Bu tip şeylerin kilit noktası erkeklerdir o adım atmıyorsa Kadın hoşlansa da kolay kolay adım atmaz erkeğin adım atmamasının birçok sebebi vardır ya gerçekten çekingendir ya da tam emin değildir emin olmayan adam tam olarak hoşlanmıyor demektir
Eğer hiç tanımıyorsa büyük ihtimalle sevgilisi var diye yanaşmıyordur. Ama biraz tanıyorsa muhabbeti sohbeti iyiyse olabilir ama onda da genelde arkadaşlığımız biter diye yanaşmıyorlar. Bir de geçmişte bir kızla tanışmaya çalışmış fakat kız terslemiş ise bütün kızlara aynı şekilde bakabilir. Kızlar zaten açılmıyor hep erkekten bekliyorlar. Hayatımda hiç bir kızın karşısına geçip ben senden hoşlanıyorum demedim ya sosyal medya ya da aracı ile oldu hep :D ama bir gün aşık olursam o zaman fırsatı kaçırmam
Gurur. ‘herkes kendini unutmuş vaziyette.’ dedi, adam. ‘kendimizi iyi edecek şeyleri hep erteliyoruz..’ dedi kadın. oysa ikisi de seviyordu… biri sevdiğini söylemeyi unuttu ötekisi sevdiğini söylemeyi erteledi..
Zamanında karşılıklı hislerimizden emin olduğum kişiye açılmıştım. Normaldede çekinmem böyle şeylerden. Gitti eski sevgilisine döndü. Ondan sonra birine açılırken gelde iki kere, hatta ne ikisi on kez filan bir düşünürüm.
ıkı tarafında ılk anda verecegı tepkı nedense bız hep aklımıza kotu senaryolar getırırız kafamızda hep erkek boyle dusunu cantayı kafaa gecırcek barı agır canta olmasa kızda ya bu bogazıma yapısırsa dıye dd
Mesela ben sevdiğim kişinin önce adım atmasını bekliyorum. Muhtemelen o da benim cesur olup adım atmamı bekliyor. Doğal olarak da karşılıklı olarak bi beklenti içerisinde oluyoruz. İlk adımı karşımızdaki kişinin atmasını istiyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açıkçası benden hoşlanacak bir kız olacağını düşünmüyorum