+1 yılYazmim dedim üşendim ama dayanamadım... hemcinsim güzelim bak ne olursan ol haklıyken haksız olma, evet genç evlenmişsin adam yaşlı bla bla bla.. ne olursa olsun adam senin kocan evlenirken bunu bile bile aldın, parası ya da neyse koca olarak kabul ettin.. şimdi evlenince insan gerçek hayatı görür sende gördün hayallerdeki gibi değil dimi? Sevmek istiyorsun... sevilmek... sadık olmaya çalış derdim ama sen aldatmak kadar ileri gidiyorsan bebeğin yoksa ayrıl.. Adamada yazık etme. Adamlar gururlu olur sen ailenden korkuyorsun birde..
Aldattığın ortaya çıkarsa beter olursun, aile ne kadar ketum olsada çocuk yokken ayrılmak iste eniyisi.. çünkü kalbe düşen aldatma hissi asla geçici olmaz... gözünü karart ve hata yapmadan evliligine son ver. Adamla kavga et gerisi gelir zaten.. bunu ona iyilik olarak yap, çünkü sen aldatıp onun yatağına girdiginde o adamın psikolojini düşünemiyorum... kabus gibi... Kalbinizi Saf tutun ki sevgiler solmasın... sevmediginiz biriylede evlenmeyin evlilik sarpa sarmasın... Peri... yazmak istersen konuşuruz dinlerim seni by22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim Allah razi olsun o aileminde anasini skcem kafam atti bak simdi tum yorumlari okuyunca
- +1 yıl
Özelden yazarsan konuşabiliriz
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle aldatmayi aklindan cikar oncelikle..
Bazi seyler yasamissin istemeyerek evlenmissin bir hayal kirikligiyla aileniz tehdit etmis vs.
Oncelikle esinizle A'dan Z'ye herseyi oturup konusmalisiniz ama oyle bagirip cagirmayla degil sakince konusun soyleyin yani..
Neden yatakta boylesin bende mi sorun var? ya da Neden bana byle deger vermiyorsun ya da ilgilenmiyorsun? Diye sorun... Hersey konusup anlasarak yoluna girer...
Baktiniz hala odunluk mu yapiyor deger vermiyor ilgi gostermiyor mu o zmn sizde o size nasil davraniyorsa sizde ona o sekilde davranin o zmn sizde degisim ve farkliligin farkina varacaktir ve bu sefer o dusunmeye baslayip davranislarinda degisiklik gosterecektir...
Birazda anlayis ve sevgi varsa zaten olur... Esiniz olgun bir insan yasina gore yaslarinizi bilmiyorum ama yas farki baya var her neyse yasinin vermis oldugu olgunlugu anlayisi gosterirse asamayacaginiz hic bir sorun yoktur.. Tabi sizinde davranislariniz onemli.
Konusma esnasinda kendinizle ilgili sorular sormayida unutmayin 👍
Umarim hersey yoluna girer 🙂22 Yorumla
Soran+1 yılCok cok cok tesekkur ederim valla yanimda olsan sarilicaktim tesekkur ederim guzel yorumun ve dileklerin icin
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yıl164 görüs totalde Allahim gozlerim yasardi cinsellik disinda bu kadar cok gorus goruyorum. Sorunun yanitina gelirsek tatlim aldatirsanda illaki duyulur ve sana hakaret ederler. Bosanabilirsin. Hakimede kocam kocalik vazifesini dogru duzgun yerine getiremiyor aldatmakta istemiyorum bisayin bizi de. Saglamda bir nafaka oh mis
29 Yorumla
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederim 🙏
- +1 yıl
Unlike yapan hangi or. sbu cocugu
- +1 yıl
Bu atada rica ederim tatlim
Soran+1 yılDurduk yere dislike atiyo andavallar dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis bosver haklisin sen
- +1 yıl
Bosanmamandan taraftatim ama cocuk yoksa ve cok mutsuzsan tek celsede bosanirsin 😊 bosanicakmisin kesin
Soran+1 yılEvet baska bir ilde acmayi dusunuyorum davayi :) bende boyle olsun istemezdim ama dun dogru duzgun konustum, agiz burun kiviriyo karsimda bir insan gibi dinlemiyo boyle oldugunu bilseydim bu adamin feristahi gelse evlenmezdim neyse olan oldu artik onume bakicam :)
- +1 yıl
senin kadar iğrenç düşünceye sahip bir insan görmedim.
- +1 yıl
@safakuyank asil ben senin dusunce yapina sokayim. Adam kocalik vazifesini yerine getirmiyor kadinda kocasini aldatmak istemiyor hakli olarakda ayrilacak. Karin seninle yatmak istemezse napardin Dur ben soyliyim aninda aldatirdin yillarca karini beklemezdin
Soran+1 yıl@safakuyank herkesin kendi dusuncesi kardesim sanane, ayrica asiri hakli, insanlarin yorumlarina boyle seyler yazma ozellikle o kisi kadinsa
+1 yılSen genç o yaşlı. Performansı düşük hali ile aklından öyle şey geçizor. Senin bu hale getiren utansın. Senin suçun yok. Nefis sehvet zor.
15 Yorumla
Soran+1 yılSonunda tamaamiyle anlayan biri cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun
- +1 yıl
Eig için tesekurteşekkür gizli olmasan takip ederdim
Soran+1 yılNe demek rica ederim
- +1 yıl
Gizliden çıktım
- +1 yıl
Ne dedin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kadar düşünüp neden razı oldunuz ki. Onca yaş farkı bir nebze ama kafa yapınız aynı olup olmadığı için flört dönemini uzun tutmanız gerekirdi. Varsın geç olsun, anlaşıp anlaşamayacağınızın kararı için isterse 3 yıl geçsin. Siz bişey kaybetmez aksine karşınızdaki yaşı geçtiği için her şey daha sağlıklı olurdu. MMantık evliliği = Hata.
