Eşimi aldatmak istiyor gibiyim hatta aldatabilirim. Aldatırsam ne gibi sonuçlar olur?

Esimle 1.5 yillik evliyiz. Benden 17 yas buyuk ama parasi var diye evlendim beni cok istemisti sonunda ben de razi olunca verdi ailem. Ama 1.5 yildir her Allahin gunu ayni gun hic bir degisiklik yok kafalarimiz uyusmuyo. bir fantezi yapiyim diyorum yatakta istemiyo resmen odun. Hadi onu gectim ilgi gormek istiyorum ben ya ilgi o da yok. Ama ben cok sıkıldım artik. Bari evliligin baslarinda macerali olsaydi ona da raziydim ama yok. Of napıcam ben bu konularda tecrubesi olanlarda yazsin lutfen
(bu arada bosanmak istemiyorum ama mutsuzum gunden gune eriyip yitiyorum.. ve beni anlayan tek bir kisi bile yok)
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel: yabanci bir sevgilim vardi baya anlasiyoduk ciddi dusunuyoduk ama ayrilmak zorunda kaldik sonra bir duydum ki birine evlenme teklif edip yuzuk takmislar (nisanlilik) yikildim.. o aciyla saglikli dusunemeyip hayatimin en buyuk hatasini yaptim. Dugun gunu ailem tehdit etti bosanirsan seni oldururuz, gelinlikle girdin kefeninle cikicaksin diye. Evlendikten bir sure sonra sevdigim benim yuzumden o kizdan ayrilmis, onunla konusmaya cesaret edemedim. Sonra tekrar barismislar
Güncellemeler
+1 yıl
Geberiyim de kurtulim amin
Güncellemeler
+1 yıl
Iyi yorum yapan yol gosteren herkese cok tesekkur ederim tum gece dusundum ve dogru bir karar verdimi dusunuyorum. Para biriktircem sonra baska bir ilde dava acicam koruma talep edicem sonrada hayallerim olan Rusya'ya gidicem orda yasiyicam. Sonrada hala gonlumde oldugunu farkettigim kisiyle konusucam. Bazilari yorumlarda ahlak dersi verirken insanligini kaybetti kadina siddeti mesrulastirdi onlara diyecek tek biseyim yok Allahlarindan bulsunlar empati yeteneklerini gelistirsinler andavall
Eşimi aldatmak istiyor gibiyim hatta aldatabilirim. Aldatırsam ne gibi sonuçlar olur?