1 kadın 1 erkek için yapmaması gereken şeyleri söyleyin.
Kadın için trip atmak bence iletişim yoksa sağlıklı iletişim olmaz
Erkek için heyecanını kaybedip ilgisiz ve heyecansız kalması, mutlu edecek küçük şeyler yapılmalı
1 kadın 1 erkek için yapmaması gereken şeyleri söyleyin.
Kadın için trip atmak bence iletişim yoksa sağlıklı iletişim olmaz
Erkek için heyecanını kaybedip ilgisiz ve heyecansız kalması, mutlu edecek küçük şeyler yapılmalı
Aldatmak yalan söylemek. bunlar asla yapılmamalıdır. yani aldatmak varsa o ilişki zaten bitmiş demektir. ama bunların dışında bence yalan da olmaması gerekiyor çünkü insan sevdiği kişiye güvenmiyorsa kimseye güvenemez.
Bunların bence şiddet kesinlikle olmamalı çünkü şiddetin olduğu yerde ilişkiden ya da sevgiden bahsedemeyiz bu yüzden de bunlar bence olmamalıdır. bunların dışında herkesin kendine göre nedenleri vardır yani ne olmalı gibi.
İlişkilerde aynı zamanda sürekli tartışmak da olmamalı yani tabi ki her ilişkide bazen tartışmalar olur bunlar normaldir ama bunun sürekli olması ilişkiye zarar verebilr.
Hepsine katılıyorum yorumun içim teşekkürler :)
Rica ederim :)
Sevdiğini şımarır diye belli etmemek çok sevse de az seviyormuş gibi yapmak sürekli geleceği düşünüp o içinde bulunduğu muhteşem anı hüsrana uğratmak çok konuşmak dinlememek gözlerine az bakmak kıymetini bilmemek yarısı olmamak yarınınım diyememek içinden geçen ne varsa söylememek uzar da uzar...
Cevap
20Cevap
Benim açımdan kadının yerinde trip atması gerekir herşeye trip atar yüzünü asarsa bir süre sonra bu ilişki de kopukluğa yol açar çünkü kimse kimsenin çocuğu değil bu konuda 1 gün çeker 2 gün çeker sonrasında kaybedersiniz.
Erkekler olarak da karşı tarafı memnun etmemiz gerekir tabi aslında bu iki taraf içinde geçerli buna ek olarak en büyük etken empati kurmak olucak.
İki tarafta bir sorunu olduğu zaman kavga ederek veya laf atarak değil konuşarak çözmeli ki sağlıklı bir ilişki olsun tabi bunun içinde empati kurup karşı tarafı anlayabilmek gerekiyor.
Kişisel Hırs, Ego, Trip ve Öfke gibi ilişkiyi zedeleyici davranışlardan uzak durmak gerek.
Her iki taraf da insanlığını bilir ve insan gibi davranırsa "diyalog" yoluyla çözüme kavuşturulamayacak sorun yoktur!
Karşı cinsten biriyle aşırı samimiyet kurulmaması gerekir. Erkek için de kadın için de geçerli arkadaşlar olur ama belli mesafe olmalı mesafe korunmalı.
Thanks 😄
Sevgisini ilgisini hissettirip mutlu etmeli bir erkek siz kızlar böyle olunca çok mutlu oluyorsunuz ne zaman ki erkekler bunu yapmayı azaltıyorlar huzursuzluk başlıyor
Bu arada burada Ankaradan birine denk gelmek zor birde Fenerlisin😀
Bu arada kusura bakma biraz profil incelemesi yaptım ordan farkettim😅
Ama ne yapıyım sende hak ver bana burdaki herkes nerdeyse İstanbul çok bunalmıştım Ankara görünce dedim bi bakıyım belki kafa yapımın uyuşacağı bir arkadaşım olur 😀
aşırı ya da az olmayacak hiç bişi dozunda olacak eğer dozu kaçırırsan o iş olmaz.
Daha önce ilişki tecrübem olmadı da bana göre her iki insandan birisin düşünce ve görüşmelerine saygılı davranmali daha sağlıklı bir ilişki olur diye düşünüyorum
Şöyle söyleyeyim ;
https://voca.ro/11hW3oTbOcse
Bir akşam vakitte evinin önünde belirip bi cama çık demek kızı çok sevindirir. Habersiz olması önemli. Buluşmada planda olmayan küçük süpriz geziler. Ve aniden öpmeler
Kadınlar trip atacağına lafı dolandırmadan
Kısa ve öz şekilde anlatmalı
Sen zaten güzel bir şekilde yorumlamışsın güzellik 🙂
Kadına seks sevmediğini nefret ettiğini söylemek böyle bir şey mümkün mü
İletişimi iyi kadın her zaman öndedir dediğin gibi katılıyorum sjsjsjsj
sevişirken başka gereksiz şeyler sorması
tşkler
Kadına ilgisizlik erkeğe saygısızlık. Azeri misin sem
24 saat seninle ilgilenirim prof orjinalse 😂
Erkek arkadaşı olamaz
Erkek adama serbest her şey
İlişkide soğutma olamamsi gerekir