Sevgilim benden korktuğu için bana yalan söylüyor napıcammm:|?

Sevgilimin kankasının facesine girdim dün. bide ne göreyim kankası ve o 2 tane kız yanlarında deli oldum. beni aradı. konuştuk. o eski fotoğraf aşkım sen yoktun o zamanlar dedi. inanmadım çünkü aynı gün çekilmiş fotoğraflarla kıyafetleri aynıydı. surekli inkar etti o eski fotoğraf gerçekten falan. yemin et dedim etmedi. ben bağırdım ağladım sinirden. zorla itiraf etti sonra. aşkım soylucem ama kızmıcaksn dedi. kankasının konuştuğu kız kardeşini de getirmiş yanında. oda kimseye hayır diyemez kankası çağırınca gitmiş. sevgilim olduğunu beni yanlış anlaşılmasın diye söyledim dedi. fotoğraf gösterdim. kız seni tanıyormuş hatta dedi. kötü bir niyetim yoktu gerçekten dedi yalvardı. ben neden yalan söyledin peki dediğimde sen kızcan diye yalan söyledim seni çok seviyorum ben kaybetmek istemiyorum seni dedi. bende bunada inanmıyorum artık dedim. öyle işte. napmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
su anda o iki kızı buldum facelerini falan ve o benim sevgilimin arkadasının konustugu kızın kardesi facede bir sarkı paylasmıs. benim sevgilimde begenmiş. bir aldatma ihtimali geliyor aklıma ama ikimizin ftografı var facede üstelik ikimizin ismi yazıyor. ama kac gündür facesine giremiyorum onun sifre degişmiş ama ben degişmedim diyor. üstelik hiç ugrasmıyorda. böyle bir druum varken beni aldatıyo olabilirmi ya. bu kdar geniş olabilirmi acaba bir kız ya da bir erkek?
Sevgilim benden korktuğu için bana yalan söylüyor napıcammm:|?