Asla ama asla Aşksız evlenmem. Tutkum olmadığı birine dokunamayacağım ki değil evlilik düşüneyim. Varsın yalnız ölürüm ama sevginin ısmarlaması zamanlası olmaz.
Ayrılın, aileniz büyük konuşmuş, kolaysa eğer buyursunlar.. Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız bunu yapın. Başkasını sevip onun maddiyatına değil. Yoksa attan inip eşşeğe binmekle aynı şey.
Kalp önemli, kalp.. O atacak deli gibi, o sevecek.. İşte o zaman hayat güzelleşiyor.11 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten hemen evlenmistim flort falan hak getire
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, öncelikle şunu söylemek istiyorum ki insan sevmese bile evlendiği kişiye karşı bir saygısı olmalı sevmediğin biriyle sırf kızdığın ve sinirlendiğim için evlenmek büyük bir hata , sonrasında çok pişman olacağın yanlışlara seni sürükleye bilir ve artık iş işten geçmiş. Eşini aldatmak istediğini söylüyorsun ve severek evlenmediğinden bahsediyorsun. Eğer ki böyle bir şey istiyorsan en mantıklı karar boşanmak. Eşinin parası için evlenip başkaları ile aldatmak çok yanlış lütfen empati kurmaya çalış eşin böyle birşey düşünseydi ne olacaktı. Bu yüzden ikiniz için en iyisi bu. Diğer bir konu ise boşandıktan sonra ailenin seni tehdit etmesi. Merak etme hiç bir şey yapamazlar. Elinde bir kanıt ya da şahit varsa tehdit ettiklerini gerekli yerlere bildirebilirsin. Bu boşanmana engel değil.
40 Yorumla Yorumları okumaya geldim psikolojim bozuldu bizim türk erkekleri iflah olmaz adam da olmaz yazık valla..
Cevaba gelince aldatma demicem çünkü evlilikte eşler sadık olma borcuna sahiptir aksini düşünemeyiz bile boşan istemiyorsan yoluna bak boşanmam dersen de insan gibi evliliğini sürdür.11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hikayendendeki anlatım dilin zekan gibiyse sakın deneme. Kesinlikle yakalanırsın.
eşinin tepkisini adamı tanımadığım için bilemiyorum ama illa ki bir sorun çıkar.
çocuk yapmak içinde acele etmeyin. Evet finansal rahatlık önemli ama yeterli değil evliliği ayakta tutmak için. İyi düşün ve kendin için en iyi kararı ver.13 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler, zaten ertesi gun hapi kullaniyorum ondan gizli ha bide "Hikayendendeki anlatım dilin zekan gibiyse sakın deneme. Kesinlikle yakalanırsın." Derken ne demek istedin? Anlamadim
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederim :)
+1 yılKuzumm bir şekilde boşanmalısın. Böyle bir evlilik evlilik değil çünkü işkence. Aldatmak her zaman sana daha agır sonuclar ödeyebilir. Ailenle ilgili durumu bir psikologa danış. Çünkü doğru cümleleri kurmana yardımcı olacak aileni de bu konuda en iyi hizaya getirebilecek kişi bir uzmandır. Burda cok yargılayan da olabilir seni. Onların seni düşürmesine izin verme.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun islerin hep rast gitsin insallahh..
- +1 yıl
Aminn kuzum inş senin de gönlüne göre bir hayatın olur. Bira mücadele edip sabır göster herşey düzlüğe çıkar inşallah.
Bence sakın öyle bir yanlışa düşme müslüman mısın bilmiyorum ama bu dinde en büyük günahlardan biri Allaha hesabını veremezsin ve de eşin yakalarsa sana boşanma davası açıp tazminatla süründürebilir hele bazı erkekler var daha kötü şeyler yapıyorlar bu sebepten dolayı
13 Yorumla
Soran+1 yılEger ogrenirse onu oldururum battı balık yan gider
Para için biriyle hayatını birleştirmek? Bir nebze anlayabilirim kimse kötü bir hayat yaşamak istemez. Sizin tercihinizdir ama üzerine bir de mutsuzum aldatıcam diyorsunuz ve ayrılmayı da düşünmüyorsunuz. Kusura bakmayın ama para akmaya devam etsin ben de günümü gün edeyim diyorsunuz. Eğer mutsuzsanız biraz gururlu olun ve ayrılın sonra kimle olmak istiyorsanız olun. Odun olabilir, sizi mutsuz da edebilir ama aldatılmayı hakettiğini sanmıyorum. Bunu kimse hak etmez.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar yazmaya üşendim tıpa tıp aynısını düşünüyorum... aklını başına al hata yapma.
