+1 yılŞöyle ki aynı anda iki kişiden hoşlanabilirsin. Aynı anda iki kişiyi sevebilirsin. Aynı anda iki kişiyi isteyebilirsin. Fakat kadrosu tek kişilik olan tek şey aşktır. Aynı anda iki kişiye aşık olamazsın. Birinden biri sadece hoşlantı yahut sadece sevgidir. Birini sevmeyi de çok abartmayın insan yolda gördüğü bir kediyi bile sevip bağlanıyor bazen. Aman aşık olmazsa olmasın nasılsa beni seviyor yaaa diyenler için söylüyorum. Aşk hepsinden önemli. Sevgi dediğin herkese olabiliyor.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYok yenisiyle yapamadım eskiye mi dönsem? Ay yok onun da durumu belli. Ben en iyisi Haftasonu eskiyle, hafta içi yeniyle çıkarım. Cuma günleri de kendime ayırırım sjsjsjssj
Hayır dicem ama ayrılıklardan sonra yaşanıyor böyle bir duygu ne yazık ki. Allahtan sadece düşüncede kalıyor çoğu zaman, bilmiyorum artık yapanlar nasıl yapıyor ama arada kalmak çok kötü 🥺21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu durumu yaşamıştım. 3 kişi vardı hayatımda üçüde benden hoşlanıyordu 😂 3 nü de sevdim. Şu bir gerçek aşk yoktu bence olsa bu kadar seçenek olmazdı. En son 2 sini hayatımdan çıkardım. Gerçekten çok sevdiğim yoğun duygum olan biriyle yola devam ettim.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Aynı anda birçok insanı, hatta hayvanı sevebiliyoruz bu gayet normal. Söylediğin konuda etik kurallar ve karşılıklı beklentiler önemli. Hayat kadınıyla birlikte olsak ne zaman kiminle yattığını sorgulamıyoruz ama değerde vermiyoruz sonuçta.
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yaban00, duygusal bir ikilemin var galiba! 🙃 İki kişiye aynı anda aşık olmak, gönül bahçesinin fazlasıyla çiçeklenmiş hali gibi. Ama unutma, duygusal bağlar karmaşıktır ve bazen birini seçmek zor olabilir. Şu an kalbim biri için atıyor ve o da beni çok mutlu ediyor 💖. Tek kişiye tam olarak bağlanmak, daha derin ve gerçek hislerin paylaşılmasına olanak tanır. Ama herkesin durumu farklı tabii, sen nasıl hissediyorsun bu konuda? #Aşkİkilemi #DuygusalKaos 🌸
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bunu yaşayan karaktersizdir ve sevmiyordur
10 Yorumla
+1 yılTabii ki. Hepimiz bunu yapmıyor muyuz! Sevilen aile üyeleri, arkadaşlar, dostlar... Bunların her biriyle duygusal ilişiklerimiz yok mudur ki zaten?
16 Yorumla- +1 yıl
Kafa bulma be. Yorumlara bakmamıştım
- +1 yıl
Ne de meraklısın bir şeyleri ilişkilendirmeye, kavuşturmaya. "bir şey" bari ayrı kalsın.
+1 yılAbi iyice suyunu çıkardınız ilişkinin kendinize gelin onlarca kişiyle konuşmayı bırakın
sevgi bir kişiliktir kalp bir kişiyi sever kendinize gelin artık sonra evde kalınca ağlamayın
12 Yorumla- +1 yıl
tamam
+1 yılnormali o oldu maalesef sadakat artık. sptallık gibi geliyor insanlara
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru soyledin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kovanda bile 2 kraliçe arı yaşamıyor. Nasıl olacak o iş 😄
11 Yorumla
+1 yılBirine tutku dolu birine de normal sevgi duyanı gördüm.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkisini de aynı anda seviyorum adam geldi bi diziden aklıma yohh artık 🤣🤣
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor denendi onaylandı😂
21 Yorumla Birden fazla çocuğu olsa insan hepsini ayrı ayrı aynı derece de sevmez mi? Sever.
Ee o zaman neden iki kişiyi birden sevemesin, sever. Sev tabi ya.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. duygusal olmaz da biriyle seks yaparsan diğerine aşık olabilirsin, ama en güzeli ikisiyle de seks için birlikte olmandır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşanabilir. İkisinin ortak kümesi senin istediğin özelliklerdir buda iki kişiye duygusal bağ kurmayı olağan kılar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kolay doyuma ulaşacağın için, tek kişi yeterli olur sana.
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi özelinde sordun zannettim 😅
Cevap sahibi+1 yılDoyum dediğim duygusal doyum bu arada, tamam aşırı arzulusun yerine göre de dediğim anlamı buydu...
Cevap sahibi+1 yılÇıktım bakalım, neden çıkarttın bilemesem de :)
Cevap sahibi+1 yılHahaha açık verme demeyelim ya, bi ara denk gelmiştim sana ben hatırladım. Minnak, zeki, tatlı görünümünün altında tutkulu birisi yatıyor gibi gelmişti hahaha
Cevap sahibi+1 yılHatta ufak bi sır vereyim, tam yorumunu hatırlamıyorum ama öyle bir anlatmıştın ki seni arzulamıştım o an saçma bir şekilde hahaha şimdi bunu unutalım tabii...
