
Bir işe gir çalış aldatmaya fırsat olsun
Asistan arıyorum
Cok istedim bir ise girmeyi ama beyefendi kabul etmedi
Burda misin
Önce sanal bir arkadaşlık kurmanı tavsiye ederim seni anlayan zevklerine karşılayabilecek kafa dengi birini bulursan güvenirsen reeldede görüşürsün
Aferin👏👏👏👏
Iyi anlamda mı aferin?
Begenmiyorsaniz eskisi gibi sevmiyorsaniz boşanın arkadaşım yalniz basina ayakta durabilirsin aldatmak ne ya , iğrenç bir duygu aldatilmak
tanışalımmı
Guncellemeyi okumadin galiba
İhanetin nedeni olmaz bedeli olur.
Kendini toparla.
Pişman olacağın şeyler yapma.
Bilemezsin hiç ummadığın anda çiçek açar umutlar
İlgisi hoşuna gitmeyince aldatırsın ama yanloş bir şey kaçamak istiyorsan birilerine yanaş illaki kabul eden olur yaşarsın bir şey biter
İşte sizin gibi böyle yaş farkı ilişkileri tercih eden o kadar kız varki yani uyarsakta geleceği düşünemiyorlar. Sana hak veriyorum dostum kaç kurtul
Halledebildiniz mi?
para için evlilik bu kadar oluyor işte
aldatma ayrıl
Geçmiş olsun yaş farkı sorun evet. Sen kaç yaşındasın bu arada
19 okuyodum okulu da biraktim guncellemeye sigmadigi icin yazamadim
Anlıyorum seni. Tatmin etcek fantazilerini gerçekleştircek, san yatakta hakim olcak bir erkek arzuluyorsun demi
Evet
En çok neyi arzuluyorsun
Buradakiler gibi reklam yapmıycam ama seni anlıyorum.
Cok esekkur ederim..
Rica ederim kaç yaşındasın belki yaşının da etkisi vardır
19
Evet yaşınla da ilgili bir durum ama yaş farkı da çok normalde 25 de geçer derdim ama o zaman karşı taraf 42 olacak paylaşmak istersen mesajım açık.
Yabancı derken nereli?
Rus
Kursk'lu
Ayrılmak istemiyorsan aldatma da diğer arkadaşların dedikleri uygun gibi
Tesekkur ederim :) sonunda beni anlayip cozum bulan biri cikti
Elbette bir uzmandan doğrusunu öğrenmek daha faydalı olacaktır.
Yani bir süreç sonunda anlasabileceklerse öyle tabi kafaların uyması gerekiyor fakat çok büyük bir fark varsa yapidada ztn 17 yaş var kendi karar vermeli yardım alarak
Allah razi olsun @benimpandom
Sey yap Esine cinsel guc arttirici takviyelerde bulun ozmanan senibmutlu edicektir emin ol
Aa bu benim aklima hic gelmedi tesekkur ederimm :)
Tam istediğim şey istersen tanışabiliriz cok hoşuma gider evli biriyle yapmak onunla ilgilenmek ona hediyeler almak
Aferin👏👏👏👏
Orda misin
Aldatırken yakalan da ana haber bültenlerinde iç yüzünü bilmediğimiz bir kadın cinayetine daha ah vah diyelim. (Cinayeti hakediyor anlamı taşımıyor) alt yazı geçelim de yobazlar zırlamasın 😄
Boşan o zaman madem. Adam suç işlemiyo, açık açık sana ilgisinin olmadığını gösteriyor;veya sonradan ilgisi kaçmış.
Cinsel olarak tatmin olmak senin de hakkın. İstediğin biri var mı
Aslinda evet
Kim o kendisi biliyor mu
Eskiden biliyodu o da yuva kuracakmis artik
Güveniyorsan konuyu aç ona
Para için yapılan evlilik iş anlaşması gibidir o parasını verir sen evde oturursun
fazlasıyla hakediyor gibi. ama yürümüyorsa aldatmak yerine, boşan
Ya işte sırf bu yüzden evlenmiyorum 😊 zenginiz diye geliyor herkes😊😊😊
Sen yakında verirsin birisine takmışsın kafana... Pompada yavrum pompa :)
Bosanma aldat bence bak bu kadar rahat kimse yazamaz sana
Boşan. Eğer aldatırsan rezil olursun daha beter
Tesekkur ederim..