Soran+1 yılGuncellemeyi okuyunuz lutfen
Soran+1 yılBu hayati gordukten sonra derdim para falan degil sadece mutluluk
- +1 yıl
Okudum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak canım benim bir inat uğruna bir anlık öfke ile evlenmişsin aranızdaki yaş farkı baya fazla ilerde çok kavga edersiniz çünkü kafalarınız uyuşmaz 10 yıl geçse bile ayrılacaksın sen bu adamla aldatma aldatmak çok iğrenç bir şey hep aldatmak hem aldatılmak çok kötü bir duygu yakalanırsın dünya küçük yakalandığın zaman adın çıkar o zaman seni yaşatmazlar ailene gelincede mutlu değilsin yaşın daha küçücük hayatını karartmaya değmez her konuda seni mutlu edecek biri illa çıkar seni her halinle kabul edecek biri ailenden korkuyorsan sığınma evine sığın bir şey yapamazlar sana çok kötü bir şey ama kendi hayatını çürütmekten iyidir senin hayatın sen yaşıyorsun onlar değil 10 yaş bile fazla bırak 17 yaşı yarın çocuk yapmak ister çocuğa yazık olur
27 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim asiri guzel yazmissin Allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yıl@Psikolloji teşekkür ederim 🤗🙏🏻🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım benim ne demek Allah cümlemizden razı olsun inşallah Allah’ım her zaman karşına güzel insanları çıkarsın gönlündeki her şeyi Hayırlısı ise nasip etsin inşallah canım benim 🤗🙏🏻🥰😇☺️
Soran+1 yılAmiinn agzindan bal damliyo be.. innnsallah bana ettigin dualarin 100 kat guzeli sana Allah katinda kabul olur 🤗😇
Cevap sahibi+1 yılYaaa çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin 🙏🏻 inşallah ne demek mutlu edebildiysem bir yol gösterebilmişsem ne mutlu bana 🤗🤗🤗
Soran+1 yıl🤗☺😊😌😇❤ sana dua edicem :)
Cevap sahibi+1 yılYaaa Allah razı Olsun canım benim Allah ne Murad’ın varsa versin inşallah güncellemeni okudum Allah korusun Neden öleceksin senin kötülüğünü isteyenler ölsün sakın kendine beddua etme
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşında evlenirsen olacağı bu işte. Daha kişiliğin karakterin yerine oturmamış. Niye evlendin o yaşta? Üstelik para için 🤦🏻♀️ İnanır mısın senin aldatıyor ya da aldatacak olmanı garipsemedim resmen. Para için evlenen biri aldatır ne bekliyoruz ki? Yazık. Boşan lütfen, sonra ne istiyorsan onu yaparsın.
25 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Umarım belki de hayatına mâl olacak bir hata yapmazsın. Ailem geri kafalı diyorsun da hadi aldattın diyelim ve bu bir şekilde duyuldu, o geri kafalı dediğin ailen buna ne tepki verir? Bunu hiç düşündün mü? En güzeli ailenle konuşup boşanman, madem mutlu da değilsin bu yaşta hayatını böyle yaşama. Bir iş bulup kendi paranı kazan ya da okul durumunu bilmiyorum ama okula devam et. Bu yaşta ne evliliği gözünü seveyim 🤦🏻♀️ Senin üniversitede olman gerekirdi, hayatı dolu dolu yaşamak istiyorsan bunları yapman lazım, henüz bu yaşta evlilik değil.
Soran+1 yılCok dogrusun ya keske o gun gaza gelmeseydim akillica dusunseydim keşke
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey için geç değil kuzum, boşan önce, sonra okula da devam edersin istersen çalışırsın da hayatın bir düzene girer yeter ki sen iste. Umarım hata yapmadan kurtulursun ve güzel şeyler yaşarsın 🌸
Soran+1 yılInsallah Allah razi olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmışsın zaten haberin yok. Kendini aldatmış, kandırmışsın. Sana uygun olmayan biriyle sırf parası var diye evlenmiş, kalbine ihanet etmişsin. Üstelik bu kişi senden de baya büyük. Kendine saygının devam etmesini istersen nikahın devam ederken aldatmazsın. Toplumun çivisini yanlış tercihleriniz yüzünden çıkardınız. Kimseye güvenemez olduk.
27 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama evlenmeden cok benim bir anlastigim vardi benden ayrildi cok gecmeden nisanlandigini duydum.. canim o kadar cok yandi ki hic ama hic saglikli dusunemedim
Cevap sahibi+1 yılBazen biri sever öteki sevmez. Bazen her ikisi de ölesiye sever ama evlenmek nasip olmaz. Hayat, her sürprize gebedir. Ruhunu ısındıran kişiyi beklicektin. Yaşının genç olması da buna müsait imiş. Bu raddeden sonra bir başkasına meyletmek bana göre kabul edilebilir bir eylem değil. 5-10 dakikalık zevkler onun yüzüne bakamama durumunu ortaya çıkarır. Karar senindir.
Soran+1 yılHaklisin be. En iysi ben olmeliyim
Cevap sahibi+1 yılKadıköyRıhtım ( bu nicki bul ve mesaj at ) O ne yapman gerektiğini söyler
Soran+1 yılNiye ki o kim?
Cevap sahibi+1 yılPsikolog.
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederim
+1 yılne kadar yasak aşkı sevsende eşini bırakma nikah var ve zina çok kötü bir şey ahiret var biliyorsun ki yasak aşkını bırak piskologa git eşini sevmen icin ve eşinle iyi geçin
16 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu^^
Soran+1 yılOff burda senin gibi bir cok guzel yorum yapan hemcinsim vardi hepinizi eig secmek isterdim ama eig sadece 1 tane secebiliyoruz biliyosun :(
- +1 yıl
Olsun:) düşünmen yeter;)
Soran+1 yıl:))))))))))
- +1 yıl
❤️
Ne demek tehtit etti ya ne bir çim aile böyle sevmediğin ilişkiyi bitir aldatma girişiminde bulunup hayatını mahvetme yapma bunu kendine saygın gururun olsun lütfen can güvenliğin tehlikedeyse bı telefonla korunma isteyebilirsin polis var sosyal hizmetler var bunun için
10 Yorumla
+1 yılCanım benim Allah yardımcın olsun empati kur hiçkimse aldatılmayı haketmiyor otur karşına olgun bir şekilde güzelce konuş böyle böyle de sevgini belli et ama bir kere yapıp çekilme evliliğini kurtarmak için uğraş ona alttan alttan sevmeyi öğret belli ki sevmeyi bilmiyor ya da gösteremiyor aldatma taraflarına sakın gitme 2 dünyanı da yakma Allah için
22 Yorumla
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederim iyi niyetiniz ve yorumunuz icin..
