Benzer zevkleri olanlar mı yoksa farklı zevkleri olan insanlar mı daha iyi anlaşır?
#Olmbune #Makeurchoice

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında "daha"sı yok bunun. Farklı tarzı, zevki, bakış açısı -her ne konu/konular da fark varsa artık- birbirlerinin önüne yeni bir pencere, yeni bir kapı koyarlar. Pencerede görünen manzarayı keşfeden karşı taraf sever, kapıyı açtığında gördüğü şeyleri sever eğlenir güler. Mutlu olur. Yeni şeyler kapar, değişir belki... birbirlerinin düşündüklerini okurken ya da dinlerken yüz ifadeleri sürekli değişir mimikleri heyecandan kıpırdar. İlginç gelebilir. Zevk alabilir. Empati duygusu da güçlenebilir. Ama zıt zevk ve tarzda iki insan ise birbirini çok iyi kavrar, benzer oldukları için birbirlerine bir şeyler danıştıklarında kendilerine göre daha uygun fikirler verebilirler. Eğlenirler ve yine aynı şekilde güler mutlu olur zevk alırlar. İyi anlaşmak, yakın hissetmek için uyumlu veya zıt olmak gerekmez. İnsanlar birbirinin zevkine pek bakmıyor baksa da bilmiyor neyden hoşlanır, neyden hoşlanmaz. Biraz ön yargıdan kaynaklı da olabilir. Bir insanı ilk gördüğünde itici bir yan sezdiysen bazen bir ömür sürebiliyor. Ya da çekici bir yanı, cana yakınlığı sezdiysen bir ömür sürebilir o sezgi.
Sadece bir süreliğine birbirlerinin dikkatini çekip merak ederler ama daha sonradan bu zıtlıklar gözlerine batmaya başlayacağından ilişki biter.
Ufak tefek farklılıkları ile ortak fikirleri ve ortak zevkleri olan iki insan daha iyi anlaşır. Aynı zamanda anlayışlı, sağlıklı ve uzun soluklu bir ilişki yaşarlar.
Evet, yaşayabilir. Her iki bireyde birbirinin isteklerine saygı göstermelidir. Fakat bireylerin istekleri aynı anda olmamalıdır. Bu anlaşan ve anlaşamayan her bireyde sorun çıkarır. Bana kalırsa en büyük örneği doğadan, doğal yaşamdan verebiliriz;
Doğal yaşamda her türlü canlı barınabiliyor. Yaşamanın ise çeşitli kuralları var. Herkes bu kurallara uyduğu sürece eko sistem başarılı bir şekilde devam ediyor.
Cevap
4Cevap
Arada temel şeyler için uyum olmak zorunda tabiki farklı zevkler de bir şeyler katar ama bazı hatlar uymalı
yani bilemiyorum ortak özellikleri olanların daha çok paylaşacak şeyleri olduğunu düşünüyorum konuşabilecekleri konu açısından bile
Yenilikçi olmayanlar için farklılık çekilir gibi değildir ama yenilikçi insanlar farklılıktan hoşlanır.
Kafa yapisi ayni olduktan sonra sorun yok diger turlu zor
Zıtlık için de uyum bulabilmek büyük marifet aslında.
Ben cekim gücüne inanirim..
Farkli ya da ayni farketmez aralarindaki cekime etki etmez.. cekim oldumu 100 kez tartisirlarsada yine barisirlar
Birileriyle anlaşmak, doğru iletişimi kurmak için ortak paydanın çok önemi yoktur. Bireylerarası saygı ve iletişimin akıcılığı yeterlidir.
Ben benzer zevklerimin olduğu biriyle daha iyi anlaştım bu zamana kadar, farklı zevklere sahip olduklarımla sorun çıkıyordu hep
Daha kötü anlaşırlar, diye bir kesinlik yoktur bence ama sonrası zorlu olabilir. Karşılıklı iki kişinin hoşgörü ve değer yargılarına bağlı.
Benzer zevkleri olanlar galiba.
Farklı olan merak uyandırır haliyle
Olur bu işöğrenicek çok şey var
#BirKezbanınSeyirDefteri
Farklı zevkleri olanlar daha iyi anlaşabiliyor. Sonuç olarak iki seçenek gösteriliyor en uygun ve olası durum uygulanıyor.
Sadece bir süreliğine. Sonra tartışmalar çıkar.
Daima zıt kutuplar birbirini çeker.
Olası bir durum.
yok oyle bişiy
Kafalar bir olmalı
bence anlaşır yaa
Sanmıyorum
Hayır
evet anlaşır
Hayır tabikide
heralde.
Bence hayır
Hayir