Aldatilmayi hak ediyor. bir sekilde kadinla ilgilenmesi gerekli
Hiç durma hemen aldat bulursun seni anlayan birini sonra koca parasını çatır çatır yersin sevgilinle
Oha çüş 17 mi aga abin yaşında sen naptın
Allah belami versin
Trolse komik değilse daha komik
Neresi komik bunun lutfen soyle cok merak ettim? Hayatim karardi benim
Valla amaç düzgün bişeyler yaşayıp gizli kalmadıysa ve bunu düzgün birisi ile olsun biraz hoşlanayım en azından diyorsan ben burdayım.
Beni sevsen ne olur sevmezsen ne olur yıkılır mi bendeki bu dağ gibi gurur aşkın neyse hasretinde o dur sevgilim der başkasıyla evlenir
Aldat o zaman. Yapacak birşey yok.
Düğün günü keşke ayrılsaydın bastan belliymis ne olacağı.
Ah bee :(
:(
kaç yaşındasın bir onu alalım
Ben 19 o 36
bilmiyorum valla bende 20 yaşındayım ama zor bir durum keşke hiç kalkışmasaydın senin dediin hikayeyi genelde ölecek adamlarla yaparlar (60 70) sen resmen gençliğini ortaya koymuşsun ( senin için yakıyorum valla şimdi ) en azıdan önünde yaşayacak zamanların var olaydan ders alıp dikkatli hareket et derim (ailenden çok yardım al ) normal bir yaşamın olsun korkma hiçbirşeyden
Hic yakma, yakicagin sigaraya degmez :/ cok cok tesekkur ederim yazdiklarin icin 🌸
valla kendine dikkat et kız. senin iş cidden ciddi (ekini okudum ). ne demek kendine dikkat et. aileni gözüm tutmadı :/
Benimde tutmadi keske insanlar ailelerini secebilse.. neyse cok tesekkurler tekrardan
Hayata küsme
Merhaba öncelikle iyi düşünün daha anlatmak istediğim çok şey var ama burdan olmaz özelden yazarsan konuşuruz
Sexs seviyorsan önemli değil yap ğitsin orğazımı yaşa bu hayata
Yakalanirsan evliligin biter
Biliyorum
Dikkatli ol
Seni çok iyi anlıyorum şu an evli bı sevgilim var
O yüzden senin nelere aç olduğunu anlayabiliyorum
Sagol anladigin icin..
Konuşmak istermisin?
boşanmak diye bir şey var
Ailemin de geri kafaliligi var mesela. Bosanirsam oldurucekler beni
aldatinca ne olucak tam olarak?
En azindan mutlu olucam boyle mutsuzluktan olmiyicem hergun. Evde ruh gibi dolaniyorum eger boyle devam ederse (esim anlayis gostermezse) kimseye birakmiyicam ben kendimi oldurucem zaten
Bosan. bosanmiyosanda aldat deli kiz
Aldatiyim mi
Yukarıdaki paragrafa göre kezban kızımız herşeyin para olmadığını parayla saadet olmayacağını söylmek istiyor ama aynı zamanda da kaynağın kesilmesini de kabullenmiyor Beyni olan ders alır diyecem ama boş gene ergenuslarımız paraya pula tapmaktan kime evet dediklerinden haberleri yok
Sanane lan aptall
Son guncellemeyi okumadin heralde Allahin malii
Salako bananeyse niye paylaşıyon Allahın beyinsizi. İşine gelmiyor demi morukların parasını yemeyi bilirsin anca böyle damarına basarlar adamın
Mal aptal orsppu cocu yiyoruk iste parasini ooh hem enayi yerine koyuyorum hem parasini yiyorum orda burda kuduuurrrrrr aptal enayi ammmcık seni
Asla zina yapma. O, büyük günah ve kötü bir yoldur.
hangi yöredensin, ve en cok bosanmaya sebep olan nokta ne.
bosansan ailen arkanda dururmu
Yap tabi a*mı olanın dini olmaz. At y*arrağı da yeseniz doymazsiniz.