- +1 yıl
Ne demek canım benim iyi olacak inşallah pes etme
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Para = Mutluluk değildir.
Fantaziler özel zevkler çılgınlıklar olmadan cinsel hayat fazlasıyla monotonlaşır. Bu konuda haklısın.
zevkler örtülmüyorsa problem büyük demektir.23 Yorumla
Soran+1 yılOof of cok haklisin
Soran+1 yılUmarim..
- Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi genç bir kızla evli olan adamın en az iki günde bir cinsellik yaşamadı lazım biz arayıp ya bulamıyoruz bulanlar kıymet bilmiyor.
Hakkında hayırlısı🍀11 Yorumla
Soran+1 yılAminn
+1 yılEtrafın koca karı kaynıyor. Hepsinden sıyrılırsan anca kurtulursun yoksa kendi boktan hayatları gibi seninkini de yiyip bitirirler. Eşinden boşan ve uzaklaş herkesten.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin tesekkur ederim..
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılAldatacaksan dikkatli olacan bide tek gecelik ilişki seç
91 Yorumla
+1 yılArap saçı resmen tavsiyem ayrıl sonra istediğini yap diğer türlü sen kendini küçük düşürecek hallere sokacaksın
22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Nefsin varlığından vede şeytanın varlığından haberdar olduğunu düşünüyorum bu hatırlatma sana yardımcı olabilir doğru olmadığını bildiğin halde yine soruyu sorabildin acaba doğrumu diye
bir silkelen12 Yorumla
Soran+1 yılBunlari anlatacak, danisacak hic kimsem yok bende buraya yazdim belki tavsiye veren olur diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaparsan yap Eşin değişmez. Öyle duygusuz bir eşim var benimde. Sana şöyle yap böyle yap diyenler olmuştur mutlaka ama hepsi boş. Eşinin içinde olacak sen birşeyler yapsan da adam yine değişmeyecek. Ben eşim için neler yaptım ama zerre kadar değişme olmadı
10 Yorumlapara için evlenmişşin ondada keramet yok az harcayacagın biriyle ol mutlu ol bak bir boka yaramıyormuş
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten mutlu olabilecegim biri vardi ama, o nisanliyodu bu beni istemeye gelicegi zamanlar. Bende gaza geldim hayatimin hatasini yaptim oof of
Soran+1 yılBosanmayi cok kez dusundum ama davanin farkli, uzak bir sehirde olmasi gerekiyo. Ailem beni tehdit etti eger bosanirsam oldurecekler beni
Vicdani tarafı sizi ilgilendirir ona yorum yapmıyorum zira aldatan kadın da var, ondan daha fazlası da erkek var. Vicdan olsa yapmazlar. Öğrenilirse beş kuruş dahi almadan tekme yersiniz. Hiçbir hakim size nafaka bağlamaz.
20 YorumlaMantık evliliğinin kötü yanlarından biri. Hayatta mantıkla değil duygularla mutlu olabiliyorsun. Mantık sadece bir yere kadar.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle..
+1 yılya kafayımı yediniz ülkede kadın cinayetleri hat safhada onu geçtim eşini aldatmak nedir ne olursa olsun öyle bir kansızlık yapmayın cinsiyet farketmez karşı taraf için çok onur kırıcı bir durum aldatırsanız ve eşiniz öğrenirse artık haftaya cinayet haberinizi izleriz tv den iyi günler
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak asla doğru birşey değil iki cinsiyet için de. Kafanız bitirmekteyse adamın parasını sana iş bulana dek yetecek şekilde biriktir. Sonra da boşan.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim tavsiyem kendine iş bulmadan yana. Belki vardır bilmiyorum güncellemeye geldim, anlattıklarını unutmuş olabilirim. Birikmiş paranla rusya'ya gitmek pek mantıklı değil. Şu pandemi dönemi herşeyin önüne bir taş çünkü. Başka bir şehire git. Gerekirse aklındaki kişiyede paran birikince teklif et. Birlikte Kacın. Yorumlardaki aptallar için ana baba parası yiyen ve basi derde girmemis kisiler diyebilriiz.
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederimm, dedigin mantikli aslinda :)
Çitf terapistlerine gidin konuşmayı çalış empati kur
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim ama kendisi odun oldugu icin kabul etmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanıp kendi ayakların üzerinde durmalısın bence, sonra kiminle istiyorsan onunla ol. Sitede hayal dünyasında seks uzmanı olan insan çok, o yüzden kendi aklınla ver kararını emin ol en doğrusu ayrılmak ikiniz için de..
10 Yorumla
+1 yılMadem doğru düzgün skemeyecekmiş neden evlenmiş seninle
15 Yorumla- +1 yıl
Oha ya dört dil bilip bu mallığı nasıl yaptın sen
Soran+1 yılIşte..
- +1 yıl
Ne olursa olsun boşan kızım öyle hayat mı geçer
Soran+1 yılAynen dogru diyosun
- +1 yıl
Aynen daha 19 yaşındasın koca ömür var önünde
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle ayni durumdayim. Ben aldattim hala da devam ediyor kendime bir sevgili buldukça. Ömür boyu mutsuz olacağıma kendi kendimi bir sekilde mutlu ediyorum disarda. Sonra eve geliyorum hic bisey yokmus gibi. Bekara kari bosamak kolay. Evet yanlis yapiyoruz ama yapacak bisey yok. Herkes bekarken güzel bir evlilik hayal eder. Ama sonra hep bekledigimiz gibi olmayabiliyor. En kötü burdan sanal iliskilerle kendimi avutuyorum işte.
17 Yorumla
Soran+1 yılKimse yasamadiktan sonra anlamiyo..
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin?
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
çok gençsin :( keşke aklımda bir çözm olsaydı da söyleyebilseydim ama sonu tamamen boşanmaya çıkmalı bütün çözümlerin yoksa mutluluğa eremezsin canım
Soran+1 yıl@asdasdasdasd123123 coook tesekkur ederim dusunmen bile bana cok dokundu cok duygusalim şu an :(
- +1 yıl
eminim ki bir çözüm bulursun ama şu an da üzülmemelisin tam aksine bence şu an da mutluluğu başkalarında aramaya çalışmalısın en azından çözüm bulana kadar :(
Soran+1 yıl@asdasdasdasd123123 Allah razi olsun ne kadar iyi niyetlisin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma ilişkini pişkolajini bozabilir yuvan yıkılabilir ve pişman olabilirsin sonra
16 Yorumla- +1 yıl
Niye gebecen kız
Soran+1 yılHerkes bana ovosbu muamelesi yapiyo kimse anlamaya calismiyo
- +1 yıl
Hayır canım ne alaka yapmak yapmamak aynı şeydegil sen duygularını arzularını kontrol etmekte zorlanıyon buda eşinin kabahatı sen sonuçta aldtmadı aldatmkderecesine gelip aldatırım diye korkunu belirtiyorsun bu güzel birşey aslında bunun cözümü var
Soran+1 yılAllah senden razi olsun ne kadar anlayisli birisin keske yorumlardaki ayilara biraz insanlik dersi verebilsen senden ogrenicekleri cok seyleri var o ayilan
- +1 yıl
Sen moralini bozma böyleseyler cogu evlilikte oluyor sen ilk degilsin sen içindeki sıkıntıyı buraya acman milletin care araman dogru yorum yapanların cogu zaten dengesiz anlayışsız insanlar budurum gelip gecici inan eşin zamanla düzelir sen ozamanakadar kendi başına halletmelisin
- +1 yıl
Nası yapcanla alakalı neler yapabilirsin arzularını doyurmak için söyler yadımcı olurum ama arzularını bastırma hatayada düşme beni takip et takip at ok gizlisin özelde göremiyom yazarım sana
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık olabilir ama en kötüsü cinayet o potansiyeli varsa
12 Yorumla
Soran+1 yılAga o potansiyel bende daha fazla boyle giderse ya ailemi ya onu ya kendimi
- +1 yıl
O zaman başka delice bak keyfine derim
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. büyük hata olmuş aldatırsan haklımısın tartısılır ama bu yaşta kadın oldugunu hissetmemek cok kötü
110 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle..
Soran+1 yılDuygusal
Soran+1 yılGuncellemedeki gibi..
Soran+1 yılEvlendikten sonra olmadi
Soran+1 yılCok haklisin :(
+1 yılAldat hiç bişi olmaz dikkatli olursan kaç yaşındasin😊
114 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindayim ya ben 4 dil biliyorum bu okuzu tanimadan once baya da kulturluydum. Bu okuz beni de kendine benzetmeye calisiyo
- +1 yıl
Üzüldüm benzetme kendini karafakileri yaşa yoksa hayatın maf oluck
Soran+1 yılCok haklisin :(
- +1 yıl
Yatak ta hiç mi tatmin etmiyor
- +1 yıl
sekste sırnisz biri ile adat 😊
- +1 yıl
Üzüme kiyamam sana
Soran+1 yıl😔🙃
- +1 yıl
Hayatinin baharında mutlu olamıyorsun ya bide evlisin
Soran+1 yılEvet maalesef oyle..
- +1 yıl
Sana yaşatmak istwrdim😊
- +1 yıl
En sn ne zmn yaptınız
- +1 yıl
Geberme yasa😊
Soran+1 yılUmarim bunu basarabilirim
- +1 yıl
Brn yaninda olursam başarırsın 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapma sıkıntı yaşarsın, ona fantezi göster, bir erkek ancak bir yere kadar dayanabilir, bir yerden sonra pes eder, eğer onu mutlu edersen oda eder emin ol😉
18 Yorumla
Soran+1 yılKosskoca 1.5 yil hic denemedim mi saniyosun? Haftalarca aylarca..
Cevap sahibi+1 yılSakın aldatmaya kalkma başın belaya girer, dediğim gibi çekici şeyler biz erkekleri harekete geçirir 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha farklı şeyler dene, anlarsınya değişik ortamlar, değişik kıyafetler bir zevk noktası vardır bir insanın😀
Soran+1 yılCidden belaya mi girer ne gibi?
Cevap sahibi+1 yılTv lerden bir sürü kötü haber duymuşsundur, burda fazla birşey demek istemiyorum ama insanlar öldürüyor bile, kötü birşey sakın yapma bence kardeşim, karar senin tabi, umarım herşey düzelir😞🙏
Soran+1 yılCok cokk tesekkur ederim, iyi ki varsin :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek, desiğim gibi onun da bir haz noktası vardır, farklı çılgın zevkler dene, onun keyif alabileceği şeyler, muhakkak birşeyler olur, umarım olur😉🙏
Cevap sahibi+1 yılTavsiyem olur isterseniz
+1 yılPara için evlendiysen sonuçlarına katlanıcaksın.. Hayır adam fantazi ye kapalıysa neden evlenirki? bence bir yerlerde yanlış var.. ya da tmmyle sorun gbi sende sahtesin.. Bahane aramana gerek yok.. Direkt söyle boşanmak istdğni, belki düzeltir..
