Evet her şekilde anlaşabilir herkesin zevkleri ve renkleri Tabii ki farklıdır zaten ilişkinde en büyük amaçlarından bir tanesi ise bu ortak zevki her şekilde yakalayabilmek Yani bunu zaten başarabilen çiftler gerçekten gerek evliliği gerekse birlikteliği her şekilde ömür boyu sürdürüyorlar
Ben kafa yapımızın, kişisel zevklerimizin birbiri ile kenetlenecek şekilde benzer olmasını ve her günümüzü festival gibi geçirmeyi tercih ederim fakat her insanın kendine has ve eşsiz zevkleri, karakter yapıları olduğundan bu dediğim pek mümkün olmuyor maalesef. Bu duruma farklı bir bakış açısı ile bakacak olursak, çiftler kendi farklı kişisel zevklerini birbirleriyle harmanlayıp ortaya çok daha renkli bir ilişki tablosu çizebilirler diye düşünüyorum.🌈
Şöyle açıklayayım: Bu kişilerden yalnızca biri bile, başka zevklere meraklı bir kişiliğe sahip olsa yeter. Bir şekilde ortak bir noktada buluşup sonrasında sürdürürler. Ama hiç birinde bu özellik yoksa sonu ayrılık olur. Çünkü bu doğal bir durumdur. Yanında mutlu hissetmediğin, eğlenemediğin birisi yanında çok uzun süre kalamazsın.
Tamamen bir kopukluk anlaşmazlığa götürebilir, farklı dünyaların insanıyız imajı yaratabilir ama ortak noktalar olduğu müddetçe, yeni ufuklara yelken açmak güzeldir her zaman.
Eğer onun eğlendiği şey benim nefret ettiğim ya da korkum olan bir şeyse ve o zorluyosa yürümez ama aksi takdirde onun yerine başka şeylere vakit ayırırsak eskisinden daha güçlü bir bağımız olur.
Anlaşamazlar bence ya düşünsene bir espri yapıyorsun zoraki gülüyor , gel şuraya gidelim diyorsun amaaan napıcaz orda diyor.. çok sıkıcı. Ben sevdiğim adamın ayni zamanda en yakın arkadaşım olmasını isterdim...
Tabi ki anlaşamaz bir iliksi yaşamak için ortak yön lazim eğlence anlayışı da en önemlilerinden biri bana göre ha bir taraf baskın olur ve söylediğini diretirse zoraki de olsa ilişki yürür buda ne derece sağlıklı olur bilemiyorum
Eğlence farklılıkları olmasına rağmen belki iki tarafta bunları deneyimlemek ister hoşlarına bile gidebilir ancak aynı mizah seviyesinde aynı frekansta olmaları şart yoksa o ilişki baştan bitmiştir.
Ben yüzmek ten hoşlanıyorum eşim at binmekten hafta sonu ben yüzmeye gidiyorum o at binmeye insanlar farklı şeylerden zevk alabilirler farklı hobileri olabilir. Önemli olan birbirlerini sevmeleri ve birbirlerine değer vermeleri, karekterlerinin uyuşması
Ben zannetmiyorum ama düşük olasik da olsa erkek kıza ayak uydurup mutlu olabilirler anlaşabilirler ama düşük ihtimalle. Zaten aşık olduğun kişi senin özelliklerini taşır diye düşünüyorum