Fikir belirtir misiniz-2?

Instagramda dini paylaşımlar yapan bir site takip ediyordum bir süre sonra o sayfanın sahibinin adını buldum ve profiline girdim. Yaklaşık 23 24 yaşlarında eli yüzü düzgün biriydi. Profilinde kendi çektiği manzara fotoğrafları ve kendisinin de dahil birçok fotoğraf vardı. Gel zaman git zaman bilgisi görgüsü beni etkiledi dediğim gibi zaten eli yüzü düzgün biri ve ilahiyat okuyor. Etkilendiğimi ona söyledim ben kimseyle bir ilişki düşünmüyorum, seni de kırmak istemiyorum dedi ve kibarca reddetti ve ben gerçekten üzüldüm. Benimle bir ilişki kursun istemedim sadece onu daha yakından tanımak yakın olmak istedim. Bir süre sonra hikayelerine birini seviyorda o bunu sevmiyor gibi spotifydan şarkı paylaşmaya başladı ve bunu birçok kez yaptı ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Ondan sonra onu unutmak için başkalarıyla konuştum ama aklımda hep o oldu.
Aradan 3 ay geçti bu süre içerisinde şüphelerimin doğru olduğunu anladım. İmalarda bulunduğu kızla sevgili oldu. Bana uzaktan uzağa ilişki olmaz seni tanıyamam diyen insan kızla uzaktan ilişki yürütüyor. Bu arada kız İstanbul'da bahsettiğim kişi İzmir'de yaşıyor. Bu İstanbul' a gittikçe görüşüyorlar ve o kızla buluşunca instagramdan bol bol fotoğraf paylaşıyor. Benim ona karşı hala duygularım var ama hiçbir şey yapmıyorum canımı da en çok bu sıkıyor. Bu kişiyle gerçekten yüz yüze görüşüp tanışmak isterdim eminim ki o da beni severdi. Bu konuda ne yapabilirim? Elim kolum bağlı olmak istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Not: Lütfen onu unut başka birini bul gibi şeyler söylemeyin. Onu unutmayı denedim ama olmadı. Unutmak da istemiyorum zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama olayları en kısa bu şekilde anlatabilirdim.
Fikir belirtir misiniz-2?