10 Yorumlabana yazarsan yönlendireceğim bir arkadaş var istediğin ilgiyi verebilecek biri o da böyle bir şey arıyordu.. pişman olmazsın derim
20 Yorumla
+1 yılSimdi burda gunah edepsiz nasil aldatirsin gibi yorumlarda olacaktir. Icinden nasil geliyorsa oyle yap. Adam hem seni yatakta mutluda edemiyormus. Aldatacagin kisiyi arzuluyorsan aldat ama arzulamadigin istemedigin biriyle olma.
22 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan ve gercekten cozum bulan bir hemcinsim cook tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica. ederim gonlunden nasil geliyorsa oyle.
+1 yılEğer sen onu aldatırsan aşkı memnu olur. Aşkı memnu olursa sen de Bihter gibi en son kendini öldürürsün. Mutsuzsan ayrıl para seni nereye kadar mutlu edecek. Aman oyalanayım diyip çocuk yapma o çocuklar sonra siz boşanınca sizin kahrınızı çekiyor. Git adam gibi evliliğini sürdür veya kocanla konuş. Bunlar olmuyorsa git boşan. Hepiniz paranın kölesi olmuşsunuz dünya malının dünyada kaldığını bilmeyecek kadar zavallısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşşegé nekadr semer taksan eşşektir benim kocada parada yok bn napım isşiz aşk yatak ilgi hic bisey yok sennkinde para var al git gez harca ortam yap kafa dağıt olmadi çocuk yap onla meşgul ol şükret bn kafayı yiyorim boşamıyoda
33 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olmak isterim bağlama çekeriz kocana
Cevap sahibi+1 yıl@sunriseisenough nasl yani
- +1 yıl
Ulaş bna
Eşine Onun haberi olmadan Viagra yuttur Sabaha kadar seni mutlu eder Başka erkeklerde arama bir kez o hataya düsersen bir daha Pisman olursun fakat alacagın tat ve arzularını tatmin etmenin tarifi anlatılamaz o senin kararın bir tarafta istedigin iliski diger tarafta aldatmak var degecekse yap
10 Yorumla
+1 yılCanım benim parası için evlendiysen bunları goze almalıydın senin zevklerine ayak uyduramaz o. sen zevk olarak parayı seçmişsin. bacım adam akıllı dur aldatma onla bunla. Çok acı bir şey ben yaşadım. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. En kötü derdin bu olsun;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılesini aldatidsan alisrsin devam edersin kocadan baskasiyla olunca bin kati farkli zevkli oluyor diyor aldatan kadinlar aldatanlar pisman tadini aln birakmiyormus bu isi iyi dusun krar ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıp yakalnırsan ölebilirsin ama bunu bil cinsel yönden boşlukta olabilirsin yapıyorsanda aşırı dikatli olmalısın.
139 Yorumla
Soran+1 yılZaten aldatmasam da yakinda mutlaka olucem ya mutsuzluktan ya da ailem tarafindan.. ailem "madem o eve gelinlikle girdin anncak ve ancak kefenle cikarsin" dedi bastira bastira
Cevap sahibi+1 yılYok artık ciddi misin ya para her şey değil bak gördün mü ee nasıl kurtulacaksın bu beladan*?
Soran+1 yılSadece para degildi aslinda beni bu evlilige iten, anlastigim biri vardi sonra ayrildik. Sonra bir duydum ki nisanlaniyomus yikildim.. gaza geldim evlendim bende apar topar
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle bir hata yaptın ya üzüldüm sevip kavuşamamak nedir bilirim ama ufak bir yerde oturuyorsan çok dikkatli ol.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :( iyiki varsin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek bak böyle bir kacamak düşünüyorsan tanımadıgın biriyle yap ve kesinlikle çevrende olmasın uzakta yap 1 saat 2 saat yap sonra hayatına bak çünkü ölüm bile olabilir sonunda.
Soran+1 yılCok cok haklisin cookkk sagol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim buradan birini bulmanı da pek tavsiye etmem hele ki numaranı kimseye verme bunlara da dikkat et.
Soran+1 yılEvet evet bu sitedekiler bir degisik (bazilari oyle, genelleme yapmam)
Cevap sahibi+1 yılSeni düşürmeye çalışanlar olur hatta bu sorduğun sorudan bile yaşın genç ya kendi yaşına yakın ve yakışıklı biriyle yap ama adımları atarken çok dikkatli olmalısın ölümle dans ediyorsun resim de kimseye atma.
Soran+1 yılYok, burdan birine yazmam zaten
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl bulmayı düşünüyorsun acaba?
Soran+1 yılBilmiyorum ama arayan bulurmus. Bide su kafami bir topliyim biraz sonra zaten etraflica dusunurum
Cevap sahibi+1 yılKafanda ne sorunlar var anlat yanıtlıyayım belki cevabını bulabiliriz derdini söylemeyen derman bulamaz.
Soran+1 yılGidip konuşsam mi diyorum acaba onunla?
Cevap sahibi+1 yılBence gidip konuşma senin hayatını maaf eden insanla gidip konuşacak mısın birde sana yakışır mı?
Soran+1 yılBilmiyorum ya ama sen neden bu kadar haklisin :d
Cevap sahibi+1 yılİnsan psikolojisinden anladığım için ve art niyetli biri değilim seni düşürmek felan gibi de bir düşüncem yok sadece sana yardım etmeye calısıyorum :)
Bu arada yorumlara baktım psikolog felan hikaye haberin olsun amacı seni düsürüp ilişki yaşamak insanların dertleşmek felan yalan bunlar herkesin derdi o organda böyle insanlardan uzak durmalısın.