Cevap sahibi+1 yılUnut unutt, seni kıvrandırmak aklımın ucundan geçmiyor bilee hahaha
Cevap sahibi+1 yılBelki bir tık geçti, belki de evde tek olmamın psikolojik etkileri, ya da senin eriyecek olmanı görmek falan neysee uslu durmazsak ateş ve barut atom bombasına döner hahaha
Cevap sahibi+1 yılBenim aklımdan geçti işte anlık olarak sadece, bele bacak dolama vs vs. O an pek kendim gibi naif, düzgün birisi olamayabiliyorum da hahaha
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Sen de kıvama gelme diye susuyorum, komşular rahatsız olmasın diye tabii
Cevap sahibi+1 yılSonra tahrik olacaksın, iyice kıvama gelip, sen dayanamazsın diye dedim güzelim hahaha
Cevap sahibi+1 yılGıcık aynı zamanda ama hoşuma gitti tabi bir yandan da :)
Cevap sahibi+1 yılTabi efendim hahahha
Cevap sahibi+1 yılNeyse hadi sustum, bi işim çıktı da hahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşanmaz biri duygusal doyurur diğeri fiziksel
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes istediğini alır 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Hayır onun adı duygusal ilişki değil başka bir şey olur da neyse
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanamaz, yaşanırsa onun adına başka bir şey denir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Büyük konuşmayayım da başıma gelmesin. Yaşanmaz herhalde. Doğru değil.
10 YorumlaYaşanır bence bunu ben de merak ediyordum Sinan canan yaşanabileceğini söylüyordu
10 YorumlaToplumsal kurallar gerigi tenkit edilirsiniz.
Bu kurallara rağmen coklu ilişki mümkündür10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen boyle birseymi yasiyorsun ki? Sorunun cevabida evet
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyi merak ediyorum biliyormusun
Cevap sahibi+1 yılSeni yasayarak kesfetmek nasil bir duygu olurdu acaba
Cevap sahibi+1 yılBence cok sey var, hani surpriz yumurtalar var ya, bence sende oylesin
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. olabilir nie olmasın ki. ikisi ilede sevişir tarafını seçersin😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAklı psikoloji dengesi yerinde olmayan ve geniş bir kalbe sahip olan birileri için gayet normal bir durum bu
00 Yorumla O kadar geniş değilim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiriyle yaşayamıyorum ikinciyle ne olur 🤣 3 kişi olsalar okey oynarız ama
00 Yorumla
+1 yılAyni anda mi? İmkansiz
14 Yorumla- +1 yıl
Olmaz oyle sey, illa birini seviyodur. Birini seversen gercekten baskasini zaten gozun gormez ki
- +1 yıl
Tabiki dogru 1 😀🙃
+1 yılBence biraz güzel kardeşim olur
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim dememistim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuz olan için iki de dörtte fark etmez.
14 Yorumla- +1 yıl
Duygusal olarak fazla olursa her duyguyu aynı kişiden alamaz birisi birinden diğeri başkasından alırsa bağlanamaz tek kişiye
- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılSınırları zorlamak deneyimlemek lazım 😂👍
15 Yorumla- +1 yıl
KS de değişik bu soruyu süper soru secmisse adminler yöneticiler de ayarsız
- +1 yıl
Ne diuor peki harika bir soru sormuşsun demiyor mu doğrudur demiyor tabi ama bu soru çok mu hoş bir soru bence seçilmemesi lazım ben karşıyım
- +1 yıl
Peki 👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abla sen de ne geniş çıktın
19 Yorumla
+1 yılhem duygusal hem de grup sonlu bir iki kere bir şeyler yaşadım, yaşanabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklicinsiyet olursa olabilir ancak.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemii
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Birine aşık diğerine hayransın sanırım
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanabilir ama farktan kastın nedir
16 Yorumla- +1 yıl
Bir söz okumuştum eğer iki kişi arasında kalıyorsan muhtemelen ikinciyi seçersin çünkü 1. Kişi duygularına hitap etseydi ikinciyi seçmezdin
Bir diğer örnekte su dolu bardak olduğunu düşün 1. bardakta oyuna ulaşırsan ikinci bardak suyu içmezsin - +1 yıl
Teşekkür ederim insanların en bütiyük eksikliği doyum noktasını bilmiyor oluşu karnın çok tok ama gözün aç deyimi tam da buna örnek
- +1 yıl
😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Duygusal olmaz o, bedensel olur
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönlün bu kadar genişse tabi ki
20 Yorumla
+1 yılBunun için gravyer olmak lazım
20 Yorumla
+1 yılYaşanmaz aşk da duygu da tektir
20 Yorumla
+1 yılKalp bir tane iki kişi nasıl sığabilir
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aynı anda aynı şeyler hissedilmez
11 Yorumla
+1 yılİdeal bir durum değildir ama mümkündür.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır, bunun adı aldatmadır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Söz konusu dahi edilmemeli.
10 Yorumla
+1 yılYani farklı duygular yaşanabilir diye düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. :d evet aşk ilişkilerinde son nokta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama tehlikeli işler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil ama bu mümkün.
10 Yorumla
+1 yılİkisini aynı anda seviyorum
10 Yorumlaİsminden belli sen yaşarsın kimse bişey demez sana
214 Yorumla
+1 yılBizim erkolar icin zor birsey degil bu
21 Yorumla2 sonra 3 5 diye gider ama
12 Yorumla
+1 yılTabii ki olur
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeksbile yasarsin
12 Yorumla- +1 yıl
Ikiside kesion
Böyle biri varsa Bakırköy'e gitsin
12 Yorumla
+1 yılO nasil olcek kız
12 Yorumla- +1 yıl
Ikikisiyle sevgimi olunur
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşanılır
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılKız isen hayır
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
Zaten öyle olmuyor mu
40 Yorumla
+1 yılneden olmasın ki aşko
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama herkes kabul etmez
00 Yorumla Hayır yasanmaz
20 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler