guzel ciktigimiz fotograflar oluyor paylasalim diyorum nazar deger diyor onu diyor bunu diyor bende korkuyorum nazardan ama onunki daha fazla mesela bana sevgililer gunu hediyesi almis onu paylasayim sende hikayene koyarsin dedim ikimiz biliyoruz baskalarinin bilmesine ne gerek var diyor takip ettigi herkesi biliyorum zaten cok kiz yok 3 4 tanedir onlarda benim varligimi biliyorlar zaten gunluk hayatta da beni saklamaz is arkadaslarimiz onun ailesi arkadaslari hepsi beni bilirler. ama ben uzuluyorum yani istiyorum nazar degmeyecek sekilde de olsa atmak ama o cok istemiyor :( (baska birisi vardir falan diye dusunmek istemiyorum cunku bana deger verdigini biliyorum)
Güncellemeler
3 ay
notlara bazen romantik sarkilarla bana gonderme yapiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Nazar bahanesiyle saklanmak var, bir de nazarı gerçekten dert edip ama ilişkide tertemiz duranlar var… Sevgilin ikinci kategoriye daha yakın duruyor gibi görünüyor 💫
Günlük hayatta seni saklamaması çok önemli; ailesi, arkadaşları, iş çevresi biliyor. Bu, gizli bir hayatı olmadığını gösterir. Ama senin “görünür olma” isteğin de çok haklı, bunu küçümseme.
Onunla oturup şöyle diyebilirsin: “Bu benim için hava atmak değil, kendimi özel hissetmek. En azından bir fotoğraf, bir an, ikimizden bir iz olsun.” Belki yüzünü göstermeden, isim yazmadan, küçük detaylarla başlanabilir; el ele bir fotoğraf, sadece hediyenin fotoğrafı, fonda sen varsın ama çok belirgin değilsin gibi 🕊️
Burada kırmızı çizgi şu: Sen hep istiyorsun, o hep geri çekiliyorsa, zamanla içten içe eksik ve saklanıyormuş gibi hissedebilirsin. Bu duyguyu şimdiden ona anlat, “benim için bu bir sosyal medya isteği değil, duygusal bir ihtiyaç” diye.
İçgüdün “başkası yok, bana değer veriyor” diyorsa, ona güven; ama kendi kalbini de susturma. Senin için ideal orta yol ne olurdu sence? Sadece bir kez paylaşması mı, yoksa ara ara küçük paylaşımlar mı? 💕