Soran+1 yılAllah senden razi olsun gercekten islerin hep rast gitsin insallah
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim de gitmiyor ya cidden bak hayattan bunaldım ya benimde sıkıntım büyük malesef.
Soran+1 yılAnlat seninde careni bulmaya calisalim beraber
Cevap sahibi+1 yılBenim derdimi dinleyeceksen kadeh alman lazım yanına çok karışık uzun bir dert ama bu aşk hikayesi gerçekten de azdır
Ya gizleneyim yazayım ya da özele gel hangisi olsun?
Soran+1 yılGizlen istersen simdi ozelden yazmasinlar sana gayler xijxkd
Cevap sahibi+1 yılBaşlıyorum biraz uzun yazacağım ama kusura bakma.
Soran+1 yılEstagfirullah ne kusuru
Cevap sahibi+1 yılBuradan bir kız ile tanıştım 15 kasımda soruma geldi gizli üye olarak sonra özele geçtik felan tamamen derdini dinledim gene şu anki gibi art niyetim yoktu ama 1-2 gün geçti samimi olduk birbirimize karşı duygularımız oluştu kızın ısmini Nehir olarak söyliyim bu yalan tabi ki sonra bana bir kız yürüdü burdan dedi çok hoş gözlerin var felan bende nehire attım tabi ki dedim bu bize yürüyor felan Nehir de evli bir kadın benden 1 yaş büyük her neyse dedi sana nasıl atar felan şisko felan kızın attıgı resimler birinde mini etek birinde göbeği açıktı sonrasında 1-2 daha geçti canımlar arttı hoşlandık ama olmaz diyorduk o yurt dısında yaşıyor hemde neyse ben ertesi gün kendimi topladı gündede bu süre zarfında 10 saatten aşagı konuşmuyorduk gece saat 3 gibi ben dedim nehire sana artık aşkım demek istiyorum felan o da bende bunu bekliyordum aşkım dedi
Devam edeceğim buradan sonra.
Cevap sahibi+1 yılSonra konuştuk felan ama her saniye daha çok sevdik aşık olduk birbirimize sonra ses attı bana ben tabi dinlerken daha çok aşık oldum bende attım o dedi aşkım ben açarken bile sesini senin bekledim kalbim küt küt biz görüntülüye geçemicez felan bu heyecanla dedi sonra görüntülüye geçtik ama gözlerinde kayboluyordum ve aşkı hissediyordum 1 aralıkta eşine yakalandık sana haber vereceğim dedi aksam eşi gidince direk aradı dedi kerimim böyle böyle daha iyi aşkım dedim sonuçta elbet öğrenecekti boşanmak için sebep felan aksam esi geldi bu aradı beni bırak peşimi dedi eşi dedirtti neyse bekliyorum ben tabi diğer gün aksama doğru yazdı kerimim seni bırakmam felan diye sonra 20 gün daha konuştuk gene ama her saniye her mesaj aşk dolu sevgi dolu.
Cevap sahibi+1 yılSonrasında 24 ünde yakalandık tekrar bu sefer eşi telefonunu kırdı benide tehdit etti ben dedim gel lan kız senden kurtulur en kötü felan 20 gün geçti ama beynimi yedim resmen her saniye onu bekliyordum felan arkadası yazdı bana nasılsın felan konuştuk hastanede denk gelmişler nehir le demiş işte ona söyle o gözleri gülüşü hep gözümün önünde hiç aklımdan çıkmıyor diye hatta düşün sapsarı her yeri föndotenmiş bunu söylerken gözleri parlamış neyse arkadası onlara gitti işte 10 gün sonra felan 15 dk yüzünü gördüm sanki dünyanın en zengin insanıyım o kadar mutluydum sonra 15 gün sonra tekrar gitti arkadası ona kaldı bu sefer konustuk işte ne oldu felan sonra dedi kerimim yakında geleceğim telefon alacak felan 1 hafta sonra geldi 10 gün daha konuştuk martda bir şeyler oldu gene daha yazmadı nisanın 8 inde bir şeyler yaptım sonra yazdı konuşacaz dedi ama yanlış bir şeyler de dedi bana ( istemeyerek tamamen ama mecbur ) buraları özel o yüzden söylemedim
Cevap sahibi+1 yılSonra işte ben o yanlışından sonra 1 kaşarla sevgili oldum buradan biri o geldi bu seferde neyse görüntülü yaptım nehirle ama sevgilim de gördü bana dedi kerimim bu neden geliyor son kez bıraksın bari felan neyse tam kapatmadan dedim ben seni seviyorum felan diye ki ona AŞIĞIM hala daha da aşığım sonra mayısta 7-8 kere görüntülü yaptık gizlice ilişkimde vardı haziranda işte Nehiri doldurmuşlar birde ben buna ilk zamanlar aldat demiştim o gururuma yediremem demişti arkadasken bana dedi hataydık aşkım biz annemde arkadasımda hatta senin kardeşinde dedi biliyorsun diye ben seni seviyorum ama hayata bırakalım her şeyi dedi ben sana yazacam dedi karışmıyorum sana dedi ki benim geçmişim hep karı kız dır yakışıklıyım biraz :D neyse tamam dedim ben sana bir ömür aşık kalacağım kimse ile de evlenmem ancak cinsellik yaşarım birini sevsem bile seni onda yaşamak içindir aşkım dedim bitti.
Bu kız bana ayrıca cocugunun üstüne de yemin etti sadece sana aşık oldum ve senin iyi niyetin temiz oluşun bana karşı beni sana çekti yakışıklı olusun kalbinin temizliği aşık etti sonrasını biliyorsun zaten ki kör kütük aşıktık hala daha da aşığız
Bekliyorum yanıtınızı.