Herşeyi en baştan düşünecektin evlenmeyecektin boşan sonra ne zıkkım yersen ye
Aldatmak yerine onu birak ve sevebilecegin bir ile evlen.
Sen bence bana ulaş yatakta ilgiyi harika gösteririm :D
Madem öyle aklından ne geçiyorsa onu yap kimseye birşey sormak zorunda değilsin
Baştan yanlış yol seçmişsin yanlış yapmaya devam etmek mi istiyorsun?
O gemi daha yürümez. Bende evliyim. Kocan şu an seni başka arayışlara itiyo. Bence aldatılmaya hak ediyor. 17 yaş baya büyük bir Aralık. Mutsuz olabilirsin. Mutluluk başkasında ara.
Böyle yapma gel konuşalım
Para için evkılık öyle olur.. parayi birinden eti birinden yersin.. bul birini görüş zor mu
Hakkını savun tek değilsin ve dünyaya 1 kez geliyorsun
Git aldat o zaman problem ne
Korkuyorum herseyden herkesden
Güvenilir birini bul o zaman önceliği güven olan
Anladim tesekkurler
Ricalar
Neden boşanmak istemiyorsun
Yapamam. Ailem tehdit etti o evden ancak kefeninle cikarsin diye
Peki senin durumunu o yaşasaydı aldatsaydı ne his ederdin
Bana bosanmak istemesini soylemesi yeterli olurdu. Ben bunu yani bosanmak istedigimi soyleyemem ailem duyar beni yasatmazlar
Ya aldattığını duyarlarsa
Aldatmak yerine dert ortağın olacak bir arkadaş edinmen daha iyi değil mi
Evet bu daha mantikli
Bence işe yarar dene derim sonuçta aldatmak bir risk ama bir sırdaşın dostun olması her zaman ayakta tutar
Aynen bu kesinlikle aklima yatan bir fikir
Guzel guzel yazmaya calisan uyeler bile var, yapmayin provake etmek icin yazilmis bir yazi. Uzuluyorum ben boyle insanlara. Yazik.
Provake derken? Kardesim gencligim gidiyo gencligim ben gidiyorum oluyorum gunden gunde ne pravaketisi
Ne istiyorsun sen tam olarak
Ask ilgi ve birazda yatakta yapilan sseylerden iste dkdjdk
Denedin mi yapmayı
Evet ama olmadi
Aklını mi yedin sen arkadaş
Evet
Yaz o zaman bana özelden hadi
Kıyamam. sana yaş kaç
19
Hadi ya bu yaşta insan seni hiç boş birakirmi kocan da pek yaşlı sayılmaz her akşam yapması lazım
Bu yaşta yazık değilmi sana
Yazik herkese cok yazik..
Söyle ona seni güzelce yaşatsın, her akşam seks yapsın
git takıl birileriyle knka çaktırmadan
Başşaramadık aabi
o zman sanaldan rahatlattır knka kendini
Sagol tavsoyen icin simdilik oyle yapicam ama aşık olmak istoyorum biriyle duygularimi paylasmak istiyorum aslinda var birisi de ooof of neyse cok tesekkurler
kasma knka o seni umursamıyorsa sende umursama canın ne yapmak istiyorsa onu yap internet alemi geniş :D
😁😀😀
Zina etmiş olursun
Müslüman eşini aldatmaz
Kocanizla konuşmaya çalışın bunları anlatin
Olmaz gider aileme soyler ailemde oldurur beni
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında oturup konuşun karı koca sorunlarinizi konuşup çözün bunlar aileye anlatacak şeyler değil biraz normal msjdan konuşsak daha iyi hem istediğin gibi soru cevapta olur
Dikkatli ol, sonuçta dünyaya bir kere geliyorsun haklısın ama bu adamla da ne kadar yürür asıl soru o.
sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
19-36
Boşanmak istemiyorum ne demek ya.
Ailem beni tehdit ediyo demek