Bir taraf sevmek sevilmek isterken diger taraf aynı zamanda temas da olmalı diyorsa birlikte mutlu bir beraberlik yürütebilirler mi? Yoksa bu sebepler bir ilişki yürütmeye engel mi?

Bir taraf sevmek sevilmek isterken diger taraf aynı zamanda temas da olmalı diyorsa birlikte mutlu bir beraberlik yürütebilirler mi? Yoksa bu sebepler bir ilişki yürütmeye engel mi?

Bir ilişkinin temeli sadece sevgiden değil, aynı yönde yürüyen iki kalpten oluşur. Beklentiler farklıysa, biri geleceğe bakarken diğeri anı yaşar, biri sessizlik isterken diğeri duymak ister. İşte o farklar yavaşça mesafe yaratır. Sevgi bazen köprü olur ama her zaman yeterli olmaz. Aynı yolda yürümek için iki tarafın da adımlarını birbirine göre ayarlaması gerekir. Çünkü denge yoksa, aşk bile bir yere kadar taşır.
Temas isteyen taraf net değilse sık sevgili değiştiren biriyse ona güvenme derim. Beklentiler çatışırsa üzülebilir insan. Çünkü sen A dersin onun aklı B 'dedir. İlişkide umduğunu bulamaz iki taraf da. Fazla özgürlük nidaları atan erkek 🚹 ve ciddiyet isteyen olgun kadın ortak paydada buluşamaz. 🤔
O zaman böyle düşünen varsa faydalansın yorumdan sdfghjklş❤🥂
Yani bazı durumlarda evet olabilir birbirlerine karşı anlayışlı olurlarsa konuşurlarsa tam olarak ne istediklerini bilirlerse yürütebilirler ama tersi bir durum olursa yürütmek pek mümkün olmaz 🥰🌹❤️
Bu beklentileri başta konuşmak gerekiyor bence, daha sonra konuşunca sorun çıkabilir. İki taraf bu beklentilere ne kadar bağlıysa ilişkiyi yürütme aşamasında da o kadar zorlanırlar bence
Bence beklentiler ilişki için çok temel bir konu. Ama farklılıklar, doğru şekilde iletişimle çözülürse ilişkiyi daha güçlü bile yapabilir. Sevmek, sevilmek zaten her ilişkinin en tatlı yanı, temas isteyen taraf da bu sevgiyi fiziksel yakınlıkla ifade ediyordur. 🫂
Önemli olan, bu konuyu samimiyetle konuşmak. İki tarafta da empati varsa, orta yol bulunur. Peki ya sen, bu tarz farklılıkları nasıl çözmeyi tercih edersin? 😊
Cevap
33Cevap
Zor olur ama gerçek sevgiyse zorluğu atlatır
Sadece sevgili olmak ya da birlikte birşeyler yaşamak adına beraber olurlar ilişkinin ilerisi olmaz has a
ay anaam yine klasik aşk çiçek böcek temassız chaste aşk yaşayalımcı hayalperest kızla derdi seks yapmak olan gariban uşak ilişkisi.
yürümez yavrum yürümez zaten yürümesin de, bu ilişki değil ÇELİŞKİ.
Yürüyemez cano biri sevgi için birliktelik ister ihtiyacı budur diğeri maddiyat arkamı güvenli hissedeyim bu olursa çıkarlar oluyor bir yerde patlak verir.. iki insanın uyumu baştan çok önemli..
aslında burada suna bakmak lazım beklenti tamamen mi farklı? Oncelik sirasi mi farklı? Biri sevgi istiyor digeri Sevgi’nin içinde temas istiyorsa başka. Temasi oncelik tutup Sevgi’yi de bahane ediyorsa çok başka. Diger türlü yurutulur
Ben yürütemem.
Sen koş bana 😅 aşağısı kesmez jddj
Offf 🤤😘
😘
Temas istemeyene saygı duyup anlayış göstermezse olmaz ilişkide anlayış çok önemli ben olsam anlayışla karşıladım
İlişki içerisinde aynı pencereden bakmak uyum getirir. Diğer türlüsü çok zorlayıcı olur. 🌸
Kendilerini kandırıp hayal dünyasında yaşarlarsa evet.
Olmaz. Mümkün değil, iki taraf için de yıpratıcı bi zaman dilimi olacaktır. Zaman kıymetli.
Beklentileri olan beklenti içinde olmaz ise olur
Yürümez ya , ortak noktada kesişmek ilişkiyi kopacak yerden tutan şey zaten
Zor ama imkansız değil aşk bu dur bir tarafın pes etmesi...
Mümkün değil
O bekledi ben bekledim
O gelmedi ben gelmedim
Olmaz yürümez bi taraf sever diğeri aldatır
Ufak tefek farklar sorun olmaz da temel beklentilerin farklı olması çok yürütmez
Beklentilerdeki ayrılıklar kolay giderilmez o yüzden yürümez
Beklenti önemli, yürüyeceğini düşünmüyorum.
Taraflarda uyum olmalı diyorum, birbirini seviyor ikiside guveniyorsa yürür
Çok zor iş 😕 hep alttan almak gerekir biri yürümesi için…
Ben çaldım 😄 hakkını helal et 🙏🏼
Beklentilerin ne olduğuna bağlı
İlk zamanlarda aşırı temas etmesi zaten niyetini belli ediyor
Yürütür normal ekleme olur sadece bunda jyjyjd
Yani diğeri de temas sever belki ya da onun temas sevmesine bir şey demez temelde aynı fikirdeler yine
Mutluluğun anlamı iki taraf içinde farklı. Taviz verilirse belki olunur ne kadar olunacaksa o da
Zor, ben ikisini de istiyorum.
Orta yerde buluşmak önemli. Yoksa çok yürümez.
Sadece temas bence yeterli
Hayır, bunaltıcı olur
Zor ama karakterlere ve olgunluğa bağlı
İkisi de olması gerekeni istemiş. Yürür.
sevgi hiç bir beklentiyi barındırmaz
Hayır, mümkün değil..
Hayır yürütemez bence
Bazen zıt kutuplar birbirini çekiyor
Karşıladıkları sürece ilişki yürür
Hayir sorunlar olur
Hayır çok zor
beklentilerinin ne olduğuna bağlı değişir
İmkânsız gibi duruyor
Sanmam iliski yorar
Temas olmazsa ihanet kacinilmazdir
Zor yürür