Soran+1 yılOoff bee yikildim bunlari okuyunca. Bak oluydum simdi ustume toprak attilar gibi hissettim off
Cevap sahibi+1 yılSevip aşık olup kavuşamamak nedir örneği budur be ben ne yapayım sen anlat bakalım.
Soran+1 yılBu nasil ask bu nasil hayat bu nasil dunya olmek istiyorum Şu an
Cevap sahibi+1 yılEşinden dayak yiyorsun ama ona söyle derken gözlerin parlıyor psikolojik şiddetler hayat bizi uzaklaştırdı ama bilemeyiz
Hayır sen ölmek isteme senin yaşaman lazım daha gençsin hayatımız yeni başlıyor şimdi bir su iç kendine gel.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ama seni nasik teselli edeyim sana ne diyeyim bilemedim affet :/
Cevap sahibi+1 yılYok rica ederim ne demek ben rahatladım içimi döktüm sana sen iyi birisin burdakiler seni kaşar gözüyle görebilir ama bence değilsin.
Soran+1 yılCok sagol, ben kendimi hic degerlendirmek istemiyorum yanlis bir karar verdim ve yanlis bir yola girdim aslinda. Kim ne dese hakli artik yapacak bisey yok cok tesekkur ederim tekrardan :l
Cevap sahibi+1 yıl@97Kerim97 Adım bir şeye ihtiyacın olursa dert dinleme kafa dağıtma yazabilirsin veya takip atabilirsin seve seve dinlerim burdaki insanları pek takma iyi geceler dilerim.
Soran+1 yılSana da iyi geceler yuce gonullu adam :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılBoşan gitsin. Diretiyorsa da aldat. Direten hak eder. Kocalık görevini yerine getirmiyor ve dinlemiyor seni sonuçta. Çükü kalkmayan yaşlı bir tekeden kimseye hayır gelmez. Çocuk yoksa rahat olursun zaten..
10 Yorumla
+1 yılSen onu bunu boşver gel seni bir doktora hocaya birşeye götürelim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılSon güncelleme güzelmiş 😂 aldatmak yerine boşanıp kendi hayatına bakman daha mantıklı bence. Gerekirse tek başına yeni bir yaşam kur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden seninle ilgilenmiyor? Ve yaşlarınız kaç?
14 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 o da 36
Cevap sahibi+1 yılAslında kıymetini bilmeli. O olgunken sen çıtırsın. O yaşlandığında da sen olgun olacaksın. Düşün yani yasitiyla evlenen arkadaşları 55 yaşına geldiklerinde yatak odası çoktan uyku odası olmuşken. Kocanın kucağında 38'lik kadın olacak.
Cevap sahibi+1 yılKafan çok karışık
Soran+1 yılEvet oyle, tesekkur ederim yorum icin :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk yap boşan bak Şeyma subaşıya 125 bin tele alıyor İtalyan sevgilisile geziyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum beni gulumsetti 🙃
Soran+1 yılCok tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim valla öyle yap derim bide aileni takma kefen diyorlarsa gram düşünmüyorlardır seni kız bir uçağa atlayıp başka ülkeye gitsen nolur acaba dkdbdl kurtulursun
Soran+1 yılAy evet ya, ne guzel olur baska ulke, baska bir sehir, baska bir hayat..
+1 yılkanka gel bana yaz ben anonim sen anonim ne yıkılcak yuva yıkılcak yuvamı kalmış herif zengin ama seni mutlu dahi edemiyor
12 Yorumla- +1 yıl
yszmadın be reis oysa ne mutlu olurduk 👍
- +1 yıl
adam bu kadar torumdan sonra intihar etmiştir 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin aradığın şey gerçek bir tutku kadınlığıni yaşamak istiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu genc yasimda ruh gibi oldum resmen ya
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin dertlesiriz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn doğrusu eşinle durumu konuşup farklı erkeklerle birlikte olman gerektiğini ifade etmen. Bu tarz evlilikler yaşayıp kadının birkaç sevgilisi olduğu çok evlilik var. En sağlıklı yöntem olacaktır herkes için.
10 Yorumla
+1 yılsana yapılmasını istemediğin bir şeyi kimseye yapma... bir yolunu bulup ayrıl... eğer gerçekten istersen bir yolunu bulursun..
30 YorumlaAldatmak kötü bir sey evet fakat onu da geçtim ailem geri kafalı diyorsun bir açık versen aldattıgını anlasalar boşanmaktan daha kötü olmayacak mı rezil olacaksın herkese.. yakalanmam deme yerin kulağı var
30 Yorumla
+1 yılHalen ordaysan ve gecede 6-7 defaya razıysan banayaz
10 YorumlaEşini aldatmak isteyenlere özel kampanya var lütfen detaylı bilgi için...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKültürlü, yaşına göre olgun, oturmasını kalkmasını bilen, herşeyi seks olarak görmeyen seninle oturup vakit geçiren, seni boşaltmadan ordan ayrılmayan birini istemez miydin?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap vermedin? Soruyu beğendim düşünürsen dönüş yaparsın.
+1 yılGit Verde kurtul istedogone yap istwdigin fantaziyi bak rahatına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılen azindan ben seni anlarim. yanlis bir sey yapmadan da bir çözüm bulabiliriz
11 Yorumla- +1 yıl
ya oyle dusunme ne olmesi. t k p etsene
Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Yanlis sakin. aldatma sakin yapma ne okursa olsun kimsenin hakkina girme
10 YorumlaAldat gitsin ya, hayata bir kere geliyoruz, çürüyüp gidene kadar tadalım biraz. Hiiiç vicdan yapma
10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat